Σου χαλασα τον υπνο με το ποστ..Η ησουνα σε κανανε χαμαμ για μασαζ απο μουσουλμανα;
Γιατί να με χαλάσει; Δεν βλέπεις τα γελάκια; Μου προσφέρεις την δόση γελωτοθεραπείας που χρειάζομαι.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Ποιος λεει οτι δεν υπηρξανε στην Ελλαδα; Ψαξτο καλυτερα. Απο την Database που χρησιμοποιησε το αρθρο βρηκα ηδη δυο απο γρηγορη ματια.:
11/23/2015: An explosive device detonated near a mosque in Heraklion, Greece. No one was injured and there were no damages in the blast. No group claimed responsibility for the incident.
04/17/2015: Assailants set fire to a mosque in Komotini area, Eastern Macedonia and Thrace region, Greece. No casualties were reported. No group claimed responsibility for the incident.
Εγώ λέω πως είναι προβοκάτσια. Απέδειξε μου το αντίθετο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nandros την 04 Απρ 2019, 17:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ας ξεκινήσουμε από τα απλά. Δεν υπάρχουν περιστατικά λευκής τρομοκρατίας στην Ελλάδα και από όσο ξέρω ούτε στην Ολλανδία. Στην Ολλανδία ειδικά οι μαύροι και τα μουσλίμια είναι ιερές αγελάδες και για αυτό πρόσφατα η ακροδεξιά έχει πάρει την ανιούσα και εδώ.
Ουτε ισλαμικη τρομοκρατια υπαρχει στην Ελλαδα
Για την ώρα ...!
το αιώνιο επιχείρημα είναι ότι τα μουσλίμια είναι τριτοκοσμικοί καζαμπούμπου και μια χαρά ισχύει και στην Ελλάδα. Δεν χρειάζεται να βάζουμε φωτογραφίες τώρα για το τι έγινε για το δήθεν σκισμένο κοράνι , για την ταινία του Μωάμεθ, για τους τελειωμένους σιίτες που κάθε χρόνο μαστιγώνονται μέσα στη μέση του δρόμου και πάει λέγοντας
Το ερώτημα βέβαια είναι γιατί τα γράφεις αυτά σε ένα νήμα που αφορά ηλίθια προπαγάνδα για δήθεν λευκή ακροδεξιά και μάλιστα έχει αναφορές στην Ελλάδα
Με τα εγκληματα που εκαναν ελληνες ορθοδοξοι χριστιανοι επι εμφυλιου πολεμου επιτρεπεται να βαλουμε φωτογραφιες η εκει θα κανετε κωλοτουμπες και θα πειτε "αλλες εποχες, ναι οι Ελληνες κοβανε κεφαλια αλλα τουλαχιστο ειναι εθνος αναδελφο?"
Και έλεγα: Πότε θα φτάσει το νήμα στον Γράμμο/Βίτσι;
Δεν βλέπω βίντεο για radical boudists, περίεργα πράγματα
Kαι γιατι οι μουσουλμανοι ειναι φανατικοι ενω οι χριστιανοι που πεταξανε 100.000 μπομπες σε Ιρακ και Συρια δεν ειναι?
Ξανά: Τις έριξαν για χριστιανικούς λόγους;
Νομίζω αυτό αφορά τους βομβαρδισμους που έκανε το νατο. Το "προοδευτικό μέτωπο", όπως το αποκαλείς, γιατί να διασπάται όμως;
Δεν υπήρξαν βομβαρδισμοί του ΝΑΤΟ.Υπήρξαν βομβαρδισμοί των Αμερικανών κατά του ISIS όπου λειτούργησαν ως αεροπορία των Κούρδων και βομβαρδισμοί των Ρώσων κατά άλλων ισλαμικών ομάδων όπου λειτούργησαν ως αεροπορία του Άσαντ.
Το προοδευτικό μέτωπο διασπάται επειδή σήμερα η πλειοψηφία της δυτικής αριστεράς θεωρεί την Ρωσία φρούριο της ακροδεξιάς ενώ η ελληνική αριστερά όχι.
Όλα λάθος. Οι βομβαρδισμοί ήταν νατοϊκοί. ΗΠΑ, Μ Βρετανία, Γαλλία κλπ. Μάλιστα οι νεοδημοκράτες πριν λίγο καιρό κορόιδευα τε τον συριζα που συμμετείχε στην νατοικη αποστολή με φρεγάτα και την νατοϊκή βάση της Σούδας.
101% οι βομβαρδισμοί ηταν νατοϊκοί. Είσαι λάθος ή και καθόλου ενημερωμένος, λοιπόν.
