Ο βασικός υπαίτιος ήταν οι παγκοσμιοποιητές, η διεθνιστική ελίτ της Δύσης, όχι οι ΗΠΑ σαν κράτος. Μην βάζεις λόγια στο στόμα μου.Οργισμένος έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 10:42Νομιζα οτι ο μονος που οφελειται οπως ελεγες ηταν ΟΙ ΗΠΑ΄...
Οσο για τη ρωσια εχει φαει πουτσα μεχρι το βλαδιβοστοκ απο ολες τις αποψεις ακομα κι αν αυριο παραδοθει η Ουκρανια.
Ο καθεις κοιταζει την παρτι του γιαυτο και η ελλαδα οφειλει και οφειλε να στηριξει την Ουκρανια καθως αντιμτωπιζει παρομοιες απειλες.
Θα προκληθουν και οι τουρκοι αυριο μεθαυριο και θα κλαιτε.
Ποτε θα τελειωσει ο Ρωσο-Ουκρανικος πολεμος
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Ποτε θα τελειωσει ο Ρωσο-Ουκρανικος πολεμος
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Αχαχαχα. Αγοράζεις και βιβλία του Λιακόπουλου;Green Dragon έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 10:44Ο βασικός υπαίτιος ήταν οι παγκοσμιοποιητές, η διεθνιστική ελίτ της Δύσης, όχι οι ΗΠΑ σαν κράτος. Μην βάζεις λόγια στο στόμα μου.Οργισμένος έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 10:42Νομιζα οτι ο μονος που οφελειται οπως ελεγες ηταν ΟΙ ΗΠΑ΄...
Οσο για τη ρωσια εχει φαει πουτσα μεχρι το βλαδιβοστοκ απο ολες τις αποψεις ακομα κι αν αυριο παραδοθει η Ουκρανια.
Ο καθεις κοιταζει την παρτι του γιαυτο και η ελλαδα οφειλει και οφειλε να στηριξει την Ουκρανια καθως αντιμτωπιζει παρομοιες απειλες.

- Οργισμένος
α οκ σοριGreen Dragon έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 10:44Ο βασικός υπαίτιος ήταν οι παγκοσμιοποιητές, η διεθνιστική ελίτ της Δύσης, όχι οι ΗΠΑ σαν κράτος. Μην βάζεις λόγια στο στόμα μου.Οργισμένος έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 10:42Νομιζα οτι ο μονος που οφελειται οπως ελεγες ηταν ΟΙ ΗΠΑ΄...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Green Dragon έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 10:40Επίσης, μην μου πεις ότι δεν βλέπεις πως ο μόνος που ωφελείται αυτήν την στιγμή από τον πόλεμο είναι η Ρωσία.
Καθόλου δεν ωφελείται.
Φυσικά και ωφελούνται αλλά όχι μόνο αυτές.Ωφελείται και η Κίνα και τελευταία και η Βόρεια Κορέα.Οργισμένος έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 10:42Νομιζα οτι ο μονος που οφελειται οπως ελεγες ηταν ΟΙ ΗΠΑ΄...

Οργισμένος έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 10:40Ναι μονο που δεν λεει αυτο. Λεει οτι φταινε ολοι οι αλλοι πλην ρωσων . Προκληθηκαν οι ρωσοι.
Οπως αυριο μεθαυριο θα προκληθουν τιποτα τουρκοι.
Οι περισσότεροι ρωσόφιλοι που απαιτούν να δώσει η Ουκρανία έκταση ίση με τη Γαλλία στους Ρώσους λες και δεν έχουν αρκετή

Ο Κοτζιάς θεώρησε μειοδοσία τη διανομή της ΑΟΖ με την Αίγυπτο 55-45 όπου το 45 που πήραμε εμείς αντιστοιχούσε στη Ρόδο και την Κάρπαθο συνολικού πληθυσμού 200.000 κατοίκων απέναντι στην Αίγυπτο των 110 εκατομμυρίων.
Οι ίδιοι άνθρωποι που λένε τι θέλει τώρα αυτή η Ουκρανία,δεν βλέπει ότι η Ρωσία είναι μεγάλη (και πρέπει να γίνει μεγαλύτερη

- Οργισμένος
Καλα τα λες συμφωνω. Αλλα ολοι αυτοι διαφωνουν μαζι σου . Και στηριζουν και ολως τυχαιως τραμπ.πατησιωτης έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 10:52Green Dragon έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 10:40Επίσης, μην μου πεις ότι δεν βλέπεις πως ο μόνος που ωφελείται αυτήν την στιγμή από τον πόλεμο είναι η Ρωσία.
