Τυπε μήπως καθίσανε στον σκηνοθέτη;
4 λόγοι που οι γυναίκες δεν θα καταφέρουν να φτάσουν τον άνδρα ποτέ
-
Re: 4 λόγοι που οι γυναίκες δεν θα καταφέρουν να φτάσουν τον άνδρα ποτέ
Τυπε μήπως καθίσανε στον σκηνοθέτη;
η δε ΓΑΛΗ να φοβήται τον άνδρα
-
δεν έχουν παιδιά, σγιά μην είχα γκόμενα χωρισμένη με παιδιά :pistoria m amartia m έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 17:39Μισο λεπτο ρε τυπε. Διατροφή πλήρωνε η τύπισσα στον πρώην της; Δηλαδή αυτος κρατούσε τα παιδιά και ενω ηταν προβληματικός;Δημοκράτης έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 11:59ε τότε τι συζητάμε;
Εγώ δεν έχω καταλάβει τι περιμένονυν να βγει από τηνυστερια του 3ου φεμινιστικού .κυματος. ΤΙ ακριβώς ζητάνε;
Επίσης είχα μια γκόμενα που ήταν παντρεμένη πριν και για κάποιο καιρό πλήρωνε διατροφή γιατί ο πρώην άντρας της ήταν άνεργος και γενικώς πολύ προβληματικός και καλιγόταν αλλά την ίδια ώρα έλεγε φεμινιστικές μαλακίες. Πως ακριβώς την αντιλαμβάνονται της ισότητα;
Στην Ολλανδία όταν χωρίζειις αν ο άλλος/άλλη αν δεν την βγάζει του τα σκας για κάποιο καιρό
Δηλαδή το να χωρίζεις στην Ολλανδία είναι σαν να παίρνεις mdma; Στα σκάει για λίγο καιρό.Δημοκράτης έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 18:20δεν έχουν παιδιά, σγιά μην είχα γκόμενα χωρισμένη με παιδιά :pistoria m amartia m έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 17:39Μισο λεπτο ρε τυπε. Διατροφή πλήρωνε η τύπισσα στον πρώην της; Δηλαδή αυτος κρατούσε τα παιδιά και ενω ηταν προβληματικός;Δημοκράτης έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 11:59
ε τότε τι συζητάμε;
Εγώ δεν έχω καταλάβει τι περιμένονυν να βγει από τηνυστερια του 3ου φεμινιστικού .κυματος. ΤΙ ακριβώς ζητάνε;
Επίσης είχα μια γκόμενα που ήταν παντρεμένη πριν και για κάποιο καιρό πλήρωνε διατροφή γιατί ο πρώην άντρας της ήταν άνεργος και γενικώς πολύ προβληματικός και καλιγόταν αλλά την ίδια ώρα έλεγε φεμινιστικές μαλακίες. Πως ακριβώς την αντιλαμβάνονται της ισότητα;
Στην Ολλανδία όταν χωρίζειις αν ο άλλος/άλλη αν δεν την βγάζει του τα σκας για κάποιο καιρό
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Συμβαινει ασυνειδητα. Αφου καθημερινα ακουει τον πατερα του και «θελει» να του μοιασει καθ´εικονα και καθ´ομοιωσιν..paul25 έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 16:25Θιγεις ενα πολυ καλο θεμα, για το εαν εχουν κληρονομικως μια προδιαθεση σε συγκεκριμενους τομεις. Τεινω να πιστευω πως εχουν, ιδιαιτερα μετα την εμπειρια μου με τα ανηψια μου που τα ειδα να μεγαλωνουν. Απο βρεφικη ηλικια ηδη διεκρινα θυληκα και αντρικα χαρακτηριστικα στο καθενα. Ξερω οτι πολλοι θα πειτε πως εβλεπα ισως αυτο που ηθελα, αλλα το ιδιο παρατηρουσαμε πολλοι και ασχετοι μεταξυ μας ανθρωποι που βλεπαμε τα παιδια. Παραδειγμα, η ανηψια μου απο 1 χρονου αυτο που της αρεσε ηταν να τραγουδα και να χορευει (τυπικο γυναικειο χαρακτηριστικο) ολο τσαχπηνια ενω ο ανηψιος μου ηταν πιο "βαρυς" στην ιδια ηλικια. Δεν μπορω να δεχθω οτι σε αυτη την ηλικια ειχαν συνειδηση του περιβαλλοντος και πιθανων ταυτοτητων που υποτιθεται κατα τη θεωρια, προσπαθουν να τους επιβληθουν κοινωνικα απο πολυ νωρις υιοθετωντας τις. Βασικα δεν μπορουν καν να τις ανιχνευσουν, οι επιλογες τους ειναι πιο αυθορμητες και ειλικρινεστερες. Το ιδιο μοτιβο επαναληφθηκε και στις κορες του αδερφου μου.bolek έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 15:47αυτα τα περι κοινωνιας που δεν δινει την ευκαιρια στην γυναικα να δημιουργησει ειναι λανθασμενα.
ενα κοριτσι πολυ σπανια θα μπει στον κοπο να γραψει ενα ποιημα και να το τσαλακωσει μετα για να μην το δουν οι γονεις της,
δεν θα φτιαξει ποτε ενα καραβακι απο χαρτονι
δεν θα ονειρευτει ποτε του αυτο το καραβακι να το εκανε απο ξυλο η σιδερο.

Αντιστοιχα ισχυει και για το κοριτσι.
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Αυτο που εχω καταλαβει γενικα στην ολλανδια ο,τι και να κανεις στα σκαει..τωρα υπο ποια μορφηFeindflug έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 18:23Δηλαδή το να χωρίζεις στην Ολλανδία είναι σαν να παίρνεις mdma; Στα σκάει για λίγο καιρό.Δημοκράτης έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 18:20δεν έχουν παιδιά, σγιά μην είχα γκόμενα χωρισμένη με παιδιά :pistoria m amartia m έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 17:39
Μισο λεπτο ρε τυπε. Διατροφή πλήρωνε η τύπισσα στον πρώην της; Δηλαδή αυτος κρατούσε τα παιδιά και ενω ηταν προβληματικός;

Μπουμ!
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
- hellegennes
Και πολλοί άντρες, επίσης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Το 'χω δει.sys3x έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 17:38Μαυροβασίλης έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 08:41μπράβο Χέλι, ο Άνθρωπος δεν πήγε στο φεγγάρι με ζακέτα μην κρυώσει
να το δείτε μαζί με τον Χέλλαρο παρακαλώ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Καλά ναι σιγά μην δεν το έβλεπες εσύ.hellegennes έγραψε: ↑07 Σεπ 2019, 00:02Το 'χω δει.sys3x έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 17:38Μαυροβασίλης έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 08:41μπράβο Χέλι, ο Άνθρωπος δεν πήγε στο φεγγάρι με ζακέτα μην κρυώσει
να το δείτε μαζί με τον Χέλλαρο παρακαλώ.

Η πρώτη από αριστερά μαυρούλα μετράει.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Εχω λιωσει ρε μλκ....χαχαχα
-

η δε ΓΑΛΗ να φοβήται τον άνδρα
- Οργισμένος
Παρε χαπια οσο προλαβαινεις....hellegennes έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 00:59Στις πιο φιλελεύθερες κοινωνίες, οι γυναίκες απομακρύνονται από τις επιστήμες.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- hellegennes
Εισιτήρια κλείσε, Οργισμένε. Όσο προλαβαίνεις. Σε 2 εβδομάδες δεν πετάς για Σουηδία;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
22 Ιούλ 2023, 20:34
-
- 110 Απαντήσεις
- 2593 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
21 Αύγ 2023, 08:35
-
- 64 Απαντήσεις
- 2107 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jason0
23 Οκτ 2024, 06:41
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιο είναι το γλυκύτατο άκουσμα για έναν άνδρα πάνω από τα 45 ;
από Frappezitis » 21 Δεκ 2024, 19:37 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 25 Απαντήσεις
- 687 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
24 Δεκ 2024, 14:42
-