Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
-
ΓΑΛΗ
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από ΓΑΛΗ » 14 Μάιος 2020, 00:07
Northern Spirit έγραψε: ↑13 Μάιος 2020, 23:48
Otto Weininger έγραψε: ↑13 Μάιος 2020, 21:44
Καλά μορφωμένη και εκσυγχρονιστική μειοψηφία, ηρέμησε τώρα.
Σου αρέσει ή όχι,
η βιολογία και η λογική σε αυτό το νήμα είναι εναντίον σου.
Ποιοα βιολογια και ποια λογικη; Των ορκς της ακροδεξιας..Αυτοι δεν εχουνε λογικη..
Και ποιοι έχουνε λογική;
Οι βλαμμένοι που διαμαρτύρονται για το κατεστημένο των δύο φύλων, ενώ ουσιαστικώς οι ίδιοι υιοθετούν τα στερεότυπα της συμπεριφοράς του αντίθετου φύλου; Μα ακριβώς σ' αυτό το δίπολο βασίζουν την ταυτότητα τους. Απλώς γιατί αδυνατούν να ξεφύγουν από αυτό το μοντέλο. Ο αντίστροφος ρόλος είναι απλή μίμηση του ενός ή του άλλου φύλου και τίποτα περισσότερο. Τα φύλα παραμένουν δύο, ανεξαρτήτως του ρόλου που επιλέγει ο καθένας.
Αν συμβεί αυτό που εύχονται, δηλαδή σταματήσουν να υφίστανται αυτά τα στερεότυπα, οι πρώτοι που θα βρεθούν στο απόλυτο κενό, είναι οι τρανς.

Κουνήστε και λίγο το ακατοίκητο, κάθε φορά που λέτε τα κλισέ ποιηματάκια σας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Northern Spirit
από Northern Spirit » 14 Μάιος 2020, 00:10
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 00:07
Otto Weininger έγραψε: ↑13 Μάιος 2020, 21:44
Καλά μορφωμένη και εκσυγχρονιστική μειοψηφία, ηρέμησε τώρα.
Σου αρέσει ή όχι,
η βιολογία και η λογική σε αυτό το νήμα είναι εναντίον σου.
Ποιοα βιολογια και ποια λογικη; Των ορκς της ακροδεξιας..Αυτοι δεν εχουνε λογικη..
Και ποιοι έχουνε λογική;
Οι βλαμμένοι που διαμαρτύρονται για το κατεστημένο των δύο φύλων, ενώ ουσιαστικώς οι ίδιοι υιοθετούν τα στερεότυπα της συμπεριφοράς του αντίθετου φύλου; Μα ακριβώς σ' αυτό το δίπολο βασίζουν την ταυτότητα τους. Απλώς γιατί αδυνατούν να ξεφύγουν από αυτό το μοντέλο. Ο αντίστροφος ρόλος είναι απλή μίμηση του ενός ή του άλλου φύλου και τίποτα περισσότερο. Τα φύλα παραμένουν δύο, ανεξαρτήτως του ρόλου που επιλέγει ο καθένας.
Αν συμβεί αυτό που εύχονται, δηλαδή σταματήσουν να υφίστανται αυτά τα στερεότυπα, οι πρώτοι που θα βρεθούν στο απόλυτο κενό, είναι οι τρανς.

Kαι ποιος σας ζητησε να αλλαξετε φυλο; Κανενας...
Και γιατι κανετε κηρυγμα σε οσους θελουνε να αλλαξουνε; Δικο σας θεμα ειναι τι κανει ο αλλος στην ιδιωτικη του ζωη;
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 14 Μάιος 2020, 00:11
Northern Spirit έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 00:05
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Μάιος 2020, 23:54
Σταματήστε να αναφέρετε άσχετα πράγματα. Ουδείς έχει πρόβλημα αν κάποιος δηλώσει τρανς ή κότα. Το πρόβλημα ξεκινά όταν αυτός που δήλωσε κότα, θεωρεί ότι δικαιούται να μηνύσει τον οποιονδήποτε εστιάτορα αν δεν έχει στο μενού, ωμό καλαμπόκι.
Σοβαρο επιχειρημα οχι μλκιες τωρα..