Καθόλου δεν ωφελείται.Φυσικά και ωφελούνται αλλά όχι μόνο αυτές.Ωφελείται και η Κίνα και τελευταία και η Βόρεια Κορέα.Οργισμένος έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 10:42Νομιζα οτι ο μονος που οφελειται οπως ελεγες ηταν ΟΙ ΗΠΑ΄...Οργισμένος έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 10:40Ναι μονο που δεν λεει αυτο. Λεει οτι φταινε ολοι οι αλλοι πλην ρωσων . Προκληθηκαν οι ρωσοι.
Οπως αυριο μεθαυριο θα προκληθουν τιποτα τουρκοι.
Οι περισσότεροι ρωσόφιλοι που απαιτούν να δώσει η Ουκρανία έκταση ίση με τη Γαλλία στους Ρώσους λες και δεν έχουν αρκετήθεωρούν προδοσία να μην πάρει η Ελλάδα όλα την ΑΟΖ της Ανατολικής Μεσογείου με ένα νησί 300 κατοίκων,το Καστελόριζο,με απέναντι πληθυσμό 30 εκατομμύρια Τούρκους.
Ο Κοτζιάς θεώρησε μειοδοσία τη διανομή της ΑΟΖ με την Αίγυπτο 55-45 όπου το 45 που πήραμε εμείς αντιστοιχούσε στη Ρόδο και την Κάρπαθο συνολικού πληθυσμού 200.000 κατοίκων απέναντι στην Αίγυπτο των 110 εκατομμυρίων.
Οι ίδιοι άνθρωποι που λένε τι θέλει τώρα αυτή η Ουκρανία,δεν βλέπει ότι η Ρωσία είναι μεγάλη (και πρέπει να γίνει μεγαλύτερη) απαιτούν να ελέγξει η Ελλάδα όλες τις θάλασσες από την Αδριατική ως τη Συρία με μοχλό νησάκια απέναντι σε χώρες δεκάδων εκατομμυρίων.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Νομιζω και η γουοκ δικτατορια και κουλτουρα.Green Dragon έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 10:44Ο βασικός υπαίτιος ήταν οι παγκοσμιοποιητές, η διεθνιστική ελίτ της Δύσης, όχι οι ΗΠΑ σαν κράτος. Μην βάζεις λόγια στο στόμα μου.Οργισμένος έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 10:42Νομιζα οτι ο μονος που οφελειται οπως ελεγες ηταν ΟΙ ΗΠΑ΄...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Green Dragon
Μαλακία που δεν το έχω κάνει, κάποια παρόμοια που έχει τύχει να πέσουν στα χέρια μου είναι πολύ καλά, π.χ. 'Εσεται η Γενιά των Αετών' του Ανέστη Κεραμίδα. Πολύ γέλιοJimmy81 έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 10:48Αχαχαχα. Αγοράζεις και βιβλία του Λιακόπουλου;Green Dragon έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 10:44Ο βασικός υπαίτιος ήταν οι παγκοσμιοποιητές, η διεθνιστική ελίτ της Δύσης, όχι οι ΗΠΑ σαν κράτος. Μην βάζεις λόγια στο στόμα μου.Οργισμένος έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 10:42Νομιζα οτι ο μονος που οφελειται οπως ελεγες ηταν ΟΙ ΗΠΑ΄...

- Green Dragon
Κατακτά συνέχεια νέα εδάφη τα οποία δε νομίζω να θελήσει να αφήσει ήσυχα. Αυτός που χάνει εδάφη είναι η Ουκρανία. Όσο πιο γρήγορα σταματήσει ο πόλεμος τόσο λιγότερα θα χάσει η Ουκρανία. Και τι εννοείς ότι ευνοείται η Κίνα και όχι η Ρωσία; Η Ρωσία λειτουργεί σαν ο στρατιωτικός βραχίονας της Κίνας (μέχρι η τελευταία να δυναμώσει αρκετά στρατιωτικά).πατησιωτης έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 10:52Green Dragon έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 10:40Επίσης, μην μου πεις ότι δεν βλέπεις πως ο μόνος που ωφελείται αυτήν την στιγμή από τον πόλεμο είναι η Ρωσία.
Καθόλου δεν ωφελείται.
