Ελληνίδα Μπελούτσι η Δανάη Μπάρκα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Ελληνίδα Μπελούτσι η Δανάη Μπάρκα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 07 Αύγ 2024, 14:46

Beria έγραψε:
07 Αύγ 2024, 13:06
hellegennes έγραψε:
07 Αύγ 2024, 13:03
Beria έγραψε:
07 Αύγ 2024, 12:40
Αλλά η ντροπή δεν είναι δουλειά
Παρακαλώ να μην λογοκλέβετε φράσεις μου χωρίς ™. Ευχαριστώ.
1980, τοίχοι στα Εξάρχεια

Εικόνα
Λολ. Σιγά μην είναι αυτό από το 1980. Ατάκα μου στο φόρουμ από το 2006 είναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 07 Αύγ 2024, 14:48

λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε:
07 Αύγ 2024, 13:07
Εννοείται περα το κριντζι δούλεμα του μαδουραιου (που εύχομαι μόλις τον απολύσει η υπογα, να τρώει μόνο μακαρόνια με κετσαπ και να σκάσει σαν βόιδι), θα ήθελα να ρωτήσω τον hellegennes αν η επιλογή της φράσης με το ψωμί ήταν τυχαία :xena:
:003:

hellegennes έγραψε:
07 Αύγ 2024, 12:09
Επίσης μπορεί να το χρησιμοποιεί σαν βήμα για να το παίζει θύμα με βάση τα σχόλια των υπολοίπων. Μερέντα στο ψωμί της.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost » 07 Αύγ 2024, 14:56

Machine ghost έγραψε:
07 Αύγ 2024, 13:11
Beria έγραψε:
07 Αύγ 2024, 13:06
hellegennes έγραψε:
07 Αύγ 2024, 13:03

Παρακαλώ να μην λογοκλέβετε φράσεις μου χωρίς ™. Ευχαριστώ.
1980, τοίχοι στα Εξάρχεια

Εικόνα
θα έπινε καφεδάκι στη δεξαμενή.
τα βλέπεις λαυρέντη, τα βλέπεις;;
και σε σπηλιά να το εβαζες χαραγμένο, τα ιδια θα έλεγε :smt005::smt005:
Χασκογελάνε τα δάσα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 07 Αύγ 2024, 14:59

Machine ghost έγραψε:
07 Αύγ 2024, 14:32
η βάρκα ειχε καμμια σχεση με μια στρουμπουλη που επαιζε στο εισαι το ταιρι μου, και είχε σπιρτάδα;
Μάνα της, χωρίς αυτήν δεν θα την ήξερε ούτε ο ψιλικατζής της γειτονιάς της.

Γενικώς, το κληρονομικόν δικαίωμα παίζει και σε τέρμα καθημερινές φάσεις, ακόμη και στις πλέργια δημοκρατικές εκδοχές τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost » 07 Αύγ 2024, 15:02

Κρίμα άλλη κλάση η μανα , ουτε στο νυχάκι της δεν της εμοιασε, μετά επαιζε κάτι σε ταξι;;
Χασκογελάνε τα δάσα.

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 07 Αύγ 2024, 15:02

ΓΑΛΗ έγραψε:
07 Αύγ 2024, 14:59
Machine ghost έγραψε:
η βάρκα ειχε καμμια σχεση με μια στρουμπουλη που επαιζε στο εισαι το ταιρι μου, και είχε σπιρτάδα;

Γενικώς, το κληρονομικόν δικαίωμα παίζει και σε τέρμα καθημερινές φάσεις, ακόμη και στις πλέργια δημοκρατικές εκδοχές τους.
Οικογενειοκρατία.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 07 Αύγ 2024, 15:06

ΓΑΛΗ έγραψε:
Machine ghost έγραψε:

ας ειχε και τον Κουλη ξαδερφο, το ερωτημα ειναι μπορει να το υποστηριξει; στην τελικη απο ποιον εφαγε τη δουλεια απο τη Τουνη και την καθε Τουνη; :lol:

