Στο εξωερικό τους βάζουν και μαζευουν ελιέςEsperos έγραψε: ↑12 Φεβ 2025, 06:59Το παρακολούθησα το επεισόδιο.
Βλέπεις κάποιους τύπους, εθισμένους στη διάρρηξη.
Διακρίνεις πως δεν φοβούνται τις συνέπειες διότι το έγκλημα συμφέρει.
Όπως ένας ναυτικός, μπαρκάρει με πλοίο, φεύγει απ το σπίτι του για 6 - 8 - 10 μήνες,
γυρίζει με χρήμα, κάθεται 2 - 3 - 4 μήνες ανάλογα και ξαναφεύγει, όπως το έχει
δεχθεί και ως φυσιολογικό ότι αυτή θα είναι η καριέρα του μέχρι να βγει στην σύνταξη,
έτσι και οι μπουκαδόροι, θεωρούν φυσιολογικότητα το "επάγγελμά" τους.
Χρειάζεται αυστηροποίηση των ποινων. Αν κάποιος υποπέσει στο ίδιο αδίκημα - κακούργημα
για πάνω από 3 ή 4 φορές , μπουκάρει σε σπίτι εφόσον έχει καταδικαστεί για το ίδιο αδίκημα
2 φορές στο παρελθόν, η ποινή να είναι 40 χρόνια μέσα. Να ξέρει ότι θα ξαναβγεί το 2065.
Δεν βρίσκω άλλη λύση.
«Πάντα το όνειρο μου ήταν να κλέβω»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: «Πάντα το όνειρο μου ήταν να κλέβω»
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Dwarven Blacksmith
Είναι ευνόητο ότι όλες οι πολιτισμικές παραστάσεις συνδέονται μεταξύ τους και ανατροφοδοτούνται. Κανείς δεν ξυπνάει ένα πρωί σε μια σπηλιά με όνειρο να γίνει αστροναύτης.Null έγραψε: ↑12 Φεβ 2025, 12:37Προφανώς φταίνε οι ταινίες, η μουσική και τα video gamesDwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Φεβ 2025, 12:22Ω ουάου, πως τους μπήκε η ιδέα να έχουν όνειρο να κλέβουν; Μόνο με 15 heist movies που βγαίνουν το χρόνο;

Καλά εντάξει. Στην πραγματικότητα φταίνε οι προβληματικές σχέσεις μέσα στην οικογένεια, η φτώχια και η συναναστροφή με παρόμοια εγκληματικά άτομα. Όλα τα άλλα είναι boomeριες. Μου θυμίζει κάτι περιστατικά με school shooters όπου οι πουριτανοί κατηγορούσαν την μέταλ μουσική και τον Marilyn Manson.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Φεβ 2025, 12:42Είναι ευνόητο ότι όλες οι πολιτισμικές παραστάσεις συνδέονται μεταξύ τους και ανατροφοδοτούνται. Κανείς δεν ξυπνάει ένα πρωί σε μια σπηλιά με όνειρο να γίνει αστροναύτης.Null έγραψε: ↑12 Φεβ 2025, 12:37Προφανώς φταίνε οι ταινίες, η μουσική και τα video gamesDwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Φεβ 2025, 12:22Ω ουάου, πως τους μπήκε η ιδέα να έχουν όνειρο να κλέβουν; Μόνο με 15 heist movies που βγαίνουν το χρόνο;
Στις heist movies συχνά οι πρωταγωνιστές ή τα τσιράκια τους καταλήγουν να τους ανοίξουν κουμπότρυπες όμως. Στην Ελλάδα είναι μια σχετικά ασφαλής και ξεκούραστη επαγγελματική επιλογή.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Φεβ 2025, 12:22Ω ουάου, πως τους μπήκε η ιδέα να έχουν όνειρο να κλέβουν; Μόνο με 15 heist movies που βγαίνουν το χρόνο;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Να φύγω εγώ από το σπίτι μου ακόμη και αν έχω όπλο (που για να έχω σημαίνει ότι ξέρω και να το χρησιμοποιώ);
Για ποιο λόγο;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εντάξει, αν είσαι πιστολέρο, φαρ ουέστ, δεν ξέρω, αλλάζει η ιστορία. Είσαι όμως ή θα κάνουμε κηδείες εδώ μέσα; Είναι κι αυτό μια παράμετρος.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Σιγά τα αίματα καλέ.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Δεν έχω καταλάβει το σκεπτικό σου. Το ζητούμενο της φυγής θα είναι να γλυτώσω τη δική μου ζωή ή να μη βλάψω ένα έμβιο φερόμενο ως άνθρωπο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Α αυτό που έγραψα σε έκανε να ανατρέξεις στις πολιτισμικές σου παραστάσεις; Ενδιαφέρον...Null έγραψε: ↑12 Φεβ 2025, 12:51Καλά εντάξει. Στην πραγματικότητα φταίνε οι προβληματικές σχέσεις μέσα στην οικογένεια, η φτώχια και η συναναστροφή με παρόμοια εγκληματικά άτομα. Όλα τα άλλα είναι boomeριες. Μου θυμίζει κάτι περιστατικά με school shooters όπου οι πουριτανοί κατηγορούσαν την μέταλ μουσική και τον Marilyn Manson.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Φεβ 2025, 12:42Είναι ευνόητο ότι όλες οι πολιτισμικές παραστάσεις συνδέονται μεταξύ τους και ανατροφοδοτούνται. Κανείς δεν ξυπνάει ένα πρωί σε μια σπηλιά με όνειρο να γίνει αστροναύτης.

Ποια θα ήταν η σωστή πολιτισμική αντίδραση;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Φεβ 2025, 13:32Α αυτό που έγραψα σε έκανε να ανατρέξεις στις πολιτισμικές σου παραστάσεις; Ενδιαφέρον...Null έγραψε: ↑12 Φεβ 2025, 12:51Καλά εντάξει. Στην πραγματικότητα φταίνε οι προβληματικές σχέσεις μέσα στην οικογένεια, η φτώχια και η συναναστροφή με παρόμοια εγκληματικά άτομα. Όλα τα άλλα είναι boomeριες. Μου θυμίζει κάτι περιστατικά με school shooters όπου οι πουριτανοί κατηγορούσαν την μέταλ μουσική και τον Marilyn Manson.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Φεβ 2025, 12:42
Είναι ευνόητο ότι όλες οι πολιτισμικές παραστάσεις συνδέονται μεταξύ τους και ανατροφοδοτούνται. Κανείς δεν ξυπνάει ένα πρωί σε μια σπηλιά με όνειρο να γίνει αστροναύτης.
Να περιμένουμε όλοι το πλήρωμα του χρόνου όπου όλες οι ανισότητες θα έχουν καταργηθεί και ουδείς θα έχει ως όνειρο ζωής το εύκολο χρήμα;

Και μέχρι τότε, τι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αν το ψάξεις, θα δεις ότι όλα τα νομοσχέδια λογοκρισίας τέτοιου τύπου που έχουν βγει μετά τα 80s, προέρχονται από democrats.Null έγραψε: ↑12 Φεβ 2025, 12:51Καλά εντάξει. Στην πραγματικότητα φταίνε οι προβληματικές σχέσεις μέσα στην οικογένεια, η φτώχια και η συναναστροφή με παρόμοια εγκληματικά άτομα. Όλα τα άλλα είναι boomeριες. Μου θυμίζει κάτι περιστατικά με school shooters όπου οι πουριτανοί κατηγορούσαν την μέταλ μουσική και τον Marilyn Manson.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Φεβ 2025, 12:42Είναι ευνόητο ότι όλες οι πολιτισμικές παραστάσεις συνδέονται μεταξύ τους και ανατροφοδοτούνται. Κανείς δεν ξυπνάει ένα πρωί σε μια σπηλιά με όνειρο να γίνει αστροναύτης.
Η επιστήμη προς το παρόν τους διαψεύδει. Χαρακτηριστικό είναι ότι όσοι serial killers έχουν επηρεαστεί από βιβλία ή ταινίες (και είναι ένα πολύ μικρό κλάσμα σε σχέση με το σύνολο) πάντα προτιμούσαν τα true crime και την αστυνομική μυθοπλασία. Οχι τις σπλατεριές.
Ο μόνος που είχε προτίμηση στο horror ήταν ο Dahmer που του άρεσε ο "εξορκιστής Νο 3".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Dwarven Blacksmith
Μέχρι τότε shitposting στο ίντερνετ, φυσικά. Τι άλλο;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑12 Φεβ 2025, 13:37Ποια θα ήταν η σωστή πολιτισμική αντίδραση;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Φεβ 2025, 13:32Α αυτό που έγραψα σε έκανε να ανατρέξεις στις πολιτισμικές σου παραστάσεις; Ενδιαφέρον...Null έγραψε: ↑12 Φεβ 2025, 12:51
Καλά εντάξει. Στην πραγματικότητα φταίνε οι προβληματικές σχέσεις μέσα στην οικογένεια, η φτώχια και η συναναστροφή με παρόμοια εγκληματικά άτομα. Όλα τα άλλα είναι boomeριες. Μου θυμίζει κάτι περιστατικά με school shooters όπου οι πουριτανοί κατηγορούσαν την μέταλ μουσική και τον Marilyn Manson.
Να περιμένουμε όλοι το πλήρωμα του χρόνου όπου όλες οι ανισότητες θα έχουν καταργηθεί και ουδείς θα έχει ως όνειρο ζωής το εύκολο χρήμα;
Και μέχρι τότε, τι;

Shitposting είναι η υπεράσπιση του κάθε περιττώματος σε βάρος των θυμάτων του και της "ανθρώπινης" υπεραξίας του στο κοινωνικό σύνολο.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Φεβ 2025, 13:39Μέχρι τότε shitposting στο ίντερνετ, φυσικά. Τι άλλο;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑12 Φεβ 2025, 13:37Ποια θα ήταν η σωστή πολιτισμική αντίδραση;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Φεβ 2025, 13:32
Α αυτό που έγραψα σε έκανε να ανατρέξεις στις πολιτισμικές σου παραστάσεις; Ενδιαφέρον...
Και μέχρι τότε, τι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 12 Φεβ 2025, 13:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Οι απανταχού μπουμερς καλωσορίζουν το νάνο στο συντηρητικο τους στρατόπεδο, οπως φαινεται 
Σε λιγο θα πει κι οτι τα παιδιά μας γινονται πούστηδοι επειδη το βλεπουν στην τβ και τη σοου μπιζ

Σε λιγο θα πει κι οτι τα παιδιά μας γινονται πούστηδοι επειδη το βλεπουν στην τβ και τη σοου μπιζ

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γυφταιοι."Κλέβω για να ζήσω τα παιδιά μου"
από Vardos » 03 Απρ 2025, 13:46 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 162 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Vardos