GYM

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Garcia
Phorum.gr user: Garcia

Re: GYM

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Garcia » 13 Φεβ 2025, 11:45

Bazoomba έγραψε:
13 Φεβ 2025, 11:44

Eιναι σιγουρα προτιμοτερο να πηγαινεις.
Πήγα χτες μετά από καιρό,αλλά ξεκίνησα με νορμάλ ρυθμό,χωρίς πολλά πολλά.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 13 Φεβ 2025, 12:05

Garcia έγραψε:
13 Φεβ 2025, 11:38
Για πείτε μου οι γνωστές,είναι προτιμότερο να πηγαίνεις gym νηστικός το πρωί η το αργά απόγευμα προς βράδυ για καψιμο λίπους/θερμίδων?
προτιμώ πρωί, αλλά όχι χαράματα, πράγμα που το καθιστά πολύ δύσκολο αν δουλεύεις κανονικό ωράριο
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 13 Φεβ 2025, 12:06

Eγώ προς μεσάνυχτα συνήθως λολ
και μετά κοιμάμαι σαν πουλάκι
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 13 Φεβ 2025, 15:23

Chilloutbuddy έγραψε:
13 Φεβ 2025, 12:06
Eγώ προς μεσάνυχτα συνήθως λολ
και μετά κοιμάμαι σαν πουλάκι
Κι εγώ τα ίδια. Απογευματινοβραδινός ανέκαθεν :lol:
Άντε μέχρι 23.00 το πολύ να έχω τελειώσει βέβαια, όχι πιο αργά. Και μετα πέφτω και κοιμάμαι σαν ντουβάρι.

Πρωινιάτικα μετά βίας περπατάω, ιδίως αν είναι και χειμώνας. Ούτε να χέσω δεν μπορώ το πρωί, θέλω ένα μισάωρο τουλάχιστον για μια ομαλή μετάβαση από ύπνο σε ξύπνιο, να ανεβοκατέβει λίγο το αίμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 14 Φεβ 2025, 09:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 13 Φεβ 2025, 15:32

Garcia έγραψε:
13 Φεβ 2025, 11:38
Για πείτε μου οι γνωστές,είναι προτιμότερο να πηγαίνεις gym νηστικός το πρωί η το αργά απόγευμα προς βράδυ για καψιμο λίπους/θερμίδων?
Ξεκίνα να πηγαίνεις καταρχήν, και άσε τα υπόλοιπα. Το τζιμ πάει κι αυτό όπως και όλη σου η ρουτινοδιαθεση και το τι τύπος είσαι περισσότερο, πρωινός ή βραδινος δηλαδή.
Ε, εγώ που δεν είμαι καθόλου πρωινός δηλαδή, ούτε γυμναστική μπορώ το πρωί, την προτιμώ από νωρίς το απόγευμα και μετά.

Ο,τι ώρα μέσα στη μέρα κι αν γουστάρεις να γυμναστεις, τα γκεινς σου τα ίδια θα είναι.
Αλλά ποτέ μην κάνεις μαλακίες μένοντας νηστικός.

Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας » 14 Φεβ 2025, 04:39

Chilloutbuddy έγραψε:
02 Φεβ 2025, 14:31
Garcia έγραψε:
18 Σεπ 2024, 15:01
Γιατί πληρώνουμε συνδρομές,αλλά δεν πάμε gym,ποιος θα το αναλύσει αυτό?
Λοιπόν να σου πώ τη δικιά μου περίπτωση. Δεν ξέρω αν σε άλλους δουλεύει έτσι, ούτε μ'ενδιαφέρει, για μένα λέω.

Πολλά χρόνια γραφόμουνα και δεν πήγαινα. Δουλειά πολλή, υποχρεώσεις, άλλα ενδιαφέροντα, σταδιακά έγινα υπέρβαρος, μετά παχύσαρκος. Μιλάμε πολλά κιλά, έμπαινα σε αεροπλάνο και σφήνωνα κανονικά στην καρέκλα, έπρεπε να πιαστώ από κάπου και να τραβήξω για να σηκωθώ. Πλοπ, σα φελός. Είμαι 1.98 βέβαια αλλά και πάλι απαράδεκτη κατάσταση. Κάποια στιγμή άρχισε και οισοφαγική παλινδρόμηση, λίγο πρήξιμο στα πόδια, κακός ύπνος, λίγο υπέρταση, τέτοια. Για χρόνια ολόκληρα έλεγα ότι κάποια στιγμή πρέπει να ξεκινήσω και να συμμαζευτώ αλλά όλο το ανέβαλλα. Πάνω από δεκαετία. Τελικά το πήρα απόφαση ότι απλά δεν έχω ενέργεια, πάει τέλειωσε. Αυτή η ενέργεια που είχα μικρός και έκανα διάφορα μετά τη δουλειά πάει την έχασα. Και επειδή είχα πατήσει τα 45 το πήρα απόφαση ότι αυτό ήταν, δε θα την ξαναβρώ ποτέ.

Και μετά άλλαξα διατροφή. Κέτο. Ο λόγος που επέλεξα κέτο δεν ήταν κάτι το επιστημονικό, δε με ενδιαφέρει η επιστημονική εξήγηση, απλά μου άρεσαν τα φαγητά και ήξερα ότι μπορώ άνετα να τρώω μόνο αυτά για πάντα. Παϊδάκια, αυγά με μπέϊκον, φράουλες με κρέμα γάλακτος, κεφτεδάκια κοκκινιστά, ελιές, ξηροκάρπια (αλατισμένα), λαχανικά στη σχάρα, σουβλάκια (καλαμάκια) με τυροκαυτερή, μπριζόλες με χόρτα, τυριά, τα ξέσκιζα όλα. Και πολλές σαλάτες αλλά με μπόλικη παρμεζάνα και μαγιονέζα για να γλιστράει. Κάποια στιγμή μου έγινε χόμπι η κετο-μαγειρική και έφτιαχνα μέχρι και πίτσες με ζύμη από αμυγδαλάλευρο και μοτσαρέλα, τηγανητές "πατάτες" από γογγύλια, πουρέ από κουνουπίδι, πουτίγκα με σπόρους chia, φυτικά νούντλς, σπιτικά μπράουνις με στέβια κλπ. Ε αυτό ήταν, όλη η ενέργεια επέστρεψε και με το παραπάνω. Από εκεί που πάταγα το snooze 10 φορές κάθε πρωί, με 6-7 ώρες ύπνο πεταγόμουν σαν ελατήριο. Γύρναγα απ'τη δουλειά, έτρωγα, και αντί να με πιάσει υπνηλία που με έπιανε συνήθως τρωγόμουνα να βγώ έξω και να κάνω κάτι. Τελικα βρήκα το ποδήλατο, βρήκα και κάτι άλλους μουρλούς και έβγαινα βόλτες για ώρες ολόκληρες. Ποιός; εγώ. Καθημερινές μετα τη δουλειά. Κάτι φάσεις γύρναγα μεσάνυχτα, με χάσαν οι φίλοι μου. Έφαγα και 2 τούμπες ξεγυρισμένες στην βροχή, έσπασα και ένα κράνος, δεν πειράζει. Σε 4 μήνες έχασα 20 κιλά. Μετά ξαναγράφτηκα γυμναστήριο, την πρώτη μέρα τη θυμάμαι σαν τώρα, πήγα στις 11 το βράδυ με το ποδήλατο σαν τον τρελό. Τελικά έσπασα το πρόγραμμα: αν έβρεχε πήγαινα γυμναστήριο, αν δεν έβρεχε ποδήλατο, βρήκα και μια πισίνα και έκανα και κανα κολύμπι. Ό,τι να'ναι, φτάνει να βγω έξω και να ιδρώσω λίγο. Το γυμναστήριο επιτάχυνε το χάσιμο και έχασα άλλα 20 κιλά. Και όλα αυτά με ένα γεύμα τη μέρα, γιατί πλέον ο οργανισμός μου ήταν μόνιμα τόσο τίγκα στην πρωτεϊνη, τις ίνες και το λίπος που ένιωθα συνέχεια γεμάτος και κυριολεκτικά δεν πείναγα πο-τέ, απλά είχα συνέχεια ενέργεια. Αστείρευτη ενέργεια.

