Υδράργυρος έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 09:02Ο λόγος που μισούσα το μακεδονικό ήταν οτι καλλιεργεί τα χειρότερα αντανακλαστικά της μάζας.
έλα ντε.
μάζες παιδί μου. ποιος τους δίνει δικαίωμα να έχουν άποψη

Υδράργυρος έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 09:02Ο λόγος που μισούσα το μακεδονικό ήταν οτι καλλιεργεί τα χειρότερα αντανακλαστικά της μάζας.
Σοβιετικοί ήταν. Εδώ ο Τσίπρας έγινε κΟΥμμουνιστής και οι Χρυσαυγίτες πατριώτες.Al Bundy έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 05:54Για τους σοβιετικούς λες;brb και tyt έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 22:02Πίσα και πούπουλα και στους υμνητές των Εθνοπροδοτών Ταγματασφαλιτών που συνεργάστηκαν με τον Χίτλερ.
Τι πας και θυμάσαι τώρα;
Εντάξει καταλαβαίνω την αντιπάθεια που του έχεις, αλλά ο Τσίπρας είναι το δυνατό χαρτί του συριζα, κι είναι ακόμα συμπαθής στον κόσμο. Οι ίδιοι που εκαναν και τώρα νταϊλικια θα έκαναν και σε εκείνη την περίπτωση. Και το ζαβό της Οικογένειας έφαγε πρόσφατα γιούχα. Κι αυτό από δυο τρεις. Σιγά το πράγμα.
Ο εφιάλτης μαντάμ Σουσού κοίτα αφ' υψηλού τους επιβήτορες του. ΣυνέχισεΥδράργυρος έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 23:27Τι αισχος. Τι βλαχια. Πνευματικο κωσταλεξι.
Βλεποντας αυτες τις σκηνες καταλαβσινεις ποσο σωστη ηταν η συμφωνια των πρεσπων
Δε μας ενδιαφέρει η καταγωγή σου σλαβοτουρκεfoscilis έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 10:51Πώς να μην είναι οι χειρότεροι όταν συγκρίνονται με τους γνήσιους απόγονους του Μαλίκ Σαχ εεε του Λεωνίδα.Υδράργυρος έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 10:43Με κανουν να γινομαι ρατσιστης. Οι πρωην σλαβοφωνοι ειναι οι χειροτεροιdna replication έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 10:41
αυτός με το κοκκινο μπουφάν αν κρίνω από την προφορά του, μάλλον (πρωην?) σλαβόφωνος
Όλοι σας λέτε για 10-15+ μονάδες (και η "αξιόπιστη" δημοσκόπηση που επιδεικνύετε από δω κι από κει για 15 μονάδες μιλάει), αλλά μόλις πάμε να το συγκεκριμενοποιήσουμε λίγο το θέμα, βάζετε την ουρά στα σκέλια και λέτε, "ε ντάξει, στο τέλος θα επιτύχουμε συντριπτική νίκη 1 μονάδας και θα λέτε ότι επιβεβαιωθήκατε"Δημοκράτης έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 05:48εγώ δεν έγραψα ποτέ για 15 μονάδες μπούφο, μια χαρά καθαρή νίκη είναι το 5 μονάδες. Αν και ικανούς σας έχω καραγκιόζηδες να κάνετε φιέστες που τον ρουφήξατε μόνο με 5 μονάδεςHighlander έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 23:55Δημοκράτης έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 23:075μονάδες στις ευρωεκλογές πάει να πει πάνω από 10 στις εκλογές
Κατά τα άλλα αμέσως γαργάρα έγιναν τα περί 15 μονάδων στις ευρωεκλογές, τώρα πήγαμε στις 5 μονάδες
Ισχύει.dna replication έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 10:41αυτός με το κοκκινο μπουφάν αν κρίνω από την προφορά του, μάλλον (πρωην?) σλαβόφωνος
6+ η διαφορά το βάλαμε το στοίχημα, οτιδήποτε παραπάνω θα είναι ανέλπιστο.δεδομενης της ηλιθιότητας ενός εκλογικού σώματος που πάντα ψηφίζει ΠΑΣΟΚ σε όλες του τις εκφάνσειςHighlander έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 12:13Όλοι σας λέτε για 10-15+ μονάδες (και η "αξιόπιστη" δημοσκόπηση που επιδεικνύετε από δω κι από κει για 15 μονάδες μιλάει), αλλά μόλις πάμε να το συγκεκριμενοποιήσουμε λίγο το θέμα, βάζετε την ουρά στα σκέλια και λέτε, "ε ντάξει, στο τέλος θα επιτύχουμε συντριπτική νίκη 1 μονάδας και θα λέτε ότι επιβεβαιωθήκατε"Δημοκράτης έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 05:48εγώ δεν έγραψα ποτέ για 15 μονάδες μπούφο, μια χαρά καθαρή νίκη είναι το 5 μονάδες. Αν και ικανούς σας έχω καραγκιόζηδες να κάνετε φιέστες που τον ρουφήξατε μόνο με 5 μονάδεςHighlander έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 23:55