Αφού το ξεκαθαρίσαμε ότι οι βομβαρδισμοι ήταν νατοϊκοί, πάμε στο θέμα της Ρωσίας.
Δεν υπάρχει καμία διάσπαση σε κανένα μέτωπο γιατί δεν υπάρχει κανένα προοδευτικό μετωπο. Αν επιμείνεις ότι υπάρχει, σε παρακαλώ μα διευκρινίσεις από ποιον ορίστηκε ως τέτοιο, ποιος όρισε κοινές γραμμές και ποιος ή ποιοι οι εκφραστές του.
Οι αριστεροί δνε λένε ότι η Ρωσία είναι φρούριο της ακροδεξιάς. Μην τρελαθούμε. Λένε ότι η Ρωσία εκμεταλλεύεται την ακροδεξιά ώστε να διασπαστεί η ΕΕ κι η δύση γενικά. Και τα καταφέρνει μια χαρα είναι η αλήθεια. Άρα οι αριστεροί δικαίως λένε ότι η Ρωσία κουνάει τα νήματα των ακροδεξιών μαριονετών της δύσης, αλλά εσύ έχεις άδικο να λες ότι διασπάτε κάποιο δήθεν προοδευτικό μέτωπο.
Όσο για τους βομβαρδισμους της Ρωσίας όλοι αριστεροί, εκτός κι εντός Ελλάδος την κράζουν. Καμία διάσπαση. Όσον αφορά τους αριστερούς υπάρχει ομοφωνία. Για τα μέτωπα που λες, δεν ξέρω είναι η αληθεια
ntervening in Syria and Iraq:
United States (also intervening in Libya and Cameroon)[1]
Australia[2][3]
Canada (2014–17)[4]
Belgium (2014–17)[5]
Denmark[6][7][8]
Sweden[9]
France[10][11]
Germany[12][13][14]
Italy[15][16]
Norway (2014–)[17]
Turkey (2014–17)[18][19]
Netherlands[20][21]
Jordan[22]
Morocco (2014–16)[23][24][25][26]
Spain[27]
United Kingdom[28][29][30]
Iran
Όλο αυτοί είναι στο ΝΑΤΟ, αδιάβαστε προπαγανδιστή και halilέγγυε; :
.
Ααααα. Ετσι πες μου. Ο δυτικος μπορει να σφαζει αρκει να μην το κανει στο ονομα του χριστιανισμου. Εσυ δεν εισαι απο αυτους που μιλανε συχνα για τα εγκληματα των κομμουνιστων? Ποιο το προβλημα σου. Δεν το εκαναν στο ονομα του ισλαμ
Ααααα. Ετσι πες μου. Ο δυτικος μπορει να σφαζει αρκει να μην το κανει στο ονομα του χριστιανισμου. Εσυ δεν εισαι απο αυτους που μιλανε συχνα για τα εγκληματα των κομμουνιστων? Ποιο το προβλημα σου. Δεν το εκαναν στο ονομα του ισλαμ
ΚΑΙ των κομμουνιστών ΚΑΙ των ναζοφασιστών ΚΑΙ των καπιταλιστών ΚΑΙ των χριστιανών ΚΑΙ των μουσλίμ ΚΑΙ οποιουδήποτε άλλου κάνει εγκλήματα.
ΟΜΩΣ....
ΔΕΝ θα μπω στο παιγνιδάκι της στοχευμένης προπαγάνδας ΣΑΣ, όλων ΕΣΑΣ των ροζουλί, κόκκινων, μαυροκόκκινων, κλπ halilέγγυων που φοράτε παρωπίδες και βλέπετε μόνο αυτά που ΣΑΣ βολεύουν.
ε ναι ομως αυτα τα δυο μετρα και δυο σταθμα εχουν αρχισει να παλιωνουν.
Πολεμος μουσουλμανων=τζιχαντ, ειναι στο DNA τους.
Πολεμος χριστιανων = νιπτω τας χειρας μου, εγινε για το χρημα αρα ειναι ηθικος(?)
Η μονη τζιχαντ που υπαρχει εδω και 500 χρονια ειναι η χριστιανικη. Και εχει παει σε ολο τον κοσμο(Αφρικη, Ασια, Λατινικη Αμερικη κτλπ)
ο πολεμος στη Γιουγκοσλαβια ηταν χριστιανοι κατα χριστιανων δλδ?
Πολεμος χριστιανων = νιπτω τας χειρας μου, εγινε για το χρημα αρα ειναι ηθικος(?)
Η μονη τζιχαντ που υπαρχει εδω και 500 χρονια ειναι η χριστιανικη. Και εχει παει σε ολο τον κοσμο(Αφρικη, Ασια, Λατινικη Αμερικη κτλπ)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.