Μετά άρχισε το πάνω κάτω, κάτι διακοπές στο εξωτερικό που χάλασα τη διατροφή μου και πήρα κιλά, ξανάρχισα διατροφή και τα έχασα, μετά σταμάτησα και τα ξαναπήρα, τα ξαναέχασα, και τελικά βρήκα την ισορροπία μου και κάνω συντήρηση. Εξακολουθώ να μην τρώω ζάχαρη/ψωμιά/μακαρόνια/πατάτες/ρύζια/δημητριακά και τέτοια, αλλά δεν κάθομαι να ασχολούμαι πόσους υδατάνθρακες έχει πχ το καρότο, αν το φαγητό μου έχει μέσα και καρότο το τρώω. Έχω προσθέσει για ποικιλία και όσπρια, κρεμμύδια, κανα φρούτο, κανα γιαούρτι, όλα αυτά έχουν υδατάνθρακες αλλά σε μετρημένες ποσότητες ούτε παχαίνω ούτε αδυνατίζω. Και κυρίως δεν μου επηρεάζουν την ενέργεια. Έτσι λειτουργεί ο δικός μου οργανισμός, αυτή τη βενζίνη καίει. Άργησα λίγο αλλά τελικά έμαθα πώς να τρώω.

Βέβαια να πώ εδώ ότι η γυμναστική που κάνω εγώ είναι χαμηλή προς μέτρια ένταση. Όταν λέμε ποδήλατο μπορεί μεν να πηγαίνω ώρες αλλά πάω χαλαρά, απολαμβάνω τη φύση. Και το γυμναστήριο μου είναι μία ώρα το πολύ, συνήθως λιγότερο, 15 σετ με χαμηλά βάρη και έξω απ'την πόρτα. Όταν πάω κολύμπι κάνω 1χλμ στο χαλαρό ελεύθερο και φεύγω. Αν εσύ θες να κάνεις γυμναστική με ένταση χρειάζεσαι υδατάνθρακες για άμεση ενέργεια, οι επαγγελματίες ποδηλάτες τρώνε τζελ με υδατάνθρακες ακόμα και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η δικιά μου ενέργεια με τη δικιά μου διατροφή είναι μεν σταθερή και αστείρευτη, αλλά είναι σχετικά χαμηλή σε σχέση με τις ενεργειακές κορυφές που πετυχαίνουν οι αθλητές με τη δικιά τους διατροφή. Το οποίο δουλεύει μια χαρά για μένα και για τη ζωή μου γενικότερα.

Ενέργεια=διατροφή. Αυτά. Αν δε φτιάξεις τη διατροφή σου δε θα θες ποτέ να πας γυμναστήριο.
ενδιαφερουσα εξιστορηση,thnx που την μοιραστηκες
η παλινδρομηση; τελος;
βασικα πιστευω η ισορροπημενη διατροφη ειναι η ουσια και οι υδατανθρακες οκ ειναι ,αλλα ποιοι υδατανθρακες; π.χ τα λευκα κωλοψωμα της αγορας απλα ειναι σαν να τρως γλυκα
νομιζω το προβλημα της διατροφης ειναι αφενος η ποσοτητα,αφετερου η υπερβολικη ποσοτητα ζαχαρης(κρυφης και μη) που τρωει η γενια μας
αυτη διαλυει τον οργανισμο,κατατρωει την ενεργεια,τις βιταμινες Β κ.α,χειροτερευει τον υπνο,απορρυθμιζει τα παντα,το σακχαρο ανεβοκατεβαινει στο αιμα σαν τρελο(και επομενως και η ινσουλινη),ο οργανισμος γεμιζε φλεγμονες προσπαθωντας να επιδιορθωσει την επιδραση της.Αν απαγορευοταν δεν θα ηταν παραλογισμος
αλλα υπαρχει μια ολοκληρη βιομηχανια απο πισω.

λογικα και η συγκεντρωση σου δεν βελτιωθηκε;δεν εφυγε και καποιο brain fog που θα ειχες κατα καιρους;

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 14 Φεβ 2025, 08:51

Κόκκορας έγραψε:
14 Φεβ 2025, 04:39
η παλινδρομηση; τελος;
βασικα πιστευω η ισορροπημενη διατροφη ειναι η ουσια και οι υδατανθρακες οκ ειναι ,αλλα ποιοι υδατανθρακες; π.χ τα λευκα κωλοψωμα της αγορας απλα ειναι σαν να τρως γλυκα
νομιζω το προβλημα της διατροφης ειναι αφενος η ποσοτητα,αφετερου η υπερβολικη ποσοτητα ζαχαρης(κρυφης και μη) που τρωει η γενια μας
αυτη διαλυει τον οργανισμο,κατατρωει την ενεργεια,τις βιταμινες Β κ.α,χειροτερευει τον υπνο,απορρυθμιζει τα παντα,το σακχαρο ανεβοκατεβαινει στο αιμα σαν τρελο(και επομενως και η ινσουλινη),ο οργανισμος γεμιζε φλεγμονες προσπαθωντας να επιδιορθωσει την επιδραση της.Αν απαγορευοταν δεν θα ηταν παραλογισμος

λογικα και η συγκεντρωση σου δεν βελτιωθηκε;δεν εφυγε και καποιο brain fog που θα ειχες κατα καιρους;
Ποιά παλινδρόμηση, εδώ έχω να κλάσω απ'τα Χριστούγεννα του 2019 :003:
Ό,τι έχει να κάνει με οξέα, αέρια, γουργουρίσματα στην κοιλιά ήταν τα πρώτα που εξαφανίστηκαν. Για τη συγκέντρωση το λένε πολλοί, προσωπικά δεν παρατήρησα κάτι. Απλά δε νυστάζω πιά μετά το φαϊ και μπορώ να δουλέψω σαν άνθρωπος. Ίσως εννοούν αυτό, δεν ξέρω.

Για μένα το πρόβλημα της διατροφής είναι ότι ο κόσμος έχει ξεχάσει τι σημαίνει πείνα. Νομίζουμε ότι οι λιγούρες/αδυναμίες/γουργουρίσματα είναι πείνα, αλλά δεν είναι. Είναι ορμόνες και ζάχαρα στο αίμα που ανεβοκατεβαίνουν λόγω των σκατών που τρώμε, και αυτά τα σκαμπανεβάσματα έχουμε μάθει να τα αποκαλούμε "πείνα". Αν όμως κανεις ένα πείραμα με τη διατροφή σου μια βδομάρα και ξεφορτωθείς αυτά τα σκαμπανεβάσματα μέσω της σταθεροποίησης της ινσουλίνης σου, η πραγματική πείνα που απομένει είναι μια εξαιρετικά διακριτική και αμυδρή αίσθηση, τόσο αμυδρή που να νιώθεις ότι μπορείς να την αγνοήσεις όχι απλά για ώρες αλλά για μέρες ολόκληρες αν χρειαστεί. Και όχι μόνο αυτό αλλά όσο την αγνοείς να μπορείς και να δουλεύεις, να περπατάς, να τρέχεις, όλα αυτά με άδειο στομάχι. Η υπόθεσή μου είναι ότι έτσι πρέπει να εξελιχθήκαμε σαν άνθρωπινο είδος, σιγά μην είχαν οι αρχάνθρωποι φαγητό διαθέσιμο όποτε γουστάρανε, και σιγά μη λιποθυμάγανε και δε μπορούσαν να κυνηγήσουν το ελάφι τους επειδή δεν είχανε φάει κορν φλέϊκς με γάλα για πρωϊνό. Και ο τρόπος που ζούσαν τότε είναι πολύ πιό σημαντικός απ'τον τρόπο που ζούμε τώρα, γιατί το DNA κάνει πολλές χιλιάδες χρόνια να αλλάξει. Θεωρώ ότι ο οργανισμός μας είναι ακόμα σχεδιασμένος και ρυθμισμένος για εκείνη την εποχή, όχι για τη σημερινή.

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 14 Φεβ 2025, 08:59

Chilloutbuddy έγραψε:
Και μετά άλλαξα διατροφή. Κέτο. Ο λόγος που επέλεξα κέτο δεν ήταν κάτι το επιστημονικό, δε με ενδιαφέρει η επιστημονική εξήγηση, απλά μου άρεσαν τα φαγητά και ήξερα ότι μπορώ άνετα να τρώω μόνο αυτά για πάντα. Παϊδάκια, αυγά με μπέϊκον, φράουλες με κρέμα γάλακτος, κεφτεδάκια κοκκινιστά, ελιές, ξηροκάρπια (αλατισμένα), λαχανικά στη σχάρα, σουβλάκια (καλαμάκια) με τυροκαυτερή, μπριζόλες με χόρτα, τυριά, τα ξέσκιζα όλα. Και πολλές σαλάτες αλλά με μπόλικη παρμεζάνα και μαγιονέζα για να γλιστράει.
Οκ, αλλά αυτό δεν είναι κέτο. Είναι (very) low carb diet. Υπάρχει σημαντική διαφορά. Αν δεν βλέπεις κετόνες στα keto-strips δεν είσαι σε κέτωση. 40-50gr υδατανθράκων τη μέρα σε βγάζουν εκτός κέτωσης, ίσως και λιγότερα αν είναι σε ένα γεύμα.

Η κέτωση είναι περίεργη φάση, πρέπει να το κάνει κανείς τουλάχιστον 15-20 μέρες για να καταλάβει την αίσθηση.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 14 Φεβ 2025, 09:10

micmic έγραψε:
14 Φεβ 2025, 08:59
Chilloutbuddy έγραψε:
Και μετά άλλαξα διατροφή. Κέτο. Ο λόγος που επέλεξα κέτο δεν ήταν κάτι το επιστημονικό, δε με ενδιαφέρει η επιστημονική εξήγηση, απλά μου άρεσαν τα φαγητά και ήξερα ότι μπορώ άνετα να τρώω μόνο αυτά για πάντα. Παϊδάκια, αυγά με μπέϊκον, φράουλες με κρέμα γάλακτος, κεφτεδάκια κοκκινιστά, ελιές, ξηροκάρπια (αλατισμένα), λαχανικά στη σχάρα, σουβλάκια (καλαμάκια) με τυροκαυτερή, μπριζόλες με χόρτα, τυριά, τα ξέσκιζα όλα. Και πολλές σαλάτες αλλά με μπόλικη παρμεζάνα και μαγιονέζα για να γλιστράει.
Οκ, αλλά αυτό δεν είναι κέτο. Είναι (very) low carb diet. Υπάρχει σημαντική διαφορά. Αν δεν βλέπεις κετόνες στα keto-strips δεν είσαι σε κέτωση. 40-50gr υδατανθράκων τη μέρα σε βγάζουν εκτός κέτωσης, ίσως και λιγότερα αν είναι σε ένα γεύμα.

Η κέτωση είναι περίεργη φάση, πρέπει να το κάνει κανείς τουλάχιστον 15-20 μέρες για να καταλάβει την αίσθηση.
όχι, σε κάποια φάση είχα φορέσει κάτι σαν αυτό
Εικόνα
Μπαίνει ένα μαλακό σα νήμα κάτω απ'το δέρμα για δύο βδομάδες, μετράει κετόνες κάθε 5 λεπτά και στέλνει τη μέτρηση στο κινητό σου. Ακόμα έχω το εξελάκι. Ήμουνα σε κέτωση και μάλιστα βαθιά κέτωση, συνήθως πάνω από 3 mmol/L, και έπεφτε μόνο όταν έκανα γυμναστική γιατί χρησιμοποιούσε ο οργανισμός τις κετόνες για ενέργεια. Ο λόγος που το φόρεσα ήταν για να μάθω την ευαισθησία του οργανισμού μου στους υδατάθρακες για να ξέρω τι να τρώω και πόσο. Και αυτό που έμαθα είναι ότι το συνηθισμένο όριο των 50γρ υδατάνθρακες που σου λένε ότι δεν πρέπει να υπερβείς για μένα είναι περίπου το διπλάσιο, δηλαδή πρέπει να φάω αρκετούς υδατάνθρακες για να βγω από την κέτωση. Αλλά είμαι και τεράστιος, μάλλον γι'αυτό. Ξεκίνησα διατροφή στα 150 κιλά με ύψος 1,98.
Κατά πάσα πιθανότητα πρέπει να είμαι ακόμα σε κέτωση παρόλο που τρώω πλέον και όσπρια, κανα φρούτο κλπ.

Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας » 14 Φεβ 2025, 09:30

επισης και αυτο το τσιμπολογημα ειναι ξεσκισμα για τον οργανισμο,δηλαδη η απουσια σταθερου προγραμματος στην διατροφη,εστω στο περιπου

το μπες βγες λιγο εδω λιγο εκει ειναι αργος θανατος
νομιζω ισως αυτη η κατηγορια ειναι που παρουσιαζει και τα brain fogs που λενε καθως και την ελλειψη συγκεντρωσης
ο οργανισμος οσων τρωνε καθε τρεις και λιγο εστω σνακ και μαλιστα ολη αυτη την σαβουρα που κυκλοφορει (μαλιστα καποιες φορες ως"υγιεινη επιλογη" γονατιζει
συνηθως αυτη η κατηγορια ατομων (δηλαδη οσων δεν πολυσκεπτονται τι τρωνε και ποτε) εχουν και παραπανω κιλα(Ενω σπανιως γυμναζονται)
οποτε η απουσια ενεργειας γινεται ακομα ισχυροτερη και συνοδευεται(οταν δεν αποτελει και την αιτια) και απο αλλα συμπτωματα

σωρευτικα παει.εξαλλου σε αυτη την κατασταση (ιδιως αν συνδυαζεται με γενναιο screen time) υποβαθμιζεται και η ποιοτητα του υπνου

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 14 Φεβ 2025, 09:36

Δεν ελεγαν οτι το να εισαι μονιμα σε κετωση ειναι επικινδυνο για τα νεφρα κλπ κλπ. Μουφα;
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας » 14 Φεβ 2025, 09:36

Chilloutbuddy έγραψε:
14 Φεβ 2025, 08:51
Κόκκορας έγραψε:
η παλινδρομηση; τελος;

:lol:

ε αμα δεν τρως και πολυ δεν παραγεις και πολλα αερια,εξαλλου δεν κατεβαζεις και πολυ αερα :P

παλινδρομηση μανικι ειναι,εγω την εχω λογω διαφραγματος :-?

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 14 Φεβ 2025, 09:37

Κόκκορας έγραψε:
14 Φεβ 2025, 09:36
Chilloutbuddy έγραψε:
Κόκκορας έγραψε:
η παλινδρομηση; τελος;

ε αμα δεν τρως και πολυ δεν παραγεις και πολλα αερια,εξαλλου δεν κατεβαζεις και πολυ αερα :P

Εμενα με βοηθαει η μαστιχα :102:
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας » 14 Φεβ 2025, 09:41

Bazoomba έγραψε:
14 Φεβ 2025, 09:37
Κόκκορας έγραψε:
14 Φεβ 2025, 09:36
Chilloutbuddy έγραψε:

Εμενα με βοηθαει η μαστιχα :102:
μπα τιποτα,και οσο περναν τα χρονια χειροτερα

θα δοκιμασω να αυστηροποιησω την διατροφη,σε στρατιωτικο βαθμο(Αλλα ισορροπημενα,μεσογειακα και δυνατα :lol: )
και να χασω και λιγα κιλα που εχω,μπας και
αλλιως παω για χειρουργειο(ελπιζω με ρομποτικη,βασικα ελπιζω να μην χρειαστει καθολου :e040: _,δεν μπορω να συνεχισω ολη την ωρα με φαρμακα(κοβε ξεκινα κ.λπ)

Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας » 14 Φεβ 2025, 09:43

νομιζω ακομα και τα λιγα κιλα κανουν την διαφορα,εννοω πιεζουν τα οργανα μεσα και ανεβοκατεβαινει το στομαχι(Αν μιλαμε για κηλη στο διαφραγμα,δεν ειναι ολες οι παλινδρομησεις το ιδιο και οταν ειναι απο κηλη δεν ειναι ολες οι κηλες το ιδιο ,προφανως)

παντως συνηθισμενη νοσος!(για τους δυτικους βεβαιως βεβαιως,κατι λεει για τον τροπο ζωης μας αυτο)

Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών