Διαφωνώ. Έχει θέμα σύνταξης, μπερδεύει και κάμει αχταρμά στο κεφάλι του πράγματα που γνωρίζει. Συμπερασματικά θέλει κόπο από μεριάς του. Έχω την αίσθηση πως το καταλαβαίνει απλά επιλέγει να το ''προσπερνάει'' διότι αισθάνεται πως θα φάει δούλεμα.ksk έγραψε: ↑30 Μάιος 2022, 15:48Τσου...
Το διασκεδάζει αυτό που κάνει και μας γλεντάει...
Άσε που εκτονώνει την βαρεμάρα του και όχι μόνο.
...Ο Χριστός δεν ήταν χριστιανός...
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: ...Ο Χριστός δεν ήταν χριστιανός...
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- taxalata xalasa
εργάζομαι ακόμα και δεν θα βγω στην σύνταξη... ούτε θέλω να γίνω συνταξιούχος... και είμαι αγροίκος... πελασγός...Πασιφάη έγραψε: ↑01 Ιουν 2022, 18:41Διαφωνώ. Έχει θέμα σύνταξης, μπερδεύει και κάμει αχταρμά στο κεφάλι του πράγματα που γνωρίζει. Συμπερασματικά θέλει κόπο από μεριάς του. Έχω την αίσθηση πως το καταλαβαίνει απλά επιλέγει να το ''προσπερνάει'' διότι αισθάνεται πως θα φάει δούλεμα.

Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Δικαίωμα σου.Πασιφάη έγραψε: ↑01 Ιουν 2022, 18:41Διαφωνώ. Έχει θέμα σύνταξης, μπερδεύει και κάμει αχταρμά στο κεφάλι του πράγματα που γνωρίζει. Συμπερασματικά θέλει κόπο από μεριάς του. Έχω την αίσθηση πως το καταλαβαίνει απλά επιλέγει να το ''προσπερνάει'' διότι αισθάνεται πως θα φάει δούλεμα.

Παρατηρητής...
- ksk
Εξ ορισμού, όχι δεν ήταν...taxalata xalasa έγραψε: ↑01 Ιουν 2022, 19:13εργάζομαι ακόμα και δεν θα βγω στην σύνταξη... ούτε θέλω να γίνω συνταξιούχος... και είμαι αγροίκος... πελασγός...και δεν θέλω να αποδώσω αρκούντως τα όσα θέλω να πω... δεν υπάρχει η ανάγκη... είναι αρκετά αυτά που γράφω... και ίσως και περιττότερα από όσο χρειάζεται.... το νήμα όμως δεν γράφει τι κάνει ο taxalataxalasa αλλά..... αν ο Χριστός ήταν Χριστιανός.
Παρατηρητής...
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
ΧΡΙΣΤΟΣ,ΙΗΣΟΥΣ => Δελφοί
Είναι ο Χριστός Χριστιανός; Είναι Δελφικός;
Είναι ο Χριστός Χριστιανός; Είναι Δελφικός;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σπύρος την 01 Ιουν 2022, 23:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- taxalata xalasa
επί τέλους, απάντησε και ένας χριστιανός...!!!ksk έγραψε: ↑01 Ιουν 2022, 22:02Εξ ορισμού, όχι δεν ήταν...taxalata xalasa έγραψε: ↑01 Ιουν 2022, 19:13εργάζομαι ακόμα και δεν θα βγω στην σύνταξη... ούτε θέλω να γίνω συνταξιούχος... και είμαι αγροίκος... πελασγός...και δεν θέλω να αποδώσω αρκούντως τα όσα θέλω να πω... δεν υπάρχει η ανάγκη... είναι αρκετά αυτά που γράφω... και ίσως και περιττότερα από όσο χρειάζεται.... το νήμα όμως δεν γράφει τι κάνει ο taxalataxalasa αλλά..... αν ο Χριστός ήταν Χριστιανός.

Τανκς φορ δε κονφιρμεισον...
- ksk
Ντεν είμαι καρντια μουtaxalata xalasa έγραψε: ↑01 Ιουν 2022, 23:04επί τέλους, απάντησε και ένας χριστιανός...!!!ksk έγραψε: ↑01 Ιουν 2022, 22:02Εξ ορισμού, όχι δεν ήταν...taxalata xalasa έγραψε: ↑01 Ιουν 2022, 19:13
εργάζομαι ακόμα και δεν θα βγω στην σύνταξη... ούτε θέλω να γίνω συνταξιούχος... και είμαι αγροίκος... πελασγός...και δεν θέλω να αποδώσω αρκούντως τα όσα θέλω να πω... δεν υπάρχει η ανάγκη... είναι αρκετά αυτά που γράφω... και ίσως και περιττότερα από όσο χρειάζεται.... το νήμα όμως δεν γράφει τι κάνει ο taxalataxalasa αλλά..... αν ο Χριστός ήταν Χριστιανός.
Τανκς φορ δε κονφιρμεισον...

Παρατηρητής...
- ksk
Σπύρο τι λες;;;;
Είναι δυνατόν να κανεις τέτοια ερώτηση;
Παρατηρητής...
- taxalata xalasa
αυτό δεν έχει σημασία.
σάματις είναι αυτοί που λένε ότι είναι;

ψυλλοι στ αχυρα...
- Σπύρος
- Επικοινωνία:
Έγραψα και πριν. Χριστιανός είναι όποιος πιστεύει ότι ο Θεός είναι τριαδικός. Ο Χριστός, ο οποίος είναι άνθρωπος, δεν πιστεύει ότι ο Θεός είναι τριαδικός;
ΧΡΙΣΤΟΣ = 1480
ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΧΡΙΣΤΟΣ,ΙΗΣΟΥΣ => 1480,888
1480,8881/2 = 38,4823
γεωγραφικό πλάτος Ναού Απόλλωνα Δελφών = 38,4823°
ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ = ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ + ΙΗΣΟΥΣ = ΔΗΜΗΤΗΡ + ΔΙΟΝΥΣΟΣ + ΑΘΗΝΑ = ΠΡΙΝ ΑΒΡΑΑΜ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΙ = 1541
- taxalata xalasa
μάλλον για Λιβανισμένος Τετραδικός μου φαίνεται, αφού προστέθηκαν τα ανθρώπινα τετράδια και σήματα καπνού από τους Ειδικούς που τάχουν Τετρακόσα... Στο Τριόδιο...Σπύρος έγραψε: ↑03 Ιουν 2022, 01:06Έγραψα και πριν. Χριστιανός είναι όποιος πιστεύει ότι ο Θεός είναι τριαδικός. Ο Χριστός, ο οποίος είναι άνθρωπος, δεν πιστεύει ότι ο Θεός είναι τριαδικός;
ΧΡΙΣΤΟΣ = 1480
ΙΗΣΟΥΣ = 888
1480,8881/2 = 38,4823
ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ = ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ + ΙΗΣΟΥΣ = ΔΗΜΗΤΗΡ + ΔΙΟΝΥΣΟΣ + ΑΘΗΝΑ = ΠΡΙΝ ΑΒΡΑΑΜ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΙ = 1541
όποιος νομάει πως τρολάρω, έχει πιάσει στόχο....
ΥΓ. Αυτό το 888 και η φαινομενική σχέση με την λέξη, αν ισχύει η κρυπτογράφηση στην αρχαιότητα, φαίνεται σαν φτιαγμένο με σκοπό να υμνήσει τον αριθμό 8 τρεις φορές... Οκτάβιος 3 σε 1.
Μην το αγνοείς κι ας τρίζει όλο το σασί του συστήματος...
φξδ
Ο άνθρωπος πιστεύει.
Ο Θεάνθρωπος δε χρειάζεται να πιστεύει. Είναι Σίγουρος εκ φύσεως.
Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
- Σπύρος
- Επικοινωνία:
Σωστά. Από την άλλη ο Χριστός είναι και Θεός και άνθρωπος. Δεν το έγραψα διότι ο Ιεχωβάς δεν είναι Χριστιανός, ούτε το Άγιο Πνεύμα. Για να είσαι Χριστιανός πρέπει να είσαι άνθρωπος.
ΚΥΡΙΟΣ = ΠΙΣΤΙΣ = Ω = 800
- ksk
Μιλάω για το Δελφικός...Σπύρος έγραψε: ↑03 Ιουν 2022, 01:06Έγραψα και πριν. Χριστιανός είναι όποιος πιστεύει ότι ο Θεός είναι τριαδικός. Ο Χριστός, ο οποίος είναι άνθρωπος, δεν πιστεύει ότι ο Θεός είναι τριαδικός;
ΧΡΙΣΤΟΣ = 1480
ΙΗΣΟΥΣ = 888
1480,8881/2 = 38,4823
Είναι αντίθετες παντελώς...μιλάω για το θεμέλιο λίθο των Δελφων...
Παρατηρητής...
1) Σωστά. Ο Χριστός για τους Ορθοδόξους Χριστιανούς είναι Θεάνθρωπος.Σπύρος έγραψε: ↑03 Ιουν 2022, 05:22Σωστά. Από την άλλη ο Χριστός είναι και Θεός και άνθρωπος. Δεν το έγραψα διότι ο Ιεχωβάς δεν είναι Χριστιανός, ούτε το Άγιο Πνεύμα. Για να είσαι Χριστιανός πρέπει να είσαι άνθρωπος.
2) Ο Ιεχωβά για τους Ιουδαίους είναι ο Ένας Θεός και για τους Ορθοδόξους Χριστιανούς είναι το 1ο πρόσωπο τής Αγίας Τριάδος - το έγραψες στο υπογραμμισμένο για Αγία Τριάδα. Είναι ο Πατέρας.
3) Φυσικά. "Για να είσαι, [είτε Ορθόδοξος Χριστιανός είτε οποιοσδήποτε άνθρωπος], πρέπει να είσαι άνθρωπος". Για να Είναι ο Χριστός - το 2ο Πρόσωπο τής Αγίας Τριάδας - δεν χρειάζεται να πιστεύει στον εαυτό Του διότι, Είναι.
Να επαναλάβω, ο άνθρωπος πιστεύειστο Χριστό. ο Χριστός γνωρίζει ποιος Είναι.
Όπως ακριβώς ο άνθρωπος δεν μπορεί να πιστεύει για τον εαυτό του ότι δεν είναι, - εσύ, εγώ, ο άλλος - διότι απλά, γνωρίζουμε ότι είμαστε.
Άρα, ο Χριστός δεν χρειάζεται να πιστεύει στον αυτό Του διότι γνωρίζει. Όπως επίσης ο άνθρωπος δεν χρειάζεται να πιστέψει στον εαυτό του, διότι γνωρίζει τι/ποιος είναι.
Οπότε, ο Χριστός όπως και ο Ο.Ι., ο Σπύρος, ο Οποιοσδήποτε, δε μπορεί να είναι Χριστιανός, Ο.Ι.κός, Σπυριδωνικός, Οποιοσδηποτικός, αλλά τα πρόσωπα που εκ των πραγμάτων γνωρίζουμε ότι είμαστε.
Το "-ανός, -ικός" προϋποθέτει τρίτο πρόσωπο, παρατηρητή τού ορατού "είναι" μας.
Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 40 Απαντήσεις
- 2241 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Iced Earth
28 Φεβ 2025, 17:49
-
-
Νέα δημοσίευση Werner Beierwaltes - Διονύσιος Αρεοπαγίτης - Ένας Χριστιανός Πρόκλος;
από regarding_to_Being » 16 Δεκ 2024, 01:39 » σε Θρησκειολογία - 6 Απαντήσεις
- 212 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από regarding_to_Being
23 Δεκ 2024, 00:26
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Χριστός Ξανασταυρώνεται.....
από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 13 Απρ 2025, 03:00 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 0 Απαντήσεις
- 159 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
13 Απρ 2025, 03:00
-
-
- 72 Απαντήσεις
- 1198 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian
12 Μαρ 2025, 18:31