Καβαλάρης έγραψε: ↑21 Φεβ 2019, 21:06
OANNHSEA έγραψε: ↑21 Φεβ 2019, 20:55
Αυτό είναι βαθιά προβλήματα που δεν μπορούν να κατανοήσουν οι λάτρεις των παραμυθιών. Ένα (μόνο ένα!!!) μουμιοποιημένο πόδι moa έχει βρεθεί στην Νέα Ζηλανδία και είναι σε μουσείο. Τα υποτιθέμενα μέλη γιγάντων είναι χιλιάδες και ποτέ δεν μας παρουσιάστηκε ούτε ένα σε κοινή θέα!!!
Βασικά αυτή είναι η απίστευτη αφέλεια που βαράει όλους εσάς τους λάτρεις της "επιστήμης".
Σου τα έχω ξαναπεί αλλά μυαλό δεν βάζεις. Δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση οτιδήποτε ανατρέπει τις επίσημες θεωρήσεις να βρεθεί σε μουσείο. Ο Ελβετός που τράβηξε την φωτογραφία του δαχτύλου την έδειξε σε "ειδικούς". Όλοι φυσικά κατάπιαν την γλώσσα τους αλλά ένας του το είπε ξεκάθαρα:
Δεν υπάρχει χώρος για γίγαντες στο εξελικτικό σενάριο.
Με άλλα λόγια αν τα δεδομένα δεν συμφωνούν με την θεωρία πρέπει να αγνοηθούν. Το ίδιο έχει γίνει και με πολλά άλλα ευρήματα που τεκμηριώνουν την ανθρώπινη παρουσία στην γη πολύ παλαιότερα από τις αποδεκτές χρονολογήσεις.
OANNHSEA έγραψε: ↑21 Φεβ 2019, 20:55
Όλοι ξεχνάνε την βιολογία - όλοι λέμε ρε παιδί μου!!!
Κανένας δεν την ξεχνάει. Εσύ είσαι αυτός που την αγνοεί. Όπως επίσης αγνοείς το πώς λειτουργεί το επιστημονικό κατεστημένο (του οποίου αγνοείς και την ύπαρξη).
Κάτσε ρε Doc γιατί θα μας τρελάνεις. Πώς είναι δυνατόν οι επιστήμονες να κατάπιαν τη γλώσσα τους επειδή "κάποιος" τους εδειξε μια φωτογραφία;; Οι φωτογραφίες μπορούν να στηθούν και να γίνουν μοντάζ και αν είσαι καλός σε αυτό δεν μπορούν μετά 1000 ειδικοί να αποφανθούν με σιγουριά αν η φωτογραφία είναι αυθεντική ή όχι. Εννοείς κάτι άλλο που δεν κατάλαβα;; Γιατί αλλιώς απλά προσβάλλεις την νοημοσύνη μας ρε φίλε...
Δεν λέω, εσύ μπορεί να έχεις εμπειρίες από πρώτο χέρι. Αν είναι έτσι εννοείται ότι δεν μπορεί να σε πείσουν ούτε χίλιοι επιστήμονες για το αντίθετο και μαγκιά σου. Και εγώ στο παλιό φόρουμ είχα πει ότι έχω δει φάντασμα. Μου λέγαν τα παιδιά εδώ 500 επιχειρήματα ότι δεν ίσχυε αυτό που είχα δει αλλά εννοείται ότι κανένας δεν μπορεί να με πείσει γιατι ξέρω πολύ καλά τι είχα δει! Αλλά δεν είχα και απαίτηση από κανέναν να με πιστεψει, δεν με ξέρανε από χτες! Να το πεις στον κολλητό σου να σε πιστέψει ή σε κάποιον που έχει κάποιες παραπλήσιες εμπειρίες. Εχω έχω μια κολλητή, αδερφικη φίλη που είναι ελαφροισκιωτη. Έχει δει φαντάσματα όχι 1 και 2 φορές, αμέτρητες. Και μάλιστα κοπέλα που δεν ασχολείται στη ζωή της γενικά με αυτά τα πράγματα, καμιά σχέση με φιλοσοφίες, θρησκείες, μεταφυσικά και τέτοια, δεν έχει δηλαδή καμιά πετριά με αυτά τα θέματα και δεν φαίνεται καν να την απασχολεί και πολύ, όσο και αν σου φαίνεται παράξενο, αφού δεν έχει βιώσει ποτέ κάποιο κίνδυνο από αυτά τα πνεύματα. Απλά είναι αυτό ένα κομμάτι της ζωής της που έχει μιλήσει μόνο σε πολύ στενά της πρόσωπα. Αλλά όσα έχει πει ότι έχει δει έχουν επιβεβαιωθεί αργότερα. Πέρα από αυτό όμως, αυτό που ήθελα να πω είναι ότι ακόμα και αν προσωπικά δεν είχα ο ίδιος κάποια εμπειρία, αν μου έλεγε για κάτι τέτοιο κάποιο πρόσωπο που έχω 100% εμπιστοσύνη εννοείται ότι θα το πίστευα. Αλλά εδώ ρε συ Doc περιμένεις να σε πιστέψουν οι άλλοι που δεν είσαστε και κολλητοί, χωρίς να δώσεις ούτε ένα σοβαρό επιχείρημα;;