Καλά τίγκα στα ελαιόδεντρα είναι.hellegennes έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 20:17Τι πράσινο, μαρή; Ένα βήμα πριν από ηφαιστειογενές νησί είναι. Κάτι θάμνοι και μερικά διάσπαρτα χορτάρια.Cecily Anne έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 19:55Πάμε πάλι. Εξαρτάται την περιοχή και τα σημεία.
Αυτό ας πούμε δεν είναι ροζ. Είναι σαν το τη Βάλια Κάλντα; Προς θεού. Αλλά μια χαρά πράσινο είναι.
Γτι η Θεσσαλονίκη είναι τόσο άσχημη
- Cecily Anne
Re: Γτι η Θεσσαλονίκη είναι τόσο άσχημη
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ναι σιγά μην τρέχω στην Άνδρο, Σεπτέμβρη ή Μάη. Στην τελική, δεν έπαθα και σοκ από τις παραλίες. Προτιμώ τη Νάξο ή τη Μήλο από τα "στεγνά". Κύματα χωρίς αμμοβολή, παίζουν κι αλλού.Cecily Anne έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 20:12Κοίτα, σίγουρα θα έχουν παραλίες απάνεμες, δεν υπάρχει περίπτωση. Από εκεί και πέρα, απόφυγε τα μελτέμια. Καλύτερα διακοπές Σεπτέμβρη ή Μάη.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 20:09Ναι ρε συ, αλλά στην Άνδρο μιλάμε για ασκό του Αιόλου, όχι αστεία. Όχι πάντα αλλα αν πιάσουν αέρηδες (που πιάνουν συχνά στις παραλίες) δεν αντέχονται.Cecily Anne έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 20:04
Και ετοιμαζόμουν να βάλω τα πλατάνια και τον καταρράκτη και ευτυχώς είπες για Άνδρο που έχει ένα ΓΑΜΗΣΤΕΡΟ ανάλογο μέρος.
Τα μεγάλα κύματα μ' αρέσουν, την αμμοβολή δεν τη γουστάρω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 02 Φεβ 2023, 20:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Ελαιόδεντρα-μπονζάι είναι;Cecily Anne έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 20:18Καλά τίγκα στα ελαιόδεντρα είναι.hellegennes έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 20:17Τι πράσινο, μαρή; Ένα βήμα πριν από ηφαιστειογενές νησί είναι. Κάτι θάμνοι και μερικά διάσπαρτα χορτάρια.Cecily Anne έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 19:55
Πάμε πάλι. Εξαρτάται την περιοχή και τα σημεία.
Αυτό ας πούμε δεν είναι ροζ. Είναι σαν το τη Βάλια Κάλντα; Προς θεού. Αλλά μια χαρά πράσινο είναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Cecily Anne
Η Άνδρος βολεύει για απόδραση. Είναι πιο κοντά στην Αθήνα. Εγώ για απόδραση προτιμώ τη Σύρο, αλλά όχι για μπάνια, ίσα να κόψω καμιά βόλτα και να δω κάνα φίλο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 20:19Ναι σιγά μην τρέχω στην Άνδρο, Σεπτέμβρη ή Μάη. Στην τελική, δεν έπαθα και σοκ από τις παραλίες. Προτιμώ τη Νάξο ή τη Μήλο. Κύματα χωρίς αμμοβολή, παίζουν κι αλλού.Cecily Anne έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 20:12Κοίτα, σίγουρα θα έχουν παραλίες απάνεμες, δεν υπάρχει περίπτωση. Από εκεί και πέρα, απόφυγε τα μελτέμια. Καλύτερα διακοπές Σεπτέμβρη ή Μάη.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Πάντως ρομαντικό περίπατο στην παραλία δεν μπορείς να κάνεις με αυτές τις συνθήκες. Γι'αυτό απορώ που την λένε ερωτική πόλη. Βρωμερή της πάει περισσότερο νομίζω (εντάξει μπορεί να μην μυρίζει πάντα)Σέλευκας έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 20:18Η Θεσσαλονίκη ενώ έχει ένα βιολογικό καθαρισμό τα λύματα χύνονται στο Θερμαϊκό. Ενα ποσοστο παει και στο βιολογικο. Εκλεισαν πριν τριάντα χρόνια τα βυρσοδεψια που τάχα ηταν υπεύθυνα για τη μυρωδιά και διπλα σαυτα χύνεται ενα ποτάμι απο λύματα τα οποία πέφτουν χωρίς καμιά απολύτως επεξεργασία.
Εργα γίνονται μονο για τη δυτική (νοτια στην πραγματικότητα) Θεσσαλονίκη. Η Δυτική (βόρεια) έχει αφεθεί στη μοίρα της και στους γύφτους.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ούτε που θέλω να σε ξανασοκαρω, αλλά τα αρμιρικια και οι ασφακες δεν θεωρουνται δάσος.Cecily Anne έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 19:49Oύτε εγώ θέλω να σε σοκάρω, αλλά ακόμα και στην Κίμωλο θα βρεις αρκετούς κόλπους πράσινους μέχρι τη θάλασσα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 19:35Πάντως δε θέλω να σε σοκάρω, αλλά οι Κυκλάδες δε φημίζονται για το πράσινο τους στις παραλίες.Cecily Anne έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 19:14
Έχει κι άλλες αλλά βαριόμουν να ασχοληθώ παραπάνω. Γενικά είμαι σίγουρη ότι 9 στους 10 δεν έχουν ιδέα για τί πράγμα μιλάνε και δεν έχουν μπει στον κόπο ούτε να γκουγκλάρουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τζιτζιμιτζιχότζιρας την 02 Φεβ 2023, 20:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Καλά συγκ΄ρινουμε πούτσες με βούρτσες. Να συγκρίνουμε Ζηνωνος και πλατεια Καραισκάκη της Αθηνας και Κολωνό. Δεν υπάρχουν τοσο άσχημα σημεία πουθενά στην Ελλάδα οσο πολλά της Αθήνας.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
ελα ρε συ υπερβαλεις λιγο. Μερικές μερες το χρονο ειναι αυτο. Πηγες ποτε στη Βενετια καλοκαιρι;Καρολίνα έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 20:21Πάντως ρομαντικό περίπατο στην παραλία δεν μπορείς να κάνεις με αυτές τις συνθήκες. Γι'αυτό απορώ που την λένε ερωτική πόλη. Βρωμερή της πάει περισσότερο νομίζω (εντάξει μπορεί να μην μυρίζει πάντα)Σέλευκας έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 20:18Η Θεσσαλονίκη ενώ έχει ένα βιολογικό καθαρισμό τα λύματα χύνονται στο Θερμαϊκό. Ενα ποσοστο παει και στο βιολογικο. Εκλεισαν πριν τριάντα χρόνια τα βυρσοδεψια που τάχα ηταν υπεύθυνα για τη μυρωδιά και διπλα σαυτα χύνεται ενα ποτάμι απο λύματα τα οποία πέφτουν χωρίς καμιά απολύτως επεξεργασία.
Εργα γίνονται μονο για τη δυτική (νοτια στην πραγματικότητα) Θεσσαλονίκη. Η Δυτική (βόρεια) έχει αφεθεί στη μοίρα της και στους γύφτους.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Ολυμπιαδος και πλατεια ΜουσχουντήGherschaagk έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 20:18Οι φωτογραφίες από πού είναι;
Μηχανιώνα, Περαία, Θεσσαλονίκη; Θα μπορούσαν να είναι οπουδήποτε στην Ελλάδα. Τυπική ελληνική κατάντια είναι.
Σίγουρα, όχι και από τις πιο ωραίες γωνίες της πόλης (για πολλους γνωστους λόγους).
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Επιχείρησε Εύβοια κάποια στιγμή. Και τα νησιά του Σαρωνικού είναι ωραία για πιο σύντομες αποδράσεις. Αν έχεις φίλους, τόσο καλύτερα.Cecily Anne έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 20:20Η Άνδρος βολεύει για απόδραση. Είναι πιο κοντά στην Αθήνα. Εγώ για απόδραση προτιμώ τη Σύρο, αλλά όχι για μπάνια, ίσα να κόψω καμιά βόλτα και να δω κάνα φίλο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 20:19Ναι σιγά μην τρέχω στην Άνδρο, Σεπτέμβρη ή Μάη. Στην τελική, δεν έπαθα και σοκ από τις παραλίες. Προτιμώ τη Νάξο ή τη Μήλο. Κύματα χωρίς αμμοβολή, παίζουν κι αλλού.Cecily Anne έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 20:12
Κοίτα, σίγουρα θα έχουν παραλίες απάνεμες, δεν υπάρχει περίπτωση. Από εκεί και πέρα, απόφυγε τα μελτέμια. Καλύτερα διακοπές Σεπτέμβρη ή Μάη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πήγα ναι, αλλά συγκρίνεται η ομορφιά της Βενετίας με τη Θεσσαλονίκη; Πες το μου και αυτό!Σέλευκας έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 20:23ελα ρε συ υπερβαλεις λιγο. Μερικές μερες το χρονο ειναι αυτο. Πηγες ποτε στη Βενετια καλοκαιρι;Καρολίνα έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 20:21Πάντως ρομαντικό περίπατο στην παραλία δεν μπορείς να κάνεις με αυτές τις συνθήκες. Γι'αυτό απορώ που την λένε ερωτική πόλη. Βρωμερή της πάει περισσότερο νομίζω (εντάξει μπορεί να μην μυρίζει πάντα)Σέλευκας έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 20:18
Η Θεσσαλονίκη ενώ έχει ένα βιολογικό καθαρισμό τα λύματα χύνονται στο Θερμαϊκό. Ενα ποσοστο παει και στο βιολογικο. Εκλεισαν πριν τριάντα χρόνια τα βυρσοδεψια που τάχα ηταν υπεύθυνα για τη μυρωδιά και διπλα σαυτα χύνεται ενα ποτάμι απο λύματα τα οποία πέφτουν χωρίς καμιά απολύτως επεξεργασία.
- Cecily Anne
Kανείς δε μίλησε για δάσος, ούτε εσύ.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 20:21Ούτε που θέλω να σε ξανασοκαρω, αλλά τα αρμιρικια και οι ασφακες δεν θεωρουνται δάσος.Cecily Anne έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 19:49Oύτε εγώ θέλω να σε σοκάρω, αλλά ακόμα και στην Κίμωλο θα βρεις αρκετούς κόλπους πράσινους μέχρι τη θάλασσα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 19:35
Πάντως δε θέλω να σε σοκάρω, αλλά οι Κυκλάδες δε φημίζονται για το πράσινο τους στις παραλίες.

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πω ρε φίλε. Λυπάμαι που αντικρίζεις τέτοια γκρέμια.Γαληνός έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 20:23Ολυμπιαδος και πλατεια ΜουσχουντήGherschaagk έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 20:18Οι φωτογραφίες από πού είναι;
Μηχανιώνα, Περαία, Θεσσαλονίκη; Θα μπορούσαν να είναι οπουδήποτε στην Ελλάδα. Τυπική ελληνική κατάντια είναι.
Σίγουρα, όχι και από τις πιο ωραίες γωνίες της πόλης (για πολλους γνωστους λόγους).
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Cecily Anne
Ναι τα έχω εκκρεμότητα!!!!! Φέτος δύσκολο αλλά από του χρόνου θα τα επισκεφτώ οπωσδήποτε. Είναι στο πρόγραμμα. Απλά με τη Σύρο έχω έρωτα, μου φτάνει να πάω απλά πρωί να πάρω τον αέρα μου και να κατέβω με το βραδινό Νάξο. Συνήθως την κάνω μονοήμερη μια φορά κάθε δυο χρόνια, αλλά τώρα τελευταία το έχεσα και δεν έχω πατήσει.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 20:28Επιχείρησε Εύβοια κάποια στιγμή. Και τα νησιά του Σαρωνικού είναι ωραία για πιο σύντομες αποδράσεις. Αν έχεις φίλους, τόσο καλύτερα.Cecily Anne έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 20:20Η Άνδρος βολεύει για απόδραση. Είναι πιο κοντά στην Αθήνα. Εγώ για απόδραση προτιμώ τη Σύρο, αλλά όχι για μπάνια, ίσα να κόψω καμιά βόλτα και να δω κάνα φίλο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 62 Απαντήσεις
- 7510 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από mao mao
16 Μαρ 2024, 16:58
-
-
Νέα δημοσίευση Μην ξεχνάμε να νηστεύουμε και μια στο τόσο...
από student » 26 Σεπ 2023, 02:06 » σε Θρησκειολογία - 11 Απαντήσεις
- 1172 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αχθος Αρουρης
28 Σεπ 2023, 23:56
-
-
- 40 Απαντήσεις
- 1478 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chilloutbuddy
11 Απρ 2024, 11:53