Πολιτικό στίγμα είναι να στηρίζεις τον Τραμπ και να ψηφιζες Χρυσή Αυγή...
Όχι να είσαι κεντρώας και φιλελεύθερης προέλευσης...
Το γνωστό πεζοδρομιακο λεξιλόγιο το εμπλουτισμένο με ύβρεις του λιμανιού και ρατσιστικές εκφράσεις.
Δε νομίζω ότι θα καταφέρει να επανεκλεγεί ο Τραμπ. Φυσικά αυτό είναι τεράστια αποτυχια για Αμερικανό πρόεδρο. Οι περισσότεροι κανουν δύο θητείες.Δημοκράτης έγραψε: ↑22 Ιουν 2019, 21:27Επειδή λέτε αυτές τις ατάκες θα φάτε άλλη μια θητεία Τραμπ στην κεφάλα αλλά κια πάλι άνθρωποι δεν θα γινετεPhilip Mortimer έγραψε: ↑22 Ιουν 2019, 21:25Αυτή είναι κλασική ακροδεξια-τραμπικη φρασεολογία...Δημοκράτης έγραψε: ↑22 Ιουν 2019, 20:11
ναι, το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα είναι βασικά παπάτζα κάθε libertarian. Υπάρχει λόγος που στις ΗΠΑ παίζει ο όρος libtard
Η δημιουργία ξανά έχει καταλήξει να είναι ένα καθαρά ακροδεξιό κόμμα, φιλελεύθερο βέβαια στα οικονομικάΔημοκράτης έγραψε: ↑22 Ιουν 2019, 20:11ένα μάτσο φιλοσκοοπιανοί, αδελφές και αρλουμπολόγοι είναι.
Το μόνο σοβαρό φιλελεύθερο κόμμα στην Ελλάδα είναι η δημιουργία ξανά και ο Τσήμερος σε κάθε εκλογές τσιμπάει τα @@ του και η Δράση που όσο και αν διαφωνώ σε πολλά θέματα μαζί τους τουλάχιστον είναι άτομα που έχουν κάποια πορεία ζωής που είναι αξιόλογη
να δούμε αν θα βγει αυτό το φρούτο. ψήφισε τον εσύ. αν κάποιοι θέλουν να κάνουν ένα μεγάλο κόμμα σαν τη Δράση και τη Φισυ, φοβάμαι πως ονειροβατούν. Πως αλλιώς θα εκλεγόταν ο Σκυλακάκης, αυτός ο τεράστιος πολιτικός άντρας;; με λίστα φυσικά όπως στις ευρωεκλογές του 2009Philip Mortimer έγραψε: ↑22 Ιουν 2019, 21:34Ο Άδωνις και ο Βορίδης ηταν ήδη στη ΝΔ.
Τα περισσότερα από τα νέα στελέχη όμως με πρωτοβουλία του Μητσοτάκη προέρχονται από τον κεντρωο φιλελευθερο χώρο, η παρουσία του οποίου προηγουμένως εντός της νέας δημοκρατίας ήταν σχεδόν ανυπαρκτη. Τώρα θα ενισχυθεί σημαντικά. Πρώτα από όλα ο Σκυλακάκης και ο Μαρκουλάκης θα είναι στο επικρατείας, αλλά και η Γιαννάκου που εχει δεχθεί αναιτιες επιθέσεις.
Επίσης με τη νέα δημοκρατία πολιτεύεται πλέον και ο αβραντινης ο οποίος υπήρξε από τα σημαντικότερα και ενεργότερα στελέχη της φιλελεύθερης συμμαχίας.