η οποια βγαινει με τα πλαστικα βυζια στη Μυκονο και διχαζει το κοσμο που την κραζει επειδη εγινε μανουλα; :lol::003:

μιλαμε για τεραστια διλημματα... που ταλανιζουν την ελ κοινωνια που ψαχνει απεγνωσμενα προτυπα :smt005:

Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost » 07 Αύγ 2024, 15:11

σιλικόνη είναι οχι πλαστικό και ειναι και το καλύτερο λιπαντικό, τι να κλασει το καθαγιασμενο wd40
Χασκογελάνε τα δάσα.

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 07 Αύγ 2024, 15:15

Machine ghost έγραψε:
07 Αύγ 2024, 15:11
σιλικόνη είναι οχι πλαστικό και ειναι και το καλύτερο λιπαντικό, τι να κλασει το καθαγιασμενο wd40

μεινε εντος θεματος παρακαλω η συζητηση ειναι σοβαρη..

Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost » 07 Αύγ 2024, 15:18

omg kai 3 lol έγραψε:
07 Αύγ 2024, 15:15
Machine ghost έγραψε:
07 Αύγ 2024, 15:11

μεινε εντος θεματος παρακαλω η συζητηση ειναι σοβαρη..
σοβαρότατα μιλάω το wd40 έχει θαυματουργές ιδιοτητες! μέχρι και σε κρυολογημα και εντριβες το εχω χρησιμοποιησει, και πέταξα τις βδέλλες.
Χασκογελάνε τα δάσα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 07 Αύγ 2024, 15:18

omg kai 3 lol έγραψε:
07 Αύγ 2024, 15:06
ΓΑΛΗ έγραψε:
Machine ghost έγραψε:

ας ειχε και τον Κουλη ξαδερφο, το ερωτημα ειναι μπορει να το υποστηριξει; στην τελικη απο ποιον εφαγε τη δουλεια απο τη Τουνη και την καθε Τουνη; :lol:

η οποια βγαινει με τα πλαστικα βυζια στη Μυκονο και διχαζει το κοσμο που την κραζει επειδη εγινε μανουλα; :lol::003:

μιλαμε για τεραστια διλημματα... που ταλανιζουν την ελ κοινωνια που ψαχνει απεγνωσμενα προτυπα :smt005:

Είναι ήδη σαφή τα πρότυπα της προχωκαγκούρικης ελ κοινωνίας...

Οπότε, σε ποια διλήμματα αναφέρεσαι, καλό μου; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 07 Αύγ 2024, 15:23

ΓΑΛΗ έγραψε:
07 Αύγ 2024, 15:18
omg kai 3 lol έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

διλημματα οπως ειναι σωστο να βαζουν χοντρες παρουσιαστρες στις τηλεορασεις;

ειναι δυνατον να εκπαιδευουν τα παιδια μας να τον παιζουν με χοντρες και μεθαυριο να μας φερουν και καμια χοντρη νυφουλα;

εχει εκπαιδευσει ολοκληρες γενιες η Παμελα Αντερσον και τωρα θα ερθει μια γουοκ Μπαρκα με την ατζεντα της να φερει τα πανω-κατω;

ανυπερβλητα διλημματα... καθε ορθως σκεπτομενης μανας και καθε νοικοκυραιου γονεα... :lol:

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 07 Αύγ 2024, 15:42

Δημοκράτης έγραψε:
07 Αύγ 2024, 13:49
Ερμής έγραψε:
07 Αύγ 2024, 12:24
Δημοκράτης έγραψε:
07 Αύγ 2024, 12:22