-
Οργισμένος έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 08:55Το πιο ειναΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ και υποκριτης , κοτουλα διχως καν το θαρρος να γραψει την αληθινη του αποψη ανωνυμα σε ενα φορουμ το βλεπουμε. Και το βλεπουμε ξεκαθαρα.Δημοκράτης έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 08:04Έπρεπε να μιλάς λιγότερο γιατί είσαι ηλιθιος αλλά δεν το κανειςΟργισμένος έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 08:02
Ε ναι επρεπε να παραδοθει το Κιεβο αμεσα για να μην πεθαινε τοσος κοσμος τσαμπα. Ομως δεν ειναι ολοι συνηθισμενοι να γλειφουν τα αρχιδια του εισβολεα.

-
η ρωσία οκ θα πάρει εδάφη. Κατά τα άλλα δεν έχει καθόλου ωφέλη.Χάλασε σχέσης με την ευρώπη, καταστράφηκε ο στρατός της, φάνηκε ξεκάθαρα ότι και ο στρατός της και τα όπλα της είναι για τον πούτσο.Green Dragon έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 12:18Κατακτά συνέχεια νέα εδάφη τα οποία δε νομίζω να θελήσει να αφήσει ήσυχα. Αυτός που χάνει εδάφη είναι η Ουκρανία. Όσο πιο γρήγορα σταματήσει ο πόλεμος τόσο λιγότερα θα χάσει η Ουκρανία. Και τι εννοείς ότι ευνοείται η Κίνα και όχι η Ρωσία; Η Ρωσία λειτουργεί σαν ο στρατιωτικός βραχίονας της Κίνας (μέχρι η τελευταία να δυναμώσει αρκετά στρατιωτικά).πατησιωτης έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 10:52Green Dragon έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 10:40Επίσης, μην μου πεις ότι δεν βλέπεις πως ο μόνος που ωφελείται αυτήν την στιγμή από τον πόλεμο είναι η Ρωσία.
Καθόλου δεν ωφελείται.
Δεν γέρνει και πολύ υπέρ της η τραμπάλα
Αλήθεια είναι. 2-3 χαμηλού βεληνεκούς πυρηνικά είναι η υπόθεση εκεί που κρύβεται ο μποτοξίας. Όπως έκαναν στον χαμασκουπιδο.Δημοκράτης έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 12:33η ρωσία οκ θα πάρει εδάφη. Κατά τα άλλα δεν έχει καθόλου ωφέλη.Χάλασε σχέσης με την ευρώπη, καταστράφηκε ο στρατός της, φάνηκε ξεκάθαρα ότι και ο στρατός της και τα όπλα της είναι για τον πούτσο.Green Dragon έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 12:18Κατακτά συνέχεια νέα εδάφη τα οποία δε νομίζω να θελήσει να αφήσει ήσυχα. Αυτός που χάνει εδάφη είναι η Ουκρανία. Όσο πιο γρήγορα σταματήσει ο πόλεμος τόσο λιγότερα θα χάσει η Ουκρανία. Και τι εννοείς ότι ευνοείται η Κίνα και όχι η Ρωσία; Η Ρωσία λειτουργεί σαν ο στρατιωτικός βραχίονας της Κίνας (μέχρι η τελευταία να δυναμώσει αρκετά στρατιωτικά).
Δεν γέρνει και πολύ υπέρ της η τραμπάλα
Δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Καραμελίτσα
Ο στρατηγικός στόχος για τη Ρωσία είναι η αλλαγή καθεστώτος ασφαλείας στην Ευρώπη. Τα νέα εδάφη είναι όφελος, αλλά μικρό. Απλά στην παρούσα συγκυρία τη συμφέρει να συνεχιζεται ο πόλεμος παρά να σταματήσει, γιατί το κόστος του πολέμου είναι μικρότερο από το κόστος της ανακωχής.Green Dragon έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 12:18Κατακτά συνέχεια νέα εδάφη τα οποία δε νομίζω να θελήσει να αφήσει ήσυχα. Αυτός που χάνει εδάφη είναι η Ουκρανία. Όσο πιο γρήγορα σταματήσει ο πόλεμος τόσο λιγότερα θα χάσει η Ουκρανία. Και τι εννοείς ότι ευνοείται η Κίνα και όχι η Ρωσία; Η Ρωσία λειτουργεί σαν ο στρατιωτικός βραχίονας της Κίνας (μέχρι η τελευταία να δυναμώσει αρκετά στρατιωτικά).πατησιωτης έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 10:52Green Dragon έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 10:40Επίσης, μην μου πεις ότι δεν βλέπεις πως ο μόνος που ωφελείται αυτήν την στιγμή από τον πόλεμο είναι η Ρωσία.