είμαι σίγουρος ότι δεν νόμιζες ότι θα εκλεγεί και την πρώτη φοράPhilip Mortimer έγραψε: ↑22 Ιουν 2019, 21:41Δε νομίζω ότι θα καταφέρει να επανεκλεγεί ο Τραμπ. Φυσικά αυτό είναι τεράστια αποτυχια για Αμερικανό πρόεδρο. Οι περισσότεροι κανουν δύο θητείες.Δημοκράτης έγραψε: ↑22 Ιουν 2019, 21:27Επειδή λέτε αυτές τις ατάκες θα φάτε άλλη μια θητεία Τραμπ στην κεφάλα αλλά κια πάλι άνθρωποι δεν θα γινετε
μα και εσύ παραδέχτηκες ότι διαφωνείς με τις θέσεις της φιλελεύθερης συμμαχίας στο μακεδονικό. είναι στίγμα η παρουσία στη φιλελεύθερη συμμαχία, πως να το κανούμε;;; ο Κασιδιαρης βαρύνεται με τα δικά του, και οι άνθρωποι που προέρχονται από τη φιλελεύθερη συμμαχία από τις θέσεις και τις ενέργειες της ιστορίας της όπως αυτή του 2008. εγώ δεν πολιτεύτηκα. αυτός όμως που υπήρξε ενεργός στη φιλελεύθερη συμμαχία έχει στίγμα.Philip Mortimer έγραψε: ↑22 Ιουν 2019, 21:37Πολιτικό στίγμα είναι να στηρίζεις τον Τραμπ και να ψηφιζες Χρυσή Αυγή...
Ο Τραμπ κέρδισε λόγω των ιδιαιτεροτήτων του εκλογικού συστήματος στις ΗΠΑ. Στην πραγματικότητα πήρε 3 εκατομμύρια λιγότερες ψήφους.Δημοκράτης έγραψε: ↑22 Ιουν 2019, 21:46είμαι σίγουρος ότι δεν νόμιζες ότι θα εκλεγεί και την πρώτη φοράPhilip Mortimer έγραψε: ↑22 Ιουν 2019, 21:41Δε νομίζω ότι θα καταφέρει να επανεκλεγεί ο Τραμπ. Φυσικά αυτό είναι τεράστια αποτυχια για Αμερικανό πρόεδρο. Οι περισσότεροι κανουν δύο θητείες.Δημοκράτης έγραψε: ↑22 Ιουν 2019, 21:27
Επειδή λέτε αυτές τις ατάκες θα φάτε άλλη μια θητεία Τραμπ στην κεφάλα αλλά κια πάλι άνθρωποι δεν θα γινετε
α καλά. εγώ ψήφισα ΝΔ στις ευρωεκλογές αλλά αυτούς που ήταν δεξιοί.Philip Mortimer έγραψε: ↑22 Ιουν 2019, 21:46Στις ευρωεκλογές ψήφισα το ποτάμι αλλά τώρα ήρθε η ώρα να στηρίξουν όλοι οι κεντρώοι το έργο του Κυριάκου.
Οι θέσεις της φιλελεύθερης συμμαχίας δεν αποτελούν στίγμα. Το ότι διαφωνώ με ορισμενες από αυτές δεν αλλάζει τίποτα Οι θέσεις του Τραμπ η της χρυσής αυγής αποτελούν.southern έγραψε: ↑22 Ιουν 2019, 21:50μα και εσύ παραδέχτηκες ότι διαφωνείς με τις θέσεις της φιλελεύθερης συμμαχίας στο μακεδονικό. είναι στίγμα η παρουσία στη φιλελεύθερη συμμαχία, πως να το κανούμε;;; ο Κασιδιαρης βαρύνεται με τα δικά του, και οι άνθρωποι που προέρχονται από τη φιλελεύθερη συμμαχία από τις θέσεις και τις ενέργειες της ιστορίας της όπως αυτή του 2008. εγώ δεν πολιτεύτηκα. αυτός όμως που υπήρξε ενεργός στη φιλελεύθερη συμμαχία έχει στίγμα.Philip Mortimer έγραψε: ↑22 Ιουν 2019, 21:37Πολιτικό στίγμα είναι να στηρίζεις τον Τραμπ και να ψηφιζες Χρυσή Αυγή...
Προσωπικά είμαι εναντίον της πόλωσης και κυρίως εναντίον της τελείως ανωφελης πόλωσης των ευρωεκλογων. Έτσι, επέλεξα ένα μικρότερο κομμαsouthern έγραψε: ↑22 Ιουν 2019, 21:52α καλά. εγώ ψήφισα ΝΔ στις ευρωεκλογές αλλά αυτούς που ήταν δεξιοί.Philip Mortimer έγραψε: ↑22 Ιουν 2019, 21:46Στις ευρωεκλογές ψήφισα το ποτάμι αλλά τώρα ήρθε η ώρα να στηρίξουν όλοι οι κεντρώοι το έργο του Κυριάκου.
