Δεν νομίζω να ζητάω καμιά υπερπαραγωγή.Ασέβαστος έγραψε: ↑05 Οκτ 2020, 13:33δεν απαγορευεται να ζητας οτι θες.και ειναι υποχρεωμενοι να (προσπαθησουν να ) στο φτιαξουν.Cecily Anne έγραψε: ↑05 Οκτ 2020, 13:20
Δεν ξέρω πού τα έχεις δει αυτά γραμμένα. Σπίτι σου κάνεις τη μάπα. Έξω που πληρώνεις, ζητάς ό,τι θες. Ήμαρτον.
αγενεια ειναι, πρηζεις μπαλες. ο ανθρωπος που δουλευει εκει, τι φταιει να ανεχεται τις παραξενιες καθενος;
αν ειναι δυνατον να μιλαμε 2 λεπτα για να εξηγησουμε πως θελουμε εναν καφε. και αυτο που ζηταμε να θελει 5 για να φτιαχτει, και φυσικα να μην φτιαχνεται ποτε "σωστα" (καταπως κρινει ο παραγγελων) γιατι δεν εκατσε ο καφετζης να μετραει εναν εναν τους κοκκους ζαχαρης στον "μετριο, αλλα λιγο προς γλυκο" που ειναι φυσικα διαφορετικο μεγεθος απο τον "γλυκο, αλλα οχι πολυ γλυκο"
να ξερετε, απο μεσα τους σας ριχνουν γαμοσταυριδια.
Διάλογοι με μια πρώην μου
Re: Διάλογοι με μια πρώην μου
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Και εμείς αν μας ζητάει τροποποίηση ο πελάτης και μπορούμε του την κάνουμε.Ασέβαστος έγραψε: ↑05 Οκτ 2020, 13:42κι εγω πληρωνω αυτα που αγοραζω απο εκει που δουλευεις. πως θα σου φαινοταν να σου πρηζω το γκιωνη μιση ωρα για κατι που χρειαζεται 3 λεπτα;
επισης, δεν θα τον πιεις οπως τον θελεις.
αν δωσεις αυτη την παραγγελια σε 10 διαφορετικους, θα παρεςι 10 διαφορετικους καφεδες.
δεν εχω καταλαβει γιατι το κανετε αυτο. αφου αν σας φτιαξουν απλα εναν μετριο, δυσκολο εως αδυνατο να καταλαβετε τη διαφορα. ειτε σας αρεσει να γινεστε ενοχλητικες, ειτε θελετε να ειστε "ξεχωριστες" και καθεστε και ανακαλυπτετε εναν μοναδικο καφε, που δεν πινει αλλος.
Επίσης, δεν ζητάω κάτι εξεζητημένο για να είναι μοναδικός ο καφές κι άλλες τέτοιες παπαριες. Εναν καφε ζητάω με ζαχαρίνη αντί για ζάχαρη, με έξτρα εβαπορέ και κανέλα που σε ρωτάνε ούτως ή άλλως. Και να μη βάλει πολύ πάγο. Τι τόσο εξεζητημένο είναι;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αυτό μου έλεγε κι ο κολλητός μου που είναι είναι στον χώρο. Πάντως τώρα με τη μάσκα είμαι πιο διασφαλισμενη

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ποσο ειναι το μετριο προς γλυκο; και ποσες κουταλιες ζαχαρινη να ειναι αυτο, που εχει διαφορετικη γλυκύτητα απο τη ζαχαρη; ποσο εξτρα εβαπορε; ποσο μεγαλο το μεγεθοςΈναν φρεντο καπουτσινο, μέτριο προς γλυκό με ζαχαρίνη, όχι στεβια, ζαχαρίνη, έξτρα εβαπορέ και σοκολάτα από πάνω. Μεγάλο μέγεθος και όχι πολύ πάγο.

