Μου υπέδειξαν ενα μνμ σου που εγραφες '' εμεις οι αδελφες οι χ οι ψ κλπ '' και τα εχωνες στους συντηριτικουρες.Βινόσαυρος έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 20:24Αγις έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 20:20Aρα αληθευει - οχι οτι εχει σημασια οι ερωτοσεξουαλικές προτιμήσεις του καθένα - μιας , είναι σεβαστες .Βινόσαυρος έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 20:15
Δεν καταλαβα τίποτα, μόνο το «όσο ήσουν αιδηψό»= δε συμμετείχεςγια πες
Το ιδανικο ταιρι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Το ιδανικο ταιρι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Βινόσαυρος
Α, και βέβαια, είμαστε άσχημες, χοντρές, τραβελια, πουστηδες, μαυροι, μουσουλμάνες και όλοι/ες/α που σαςΑγις έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 20:26Μου υπέδειξαν ενα μνμ σου που εγραφες '' εμεις οι αδελφες οι χ οι ψ κλπ '' και τα εχωνες στους συντηριτικουρες.
χαλάμε την διαθεση
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Εμένα καθόλου - αλλη τα προσεχει και χαχανιζει με αυτά - συνδεεται στο φορουμ πάνω στα τσιγάρα - εκανα οτι με ενδιαφέρει''τσκ τσκ τσκ τι υπάρχει αναμεσα μας '' και βρίσκοντας ευκαιρια σηκωθηκα να πάω για ντουζ - μην αργησουμε ...Βινόσαυρος έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 20:37Α, και βέβαια, είμαστε άσχημες, χοντρές, τραβελια, πουστηδες, μαυροι, μουσουλμάνες και όλοι/ες/α που σας
χαλάμε την διαθεση
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Dwarven Blacksmith
Άγι επιτρέπεις σε μια γυναίκα να σε κάνει παθητικό (καπνιστή);Αγις έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 20:42Εμένα καθόλου - αλλη τα προσεχει και χαχανιζει με αυτά - συνδεεται στο φορουμ πάνω στα τσιγάρα - εκανα οτι με ενδιαφέρει''τσκ τσκ τσκ τι υπάρχει αναμεσα μας '' και βρίσκοντας ευκαιρια σηκωθηκα να πάω για ντουζ - μην αργησουμε ...Βινόσαυρος έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 20:37Α, και βέβαια, είμαστε άσχημες, χοντρές, τραβελια, πουστηδες, μαυροι, μουσουλμάνες και όλοι/ες/α που σας
χαλάμε την διαθεση
Δεν το περίμενα από σένα.

- Βινόσαυρος
Χαρά μου να σας βοηθώ
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Ειμαι ενεργητικος τρακαδόρος - ολο ''ξεχναω '' τον καπνο μου.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 20:44Άγι επιτρέπεις σε μια γυναίκα να σε κάνει παθητικό (καπνιστή);Αγις έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 20:42Εμένα καθόλου - αλλη τα προσεχει και χαχανιζει με αυτά - συνδεεται στο φορουμ πάνω στα τσιγάρα - εκανα οτι με ενδιαφέρει''τσκ τσκ τσκ τι υπάρχει αναμεσα μας '' και βρίσκοντας ευκαιρια σηκωθηκα να πάω για ντουζ - μην αργησουμε ...Βινόσαυρος έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 20:37
Α, και βέβαια, είμαστε άσχημες, χοντρές, τραβελια, πουστηδες, μαυροι, μουσουλμάνες και όλοι/ες/α που σας
χαλάμε την διαθεση

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Και ξαναγυρνάμε στο my life, my rules και έχω και πολλούς και απαράβατους.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Αυτό σου έκανε εντύπωση;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 20:44Άγι επιτρέπεις σε μια γυναίκα να σε κάνει παθητικό (καπνιστή);Αγις έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 20:42Εμένα καθόλου - αλλη τα προσεχει και χαχανιζει με αυτά - συνδεεται στο φορουμ πάνω στα τσιγάρα - εκανα οτι με ενδιαφέρει''τσκ τσκ τσκ τι υπάρχει αναμεσα μας '' και βρίσκοντας ευκαιρια σηκωθηκα να πάω για ντουζ - μην αργησουμε ...Βινόσαυρος έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 20:37
Α, και βέβαια, είμαστε άσχημες, χοντρές, τραβελια, πουστηδες, μαυροι, μουσουλμάνες και όλοι/ες/α που σας
χαλάμε την διαθεση

Naida έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 20:50Και ξαναγυρνάμε στο my life, my rules και έχω και πολλούς και απαράβατους.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ναι όλη η α' γυμνασίου έχει κανόνες, το εμπεδώσαμεNaida έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 20:50Και ξαναγυρνάμε στο my life, my rules και έχω και πολλούς και απαράβατους.
Εγω είπα απλα οτι θετεις περιορισμούς στην τυχη, την οποια εσυ εποκαλεστηκες, τωρα οτι εσυ κάνεις το άσπρο μαυρο και λες οτι αν ηταν η τυχη οντως ορθώς τυχαία δεν θα χρειαζόταν να την περιορισεις....ειναι δικό σου θεμα...
LEONAS έγραψε: ↑Βρες άλλο κτήνος
Πρόσεχε ματάκια μου ομορφα μη σου κάτσει στο λαιμο κανένα ποπκορνι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Από που πήρες οδηγό επιβίωσης, από την αντινεφελιμικη πολιτοφυλακη;Natasha έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 15:49Δεν σου είπα ότι θα πάω με τα τέρατα, σου είπα ότι απο τον τρομο μας θα γίνει της τρελής το κάγκελο. Θα μου πεις, άμα βγουν, τότε θα σου έρθει να το κάνεις; Στον οδηγό πάντως επιβίωσης που πήρα, έγραφε μέχρι και οδηγίες για ξεγέννημα, διότι λέει ότι ακόμα και σε ακραίες περιπτώσεις τα ένστικτα δεν σταματουν να λειτουργουν.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 15:39Πρόσεξε μόνο μην απογοητευτείς. Άμα είναι υποχθόνιοι και ζουν χωρίς ήλιο, μικροτσουτσουνα ψοφιμια θα είναι.

Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Δεν θέτω κανέναν περιορισμό στην τύχη. Αν ήταν το ιδανικό δε θα υπήρχε αυτός ο περιορισμός. Που βέβαια δεν είναι μόνο αυτός. Είναι κι άλλοι το ίδιο σπουδαίοι. Οπότε αν ήταν το ιδανικό δε θα υπήρχαν όλα αυτά που εμπίπτουν στους δικούς μου κανόνες. Αυτό θα ήταν θέμα τύχης. Πιστεύω είμαι αντιληπτή .Hey Baby έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 21:03Ναι όλη η α' γυμνασίου έχει κανόνες, το εμπεδώσαμε
Εγω είπα απλα οτι θετεις περιορισμούς στην τυχη, την οποια εσυ εποκαλεστηκες, τωρα οτι εσυ κάνεις το άσπρο μαυρο και λες οτι αν ηταν η τυχη οντως ορθώς τυχαία δεν θα χρειαζόταν να την περιορισεις....ειναι δικό σου θεμα...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Για μέχρι β γυμνασιου πολυ αντιληπτη, οι μεγαλύτεροι θα δυσκολευτουν λιγο
Και εισαι και ψεύτρα αλλα δεν θα γράψω δημοσια γιατι
Και εισαι και ψεύτρα αλλα δεν θα γράψω δημοσια γιατι
LEONAS έγραψε: ↑Βρες άλλο κτήνος