είσαι σοβαρός;; πες στο κορμό της ΝΔ αυτές τις θέσεις που ανέφερα;; συμφωνούν;; η ενέργεια της φιλελεύθερης συμμαχίας το 2008 στο ευρωκοινοβούλιο ήταν υπονόμευση των εθνικών συμφερόντων. τι γνώμη έχεις για τον αθανάσιο αναγνωστόπουλο που κατέβηκε με το Ποτάμι στις ευρωεκλογές;; ήταν κι αυτός στη φιλελεύθερη συμμαχία, υποθέτω θα τον ήθελες μέσα στη ΝΔ. μην μου πεις ότι δεν τον τίμησες με τον σταυρό σουPhilip Mortimer έγραψε: ↑22 Ιουν 2019, 21:53Οι θέσεις της φιλελεύθερης συμμαχίας δεν αποτελούν στίγμα. Το ότι διαφωνώ με ορισμενες από αυτές δεν αλλάζει τίποτα Οι θέσεις του Τραμπ η της χρυσής αυγής αποτελούν.southern έγραψε: ↑22 Ιουν 2019, 21:50μα και εσύ παραδέχτηκες ότι διαφωνείς με τις θέσεις της φιλελεύθερης συμμαχίας στο μακεδονικό. είναι στίγμα η παρουσία στη φιλελεύθερη συμμαχία, πως να το κανούμε;;; ο Κασιδιαρης βαρύνεται με τα δικά του, και οι άνθρωποι που προέρχονται από τη φιλελεύθερη συμμαχία από τις θέσεις και τις ενέργειες της ιστορίας της όπως αυτή του 2008. εγώ δεν πολιτεύτηκα. αυτός όμως που υπήρξε ενεργός στη φιλελεύθερη συμμαχία έχει στίγμα.Philip Mortimer έγραψε: ↑22 Ιουν 2019, 21:37
Ο Αβραντινης και ο Αϊβαλιώτης πολιτεύονται πλέον με τη νέα δημοκρατία. Η νέα δημοκρατία προσελκύει και κεντρωο φιλελευθερο κοινο χάρη στη στροφή του Μητσοτάκη. Οι παλαιοκομματικες βάσεις λίγη σημασία έχουν. Ο Κυριάκος αναμορφωνει βήμα βήμα το κόμμα και φέρνει φρέσκα πρόσωπαsouthern έγραψε: ↑22 Ιουν 2019, 21:58είσαι σοβαρός;; πες στο κορμό της ΝΔ αυτές τις θέσεις που ανέφερα;; συμφωνούν;; η ενέργεια της φιλελεύθερης συμμαχίας το 2008 στο ευρωκοινοβούλιο ήταν υπονόμευση των εθνικών συμφερόντων. τι γνώμη έχεις για τον αθανάσιο αναγνωστόπουλο που κατέβηκε με το Ποτάμι στις ευρωεκλογές;; ήταν κι αυτός στη φιλελεύθερη συμμαχία, υποθέτω θα τον ήθελες μέσα στη ΝΔ. μην μου πεις ότι δεν τον τίμησες με τον σταυρό σουPhilip Mortimer έγραψε: ↑22 Ιουν 2019, 21:53Οι θέσεις της φιλελεύθερης συμμαχίας δεν αποτελούν στίγμα. Το ότι διαφωνώ με ορισμενες από αυτές δεν αλλάζει τίποτα Οι θέσεις του Τραμπ η της χρυσής αυγής αποτελούν.southern έγραψε: ↑22 Ιουν 2019, 21:50
μα και εσύ παραδέχτηκες ότι διαφωνείς με τις θέσεις της φιλελεύθερης συμμαχίας στο μακεδονικό. είναι στίγμα η παρουσία στη φιλελεύθερη συμμαχία, πως να το κανούμε;;; ο Κασιδιαρης βαρύνεται με τα δικά του, και οι άνθρωποι που προέρχονται από τη φιλελεύθερη συμμαχία από τις θέσεις και τις ενέργειες της ιστορίας της όπως αυτή του 2008. εγώ δεν πολιτεύτηκα. αυτός όμως που υπήρξε ενεργός στη φιλελεύθερη συμμαχία έχει στίγμα.