αυτες θα επρεπε να ειναι οι αποριες του μπαριτσα που σου φτιαχνει τον καφε, τις οποιες θα επρεπε να εξηγησεις με σαφηνεια, να δοκιμασει να τον κανει 5-6 φορες μεχρι να τον πετυχει, και σιγουρα να φαει τουλαχιστον μιση ωρα.
αντι για αυτο, πεταει μεσα οτι υλικα ναναι σε οτι ποσοτητα ναναι, ριχνει και 2 χριστοπαναγιες, και φευγεις χαρουμενη με τον μοναδικο-ξεχωριστο καφε σου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Κι όλα αυτά, για τον συγκεκριμένο μπαριστα. Σε άλλη καφετέρια έχουν άλλο κουταλάκι, άλλα παγάκια και άλλα στανταρς για την κανονική ποσότητα εβαπορέ και πάγων και σίγουρα άλλες μάρκες.Ασέβαστος έγραψε: ↑05 Οκτ 2020, 13:53ποσο ειναι το μετριο προς γλυκο; και ποσες κουταλιες ζαχαρινη να ειναι αυτο, που εχει διαφορετικη γλυκύτητα απο τη ζαχαρη; ποσο εξτρα εβαπορε; ποσο μεγαλο το μεγεθοςΈναν φρεντο καπουτσινο, μέτριο προς γλυκό με ζαχαρίνη, όχι στεβια, ζαχαρίνη, έξτρα εβαπορέ και σοκολάτα από πάνω. Μεγάλο μέγεθος και όχι πολύ πάγο.ποσα ακριβως παγακια, και τι μεγεθους;
αυτες θα επρεπε να ειναι οι αποριες του μπαριτσα που σου φτιαχνει τον καφε, τις οποιες θα επρεπε να εξηγησεις με σαφηνεια, να δοκιμασει να τον κανει 5-6 φορες μεχρι να τον πετυχει, και σιγουρα να φαει τουλαχιστον μιση ωρα.
αντι για αυτο, πεταει μεσα οτι υλικα ναναι σε οτι ποσοτητα ναναι, ριχνει και 2 χριστοπαναγιες, και φευγεις χαρουμενη με τον μοναδικο-ξεχωριστο καφε σου.
μλκ πινω καφε σκετο. ειτε φραπε ειτε εσπρεσσο, και παλι ειναι διαφορετικος αναλογα απο που τον παιρνω. αυτες οι υπερπαραγωγες πρεπει να ειναι χαοτικα διαφορετικες απο μερος σε μερος. σαν να λεμε α π ο κ λ ε ι ε τ α ι να πινουν αυτο το πραμα επειδη τους αρεσει (αφου το πραμα δεν ειναι ποτε το ιδιο), το κανουν μονο για το εφφε.vagabondo έγραψε: ↑05 Οκτ 2020, 13:58Κι όλα αυτά, για τον συγκεκριμένο μπαριστα. Σε άλλη καφετέρια έχουν άλλο κουταλάκι, άλλα παγάκια και άλλα στανταρς για την κανονική ποσότητα εβαπορέ και πάγων και σίγουρα άλλες μάρκες.Ασέβαστος έγραψε: ↑05 Οκτ 2020, 13:53ποσο ειναι το μετριο προς γλυκο; και ποσες κουταλιες ζαχαρινη να ειναι αυτο, που εχει διαφορετικη γλυκύτητα απο τη ζαχαρη; ποσο εξτρα εβαπορε; ποσο μεγαλο το μεγεθοςΈναν φρεντο καπουτσινο, μέτριο προς γλυκό με ζαχαρίνη, όχι στεβια, ζαχαρίνη, έξτρα εβαπορέ και σοκολάτα από πάνω. Μεγάλο μέγεθος και όχι πολύ πάγο.ποσα ακριβως παγακια, και τι μεγεθους;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Ο μπαριστας ξέρει την δουλειά του και τι σημαίνει μετριος προς γλυκό με ζαχαρίνη και πόσο να βάλει . Δεν είναι ασχετος σαν εσέναΑσέβαστος έγραψε: ↑05 Οκτ 2020, 13:53ποσο ειναι το μετριο προς γλυκο; και ποσες κουταλιες ζαχαρινη να ειναι αυτο, που εχει διαφορετικη γλυκύτητα απο τη ζαχαρη; ποσο εξτρα εβαπορε; ποσο μεγαλο το μεγεθοςΈναν φρεντο καπουτσινο, μέτριο προς γλυκό με ζαχαρίνη, όχι στεβια, ζαχαρίνη, έξτρα εβαπορέ και σοκολάτα από πάνω. Μεγάλο μέγεθος και όχι πολύ πάγο.ποσα ακριβως παγακια, και τι μεγεθους;