Και όμως, είναι σοβαρό επιχείρημα. Το ότι δεν αντιλαμβάνεσαι το γιατί, είναι μία ένδειξη της σοβαρότητας του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 14 Μάιος 2020, 00:14
Northern Spirit έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 00:10
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 00:07
Και ποιοι έχουνε λογική;

Kαι ποιος σας ζητησε να αλλαξετε φυλο; Κανενας...
Και γιατι κανετε κηρυγμα σε οσους θελουνε να αλλαξουνε; Δικο σας θεμα ειναι τι κανει ο αλλος στην ιδιωτικη του ζωη;
Που το είδες το κήρυγμα; Ας δηλώσει ο καθένας ό,τι θέλει και ας κάνει με την ιδιωτική του ζωή το ίδιο.
Το δικό μου πρόβλημα αρχίζει από τη στιγμή που θα επέμβει στον δικό μου χώρο, απαιτώντας αλλαγές που θα τον καλύπτουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Northern Spirit
από Northern Spirit » 14 Μάιος 2020, 00:15
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 00:11
Northern Spirit έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 00:05
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Μάιος 2020, 23:54
Σταματήστε να αναφέρετε άσχετα πράγματα. Ουδείς έχει πρόβλημα αν κάποιος δηλώσει τρανς ή κότα. Το πρόβλημα ξεκινά όταν αυτός που δήλωσε κότα, θεωρεί ότι δικαιούται να μηνύσει τον οποιονδήποτε εστιάτορα αν δεν έχει στο μενού, ωμό καλαμπόκι.
Σοβαρο επιχειρημα οχι μλκιες τωρα..