Κατά τα άλλα αμέσως γαργάρα έγιναν τα περί 15 μονάδων στις ευρωεκλογές, τώρα πήγαμε στις 5 μονάδες
πότε έγραψα εγώ για 10-15 μονάδες ψευτράκο; Επίσης αν έλεγα ότι θα τον φάτε με 10% και τελικά τον φάτε με 5% τι αλλάζει δηλαδή;Highlander έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 12:13Όλοι σας λέτε για 10-15+ μονάδες (και η "αξιόπιστη" δημοσκόπηση που επιδεικνύετε από δω κι από κει για 15 μονάδες μιλάει), αλλά μόλις πάμε να το συγκεκριμενοποιήσουμε λίγο το θέμα, βάζετε την ουρά στα σκέλια και λέτε, "ε ντάξει, στο τέλος θα επιτύχουμε συντριπτική νίκη 1 μονάδας και θα λέτε ότι επιβεβαιωθήκατε"Δημοκράτης έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 05:48εγώ δεν έγραψα ποτέ για 15 μονάδες μπούφο, μια χαρά καθαρή νίκη είναι το 5 μονάδες. Αν και ικανούς σας έχω καραγκιόζηδες να κάνετε φιέστες που τον ρουφήξατε μόνο με 5 μονάδεςHighlander έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 23:55
Οι τύποι που ξυλοκοπούν γυναικόπαιδα, ψεκάζουν χημικά τον κόσμο και προχωρούν σε προληπτικές συλλήψεις έχουν το θράσος να μιλούν για ειρηνικές εκδηλώσεις και να καταδικάζουν τη βία. Ζούνε σε έναν κόσμο όλον δικό τους οι συριζαίοι.
Εχετε λαλήσει σαμαρόφωνα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 12:28Οι τύποι που ξυλοκοπούν γυναικόπαιδα, ψεκάζουν χημικά τον κόσμο και προχωρούν σε προληπτικές συλλήψεις έχουν το θράσος να μιλούν για ειρηνικές εκδηλώσεις και να καταδικάζουν τη βία. Ζούνε σε έναν κόσμο όλον δικό τους οι συριζαίοι.
Αλλάζει ότι λες μλκιες κι εσύ και οι δημοσκοπήσεις σας.Δημοκράτης έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 12:27πότε έγραψα εγώ για 10-15 μονάδες ψευτράκο; Επίσης αν έλεγα ότι θα τον φάτε με 10% και τελικά τον φάτε με 5% τι αλλάζει δηλαδή;Highlander έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 12:13Όλοι σας λέτε για 10-15+ μονάδες (και η "αξιόπιστη" δημοσκόπηση που επιδεικνύετε από δω κι από κει για 15 μονάδες μιλάει), αλλά μόλις πάμε να το συγκεκριμενοποιήσουμε λίγο το θέμα, βάζετε την ουρά στα σκέλια και λέτε, "ε ντάξει, στο τέλος θα επιτύχουμε συντριπτική νίκη 1 μονάδας και θα λέτε ότι επιβεβαιωθήκατε"Δημοκράτης έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 05:48
εγώ δεν έγραψα ποτέ για 15 μονάδες μπούφο, μια χαρά καθαρή νίκη είναι το 5 μονάδες. Αν και ικανούς σας έχω καραγκιόζηδες να κάνετε φιέστες που τον ρουφήξατε μόνο με 5 μονάδες
Ο Σαμαράς έχωσε φυλακή τα φιλαράκια σας τους χρυσαυγίτες. Γι' αυτό και σας πονάει. Είχε επίσης τον κοινό νου να μην αφήνει τους λαθρομετανάστες να κυκλοφορούν ελεύθεροι στους δρόμους και να τρώνε τα κοτόπουλά μας.μίστερ μαξ έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 12:32Εχετε λαλήσει σαμαρόφωνα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 12:28Οι τύποι που ξυλοκοπούν γυναικόπαιδα, ψεκάζουν χημικά τον κόσμο και προχωρούν σε προληπτικές συλλήψεις έχουν το θράσος να μιλούν για ειρηνικές εκδηλώσεις και να καταδικάζουν τη βία. Ζούνε σε έναν κόσμο όλον δικό τους οι συριζαίοι.