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Σήμερα μάθαμε ότι ο καφές από καφετέρια σε καφετέρια έχει άλλη γεύση, γιατί τα κουταλάκια από καφετέρια σε καφετέρια αλλάζουν, οπότε να μην τον παραγγέλνουμε όπως μας αρέσει, γιατί δε θα βγει ποτέ ολόιδιος.
Θα πιω ξέρω'γω τον καφέ σκέτο, γιατί τα κουταλάκια του γρηγόρη είναι μάρκα α και του κοφι άιλαντ β και των σταρμπακς μάρκα γ και δεν ξέρουν να φτιάξουν ένα μέτριο. Οι μπαρίστες. Που κάνουν 500 καφέδες τη μέρα για πλάκα.
Καραλόλζζζ
Θα πιω ξέρω'γω τον καφέ σκέτο, γιατί τα κουταλάκια του γρηγόρη είναι μάρκα α και του κοφι άιλαντ β και των σταρμπακς μάρκα γ και δεν ξέρουν να φτιάξουν ένα μέτριο. Οι μπαρίστες. Που κάνουν 500 καφέδες τη μέρα για πλάκα.
Καραλόλζζζ
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Cecily Anne έγραψε: ↑05 Οκτ 2020, 14:16Σήμερα μάθαμε ότι ο καφές από καφετέρια σε καφετέρια έχει άλλη γεύση, γιατί τα κουταλάκια από καφετέρια σε καφετέρια αλλάζουν, οπότε να μην τον παραγγέλνουμε όπως μας αρέσει, γιατί δε θα βγει ποτέ ολόιδιος.
Καραλόλζζζ

0 κουταλιές = σκέτος
1 κουταλιά = μέτριος
2 κουταλιές = γλυκός.
3 κουταλιές = μπακλαβάς
τα προς γλυκό και προς μέτριο πάνε στο ανάμεσα. Μιαμιση κουταλία κλπ.
Τα κουτάλια είναι ίδια λίγο πολύ. Τίποτα δεν αλλάζει. Δε βάζει κανείς τη ζάχαρη με κουτάλι της σούπας.
1 κουταλιά = μέτριος
2 κουταλιές = γλυκός.
3 κουταλιές = μπακλαβάς
τα προς γλυκό και προς μέτριο πάνε στο ανάμεσα. Μιαμιση κουταλία κλπ.
Τα κουτάλια είναι ίδια λίγο πολύ. Τίποτα δεν αλλάζει. Δε βάζει κανείς τη ζάχαρη με κουτάλι της σούπας.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
Υπάρχει και 4 κουταλιες=διαβητικός

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θα με πεθάνετε.Cecily Anne έγραψε: ↑05 Οκτ 2020, 14:16Σήμερα μάθαμε ότι ο καφές από καφετέρια σε καφετέρια έχει άλλη γεύση, γιατί τα κουταλάκια από καφετέρια σε καφετέρια αλλάζουν, οπότε να μην τον παραγγέλνουμε όπως μας αρέσει, γιατί δε θα βγει ποτέ ολόιδιος.
Καραλόλζζζ
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Έχω κόψει τον καφέ απ' έξω ( Mπρούνο + Μικέλ) διότι δεν τον πετυχαίνουν σχεδόν ποτέ. Μέτριο ζητάω ,φαρμάκι πίνω, γλυκό ζητάω ... μέτριο τον κάνουν.Cecily Anne έγραψε: ↑05 Οκτ 2020, 14:16Σήμερα μάθαμε ότι ο καφές από καφετέρια σε καφετέρια έχει άλλη γεύση, γιατί τα κουταλάκια από καφετέρια σε καφετέρια αλλάζουν, οπότε να μην τον παραγγέλνουμε όπως μας αρέσει, γιατί δε θα βγει ποτέ ολόιδιος.
Καραλόλζζζ
Πήρα χάρτινα ποτήρια με καπάκι απ' το σούπερ και τον φτιάχνω απ' το σπίτι.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Γω παίρνω ζεστό καπουτσίνο συνήθως και προσθέτω όση ζάχαρη θέλω. Μια χαρά μου τον κάνουν πάντα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΙΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ
από kongrosian » 23 Μαρ 2024, 14:52 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 11 Απαντήσεις
- 537 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian
18 Απρ 2025, 15:26
-
-
- 34 Απαντήσεις
- 841 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
29 Σεπ 2024, 19:41
-
-
Νέα δημοσίευση Σύλληψη πρώην π/θ (πακισταν)
από Orion22 » 09 Μάιος 2023, 17:05 » σε Διεθνής πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 603 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
09 Μάιος 2023, 17:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το ( πρώην ) Δάσος της Δαδιάς
από Λόρδος Ταντρίδης » 29 Αύγ 2023, 20:11 » σε Οικολογία & Φύση - 66 Απαντήσεις
- 3829 Προβολές
-