Πως είσαι τόσο σιγουρος ότι μπαίνει με αλλο νικ;sys3x έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 20:24Θα σε κάνω μία ερώτηση για μία και μοναδική φορά.
ΜΕ ΠΟΙΟ ΝΙΚ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΓΚΕΟΡΓΚΜΑΣ;;;
Δυνατά trolls
Re: Δυνατά trolls
Η ταξη της καρδιας μου ειναι η ξεπεσμενη αριστοκρατια.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 20:24Tίποτα περίεργο και έξαλλο. Απλά πράγματα, που είναι δεδομένα για την τάξη σου. Δεν χρειάζομαι πολλά λεφτά για να περάσω όμορφα, αλλά κάτι λίγα πρέπει να υπάρχουν.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 19:56Για λεγε τι θα εκανες.Ορέστης 35 έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 19:48
Ειμαι συγγραφικα αταλαντος, ψιλοαμορφωτος και στην τραπεζα εχω 1500 ευρω. Σκεψου μονο οτι οι πλουσιοι φορανε πολυ πιο ακριβα παπουτσια. Θελω να βρω ομως κατι παλια γραπτα μου απο φορουμ του 2004 να σας δειξω.
[/quote
Το αν έχεις συγγραφικό ταλέντο ή όχι, άσε να το κρίνω εγώ ως αναγνώστης, σε βεβαιώνω έχεις. Μόρφωση επίσης.
btw τα 1500 στην άκρη μου φαίνονται αστρονομικό ποσό, αν είχα τόσα θα έκανα ζωάρα.
Πες συγκεκριμενα τι θα εκανες. Υπεθεσε ακομα οτι εισαι ανεργος και αυτα ειναι τα τελευταια σου λεφτα, αλλα δεν πληρωνεις νοικι. Που θα τα τρωγες;
Ωραία, το 574 τι σημαίνει;Giorgos 574 έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 20:31Πως είσαι τόσο σιγουρος ότι μπαίνει με αλλο νικ;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Τίποτα. Δεν έχω καμία σχέση με το Γιωργη που έφυγε. Απλως ίδιο όνομα.
Λες ψέματα αλλά δε με νοιάζει, θα τον βρω ότι και να κάνει.Giorgos 574 έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 20:36Τίποτα. Δεν έχω καμία σχέση με το Γιωργη που έφυγε. Απλως ίδιο όνομα.
.
.
Τι ψέματα μωρε; Έγραφα και πριν φύγει απο πχορουμ
Είναι πολύ πιο έξυπνος από όσο νομίζεις, το έχει προβλέψει αυτό ήδη αλλά ότι και να κάνει θα τον βρω.Giorgos 574 έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 20:42Τι ψέματα μωρε; Έγραφα και πριν φύγει απο πχορουμsys3x έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 20:39Λες ψέματα αλλά δε με νοιάζει, θα τον βρω ότι και να κάνει.Giorgos 574 έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 20:36
Τίποτα. Δεν έχω καμία σχέση με το Γιωργη που έφυγε. Απλως ίδιο όνομα.
.
.
Και εγώ τι σχέση έχω;sys3x έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 20:46Είναι πολύ πιο έξυπνος από όσο νομίζεις, το έχει προβλέψει αυτό ήδη αλλά ότι και να κάνει θα τον βρω.
- Υπερκουλτουριάρης
Πουθενά Ορέστη μου, άστα να υπάρχουν, όταν υπάρξει ανάγκη είναι μια ασφάλεια και όταν θα θελήσεις να αγοράσεις κάτι πραγματικά ή να κάνεις κάτι με κάποιον άλλο άνθρωπο θα μπορείς άνετα. Τώρα δεν υπάρχει λόγος να ξοδέψεις χρήματα.Ορέστης 35 έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 20:32Η ταξη της καρδιας μου ειναι η ξεπεσμενη αριστοκρατια.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 20:24Tίποτα περίεργο και έξαλλο. Απλά πράγματα, που είναι δεδομένα για την τάξη σου. Δεν χρειάζομαι πολλά λεφτά για να περάσω όμορφα, αλλά κάτι λίγα πρέπει να υπάρχουν.
Πες συγκεκριμενα τι θα εκανες. Υπεθεσε ακομα οτι εισαι ανεργος και αυτα ειναι τα τελευταια σου λεφτα, αλλα δεν πληρωνεις νοικι. Που θα τα τρωγες;
Προφανώς καμμία.Giorgos 574 έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 20:47Και εγώ τι σχέση έχω;
.
.
Μια ξενη γλωσσα ειναι περιττο εξοδο ή επενδυση που ανοιγει νεους δρομους;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 20:48Πουθενά Ορέστη μου, άστα να υπάρχουν, όταν υπάρξει ανάγκη είναι μια ασφάλεια και όταν θα θελήσεις να αγοράσεις κάτι πραγματικά ή να κάνεις κάτι με κάποιον άλλο άνθρωπο θα μπορείς άνετα. Τώρα δεν υπάρχει λόγος να ξοδέψεις χρήματα.Ορέστης 35 έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 20:32Η ταξη της καρδιας μου ειναι η ξεπεσμενη αριστοκρατια.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 20:24
Tίποτα περίεργο και έξαλλο. Απλά πράγματα, που είναι δεδομένα για την τάξη σου. Δεν χρειάζομαι πολλά λεφτά για να περάσω όμορφα, αλλά κάτι λίγα πρέπει να υπάρχουν.
Γιωργης, Αγις, μπλακ, ειναι απαραιτητα συστατικα του φορουμ.Giorgos 574 έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 20:36Τίποτα. Δεν έχω καμία σχέση με το Γιωργη που έφυγε. Απλως ίδιο όνομα.
- Eθνικοκοινωνιστης
Ορεστη παιζε ασιατικα για την γλωσσα και κανε κομποδεμα για αλλη εξορμηση του χρονου
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Του χρονου ειναι οι Ολυμπιακοι του Τοκυο! Ονειρο παιδικο η Ιαπωνια αλλα και ονειρο θερινης νυκτος.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 20:59Ορεστη παιζε ασιατικα για την γλωσσα και κανε κομποδεμα για αλλη εξορμηση του χρονου
- Υπερκουλτουριάρης
Νομιζω περιττο. Θα σου φερει λεφτα; Θα την χρησιμοποιησεις επαγγελματικα;Ορέστης 35 έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 20:55Μια ξενη γλωσσα ειναι περιττο εξοδο ή επενδυση που ανοιγει νεους δρομους;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 20:48Πουθενά Ορέστη μου, άστα να υπάρχουν, όταν υπάρξει ανάγκη είναι μια ασφάλεια και όταν θα θελήσεις να αγοράσεις κάτι πραγματικά ή να κάνεις κάτι με κάποιον άλλο άνθρωπο θα μπορείς άνετα. Τώρα δεν υπάρχει λόγος να ξοδέψεις χρήματα.Ορέστης 35 έγραψε: ↑15 Σεπ 2019, 20:32
Η ταξη της καρδιας μου ειναι η ξεπεσμενη αριστοκρατια.
Να το σεβεσαι το χρημα, να μην το αντιμετωπιζεις σαν μελοθανατος που πρεπει να το ξεφορτωθει αμεσα. Θα ερθουν ομορφα και ασχημα πραγματα αυριο,παντα λεφτα θα χρειαζονται.
Οτι σου γραφω, ειναι σοφία απο τα λαθη μου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΑΓΡΟΤΕΣ-ΟΔΗΓΟΙ Κλεινουν τους δρομους και κοβουν την χωρα στα 4 - ΠΑΜΕ δυνατα !!!
από Frappezitis » 08 Ιαν 2024, 20:12 » σε Εσωτερική Πολιτική - 36 Απαντήσεις
- 1133 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
11 Φεβ 2024, 13:07
-