δεν κοροιδεύω κάποιον που είναι χοντρός γενικώς. Δικό του θέμα του καθενός να θέλει να τρώει πολύ, να είναι αλκοολικός κτλ
Κοροιδεύω όταν βλέπω έναν χοντρό ή μια χοντρή που πουλάει μούρη ότι είναι ωραία, μοντέλο, πρότυπο , τα πάχη μου τα κάλλη μου και τις λοιπές μαλακίες
ωραια, και; Ας το νομίζει, εσένα τι σε κόφτει;
Μπες στο ίνστα σε μια ραντομ χοντρή ή γενικά μια ανθυπομέτρια που τα πετάει όλα να δεις σχόλια λιγούρηδων (οι οποίοι πολλές φορές ειναι μια χαρά εμφανισιακά) απο κάτω. ο καθένας παίρνει τον αέρα που του δίνουν.
Δεν με κόφτει το τι νομίζει, με κόφτει το τι μαλακιες ακούω
Πρόσφατα ήμουν στα γενέθλια ενός φίλου και ήταν μια βραζιλιανα πιο χοντρή απο 3θεσιο καναπέ και με έκανε μάθημα πόσο κακό ήταν που έτρωγα παγωτό και τι καλό που είναι το γάλα και η ζάχαρη και ότι θα πρέπει να γίνουμε βιγκαν και να τρώμε σωστά
Η χοντρή έκανε μάθημα διατροφής σε έναν τύπο που έβλεπε πρώτη φορά και μάλλον είναι προφανές ότι μάλλον ξέρω τι και ποσο τρώω
Ε την ρωτησα και εγώ ότι αφου πιστεύει πως η διατροφή της είναι καλύτερη πως εξηγεί το ότι πρέπει να χάσει 40 50 κιλά και δεν το πήρε πολύ ευχάριστα.
Υπάρχουν όντως πολλές χοντρές και άλλες πατσαβούρα που έχουν οαριε φορά λογω instagram και ακριβώς αυτός είναι ο λόγος που κάποιος πρέπει να τους επαναφέρει στην πραγματικότητα όταν λένε μαλακιες
Ισχύει για τις χοντρές ππυ την έχουν δει τοπ μοντελ , για τις πατσαβούρα που δεν μπορούν να βρουν άντρες γιατί οι άντρες φοβούνται τις δυναμικές γυναοκες κτλ όπως ισχύει και για πολλούς σαπιους άντρες που κάνουν κυρηγμα ότι δεν έχουν γυναίκα γιατί είναι όλες πουλάνε ή ξυνομουνες
Ε είμαι ξεκαθαρ αοπαδος ότι όταν πέφτεις πάνω σε τέτοια στόμα πρέπει να τους δίνεις ένα καλο reality check που λέμε και στο χωριό μου μπας και συνέλθει ή έστω κόψει το κυρηγμα
Κυρίως το 2ο είναι το ενοχλητικό, το αν θα συνέλθουν είναι δικό τους θέμα
τι να σου πω, δε μου έχει τυχει ποτέ κάτι αντίστοιχο, αλλά πλέον ειμαι 40, βαριέμαι να προσπαθώ να βάλω μιυαλο στον καθένα, όταν δω κάποιον μλκ απλά δε θα συνεχίσω την κουβέντα, μπαίνει στο mute και τέλος.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 07 Αύγ 2024, 15:58

Ερμής έγραψε:
07 Αύγ 2024, 15:42
Δημοκράτης έγραψε:
07 Αύγ 2024, 13:49
Ερμής έγραψε:
07 Αύγ 2024, 12:24

ωραια, και; Ας το νομίζει, εσένα τι σε κόφτει;
Μπες στο ίνστα σε μια ραντομ χοντρή ή γενικά μια ανθυπομέτρια που τα πετάει όλα να δεις σχόλια λιγούρηδων (οι οποίοι πολλές φορές ειναι μια χαρά εμφανισιακά) απο κάτω. ο καθένας παίρνει τον αέρα που του δίνουν.
Δεν με κόφτει το τι νομίζει, με κόφτει το τι μαλακιες ακούω
Πρόσφατα ήμουν στα γενέθλια ενός φίλου και ήταν μια βραζιλιανα πιο χοντρή απο 3θεσιο καναπέ και με έκανε μάθημα πόσο κακό ήταν που έτρωγα παγωτό και τι καλό που είναι το γάλα και η ζάχαρη και ότι θα πρέπει να γίνουμε βιγκαν και να τρώμε σωστά
Η χοντρή έκανε μάθημα διατροφής σε έναν τύπο που έβλεπε πρώτη φορά και μάλλον είναι προφανές ότι μάλλον ξέρω τι και ποσο τρώω
Ε την ρωτησα και εγώ ότι αφου πιστεύει πως η διατροφή της είναι καλύτερη πως εξηγεί το ότι πρέπει να χάσει 40 50 κιλά και δεν το πήρε πολύ ευχάριστα.
Υπάρχουν όντως πολλές χοντρές και άλλες πατσαβούρα που έχουν οαριε φορά λογω instagram και ακριβώς αυτός είναι ο λόγος που κάποιος πρέπει να τους επαναφέρει στην πραγματικότητα όταν λένε μαλακιες
Ισχύει για τις χοντρές ππυ την έχουν δει τοπ μοντελ , για τις πατσαβούρα που δεν μπορούν να βρουν άντρες γιατί οι άντρες φοβούνται τις δυναμικές γυναοκες κτλ όπως ισχύει και για πολλούς σαπιους άντρες που κάνουν κυρηγμα ότι δεν έχουν γυναίκα γιατί είναι όλες πουλάνε ή ξυνομουνες
Ε είμαι ξεκαθαρ αοπαδος ότι όταν πέφτεις πάνω σε τέτοια στόμα πρέπει να τους δίνεις ένα καλο reality check που λέμε και στο χωριό μου μπας και συνέλθει ή έστω κόψει το κυρηγμα
Κυρίως το 2ο είναι το ενοχλητικό, το αν θα συνέλθουν είναι δικό τους θέμα
τι να σου πω, δε μου έχει τυχει ποτέ κάτι αντίστοιχο, αλλά πλέον ειμαι 40, βαριέμαι να προσπαθώ να βάλω μιυαλο στον καθένα, όταν δω κάποιον μλκ απλά δε θα συνεχίσω την κουβέντα, μπαίνει στο mute και τέλος.
Αυτή η στωικά αντιμετώπιση είναι και η πιο σωστή
Αλλά όσες φορές και να έχω διαβάσει την καινή διαθήκη, όσες φορές το εις ευατον, όσες φορές τοεγχειρηδιο ευτυχίας ε δεν μπορώ τσαντίζομαι
Δεν γίνεται να ακουω μαλαλιες και να μην αντίδρασω,ανεβάζω πίεση

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 07 Αύγ 2024, 16:02

omg kai 3 lol έγραψε:
07 Αύγ 2024, 15:23
ΓΑΛΗ έγραψε:
07 Αύγ 2024, 15:18
omg kai 3 lol έγραψε:

διλημματα οπως ειναι σωστο να βαζουν χοντρες παρουσιαστρες στις τηλεορασεις;

ειναι δυνατον να εκπαιδευουν τα παιδια μας να τον παιζουν με χοντρες και μεθαυριο να μας φερουν και καμια χοντρη νυφουλα;

εχει εκπαιδευσει ολοκληρες γενιες η Παμελα Αντερσον και τωρα θα ερθει μια γουοκ Μπαρκα με την ατζεντα της να φερει τα πανω-κατω;

ανυπερβλητα διλημματα... καθε ορθως σκεπτομενης μανας και καθε νοικοκυραιου γονεα... :lol:
Όσο σωστό είναι να το παίζουν βαράγγεια φρουρά των χοντρών ευαισθητοποιημένων μπαζοχυμάτων, κάποιοι παπάρες.

Τα παιδιά μας, καλώς ή κακώς, γράφουν σε όρχεις και αιδοία τις κρίσεις των παπαρομαλάκιων, που είτε για μια μπουγιαμπέσα της προκοπής δεν κάνουν. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών