Νομίζω τον Γράμμο τον συζητήσαμε ήδη, πριν καμιά σαρανταριά σελίδες.Beria έγραψε: ↑01 Αύγ 2019, 14:34Για πρέζα στον ΓράμμοOtto Weininger έγραψε: ↑01 Αύγ 2019, 14:33Νήμα Κορκονέας
Σελίδα 73 : μιλάμε για πρέζα
Σελίδα 97 : ???
Ένοχος ο Κορκονέας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Re: Ένοχος ο Κορκονέας
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
στο αμστερνταμ έχουν περισότερους ή λιγότερους ναρκομανείς ή μήπως γεμίσανε ναρκοτουρίστες?Ασέβαστος έγραψε: ↑01 Αύγ 2019, 14:26οχι. θα ειχαμε τα ιδια η και λιγοτερα πρεζονια, μια που κανεις δεν θα ειχε κερδος απο το να γινουν πρεζονια. αλλα αυτα τα πρεζονια θα εκαναν λιγοτερο κακο στην κοινωνια.Athos έγραψε: ↑01 Αύγ 2019, 13:57Εγώ προσπαθώ να λειτουργώ συνειδητά αλλά υπάρχει πολύς κόσμος θολωμένης αντίληψης ή πιεσμένης ψυχολογίας που θα πιανόταν εύκολος πελάτης.alexandroso έγραψε: ↑01 Αύγ 2019, 13:53Δηλαδή αυτό που σε σταματά εσένα από το να γίνεις πρεζόνι είναι η ποινικοποίηση; Γιατί κανένα πρεζόνι δεν το σταμάτησε αυτό.
Χωρίς ποινικοποίηση θα είχαμε 10 φορές περισσότερα πρεζόνια.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Σε κάθε περίπτωση ο Κορκονέας θα έπρεπε να σαπίζει στη φυλακή.
-
Αν και είναι άσχετη η κάνναβη με την πρέζα...
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1448346/
[...]Abstract
Objectives. We tested the premise that punishment for cannabis use deters use and thereby benefits public health.
Methods. We compared representative samples of experienced cannabis users in similar cities with opposing cannabis policies—Amsterdam, the Netherlands (decriminalization), and San Francisco, Calif (criminalization). We compared age at onset, regular and maximum use, frequency and quantity of use over time, intensity and duration of intoxication, career use patterns, and other drug use.
Results. With the exception of higher drug use in San Francisco, we found strong similarities across both cities. We found no evidence to support claims that criminalization reduces use or that decriminalization increases use.
Conclusions. Drug policies may have less impact on cannabis use than is currently thought.[...]
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Lord Brum έγραψε: ↑01 Αύγ 2019, 14:36στο αμστερνταμ έχουν περισότερους ή λιγότερους ναρκομανείς ή μήπως γεμίσανε ναρκοτουρίστες?

μπάφοι και βιτρίνες έχουν αποσιωπηθεί από το branding της πόλης και ελπίζουν σιγά σιγά να περιθωριοποιηθούν
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
για εξαρτημένους μίλησα όχ για θανάτους. Αν τους δίνουν πρέζα τζάμπα στα νοσοκομεία προφανώς και πεθαίνουν λιγότεροι από ότι στην αμερική που το σύστημα γείας είναι ιδωτικό και οι πρεζάκηδες πεθαίνουν στον δρόμο. Έχουν περισότερους ή λιγότερους εξαρτημένους?
fair enough, αν και στην κίνα ή στην ΕΣΣΔ με αυστηρό κρατικό έλεγχο πρέζα δεν υπήρχεalexandroso έγραψε: ↑01 Αύγ 2019, 14:42Αν και είναι άσχετη η κάνναβη με την πρέζα...
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1448346/
[...]Abstract
Objectives. We tested the premise that punishment for cannabis use deters use and thereby benefits public health.
Methods. We compared representative samples of experienced cannabis users in similar cities with opposing cannabis policies—Amsterdam, the Netherlands (decriminalization), and San Francisco, Calif (criminalization). We compared age at onset, regular and maximum use, frequency and quantity of use over time, intensity and duration of intoxication, career use patterns, and other drug use.
