Naida έγραψε: ↑07 Νοέμ 2021, 12:51
Gherschaagk έγραψε: ↑07 Νοέμ 2021, 12:46
Naida έγραψε: ↑07 Νοέμ 2021, 12:41
Αυτό το "οι άντρες τους δεν τις άφηναν" με χτυπάει ντιν κατακούτελα.
Τι λες;
Εδώ ο παππούς μου κι η γιαγιά μου δεν επέτρεψαν στη θειά μου να σπουδάσει γιατί θα έκανε μια ζωή που δεν θα ενέκριναν. Μιλάμε για κορίτσαρο σαν τα κρύα τα νερά που είχε τέτοια τρέλα και αγάπη για την γεωμετρία που οι καθηγητές της την είχαν σίγουρη πως θα μπει πανεπιστήμιο και της είπαν ξέχνα το.
Ναι κορίτσι μου το καταλαβαίνω αυτό που λες. Είναι δυνατόν όμως έτος 2021 σε ευρωπαϊκή χώρα όπως υποτίθεται είναι η Ελλάδα μας. να υπάρχει η φράση "θέλω αλλά δεν με αφήνει ο άντρας μου να δουλέψω";
Όχι αγάπη, εν έτει 2021, αυτό που άκουσα είναι το, "μωρό μου κάτσε σπίτι, 3 παιδιά έχουμε, κάνω 3 δουλειές, βασίλισσα θα σε έχω, τι θες και παιδεύεσαι για 450 ευρώ τον μήνα;"
Μιλάμε για
γύφτο που πριν από λίγο καιρό αγόρασε το 3ο του σπίτι αλλά αν τον δεις θα πεις πως είναι ρακοσυλλέκτης και δεν έχει ούτε για τα βασικά. Κάποτε μου παραπονιόταν πως η κυβέρνηση έπρεπε να δίνει στην γυναίκα του ένα χιλιάρικο τον μήνα για επιβράβευση γιατί 3 παιδιά είναι αυτά αλλά δεν συμβαίνει. Μέσα στο σπίτι του δεν υπάρχει, δεν κάνει τίποτα, πηγαίνει για να φάει, να κοιμηθεί και να κάνει μπάνιο και μετά γειά σας. Βοήθεια στην γυναίκα του καμία. Επίσης επειδή το σπίτι είναι μπουρδέλο γιατί μιλάμε για εργαζόμενη με 3 παιδιά, της παραπονιέται συνέχεια που δεν είναι το σπίτι σαν από εντιτόριαλ περιοδικού. Βέβαια όταν θα πάρει ροδάκινο ξέρω γω να φάει, το κουκούτσι μπορεί να το αφήσει στο κομοδίνο γιατί έτσι. Αν μείνει μόνος του με τα παιδιά, τα βαριέται τόσο πολύ που τα αφήνει να "παίζουν" με πράγματα που δεν θα έπρεπε καν να έχουν στο οπτικό τους πεδίο.
Τώρα που μιλάμε, τα λεφτά που βγάζει δεν του φτάνουν, όχι γιατί δεν είναι πολλά αλλά γιατί για αυτόν δεν είναι ποτέ αρκετά. Η άλλη δεν είναι ηλίθια να μην καταλαβαίνει τι γίνεται. Απελπισμένη είναι γιατί ενώ του μιλάει, την γράφει στα τέτοια του γιατί έχει δουλειά. Έχει πάντα δουλειά. Μια φορά δούλευε και τον δεκαπενταύγουστο. Κατά τα άλλα όμως θέλει να την έχει στο σπίτι 24/7 και να την πρήζει για τα οικονομικά που δεν τους φτάνουν γιατί αν η άλλη μείνει σπίτι θα της το πετάξει σε κάποια φάση πως το εισόδημά τους μειώθηκε κατά 450 ευρώ, οπότε γύρνα και συ αγάπη μου σα να είσαι λέσι όπως εγώ. Εύκολο είναι.
Άσε το γίνεται στον κόσμο και τι γίνεται εν έτει 2021 λοιπόν.
Λίγοι έχουν την ικανότητα να μεγαλώνουν πολλά παιδιά, να περνάνε χρόνο μαζί τους, να σέβονται την επιθυμία της γυναίκας τους που θέλει να συνεχίσει να φαίνεται νέα και περιποιημένη άσχετα αν έκανε 7 παιδιά και είναι πλέον γιαγιά.