Αναμένουμε λοιπόν την συνεισφορά σου στη συζήτηση.the comet the course the tail έγραψε: ↑14 Δεκ 2019, 19:00συνεχίζεις εριστικά, εγωιστικά και σαν κάφρος να μην παραδέχεσαι ότι είσαι απλά ένας θρασύς που μοιράζει χαρακτηρισμούς, αντί να ζητήσει συγνώμη για την όλη συμπεριφορά του. το αν μπορώ να συνεισφέρω στην συζήτηση το ξέρω εγώ. εσένα πάντως ήταν η αφορμή να το παίξεις εξυπνάκιας και να τρολλάρεις τον Ορέστη για να βγάλεις τα απωθημένα σου - ίσως αυτά που δεν σε παίρνει να βγάλεις αλλού.
upload κατα ριπας
Re: upload κατα ριπας
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Re: upload κατα ριπας
Μην του απαντας. Ξερει οτι αν με αντιμετωπιζε κατα προσωπο θα ηταν ο χαμενος. Ας μη χαλαμε αλλο το θρεντ. Η γουιντ λεει οτι εχει μεγαλο προβλημα η γραμμη.the comet the course the tail έγραψε: ↑14 Δεκ 2019, 19:00συνεχίζεις εριστικά, εγωιστικά και σαν κάφρος να μην παραδέχεσαι ότι είσαι απλά ένας θρασύς που μοιράζει χαρακτηρισμούς, αντί να ζητήσει συγνώμη για την όλη συμπεριφορά του. το αν μπορώ να συνεισφέρω στην συζήτηση το ξέρω εγώ. εσένα πάντως ήταν η αφορμή να το παίξεις εξυπνάκιας και να τρολλάρεις τον Ορέστη για να βγάλεις τα απωθημένα σου - ίσως αυτά που δεν σε παίρνει να βγάλεις αλλού.klg έγραψε: ↑14 Δεκ 2019, 16:16Εσύ πετάχτηκες σαν την πούτσα να μας την πεις γιατί τρολλάρουμε τον άλλον το μαλάκα που θέλει τσάμπα τεχνικό advice αλλά δεν έχει ούτε τη στοιχειώδη λογική να μας δώσει τις παραμέτρους του προβλήματος. Επίσης, ποιο είναι ακριβώς το point σου; Ότι θα πεταγούσαν σαν μαλάκας σε random συζήτηση που δεν μπορείς anyway να συνεισφέρεις και τίποτα, σε χώρο που δεν πατάς και ποτέ και άμα στη λέγαμε θα μας έδερνες;the comet the course the tail έγραψε: ↑14 Δεκ 2019, 14:21
μήπως είσαι τελείως μαλάκας και ρατσιστάκος-φασιστάκος;
μας έβγαλες αδερφές, γιωτόμπαλα και χρήζοντες χάπια και μάλιστα με υποτιμητικό ύφος όλα αυτά. αυτά ελπίζω να τα λες μόνο στην ασφάλεια και ανωνυμία του ιντερνετ γιατί παρα έξω θα δεις τα μούτρα σου και δεν θα τα γνωρίζεις.
Το Ίδρυμα καλά κρατάει, χαίρομαι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσες φορές κατά μέσο όρο σηκώνεστε για κατούρημα κατά τη διάρκεια της νύχτας;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 19 Απρ 2025, 11:34 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 12 Απαντήσεις
- 231 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Annibas
19 Απρ 2025, 13:36
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 268 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
28 Δεκ 2023, 09:25
-