Καθόλου δεν ωφελείται.
Η Ουκρανία παίζει και να έχει περάσει το όριο που μπορεί να λειτουργήσει ως βιώσιμο κράτος.
Z
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Οργισμένος
Ααααα , αυτα με το παλιο αντμινιστρεησον και το ΝΤΙΠ ΣΤΕΗΤ του ανικανου και ανοικου τζο. Τωρα ερχεται ο τραμπας και δεν πολυ-ασχολειται με ουκρανιες και μαλακιες. Αλλουνου προβληματα ειν αυτα λεει ο τραμπας, γιαυτο αλλωστε και περσι εκοψε την κρισιμη στρατιωτικη βοηθεια προς ουκρανια των 60 δις, για εναν ολοκληρο χρονο.Unique έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 13:11No new limits on Ukraine's use of US arms if North Korea joins Russia's fight, Pentagon says
Αντιθετως συμπαθει εξεχοντες ηγεταραδες σαν τον πουτλερ που "θα τον ακουσουν πολυ προσεκτικα στα οσα εχει να πει" (προσπαθωντας να μη σκασουν στα γελια θα προσθετα εγω).
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Την τελευταία φορά που έκανε με το ουκρανικό καθεστώς ανακωχή, κερδισμένο βγήκε το καθεστώς αφού εξοπλίστηκε, έστησε χαρακώματα και άμυνες. Αν υπάρξει απλά μία απλή ανακωχή με ανοιχτούς λογαριασμούς η Ρωσία στο εγγύς μέλλον θα χρειαστεί άλλα δύο χρόνια να σπάσει τις νέες άμυντικές οχυρώσεις που θα φτιάξει το καθεστώς.Καραμελίτσα έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 13:11Ο στρατηγικός στόχος για τη Ρωσία είναι η αλλαγή καθεστώτος ασφαλείας στην Ευρώπη. Τα νέα εδάφη είναι όφελος, αλλά μικρό. Απλά στην παρούσα συγκυρία τη συμφέρει να συνεχιζεται ο πόλεμος παρά να σταματήσει, γιατί το κόστος του πολέμου είναι μικρότερο από το κόστος της ανακωχής.Green Dragon έγραψε: ↑08 Νοέμ 2024, 12:18Κατακτά συνέχεια νέα εδάφη τα οποία δε νομίζω να θελήσει να αφήσει ήσυχα. Αυτός που χάνει εδάφη είναι η Ουκρανία. Όσο πιο γρήγορα σταματήσει ο πόλεμος τόσο λιγότερα θα χάσει η Ουκρανία. Και τι εννοείς ότι ευνοείται η Κίνα και όχι η Ρωσία; Η Ρωσία λειτουργεί σαν ο στρατιωτικός βραχίονας της Κίνας (μέχρι η τελευταία να δυναμώσει αρκετά στρατιωτικά).
Η Ουκρανία παίζει και να έχει περάσει το όριο που μπορεί να λειτουργήσει ως βιώσιμο κράτος.
Ο πόλεμος θα σταματήσει μόνο με τη σύλληψη των μελών του ουκρανικού καθεστώτος και την αλλαγή του.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Tελειώνει ο Ρωσο-Ουκρανικος πολεμος?
από George_V » 13 Φεβ 2025, 03:22 » σε Διεθνής πολιτική - 64 Απαντήσεις
- 1668 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
15 Φεβ 2025, 22:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τραμπ: ο Πούτιν θέλει να τελειώσει ο πόλεμος και θα φανεί μεγαλόψυχος και γεναιωδορος
από Mitharadir » 08 Μαρ 2025, 11:01 » σε Διεθνής πολιτική - 23 Απαντήσεις
- 524 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
10 Μαρ 2025, 16:42
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 89 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Animal
19 Φεβ 2025, 14:37
-
-
Νέα δημοσίευση Τελικά φταίει ο πόλεμος στην Ουκρανία, ή ο πόλεμος στη Γάζα για τα πανάκριβα σουβλάκια?
από Kauldron » 12 Ιαν 2024, 12:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 38 Απαντήσεις
- 2472 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
08 Νοέμ 2024, 21:44
-