Διάβασα ανόσιο ,γαμώ την πρεσβυωπία μου
Μπαίνατε;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μπαίνατε;
Όταν παθαίνεις πρεσβυωπία, βελτιώνεται η μυωπία; Ρωτάω γιατί μάλλον έχω μυωπία στο δεξί μάτι, και θέλω να ξέρω αν σε λίγα χρόνια που θα πάθω πρεσβυωπία θα φύγει η μυωπία.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Μπαινατε Μονικα Γιαρουζελσκα;
Η Μονικα Γιαρουζελσκα ειναι η κορη του στρατηγου Βοϊτσεχ Γιιαρουζελσκι που ηταν προερδρος της Πολωνιας μεχρι το 1989 ζει και εργαζεται
στην Πολωνια ως σχεδιαστρια μοδας και το βλεμμα της ειναι ακριβως ιδιο με του πατερα της.
Παντως το ολο στυλ που εχει ειναι φοβερα σεξυ και ξεχειλιζει απο θυληκοτητα.
Το γεγονος οτι το βλεμμα της ειναι ιδιο με αυτο ενος ανθρωπομορφου τερατος που σκοτωσε απλους εγατες το 81 σε εκεινες
τις μεγαλες απεργειες μου δημιουργει κριντζυ αισθηματα και νομιζω πως την αγαπω.
Οι φορουμιτες τι γνωμη εχετε γουσταρετε κριντζυ καταστασεις;
στην Πολωνια ως σχεδιαστρια μοδας και το βλεμμα της ειναι ακριβως ιδιο με του πατερα της.
Παντως το ολο στυλ που εχει ειναι φοβερα σεξυ και ξεχειλιζει απο θυληκοτητα.
Το γεγονος οτι το βλεμμα της ειναι ιδιο με αυτο ενος ανθρωπομορφου τερατος που σκοτωσε απλους εγατες το 81 σε εκεινες
τις μεγαλες απεργειες μου δημιουργει κριντζυ αισθηματα και νομιζω πως την αγαπω.
Οι φορουμιτες τι γνωμη εχετε γουσταρετε κριντζυ καταστασεις;
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Re: Μπαινατε Μονικα Γιαρουζελσκα;
Εσυ νομίζω έμπαινες και Βοιτσεχ
Τύπε, η τύπισσα είναι αυτή που έφαγε την Mariah Carey;Μαδουραίος έγραψε: ↑21 Ιουν 2022, 15:27Μπαίνατε Μαράϊα Κάρεϊ;
Εγώ με τα μπούνια και από βατήρα 10 μέτρων
[img]https://i.postimg.cc/qvXSz4DW/Mari ... .jpg[/img]
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Έτσι έχω ακούσει από οφθαλμίατρο, δικέ μου. Δεν ξέρω αν θα φύγει, αλλά θα ρεφάρεις μέχρι κάποιον βαθμό.
Dein Herz, meine Gier
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Μπαινατε Μονικα Γιαρουζελσκα;
Δεν εμπαινα Βοϊτσεχ αλλα ηταν πολυ μεγαλος ηγετης στην εποχη του οι πολωνοι κοιμοντουσταν με ανοιχτα παραθυρα
οπως εμεις εδω στην περιοδο της εθνοσωτηριου επαναστασεως του Γεωργιου Παπαδοπουλου.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Re: Μπαίνατε Αναλένα Μπέρμπον, Μπέρμποκ, πώς λέγεται;
Ναι, αλλά απαγορεύονται τα νήματα "Μπαίνατε". Αλλιώς θα έγραφα τουλάχιστον ένα τη βδομάδα.
Τσάμπα είναι, όπως και η καλημέρα. Γιατί όχι;
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Yπάρχει ήδη σχετικό θέμα.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπαινατε σε Γεσθημανη;
από Rocco Siffredi » 18 Σεπ 2024, 09:30 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 124 Απαντήσεις
- 3015 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
05 Οκτ 2024, 11:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπαίνατε Βίκυ σαφρα;
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 22 Απρ 2023, 09:46 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 360 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
22 Απρ 2023, 09:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση ανεβάστε stories απο celebrities που μπαινατε
από τα ριχνω μέσα » 25 Οκτ 2024, 11:42 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 9 Απαντήσεις
- 265 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τα ριχνω μέσα
30 Οκτ 2024, 14:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπαίνατε στο εργαστήριο της ή στου Chilloutbuddy......
από Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου » 07 Απρ 2023, 16:54 » σε Χόμπυ • Κατασκευές • Μοντελισμός - 9 Απαντήσεις
- 1908 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
07 Απρ 2023, 18:03
-