Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
Σουβλίτσα
- Μέλη που αποχώρησαν
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Σουβλίτσα » 27 Φεβ 2020, 22:14
Papa John έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 22:08
Τα έζησα με τη μάνα μου και τα ξαναζώ με τον πατέρα μου,που ανήκει και σε ομάδα υψηλού κινδύνου,δύο εγχειρήσεις λόγω καρκίνου και τέρμα ασθματικός.Αλλά το να φοβάμαι δεν είναι λύση,ό,τι είναι να γίνει ας γίνει.Εδώ πρέπει να δείξουμε την πίστη μας,έτσι δεν είναι ;
Βρε ναι αλλά, να μην μπαίνω τώρα σε λεπτομέρεις και γίνομαι κουραστικά μελοδραματική, εγώ έχω εξαντληθεί παντοιοτρόπως, ήδη είμαι ένα βήμα πριν την εισαγωγή για υπερκοπωση (και βάλε)
ο Daje έχει ξεσαλώσει, ανησυχώ

...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
-
Σουβλίτσα
- Μέλη που αποχώρησαν
από Σουβλίτσα » 27 Φεβ 2020, 22:14
Βρε ΟΥΤΙΣ, δεν πιστεύω οτι νοσώ από κορωνοιό για να πάω, για την κατάσταση μιλάω!

-
Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
από Awesomatic » 27 Φεβ 2020, 22:17
Εδώ κοιτάμε να περιοριστούν τα κρούσματα και τα ΖΩΑ γκρινιάζουν γιατί δεν θα κωλοχτυπηθούν στο καρναβάλι.
Κάπου εδώ να αναφέρω ότι φίλος που ήταν πριν δύο εβδομάδες στη βόρεια Ιταλία (για δουλειά αυτός) έκανε βαριά λοίμωξη στο αναπνευστικό. Και πίναμε μπύρες μαζί πριν μια εβδομάδα

"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
ΟΥΤΙΣ
- Μέγας Ιεροσυντονιστής
από ΟΥΤΙΣ » 27 Φεβ 2020, 22:17
Σουβλίτσα έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 22:14
Βρε ΟΥΤΙΣ, δεν πιστεύω οτι νοσώ από κορωνοιό για να πάω, για την κατάσταση μιλάω!

Τι έχει η κατάσταση; Κάθε τόσο προκύπτει κάτι ανάλογο. Πανικοβαλλόμαστε χωρίς λόγο.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
-
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
- Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 27 Φεβ 2020, 22:20
Αρίστος έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 21:19
Eχει κολλησει ολη τη Σωτηρια καταγγελει η ΠΟΕΔΗΝ.
.
.
Πόση ώρα χρειάζεται γιά νά γίνει ταυτοποίηση τού Ιού ;;;
Καί τό προσωπικό δέν φόραγε μάσκες ;;;.....

Καί μέσα σέ λίγες ώρες έγιναν συμπτωματικοί ασθενείς όλοι τους ;;;.....

Μηδέν Ανοσοεπάρκεια όλοι τους ;;;
Πολλά περίεργα.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
-
Στύγιος
- Phorum.gr user: C'est fini
από Στύγιος » 27 Φεβ 2020, 22:21
Daje έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 22:19
Υπαρχει καποια ΜΟΥΝΑΡΑ εδω μεσα διαθεσιμη να με παρηγορησει?
Έναν πστη ρε ,πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι

-
Σουβλίτσα
- Μέλη που αποχώρησαν
από Σουβλίτσα » 27 Φεβ 2020, 22:22
ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 22:17

Τι έχει η κατάσταση; Κάθε τόσο προκύπτει κάτι ανάλογο. Πανικοβαλλόμαστε χωρίς λόγο.
Ρε φίλε νοιώσε

, έκανα Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά μέσα στα νοσοκομεία, τρία διαφορετικά νοσοκομεία σε τρεις διαφορετικές νοσηλείες, γ@μηθήκαμε όσο δεν φαντάζεσαι, εγώ Η1Ν1 πρέπει να πέρασα ξόφαλτσα, βγήκε τέλη Γενάρη μόλις έσκασε η είδηση για την μαλακία, αρρωσταίνει τέταρτη φορά με βακτηριακή (ευτυχώς το πήρε σπίτι το μικρόβιο ) και μόλις ξεμπερδεύουμε και λες "επιτέλους να ξεκουραστώ", έρχεται η μαλακία εδώ!
μέσα σε όλα αυτά βάλε οτι ο μπαμπάς και η μαμά είναι ανοικοί
Μι καταλαβαίνj'ς πιδάκι 'μ?!

