Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Athos
Phorum.gr user: Athos

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos » 09 Ιαν 2020, 14:17

elchav έγραψε:
09 Ιαν 2020, 14:10
Naida έγραψε:
09 Ιαν 2020, 14:07
Συγνώμη που θεωρώ παραβίαση κάτι που γίνεται σε μένα εν άγνοια μου και δεν μου δίνει καμία ευχαρίστηση προσωπικά.
Δεν θα ήθελα να μπούμε σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που θα καταρρίψουν το επιχείρημα σας, γιατί είστε κυρία και δεν το θεωρώ πρέπον
Κάποια παλιά εποχή φεμινίστριες και αριστερές (όχι Κνίτισσες) κάνανε το πιο απελευθερωμένο σεξ.
Σήμερα.. ακριβώς το αντίθετο..
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 09 Ιαν 2020, 14:17

hellegennes έγραψε:
09 Ιαν 2020, 14:13
Naida έγραψε:
09 Ιαν 2020, 14:06
Μη το λες. Δεν ξυπνάνε όλοι εύκολα.
Δεν ξυπνάω εύκολα σημαίνει ότι πρέπει να με σκουντήξεις λίγο ή ότι αντιλαμβάνομαι ότι πας να με ξυπνήσεις και σε γράφω. Δεν σημαίνει ότι δεν έχω καμμιά αίσθηση ότι η άλλη μού γλείφει το στήθος.
Οχι,είναι και αυτοί που όντως δεν ξυπνανε ούτε με σκουντηγμα,ούτε με κλωτσιδι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Ιαν 2020, 14:17

Naida έγραψε:
09 Ιαν 2020, 13:58
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Ιαν 2020, 13:54
Naida έγραψε:
09 Ιαν 2020, 13:49

Ο λόγος;
Ξαναδιάβασε το κείμενο προσεκτικά και αν συνεχίσεις να έχεις απορίες για το ότι είναι χαζή, θα σου εξηγήσω τους λόγους πιο αναλυτικά.
Δεν το είχα προσέξει. Έμεινα στο σημείο που τον σουτάρε σε πρώτη φαση.
Το ότι κι αυτή ήταν ξύπνια στην πρώτη φάση το κατάλαβες;

Αυτό που εννοώ είναι ότι στο συγκεκριμένο θέμα λείπει από την πρώτη πράξη η σκηνή. :lol:

Αν θες να συνεχίσουμε για τα υπόλοιπα απωλεσθέντα, κανένα πρόβλημα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 09 Ιαν 2020, 14:18

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
09 Ιαν 2020, 14:00
foscilis έγραψε:
09 Ιαν 2020, 12:13

Επειδή ο ψυχολόγος είναι κάποιος που πληρώνεται για να μπορείς να του πεις κυριολεκτικά ό,τι μαλακία σε απασχολεί χωρίς να έχει το δικαίωμα να σου πει "λες μαλακίες". Δίνουν 40 ευρώ την εβδομάδα για να το ζουν αυτό και δεν το κόβουν ποτέ.
έτσι ακριβώς
όταν το είπα αυτό σε μια παρέα έπεσαν να με φάνε
μη τυχόν και θίξω την "επιστήμη" της ψυχολογίας
Δε συμφωνώ, ξαναλέω ότι αυτό είναι κάτι που όντως χρειάζεται σε αρκετές περιπτώσεις. Ουσιαστικά ο εντελώς ουδέτερος και 100% πρόθυμος ακροατής σε αναγκάζει να ξεδιπλώσεις τον ίδιο σου τον εαυτό που είναι το αληθινό πρόβλημα. Και βέβαια δεν κάνουν ΜΟΝΟ αυτό οι ψυχολόγοι. Είναι όντως σύνθετη επιστήμη και έχω αλλάξει γνώμη πάνω στο θέμα σε σχέση με αυτήν που είχα πριν 5-10 χρόνια.

Απλώς στην περίπτωση που ο εαυτός σου είναι απλά μια χαζογκόμενα που δε γουστάρει να της λένε ότι κάνει μαλακίες, κάνουν ΚΑΙ αυτό και σε αυτήν την περίπτωση λειτουργούν διαφορετικά, περίπου όπως το ηρεμιστικό χαπάκι όταν το παίρνει ενα τζάνκι με δικιά του πρωτοβουλία αντί κάποιος που πάσχει στ' αλήθεια από αγχώδη διαταραχή με συνταγή γιατρού. Δεν πάει να θεραπευτεί ένα τέτοιο άτομο στον ψυχολόγο, πάει να επιβεβαιωθεί. Και πάλι δεν είναι κακό, από το να τα ακούνε διάφοροι έρμοι φίλοι και συγγενείς και να τους ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι καλύτερα ένας επαγγελματίας που επιπλέον σου βάζει και σαφές όριο πόση ώρα μπορείς να αραδιάζεις τις παπαριές σου.

Εδώ βλέπουμε βέβαια ότι ο άλλος (αν και εξακολουθώ να το θεωρώ φανταστική ιστορία) δεν άντεξε και κατάφερε να της πει ότι λέει μαλακίες, με τρόπο φυσικά. Γραντ Μάστερ :)

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 09 Ιαν 2020, 14:19

vantono έγραψε:
09 Ιαν 2020, 14:14
hellegennes έγραψε:
09 Ιαν 2020, 14:04
Naida έγραψε:
09 Ιαν 2020, 13:52

Γιατί θα του άρεσε αφού δεν θα το καταλάβαινε καν.
Αυτό το πράγμα δεν υφίσταται. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να τον αγγίζεις πάνω από δυο δευτερόλεπτα και να μην ξυπνάει, εκτός κι αν είναι ναρκωμένος. Όλοι θα ξυπνούσαν και γι' αυτό και η αφήγηση της τύπισσας είναι αναξιόπιστη. Το σημείο στο οποίο γίνεται αναξιόπιστη είναι ότι ο τύπος επιδίωκε να μην ξυπνήσει η τύπισσα, σύμφωνα με την ίδια.
Μην εισαι τόσο σίγουρος. Αυτό νομιζα κι εγώ καποτε, ακριβως επειδη προσωπικά ξυπνάω με το παραμικρό. Αλλα στην πορεια της ζωής μου εχω δει πάρα πολλά, τόσο απο πρώην μου (όπως προανέφερα κιόλας) όσο και απο φίλους και άτομα στο στρατό. Μιλάμε για τέρμα μούσχαρους, να τους τραντάζεις ολόκληρους και να μην αντιδρούν, να νομιζεις ότι σου κανουν πλάκα ή να εχεις φτασει να πιστεύεις οτι οντως εχουν παθει κατι σοβαρο, και πρέπει να καλεσεις γιατρό. Δυο άτομα στο στρατό, κυριολεκτικά τους αρπαζα και τους πετούσα απ το κρεβάτι,οταν ημουν θαλαμοφύλακας. Και η πλακα ειναι οτι εκεινοι μου ειχαν δώσει το ελευθερο να τους ξυπνάω με ακραίες μεθόδους, ακριβώς επειδη αναγνωριζαν και παραδέχονταν το πρόβλημά τους.
Όπως είπα και στην Νάιδα, υπάρχουν άτομα που δεν θέλουν με τίποτα να σηκωθούν και σε γράφουν, έστω και σχεδόν ασυνείδητα. Δηλαδή έχουν εκπαιδεύσει τον εαυτό τους να κλείνουν τα αφτιά τους και να υψώνουν φράγμα. Αλλά από το «δεν θέλω να σηκωθώ» ως το «παίζει γιν-γιανγκ με τα μπαλάκια μου και δεν παίρνω πρέφα» υπάρχει τεράστια απόσταση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 09 Ιαν 2020, 14:19

elchav έγραψε:
09 Ιαν 2020, 14:15
Naida έγραψε:
09 Ιαν 2020, 14:14
elchav έγραψε:

Δεν θα ήθελα να μπούμε σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που θα καταρρίψουν το επιχείρημα σας, γιατί είστε κυρία και δεν το θεωρώ πρέπον
Ούτε εγώ θα ήθελα να δω με ποιο τρόπο θα το δικαιολογούσες στο μυαλό σου.
καλά, είπαμε δεν θα το έβλεπες, δεν κάνουμε και ψυχικά
Κι έτσι πρέπει

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 09 Ιαν 2020, 14:20

Athos έγραψε:
09 Ιαν 2020, 14:17
elchav έγραψε:
Naida έγραψε:
09 Ιαν 2020, 14:07
Συγνώμη που θεωρώ παραβίαση κάτι που γίνεται σε μένα εν άγνοια μου και δεν μου δίνει καμία ευχαρίστηση προσωπικά.
Κάποια παλιά εποχή φεμινίστριες και αριστερές (όχι Κνίτισσες) κάνανε το πιο απελευθερωμένο σεξ.
Σήμερα.. ακριβώς το αντίθετο..
Μα η απελευθέρωση έγκειται στο ξεπέρασμα ευνοικών ιδεοληψιών περί ιδανικού αρσενικού

Όταν λέω πως όλες ψάχνουν γαμπρός εσέίς με γράφετε
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Ιαν 2020, 14:22

foscilis έγραψε:
09 Ιαν 2020, 14:18
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
09 Ιαν 2020, 14:00
foscilis έγραψε:
09 Ιαν 2020, 12:13

Επειδή ο ψυχολόγος είναι κάποιος που πληρώνεται για να μπορείς να του πεις κυριολεκτικά ό,τι μαλακία σε απασχολεί χωρίς να έχει το δικαίωμα να σου πει "λες μαλακίες". Δίνουν 40 ευρώ την εβδομάδα για να το ζουν αυτό και δεν το κόβουν ποτέ.
έτσι ακριβώς
όταν το είπα αυτό σε μια παρέα έπεσαν να με φάνε
μη τυχόν και θίξω την "επιστήμη" της ψυχολογίας
Δε συμφωνώ, ξαναλέω ότι αυτό είναι κάτι που όντως χρειάζεται σε αρκετές περιπτώσεις. Ουσιαστικά ο εντελώς ουδέτερος και 100% πρόθυμος ακροατής σε αναγκάζει να ξεδιπλώσεις τον ίδιο σου τον εαυτό που είναι το αληθινό πρόβλημα. Και βέβαια δεν κάνουν ΜΟΝΟ αυτό οι ψυχολόγοι. Είναι όντως σύνθετη επιστήμη και έχω αλλάξει γνώμη πάνω στο θέμα σε σχέση με αυτήν που είχα πριν 5-10 χρόνια.

Απλώς στην περίπτωση που ο εαυτός σου είναι απλά μια χαζογκόμενα που δε γουστάρει να της λένε ότι κάνει μαλακίες, κάνουν ΚΑΙ αυτό και σε αυτήν την περίπτωση λειτουργούν διαφορετικά, περίπου όπως το ηρεμιστικό χαπάκι όταν το παίρνει ενα τζάνκι με δικιά του πρωτοβουλία αντί κάποιος που πάσχει στ' αλήθεια από αγχώδη διαταραχή με συνταγή γιατρού. Δεν πάει να θεραπευτεί ένα τέτοιο άτομο στον ψυχολόγο, πάει να επιβεβαιωθεί. Και πάλι δεν είναι κακό, από το να τα ακούνε διάφοροι έρμοι φίλοι και συγγενείς και να τους ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι καλύτερα ένας επαγγελματίας που επιπλέον σου βάζει και σαφές όριο πόση ώρα μπορείς να αραδιάζεις τις παπαριές σου.

Εδώ βλέπουμε βέβαια ότι ο άλλος (αν και εξακολουθώ να το θεωρώ φανταστική ιστορία) δεν άντεξε και κατάφερε να της πει ότι λέει μαλακίες, με τρόπο φυσικά. Γραντ Μάστερ :)
:smt023
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 09 Ιαν 2020, 14:23

ΓΑΛΗ έγραψε:
Naida έγραψε:
09 Ιαν 2020, 13:58
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Ιαν 2020, 13:54

Ξαναδιάβασε το κείμενο προσεκτικά και αν συνεχίσεις να έχεις απορίες για το ότι είναι χαζή, θα σου εξηγήσω τους λόγους πιο αναλυτικά.
Δεν το είχα προσέξει. Έμεινα στο σημείο που τον σουτάρε σε πρώτη φαση.
Το ότι κι αυτή ήταν ξύπνια στην πρώτη φάση το κατάλαβες;

Αυτό που εννοώ είναι ότι στο συγκεκριμένο θέμα λείπει από την πρώτη πράξη η σκηνή. :lol:

Αν θες να συνεχίσουμε για τα υπόλοιπα απωλεσθέντα, κανένα πρόβλημα.
Το ότι ο άλλος μόλις αυτή έκανε ότι πάει να ξυπνήσει σταματούσε το κατάλαβες;το ότι το παραδέχτηκε στην πορεία ότι νόμιζε πως κοιμάται;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 09 Ιαν 2020, 14:24

Naida έγραψε:
Τώρα, μην κάνεις αντίλογο για τον αντίλογο. Αυτό το πράγμα δεν γίνεται γιατί είναι εξελικτικά αδύνατον.

