Επίσης τσαβ, ένας άλλος λόγος για να μην βάλεις Λίνουξ στο συγκεκριμένο ασούμε λάπτοπ είναι ότι δεν θα μπορείς να παίζεις παιγνίδια, στο συγκεκριμένο λάπτοπ.
Πέρα από την πλάκα πάντως, εφόσον θέλεις έναν υπολογιστή να τον πετάς στην τσάντα και να φεύγεις πάρε ένα από τα καινούργια μ1 ερ, και με 8gb, πούτσα σου, δεν αντιμετωπίζουν ακριβώς το ίδιο την μνήμη του συστήματος αυτά τα καινούργια μακ σε σχέση με τα υπόλοιπα πισί, πάρε το πιο φτηνό αν δεν έχεις απαιτήσεις σε εσωτερικό χώρο αποθήκευσης, είναι αρκετά καλό vfm για την περίπτωση σου, σοβαρά μιλάω,
μάλλον έτσι θα κινηθώ γιατί είχα διαβάσει και το νήμα για το Μ1 που γράφατε.
αν δω ότι τον πίνω με το compatibility, τα Mac κρατάνε την αξία τους οπότε το πουλάω σε ένα χρόνο μερικά κατοστάρικα κάτω και παίρνω τίμιο dell
Παπάργια θα πουλήσεις για να πάρεις ντελ, απλά καπάκι θα βγάλει την δεύτερη σειρά που θα είναι έτσι όπως έπρεπε από την πρώτη, με καμιά θύρα παραπάνω και τέτοια, θα μας ξεζουμίσει σιγά σιγά τώρα που έχει πετύχει τέτοιο επίπεδο στο ιντεγκρέησο, μέχρι τώρα έκανε απλά πολύ καλό οπτιμαηζέησο με το σόφτγουερ σε χάρντγουερ της ίντελ, τώρα το κάνει και με το δικό της χάρντγουερ, άστο, τρελό στύψιμο.
Επίσης τσαβ, ένας άλλος λόγος για να μην βάλεις Λίνουξ στο συγκεκριμένο ασούμε λάπτοπ είναι ότι δεν θα μπορείς να παίζεις παιγνίδια, στο συγκεκριμένο λάπτοπ.
Πέρα από την πλάκα πάντως, εφόσον θέλεις έναν υπολογιστή να τον πετάς στην τσάντα και να φεύγεις πάρε ένα από τα καινούργια μ1 ερ, και με 8gb, πούτσα σου, δεν αντιμετωπίζουν ακριβώς το ίδιο την μνήμη του συστήματος αυτά τα καινούργια μακ σε σχέση με τα υπόλοιπα πισί, πάρε το πιο φτηνό αν δεν έχεις απαιτήσεις σε εσωτερικό χώρο αποθήκευσης, είναι αρκετά καλό vfm για την περίπτωση σου, σοβαρά μιλάω,
μάλλον έτσι θα κινηθώ γιατί είχα διαβάσει και το νήμα για το Μ1 που γράφατε.
αν δω ότι τον πίνω με το compatibility, τα Mac κρατάνε την αξία τους οπότε το πουλάω σε ένα χρόνο μερικά κατοστάρικα κάτω και παίρνω τίμιο dell
Νταξ μωρέ, ψεύδη, ψεύδη, ένας τόνος με ξέφυγε, ναζί, ε ναζί.
Ένας γνήσιος linuxάκιας δεν θα έχανε ποτέ τον τόνο. Σε γραμμή κώδικα να σήμαινε απόρριψη του κώδικα (σφάλμα).
Για αυτό έχουμε τον linter τον Beria να τα πιάνει πριν τα τρέξουμε.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Είδα 5 λεπτά και σχεδόν τίποτα από ό,τι λέει υπέρ του Mac δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα. Βασικά τίποτα τελείως.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Το HP GtPk laptop το είχα δώσει στο κορίτσι για να βλέπει νέτφλιξ. Τελικά, αναγκάστηκα να το πάρω πίσω για κάποιες μέρες και να δω τι μπορώ να κάνω με αυτό πριν φύγω. Δεν φάνηκε να δυσαρεστείται (αυτό θα έπρεπε να μου πει κάτι για το λάπτοπ ή έστω για τη σχέση μας), οπότε μου έγινε πιο εύκολο.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.