-
LEONAS
- Phorum.gr user: ΧΟΥΚ
από LEONAS » 27 Φεβ 2020, 22:23
Μοναχοφαϊ

Πέσιμο ή χεσιμο;

-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
από don't speak » 27 Φεβ 2020, 22:24
Στύγιος έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 22:21
Έναν πστη ρε ,πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι

-
ΟΥΤΙΣ
- Μέγας Ιεροσυντονιστής
από ΟΥΤΙΣ » 27 Φεβ 2020, 22:25
Σουβλίτσα έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 22:22
ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 22:17

Ρε φίλε νοιώσε

, έκανα Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά μέσα στα νοσοκομεία, τρία διαφορετικά νοσοκομεία σε τρεις διαφορετικές νοσηλείες, γ@μηθήκαμε όσο δεν φαντάζεσαι, εγώ Η1Ν1 πρέπει να πέρασα ξόφαλτσα, βγήκε τέλη Γενάρη μόλις έσκασε η είδηση για την μαλακία, αρρωσταίνει τέταρτη φορά με βακτηριακή (ευτυχώς το πήρε σπίτι το μικρόβιο ) και μόλις ξεμπερδεύουμε και λες "επιτέλους να ξεκουραστώ", έρχεται η μαλακία εδώ!
μέσα σε όλα αυτά βάλε οτι ο μπαμπάς και η μαμά είναι ανοικοί
Μι καταλαβαίνj'ς πιδάκι 'μ?!

Σε νιώθω. Μην πανικοβάλλεσαι.
Ει ο Θεός μεθ'ημών, ουδείς καθ' ημών.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
-
Namrail
από Namrail » 27 Φεβ 2020, 22:25
ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 22:13
Σουβλίτσα έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 22:09
ρε συ ΟΥΤΙΣ, τέτοια δεν έχουμε ξαναδεί
και να σου πω την αλήθεια, όσο και απίστευτο να φαίνεται και σε εμένα την ίδια, νομίζω πιο πολύ η περιέργεια για την φάση με τρώει (άσχημο πράγμα η περιέργεια...)
Απο κει και πέρα, πριν δυο τρεις ημέρες πήρα τον γιατρό γιατί εγώ είχα πάλι δέκατα και βήχα, σχεδον με έβγαλε τρελή όταν ρώτησα για κορωνοιούς κτλ, πιο πολύ ήθελα να δω τί θα πει.
Έχω όμως άτομο στο οικογενειακό περιβάλλον που βρίσκεται εκτεθειμένο λόγω εργασίας σε πολλούς ασθενείς και εκει είναι η δική μου ανησυχία. Με τόσο νοσοκομείο και κούραση απιστευτη που τραβήξαμε φέτος, το ανοσοποιητικο μας έχει γ@μηθεί
Δεν θυμάσαι σωστά. Ανάλογη υστερία υπήρξε και τότε.
Αν ανησυχείς πήγαινε σε νοσοκομείο αναφοράς.
Έτσι ακριβώς παιδιά. Αν ανησυχησετε , επειδή πχ έχετε ανεβααει δέκατα και παράλληλα υπάρχει άτομο στο οικογενειακό περιβάλλον που έρχεται σε επαφή με πολύ κόσμο και άρα πιθανώς (γιατί όχι;) και με άτομα που ταξίδεψαν σε Ιταλία κλπ, τρεχάτε με τη μία σε νοσοκομείο αναφορας.
Κωλοβαραν εκεί πέρα, θα χαρούν να σας εξυπηρετήσουν και να καλμαρουν τις ανησυχίες σας.
-
Juno
από Juno » 27 Φεβ 2020, 22:26
bluerose έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 22:25
Έχετε κάνει το σταυρό σας και να πείτε Χριστέ μου βοηθά να περάσει αυτό όλο ανωδυνα
Μπα ε;
Πάνω που θα σου έλεγα να πας σε τρελλογιατρό, με έπεισες πως τρολάρεις.
-
Στύγιος
- Phorum.gr user: C'est fini
από Στύγιος » 27 Φεβ 2020, 22:27
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 22:20
Αρίστος έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 21:19
Eχει κολλησει ολη τη Σωτηρια καταγγελει η ΠΟΕΔΗΝ.
.
.
Πόση ώρα χρειάζεται γιά νά γίνει ταυτοποίηση τού Ιού ;;;
Καί τό προσωπικό δέν φόραγε μάσκες ;;;..... 
Καί μέσα σέ λίγες ώρες έγιναν συμπτωματικοί ασθενείς όλοι τους ;;;.....

Μηδέν Ανοσοεπάρκεια όλοι τους ;;;
Πολλά περίεργα.....

.
Και να φόραγαν τις κοινές νοσοκομειακές ,αυτός ο ιός τις έχει για πλάκα, όπως αποδείχτηκε ήδη.
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 197 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
08 Ιαν 2025, 09:01
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 303 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
14 Αύγ 2024, 20:53
-
-
- 157 Απαντήσεις
- 3572 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Urzaring13
27 Μαρ 2025, 14:38
-
-
- 16 Απαντήσεις
- 311 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
24 Απρ 2025, 21:41
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.