Δολοφονια "δι' ασημαντον αφορμη"
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Δολοφονια "δι' ασημαντον αφορμη"
Η πλάκα είναι ότι οι περισσότεροι από τους ενσυναισθηματικούς συμπχορουμίστας, είναι υπερ των κοινωνικών και βιολογικών εκκαθαρίσεων των Ανθρώπων, που οι αντιλήψεις τους δεν συνάδουν με τις δικές τους Φιλάνθρωπες Ιδέες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
πριν πολλα πολλα χρονια ημασταν μια μεγαλη παρεα σε ενα κτηματακι που ειχε ο νταντυς μου
κλασικα, μαγκαλια αλκοολ τηλεσκοπικα τσιγαρα και αλλα
σε καποια φασις ενας οχι και τοσο κολλητος μου κανει ενα σχολιο για τον γιο ενωςκολλητου, οχι προσβλητικο
ο δικος μου το πηρε στραβα και εφυγε (μιλαμε για βουνο ε?)
μετα απο μερικα λεπτα γυρναει με την κουρσα, αρπαζει και σπαει ρετσινα και ειναι ετοιμος να την καρφωσει στην καρωτιδα
νεκρο δεν ειχαμε, και την επομενη μερα ξηγηθηκαν τα δυο τους
ο δικος μου ειναι οικογενειαρχης και ο πιο πραος ανθρωπος του υπαρκτου συμπαντος
γενικα με ξυδια ή και ανευ, δε θελει πολυ να σου γυρισει η βιδα
κλασικα, μαγκαλια αλκοολ τηλεσκοπικα τσιγαρα και αλλα
σε καποια φασις ενας οχι και τοσο κολλητος μου κανει ενα σχολιο για τον γιο ενωςκολλητου, οχι προσβλητικο
ο δικος μου το πηρε στραβα και εφυγε (μιλαμε για βουνο ε?)
μετα απο μερικα λεπτα γυρναει με την κουρσα, αρπαζει και σπαει ρετσινα και ειναι ετοιμος να την καρφωσει στην καρωτιδα
νεκρο δεν ειχαμε, και την επομενη μερα ξηγηθηκαν τα δυο τους
ο δικος μου ειναι οικογενειαρχης και ο πιο πραος ανθρωπος του υπαρκτου συμπαντος
γενικα με ξυδια ή και ανευ, δε θελει πολυ να σου γυρισει η βιδα
- Υδράργυρος
Αυτο που ειναι συνηθες κ δεν τρεχει μια πχ ''νταξ ρε μαλακα -πως κανεις ετσι - σαλτα κ γαμησου '' καποιοι θα το δουν οχι σαν κατι συνηθες κ θα πας παρεα με τα κυπαρισσια κ τις δεκαοχτουρες σε τοπο μαρμαρινο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Υδράργυρος
Το να εχεις 2-3 νεκρους ή σακατεμενους το χρονο απο επιθεσεις πορτιερηδων μαγαζιων που λειτουργουν παρανομα, ειναι κατι απολυτα φυσιολογικο. Κανε οτι δεν ακουσες
Το είχες ακουστα το κωλόμπαρο του Κοτέα στη γουβα;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Και τι δουλειά έχουν οι νομοταγείς φιλήσυχοι οικογενειάρχες, που παθαίνουν υπαρξιακό ταράκουλο αν δεν τους επιτρέψουν την είσοδο σ´ αυτά τα παράνομα χαμαιτυπεία και επιστρέφουν με ενισχύσεις από άλλους φιλήσυχους;Υδράργυρος έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 16:06Το να εχεις 2-3 νεκρους ή σακατεμενους το χρονο απο επιθεσεις πορτιερηδων μαγαζιων που λειτουργουν παρανομα, ειναι κατι απολυτα φυσιολογικο. Κανε οτι δεν ακουσες

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τα εζησα πριν εξαφανιστω απο την περιοχη - την χρυση πορτοκαλαδικη εποχη
Αυτο που διαπιστωνω ειναι πως υπαρχει αγνοια κινδυνου κ καποιοι νομιζουν πως ειναι ασημαντη αφορμη να πουλησεις μαγκια κ να γραψεις τον αλλο στ αρχιδια σου - για να σου δωσει τα αντερα στο χερι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Οταμ βγαζεις μαχαιρι (βασικα οταν κυκλοφορεις στον δρόμο με μαχαιρι) είσαι εν δυναμει δολοφονος. Οταν το χρησιμοποιειες γιβεσαι και κανονικός δολοφόνος. Είτε είσαι ο εξυπνάκιας, είτε ο μπράβος είτε ο παίκτης χουλιγκανος που την πέφτει σε άοπλο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 15:08Επίσης μεσολαβεί και ένας χαλαρός προσδιορισμός "δολοφόνου" για κάποιον που ίσως να μην είχε την παραμικρή πρόθεση δολοφονίας.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
αποτι διαβασα η δουλεια γινηκε στον πεζοδρομο/στενα του Μποεμ
εκει οπου εταφερθηκε η πιατσα πριν μια δεκαετια και βαλε
αυτα περι κωλαδικων ειναι παπαριες
υποψιαζομαι ποιο ειναι το καταστημα, ειχα κανει εργασιες σε ανακαινηση εκει
κλασικο καγκουρομαγαζο ειναι με ''μπητακια'' και τις μικρες ωρες γκρηκ τουρμποφολκ
εκει οπου εταφερθηκε η πιατσα πριν μια δεκαετια και βαλε
αυτα περι κωλαδικων ειναι παπαριες
υποψιαζομαι ποιο ειναι το καταστημα, ειχα κανει εργασιες σε ανακαινηση εκει
κλασικο καγκουρομαγαζο ειναι με ''μπητακια'' και τις μικρες ωρες γκρηκ τουρμποφολκ
- Υδράργυρος
Να μας πουνε οι πχορουμιτες εξωτερικου τι γινεται σε ανεπτυγμενα κρατη. Για εγω θυμαμαι παλιοτερα πουθενα σεν ειχαδει αυτην την ελληνικη αλητεια με τους δολοφονους πορτιερηδες. Ή οι πορτιερηδες ηταν κανονικοι ανθρωποι που αμα γινοταν κατι καλουσαν την αστυνομια που ερχοταν αμεσως,ή στην ιταλια υπηρχε σεκιουριτυ
Μου αρεσει που θελετε ευρωπη ενω δεν την κοιτατε ουτε με κυαλι
Αν ήταν έτσι, θα επρεπε να έχωναν μέσα όποιον κυκλοφορούσε με μαχαίρι. Εδώ, ακόμη και τσογλάνια που βγάζουν μαχαίρι σε ληστείες, την άλλη μέρα κυκλοφορούν λέφτερα. Σιγά το πρόβλημα.Lord Brum έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 16:27Οταμ βγαζεις μαχαιρι (βασικα οταν κυκλοφορεις στον δρόμο με μαχαιρι) είσαι εν δυναμει δολοφονος. Οταν το χρησιμοποιειες γιβεσαι και κανονικός δολοφόνος. Είτε είσαι ο εξυπνάκιας, είτε ο μπράβος είτε ο παίκτης χουλιγκανος που την πέφτει σε άοπλο.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Υδράργυρος έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 16:29Να μας πουνε οι πχορουμιτες εξωτερικου τι γινεται σε ανεπτυγμενα κρατη. Για εγω θυμαμαι παλιοτερα πουθενα σεν ειχαδει αυτην την ελληνικη αλητεια με τους δολοφονους πορτιερηδες. Ή οι πορτιερηδες ηταν κανονικοι ανθρωποι που αμα γινοταν κατι καλουσαν την αστυνομια που ερχοταν αμεσως,ή στην ιταλια υπηρχε σεκιουριτυ

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Υδράργυρος
Βλαχο εχεις κανει κλαμπινκ σε βορεια ευρωπη? Ή το μονο που ξερεις ειναι η επικρατεια του μαγγανα?Αγις έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 16:32Υδράργυρος έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 16:29Να μας πουνε οι πχορουμιτες εξωτερικου τι γινεται σε ανεπτυγμενα κρατη. Για εγω θυμαμαι παλιοτερα πουθενα σεν ειχαδει αυτην την ελληνικη αλητεια με τους δολοφονους πορτιερηδες. Ή οι πορτιερηδες ηταν κανονικοι ανθρωποι που αμα γινοταν κατι καλουσαν την αστυνομια που ερχοταν αμεσως,ή στην ιταλια υπηρχε σεκιουριτυ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 327 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
01 Ιαν 2025, 19:48
-
- 25 Απαντήσεις
- 1419 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
26 Νοέμ 2023, 17:01
-
- 30 Απαντήσεις
- 887 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
Χθες, 13:54
-
-
Νέα δημοσίευση Δολοφονία Αθανασιάδη...ακόμη ανεξιχνίαστη...
από Golden Age » 19 Μαρ 2024, 13:10 » σε Ιστορία - 16 Απαντήσεις
- 1286 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
03 Μάιος 2025, 21:02
-