Και όμως, είναι σοβαρό επιχείρημα. Το ότι δεν αντιλαμβάνεσαι το γιατί, είναι μία ένδειξη της σοβαρότητας του.
η συζητηση ειναι για το αν καποιος θα πρεπει να εχει δικαιωμα να επιλεξει το φυλο του....Η αναφορα σου σε κοτες εχει τοση σχεση με τη συζητηση οση εχεις κι εσυ με την πραγματικοτητα, δηλαδη καμια.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
-
Northern Spirit
από Northern Spirit » 14 Μάιος 2020, 00:16
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 00:14
Το δικό μου πρόβλημα αρχίζει από τη στιγμή που θα επέμβει στον δικό μου χώρο, απαιτώντας αλλαγές που θα τον καλύπτουν.
Ποιος επενεβηκε στο δικο σου χωρο; Κανεις..Το ζητημα που συζητειται ειναι να θα πρεπει να εχει δικαιωμα καποιος να επιλεξει φυλο...Καμια σχεση αυτο με το δικο σου χωρο.
-
talaipwros
από talaipwros » 14 Μάιος 2020, 00:17
Northern Spirit έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 00:04
Otto Weininger έγραψε: ↑13 Μάιος 2020, 23:51
Ρε δε μπα να δηλώνεις και non binary gay ρακούν. Πάλι άντρας και ανθρωπος θα είσαι, ακόμα και αν φυτέψεις φουντωτή ουρά στον κωλο σου.
Εγω δηλωνω αντρας..βουντωτες ουρες στον πισινο τους βαζουνε αλλοι..
διακρινω εναν υφερποντα φουντωτοφοβισμο;
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 14 Μάιος 2020, 00:21
Northern Spirit έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 00:16
Ποιος επενεβηκε στο δικο σου χωρο; Κανεις..Το ζητημα που συζητειται ειναι να θα πρεπει να εχει δικαιωμα καποιος να επιλεξει φυλο...Καμια σχεση αυτο με το δικο σου χωρο.
Αν δεν επέμβει έχει καλώς. Αν όμως αρχίσει τα κηρύγματα, τις διεκδικήσεις και τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν για να νοιώθει πιο άνετα, θα αποκτήσει πρόβλημα. Εννοώ ότι άπαξ και επιλέξει φύλο, θα πρέπει να προσαρμοσθεί στα δεδομένα του φύλου που διάλεξε. Αν δεν μπορεί, ας πρόσεχε. Είναι δικό του πρόβλημα και όχι δικό μας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Kωστας
- Phorum.gr user: ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ
από Kωστας » 14 Μάιος 2020, 00:29
Δικαιωμα εχει να αλλαξει φυλο. Δεν εχει ομως δικαιωμα να απαιτησει απο τους αλλους να τον αντιμετωπιζουν ως φυσιολογικο ανθρωπο, ως ανθρωπο με το φυλο που αυτος-η ''επελεξε'' να εχει.
-
Northern Spirit
από Northern Spirit » 14 Μάιος 2020, 00:34
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 00:21
Αν δεν επέμβει έχει καλώς. Αν όμως αρχίσει τα κηρύγματα, τις διεκδικήσεις και τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν για να νοιώθει πιο άνετα, θα αποκτήσει πρόβλημα. Εννοώ ότι άπαξ και επιλέξει φύλο, θα πρέπει να προσαρμοσθεί στα δεδομένα του φύλου που διάλεξε. Αν δεν μπορεί, ας πρόσεχε. Είναι δικό του πρόβλημα και όχι δικό μας.
οι μειονοτητες δεν μπορουνε να κανουνε ποτε κηρυγμα στις πλειοψηφιες. Αντιθετα οι καθημερινοι κηρυκες ανηκουνε στην πλειοψηφια που εκπροσωπεις:
Κηρυγμα για το πώς θα αντιμετωπιζουμε τους μεταναστες, κηρυγμα για το πώς θα τους τρανας, κηρυγμα για τις μανδυλες, κηρυγμα για το ποσο κακες ειναι οι αλλες θρησκειες, κηρυγμα κατα της παγκοσμιοποιησης.
Απο εσας τους κηρυκες με την αποψη του ξερολα πώς θα απαλλαγουμε μου λες;
-
Northern Spirit
από Northern Spirit » 14 Μάιος 2020, 00:40
Kωστας έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 00:29
Δικαιωμα εχει να αλλαξει φυλο. Δεν εχει ομως δικαιωμα να απαιτησει απο τους αλλους να τον αντιμετωπιζουν ως φυσιολογικο ανθρωπο, ως ανθρωπο με το φυλο που αυτος-η ''επελεξε'' να εχει.
Τα να ζητας απο τους αλλους να σε αντιμετωπιζουνε ως φυσιολογικο ειναι λογικο να το ζητανε αφου αυτο ζητανε ολοι...
Εχεις δει εσυ κανεναν ανθρωπο να ζηταει να τον αντιμετωπιζουνε ως πχ τρελλο η παραφρονα ή προβληματικο; Αφοθ ολοι αυτοι ζητανε γιατι οχι και οι συγκεκριμενοι.
Ο κοσμος θα ητανε πολυ καλυτερος αν οι τυροβλαχοι της πλειοψηφιας δεν χωνανε την μυτη τους και δεν ασκουσανε μηδενιστικη κριτικη σε οσους δεν ζουνε σαν τους τυροβλαχους.
Προσωπικα εχω μαθει να μην κρινω κανενα και δεν θελω να με κρινουνε. Απο..συμπτωση οι μονοι που μου ασκουνε προσωπικη και μηδενιστικη κριτικη ειναι αυτο το γκρουπ των μπατριωτων, δηθεν οπαδων των παραδοσεων..Προγονοι τους σιγουρα καιγανε "μαγους" στην πυρα και ξυλοκοπουσανε δουλους..
-
Northern Spirit
από Northern Spirit » 14 Μάιος 2020, 00:41
talaipwros έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 00:17
Εχω αλλεργια στις φουντες..
-
talaipwros
από talaipwros » 14 Μάιος 2020, 00:42
Northern Spirit έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 00:41
talaipwros έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 00:17
Εχω αλλεργια στις φουντες..
παντως ξεχωρα απο το καλαμπουρι, οντως αντεδρασες αρνητικα, σαν να ηταν προσβολη να εισαι τρανς ( κατ'εμε καλως το αντεδρασες αρνητικα αλλα ειναι αλλη συζητηση)
αφου ομως το θεωρεις κατι ΟΚ, γιατι αυτη η αντιδραση;
Northern Spirit έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 00:04
Otto Weininger έγραψε: ↑13 Μάιος 2020, 23:51
Ρε δε μπα να δηλώνεις και non binary gay ρακούν. Πάλι άντρας και ανθρωπος θα είσαι, ακόμα και αν φυτέψεις φουντωτή ουρά στον κωλο σου.
Εγω δηλωνω αντρας..βουντωτες ουρες στον πισινο τους βαζουνε αλλοι..
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 14 Μάιος 2020, 00:45
Northern Spirit έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 00:40
Προσωπικα εχω μαθει να μην κρινω κανενα και δεν θελω να με κρινουνε. Απο..συμπτωση οι μονοι που μου ασκουνε προσωπικη και μηδενιστικη κριτικη ειναι αυτο το γκρουπ των μπατριωτων, δηθεν οπαδων των παραδοσεων..Προγονοι τους σιγουρα καιγανε "μαγους" στην πυρα και ξυλοκοπουσανε δουλους..
Ναι, είναι σαφές πόσο αμερόληπτος είσαι. Επαναλαμβάνεις τα τσιτάτα που ξέρεις ξανά και ξανά και ξανά και καπάκι μας ρίχνεις και τη βεβαιότητα για τους προγόνους των βαρβάρων. Σιγουράκι.

Θα επαναλάβω. Κουνήστε πρώτα το ακατοίκητο, πριν κουνήσετε τα δάκτυλα. Στόκοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
foscilis
από foscilis » 14 Μάιος 2020, 00:47
Northern Spirit έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 00:34
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 00:21
οι μειονοτητες δεν μπορουνε να κανουνε ποτε κηρυγμα στις πλειοψηφιες.
Γιατί δε μπορούν;
-
-
- 81 Απαντήσεις
- 2820 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
25 Απρ 2025, 15:00
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 284 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
04 Απρ 2024, 19:41
-
-
- 141 Απαντήσεις
- 2979 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
15 Ιουν 2024, 23:00
-
-
- 20 Απαντήσεις
- 450 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
13 Δεκ 2023, 10:59
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.