Results. With the exception of higher drug use in San Francisco, we found strong similarities across both cities. We found no evidence to support claims that criminalization reduces use or that decriminalization increases use.
Conclusions. Drug policies may have less impact on cannabis use than is currently thought.[...]
Στον πίνακα εμφανίζεται ο αριθμός θανάτων από χρήση ναρκωτικών (ανά εκατομμύριο κατοίκους)
Η Ολλανδία είναι κάτω από τον μέσο Ευρωπαϊκό όρο
Για αποφυγή παρεξηγήσεων. Το Ολλανδικό ποινικό σύστημα κάνει διαχωρισμό μεταξύ ελαφρών (ψυχαγωγικών) ναρκωτικών και βαριών ναρκωτικών (ηρωίνη, κοκαΐνη, LSD και αμφεταμίνες).
Για τη δεύτερη κατηγορία η χρήση είναι ποινικοποιημένη
Εχει ήδη δοκιμασθεί αυτό. Στις ΗΠΑ την δεκαετία του '20 υπήρξε ποτοαπαγόρευση (1920-1933). To αποτέλεσμα υπήρξε περισσότερη βία και παρανομία. Τότε ήκμασε η Μαφία. Μόλις σταμάτησε η ποτοαπαγόρευση, η παραγωγή και εμπορία αλκόολ έφυγε από τις δραστηριότητες τής Μαφία (η οποία διατηρεί και νόμιμες τέτοιες, όπως τα τσιμέντα και οι οδικές μεταφορές). Η τελευταία, στράφηκε σε άλλες πηγές κέρδους, όπως τα ναρκωτικά.Beria έγραψε: ↑01 Αύγ 2019, 12:45Ο εξαρτημένος είναι ένας ασθενής στον οποίο πρέπει να χορηγείται θεραπεία
Η ποινικοποίηση της χρήσης το μόνο που εξυπηρετεί είναι να συντηρεί το παράνομο κύκλωμα διακίνησης
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
H Ολλανδία έχει ένα από τα χαμηλοτερα ποσοστά τοξικοεξαρτημένων στην Ευρώπη.
Τα στοιχεία υπάρχουν αναλυτικά στο European Monitoring Centre for Drugs and Drug Addiction (EMCDDA)

H Ελλάδα έχει διπλασιο ποσοστό τοξικοεξαρτημένων από την Ολλανδία
Δεν δίνουμε στοιχεία θανάτων από χρήση οπιοειδών
Δεν πάει έτσι μάστορα. Εγώ π.χ. είμαι παχύσαρκος και επιβαρύνω το ασφαλιστικό σύστημα με συχνά έξοδα γιά checkup, γιά φάρμακα κ.λ.π. Εξορία κι'εγώ; Ο άλλος είναι καπνιστής, αλκοολικός κ.λ.π. Ολοι εξορία; Ομως εγώ το Κράτος το χρειάζομαι και γι'αυτό ακριβώς, γιά να με στηρίζει όταν κάνω λάθη. Αλλιώς, γιατί να το συντηρώ;Lord Brum έγραψε: ↑01 Αύγ 2019, 13:29ναι θα συντηρούμε ζομπι που επέλεξαν να γίνουν ζομπι αντί να τους στείλουμε εξορία.alexandroso έγραψε: ↑01 Αύγ 2019, 13:00Ας πούμε, αν το πρεζόνι μπορεί να βρει δωρεάν μεθαδόνη ή κάτι ανάλογο τότε προφανώς θα είναι εγκληματίας από χόμπι.
Το πρεζόνια επέλεξε να γίνει πρεζόνι,ας πρόσεχε
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 291 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
15 Ιουν 2024, 23:11
-
-
Νέα δημοσίευση Ένοχος και για τις 34 κατηγορίες ο Τραμπ
από Philip Mortimer » 31 Μάιος 2024, 01:28 » σε Διεθνής πολιτική - 209 Απαντήσεις
- 4234 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
21 Ιουν 2024, 19:35
-
-
- 21 Απαντήσεις
- 557 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
12 Ιουν 2024, 19:18
-