Αν υπάρχει κάποιος γνωστός σου που δεν ξυπνάει αν τον κλωτσάς, ίσως να αρχίσεις να σκέφτεσαι σοβαρά ότι σε δουλεύει και απλά σε γράφει στην καραπουτσακλάρα του όταν πας να τον ξυπνήσεις. Πάψε να είσαι αφελής.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
stargazer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stargazer » 09 Ιαν 2020, 14:24

vantono έγραψε:
09 Ιαν 2020, 14:08

Κόντεψα να φύγω άσχημα λιντσαρισμένος κάποτε απο μια παρέα μου, για αυτόν ακριβώς το λόγο. Ειναι τρομερά αστείο το πόσο εχει καταφέρει να ποτίσει συνειδήσεις,αυτό το πράγμα. Εχει καταντήσει παρόμοιο της αστρολογίας (με τη μονη διαφορά ότι με αυτην, ακομα κι αυτοι που την πιστεύουν κατα βάθος την παιρνουν και σαν πλάκα). Ενω με την τεράστια επιστημη την ψυχανάλυση (για να μην πω ακριβώς ψυχολογία)*, ολοι τις οι υποστηρικτές αγγιζουν τα όρια της θρησκοληψίας.

Εξαιρώ την παιδοψυχολογία και κάποια είδη συμβουλευτικής.

Η ψυχανάλυση είναι άλλο απ την ψυχολογία. Είναι μια θεραπευτική μέθοδος ανάμεσα σε πολλές άλλες που δημιουργηθηκε απ τον φροιντ πριν 120 χρόνια περίπου. Είναι αυτό που ξαπλώνει ο άλλος σε ντιβάνι και λέει για την παιδική του ηλικία ενώ ο θεραπευτής κάθεται πίσω του. Το περιγράφω έτσι γιατί έχει παίξει σε πολλές ταινίες. Υπάρχουν και άλλες σχολές όπως η γνωσιακη-συμπεριφοριστικη, συστημική, προσωποκεντρικη κτλ. Η ψυχανάλυση δεν είναι ακριβώς ψυχοθεραπεία άλλα περισσότερο αυτογνωσία imo. Στην μοντέρνα εκδοχή της λέγεται ψυχοδυναμική.

YΓ Η ψυχολογία αποδεικνυεται πειραματικά. Μόνο από τις διαφημίσεις και το μαρκετινκ καταλαβαίνεις ότι δουλεύει μια χαρά. Για την ψυχοθεραπεία υπάρχουν ενστάσεις, αλλά αυτό είναι μεγάλη κουβέντα.

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 09 Ιαν 2020, 14:24

Εσείς στους πελάτες σας λέτε λες παπαριές;

Ή μόνο στο πχώρουμ;

Πόσες άλλες ακυρίλες για την ψυχολογία
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 09 Ιαν 2020, 14:26

hellegennes έγραψε:
09 Ιαν 2020, 14:24
Naida έγραψε:
Τώρα, μην κάνεις αντίλογο για τον αντίλογο. Αυτό το πράγμα δεν γίνεται γιατί είναι εξελικτικά αδύνατον.

Αν υπάρχει κάποιος γνωστός σου που δεν ξυπνάει αν τον κλωτσάς, ίσως να αρχίσεις να σκέφτεσαι σοβαρά ότι σε δουλεύει και απλά σε γράφει στην καραπουτσακλάρα του όταν πας να τον ξυπνήσεις. Πάψε να είσαι αφελής.

Καλά οκ.

Que Sera, Sera...

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 09 Ιαν 2020, 14:28

Το έχω κάνει άπειρες φορές και μου το έχουν κάνει.. και ακόμη συνεχίζω να ζω

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 09 Ιαν 2020, 14:28

Naida έγραψε:
09 Ιαν 2020, 14:23
Το ότι ο άλλος μόλις αυτή έκανε ότι πάει να ξυπνήσει σταματούσε το κατάλαβες;το ότι το παραδέχτηκε στην πορεία ότι νόμιζε πως κοιμάται;
Το πρώτο είναι στην φαντασία της τύπισσας, το δεύτερο είναι ότι ο τύπος προσπαθούσε να την κρατήσει. Λίγες φορές νομίζεις παραδεχόμαστε πράγματα τα οποία δεν πιστεύουμε ότι ισχύουν; Κλασικό παράδειγμα:

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών