εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2
που ειναι εκεινες οι 30.000 στρατιωτες που θα εστελνε ο ποντικας ο Σταρμερ να σωσουν την Ουκρανια ...?
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Είναι στέλθ, δε τους βλέπουμε.
περιμενουμε την Ουρσουλα Φον Ντε Πουτσεν να λαβει μετρα ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Καλά, δεν είναι δυνατόν να πάω στην ΛωριδοΓάζα ή στη Μαριούπολη για να έχω σωστή κρίση.nyxtovios έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 12:30Θα κρατήσω το κομμάτι αυτό, όπου παραδέχεσαι ουσιαστικά ότι η γνώση σου και η κρίση σου εξαρτάταται από το τι έχεις δει στα σαιτς και στα ΜΜΕ που παρακολουθείς.Esperos έγραψε: ↑02 Απρ 2025, 21:17Βρέφη που να τα σκοτώνουν ισραηλινοί, δεν έχω δει. Αλλά δεν έχει σημασία, μπορεί να έχεις δει εσύ.nyxtovios έγραψε: ↑02 Απρ 2025, 20:23
Όχι δεν κατάλαβες εσύ μάλλον.
Οι δημοσιογράφοι και τα βρέφη που σκοτώνουν οι Ισραηλινοί δεν είναι ξεκάθαρα;
Η αναγνώριση του τζιχαντστικού καθεστώτος, που στοιβάζει πτώματα στο δρόμο, από την ΕΕ δεν είναι ξεκάθαρη;
Και όχι δεν προσπαθώ να αποδείξω ότι η Ρωσία είναι καλή, που δεν είναι, αλλά έχω αποδείξει ότι ο δικαστής, δηλαδή η Δυση, είναι το ίδιο και χερότεροι.
Ε εσύ αυτό αρνεισαι να το δεις
Βανδαλισμούς όπως αυτούς που είδαμε από τους Λωριδογαζαίους εκεί με την σφαγμένη κοπέλα στην καρότσα
του ντάτσουν, ή ομήρους βρέφη μηνών, τέτοιο από Ισραήλ, δεν έχω δει.
Αυτό είναι και το ζήτημα.
Παρακολουθώ πολλά ΜΜΕ από πολλές διαφορετικές πηγές, γνωρίζω αγγλικά και ακούω χωρίς
δυσκολία αγγλόφωνα κανάλια και έχω και ένα kindle που κατεβάζω κάθε βδομάδα Economist.
Παραδοσιακά ακούω σκαι ραδιο, από την δεκαετία του 90. Όλη την πρωινή ζώνη μέχρι λίγο πορτοσάλτε,
και την υπόλοιπη εκπομπή την ακόυω το απόγευμα, αρκεί να μην είναι στο στούντιο Χατζιδάκις.
Ο σταθμός είναι φουλ νεοδημοκράτες. Δεν έχω ψηφίσει όμως ποτέ μου νδ και ούτε πρόκειται.
Δεν εξαρτάται από τι μου δείχνουν τα ΜΜΕ, με την δικτύωση σήμερα, όλα μπορείς να τα δεις, το δύσκολο
είναι να αναγνωρίζεις την προπαγάνδα που υα την αναγνωρίσεις αργά ή γρήγορα, αρκεί να είσαι τίμιος
με την σκέψη σου, όχι στοχοπροσηλωμένος και να αναγνωρίζεις τις περιπτωσεις που παραπλανήθηκες, όχι πείσματα.
Μέχρι το 1990 ήμουν ΚΚΕ, μέχρι το 2008 συριζαψ. Τώρα είμαι Τζήμερος.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Καλά δεν είπα ότι είσαι Νδουλικός. Ότι έχεις επηρεαστεί από τα μέσα είπα, όπως και όλοι μας.Esperos έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 18:41Καλά, δεν είναι δυνατόν να πάω στην ΛωριδοΓάζα ή στη Μαριούπολη για να έχω σωστή κρίση.nyxtovios έγραψε: ↑03 Απρ 2025, 12:30Θα κρατήσω το κομμάτι αυτό, όπου παραδέχεσαι ουσιαστικά ότι η γνώση σου και η κρίση σου εξαρτάταται από το τι έχεις δει στα σαιτς και στα ΜΜΕ που παρακολουθείς.Esperos έγραψε: ↑02 Απρ 2025, 21:17
Βρέφη που να τα σκοτώνουν ισραηλινοί, δεν έχω δει. Αλλά δεν έχει σημασία, μπορεί να έχεις δει εσύ.
Βανδαλισμούς όπως αυτούς που είδαμε από τους Λωριδογαζαίους εκεί με την σφαγμένη κοπέλα στην καρότσα
του ντάτσουν, ή ομήρους βρέφη μηνών, τέτοιο από Ισραήλ, δεν έχω δει.
Αυτό είναι και το ζήτημα.
Παρακολουθώ πολλά ΜΜΕ από πολλές διαφορετικές πηγές, γνωρίζω αγγλικά και ακούω χωρίς
δυσκολία αγγλόφωνα κανάλια και έχω και ένα kindle που κατεβάζω κάθε βδομάδα Economist.
Παραδοσιακά ακούω σκαι ραδιο, από την δεκαετία του 90. Όλη την πρωινή ζώνη μέχρι λίγο πορτοσάλτε,
και την υπόλοιπη εκπομπή την ακόυω το απόγευμα, αρκεί να μην είναι στο στούντιο Χατζιδάκις.
Ο σταθμός είναι φουλ νεοδημοκράτες. Δεν έχω ψηφίσει όμως ποτέ μου νδ και ούτε πρόκειται.
Δεν εξαρτάται από τι μου δείχνουν τα ΜΜΕ, με την δικτύωση σήμερα, όλα μπορείς να τα δεις, το δύσκολο
είναι να αναγνωρίζεις την προπαγάνδα που υα την αναγνωρίσεις αργά ή γρήγορα, αρκεί να είσαι τίμιος
με την σκέψη σου, όχι στοχοπροσηλωμένος και να αναγνωρίζεις τις περιπτωσεις που παραπλανήθηκες, όχι πείσματα.
Μέχρι το 1990 ήμουν ΚΚΕ, μέχρι το 2008 συριζαψ. Τώρα είμαι Τζήμερος.
Είναι τυχαίο νομίζεις που το πρώτο πράμα που έκανε η εβραιούρσουλα ήταν να αποκλείσει την πρόσβαση σε ΜΜΕ που της χαλάγαν το Ουκρανικό αφήγημα;
- Iced Earth
- Phorum.gr user: Jon Schaffer
Η επόμενη πόλη που θα πέσει!
- ου ψευδομαρτυρήσεις κατά του πλησίον σου μαρτυρίαν ψευδή
ου κλέψεις
ου φονεύσεις
- Esperos
To πρόβλημα σήμερα δεν είναι ότι "μας κρύβουν", ή ότι αποσιωπούν τις βασικές πληροφορίες,
απεναντίας, είναι ότι έχουμε υπερπληροφόρηση με τόνους από σκουπίδια fake news και προσφάτως
και πολλά AI βιντεο που σε κάνουν να μην πιστεύεις τίποτα.
Εντάξει, μερικά σαιτ, δεν θα πουν κάποια πράγματα επειδή τους χαλάνε το αφήγημα αλλά αυτά,
αργά ή γρήγορα, θα τα μάθεις από αλλού.
Εγώ ακολουθώ μια πρακτική, αν συλλάβω κάποιον να λέει συνειδητά προπαγάνδες, όπως π.χ. ένας "Μάζης"
που έλεγε ότι περιμένουν οι Ουκρανέζες τους ρώσους με λουλούδια, αυτόν τον διαγράφω, δεν ξαναασχολούμε,
αν σε youtube μου βγάλει προτινόμενο βίντεο με αυτόν τον παπάρα, κατευθείαν skip.
Έχω καμπόσους τέτοιους και φυσικά τους περισσότερους πολιτικούς.
Δεν έχουμε πολύ χρόνο για να ψάχνουμε.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
- Esperos
Έχει και κει πολλούς ρωσόφωνους και ρωσικής συνείδησης ουκρανούς για να βομβαρδίσετε;
Να τους τινάξετε τα σπίτια τους στον αέρα μέχρι να βρείτε και το τελευταίο μπαντερίστα;
Ε;
Καλά το πάτε.
- Iced Earth
Έχουν φύγει από το 2022 από την περιοχή.
ου κλέψεις
ου φονεύσεις
- Esperos
Νon4me έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 20:5410 χρονια και ισως ειπα και λιγα . εχουν τα παντα . τεχνολογικη υπεροχη - βιομηχανικη - ο στρατος τους την καλυτερη εκπαιδευση μονιμως σε μαχες κλπ . ισως ειπα λιγα .Esperos έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 20:48Για τα 10 χρόνια που λες.
Σήμερα, η ιστορία είναι πολύ "πυκνή", τα γεγονότα τρέχουν.
Τα 10 χρόνια της εποχής του 1970 ή 1980, έχουν συμπιεστεί σε τριετία,
δεν ξέρω αν με αυτό καταφέρνω να περιγράψω την φάση.
Ένα καινούργιο όπλο βγαίνει, μια καινούργια τεχνολογία, αναπτύσεται σε λίγους μήνες
και καθιστά την προηγούμενη γενιά πολεμικής τεχνολογίας, περίπου άχρηστη.
Οικονομικά προβλήματα που δεν τακτοποιούνται αλλά καλοπιάνουν τους ψηφοφόρους
με δήθεν λύσεις, απλώς μεταφέρουν το πρόβλημα σε επόμενες γεννιές, στο τέλος δεν μπορούν
να τα διαχειριστούν και σκάνε στα χέρια τους.
Τους κατσαπλιαδες τους ρωSS τους ειδαμε προσφατα . μετα οι κινεζοι ειναι μονο που εχουν το αριθμητικο αλλα και παλι ειναι πισω .
Γαμαν και δερνουν και το ξερουν και προφανως γιαυτο και συμπεριφερονται ετσι .
Υποτιμάς όμως τον πορτοκαλί πρόεδρα ο οποίος μέχρι και καζίνο αγόρασε και έχει καταφέρει να το χρεοκοπήσει.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Brian’s Breaking News and Intel
@intelFromBrian
Russian Defense: We targeted with a missile strike the headquarters of a meeting of Ukrainian leaders and foreign trainers in the city of Kryvyi Rih.
The strike on the military commanders' meeting headquarters resulted in the death and injury of 85 Ukrainian and foreign servicemen.
@intelFromBrian
Russian Defense: We targeted with a missile strike the headquarters of a meeting of Ukrainian leaders and foreign trainers in the city of Kryvyi Rih.
The strike on the military commanders' meeting headquarters resulted in the death and injury of 85 Ukrainian and foreign servicemen.
- Iced Earth
Το Μέτωπο στην Ζαπορόζιε καταρρέει.
Οι Ρώσοι έσπασαν τις αμυντικές γραμμές. Το κέντρο της πόλης της Ζαπορόζιε είναι μόλις 20 χιλιόμετρα από το Μέτωπο.
Οι Ρώσοι έσπασαν τις αμυντικές γραμμές. Το κέντρο της πόλης της Ζαπορόζιε είναι μόλις 20 χιλιόμετρα από το Μέτωπο.
ου κλέψεις
ου φονεύσεις
Για τους σημερινους αμαχους δεν εχετε βγαλει κιχ πουτινοσπερματα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Εξελίξεις στην Πολωνία
από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ » 09 Αύγ 2023, 14:37 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 1662 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
09 Αύγ 2023, 14:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εξελιξεις στην Νέα Καληδονία
από Frappezitis » 24 Μάιος 2024, 20:37 » σε Διεθνής πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 1564 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron