Ενα πραγμα μου λειπει απ το σχολειο

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ενα πραγμα μου λειπει απ το σχολειο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 27 Απρ 2018, 17:31

Δεν μου λείπει τίποτα. Πήρα ό,τι έπρεπε στην ηλικία που έπρεπε, την εποχή που έπρεπε. Αν ξαναπήγαινα θα ήμουν ακόμα πιο επιμελής, διότι μόνο ο πρωταθλητισμός μετράει, όλα γίνονται ατμός. Αλλά στην ηλικία του σχολείου δεν το ξέρεις. Επίσης αν ήξερα πόσες γκόμενες με γουστάρανε σύμφωνα με ομολογίες τους μετά από χρόνια, θα ξεπερνούσε αυτήν την ψευτοπροτεστάντικη ηλίθια συστολή και θα έπιανα κώλους μέχρι να πεθάνω. Δεν μου λείπουν οι συμμαθητές μου, ήταν πολύ χαζή η κουλτούρα των 80'ς, χαζά πάρτι χοροεcπερίδες σε discoteque, χαζές έφηβες bimbo και μικροί καράμπαμπες. Οι Καθηγητές, χμ, καλοί, αλλά μυρωδιάδες από παιδαγωγική, με τα σημερινά γνωστικά δεδομένα. Μου λείπει μόνο ένας Καθηγητής που είχα και πέθανε, που με μύησε στο καλό ροκ, στην καλή μουσική γενικά, και που με έμαθε να μη φοβάμαι κανέναν, και να είμαι εγώ κι η γνώμη μου, κι ας παν να γαμηθούν ούλοι. Κατά τα άλλα, τι να μου λείπει. Μου λείπουν οι πόλεις των παιδικών κι εφηβικών μου χρόνων, αλλά όχι το Σχολείο. Μου λείπουν τα εφηβικά σινεμαδάκια.
Ordem e Progresso.

ritzeri

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ritzeri » 27 Απρ 2018, 18:09

Μου λείπουν τα πάντα.
Από 5 μέχρι 18 χρόνων.

Κυρίως όμως μου λείπουν τα εξις πραγματακια
1. ο υπεργαματος συνδυασμός του να μπορώ να κάνω ο,τι γουστάρω και ταυτόχρονα να μην έχω ευθύνες.
2. το σχολείο είναι το μοναδικό περιβάλλον που κυριαρχεί η δικαιοσυνη
3. Οι συμμαθητές σου, οι φίλοι σου και ο κύκλος σου ήταν ακριβως αυτό που φαινοταν

Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rakomelofronas » 27 Απρ 2018, 18:54

Βινόσαυρος έγραψε:
27 Απρ 2018, 14:52
Rakomelofronas έγραψε:
26 Απρ 2018, 23:09
Ο ενθουσιασμός της πρώτης φοράς. Κατά τα άλλα, με τίποτα δεν θα ήθελα να ζήσω το σχολείο ξανά.
Δεν προσαρμόζεσαι στα διαφορα περιβάλλοντα ε;
Λίγα πράγματα μού προξενούν ενθουσιασμό και αυτό δεν είναι ευχάριστο.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών