kameron έγραψε: ↑06 Μαρ 2021, 00:07
sys3x έγραψε: ↑06 Μαρ 2021, 00:00
Ότι οι οικογένειες Παπακωνσταντίνου, Σημίτη, Χριστοφοράκου, Μητσοτάκη, τέσπα θα πάθω αγκύλωση (έξυπνος είσαι υποτίθεται άρα κατάλαβες νομίζω) ΔΕΝ έχουν πάρε δώσε όπως τόσες και τόσες κυβερνήσεις με την Γερμανία;
Θες πιο καθαρά;
Και οι οικογένειες Πλαστήρα, Σοφούλη, Παπάγου, Καραμανλή, Παπανδρέου, Παπαδόπουλου, Ιωαννίδη, Τσίπρα, βάλε τις όλες, 75 χρόνια είναι που τελείωσε ο πόλεμος. Όλοι αυτοί, δεξιοί, αριστεροί, ακροδεξιοί, ακροαριστεροί, όλοι ξεπουλημένοι για τα γούστα σου. Όλοι μπορούσαν, θα είχαν και διεθνή υποστήριξη και δεν το έκαναν γιατί έχουν πάρε δώσε με τη Γερμανία.
Αυτά τα θεωρώ εξωπραγματικά, θα μου επιτρέψεις έτσι;
Και γω, όταν διάβασα ότι φεύγοντας οι Γερμανοί ΧΑΡΙΣΑΝΕ την τότε σύνθεση αυτού που λέμε ΔΕΗ σήμερα στην Πτολεμαΐδα στον παππού ενός πρώην υπουργού οικονομικών (επί πρώτου μνημονίου αν δεν κάνω λάθος διόρθωσε με, πλάκα κάνω ε

ποτέ δε κάνω λάθη) το θεώρησα εξωπραγματικό, αν με το επιτρέπεις ε.
Βέβαια, εσύ μπορεί να περιμένεις και κυρώσεις (ρώτα πάλι, ποιες κυρώσεις

) , άλλος πιστεύει στους

, δε γαμείς, σιγά.
Εγώ απλά λέω ότι οι σχέσεις κάποιων οικογενειών, διαχρονικά, στην Ελλάδα με παράγοντες της αλλοδαπής όπως η ναζιστική Γερμανία μιας και το έφερε η κουβέντα παίξανε καθοριστικό ρόλο ΣΤΗΝ ΜΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ, μλκ με έχεις σκάσει

, των αποζημιώσεων του κατοχικού δανείου κτλ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΤΟ ΠΩ ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ
ΔΕΝ κάνανε κάτι, ελπίζω τώρα να έγινα λίγο πιο σαφής.

Σε παρακαλώ πολύ μη με πεις και τι θα γινόταν άμα έκαναν κάτι γι' αυτό, ΔΕΝ ΞΕΡΩ, και φυσικά ούτε και εσύ ξέρεις (συγγνώμη για την προσβόλα φίλε, ξέρω είναι πολύ βαριά κουβέντα αυτή για σένα - και για τον μέσο πχωρουμίτη οκ - αλλά... συγγνώμη και πάλι ε), ΘΑ ΗΞΕΡΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ότι κάνανε κάτι, προσπάθησαν, δεν με ενδιαφέρει λοιπόν ούτε η άποψη σου ούτε η άποψη μου για το αν τα κατάφερναν. Με ενδιαφέρουν τα γεγονότα, ποια είναι τα γεγονότα; ότι ελάχιστοι κάνανε κάτι. Με την δική σου λογική πάντως, επειδή έχει και πλάκα, οι Εβραίοι δεν έπρεπε καν να ασχοληθούν, έπρεπε να πουν σαν εσένα, δε γαμιέται, σιγά, δε θα μας τα δώσουν αφού.
Τώρα θα με πεις καμμία σχέση, τους Εβραίους τους πήγαν να τους καταστρέψουν και σε εμάς ήρθαν γιατί βρήκαν την πόρτα ανοιχτή ξερωγώ.

Είδες; δεν έχει πλάκα;