Ρε συ μήπως να κλειδώσετε το νήμα; Μήπως της κάνει κακό; Έτσι το σκέφτομαι, δεν ξέρω.Null έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 21:42Κατ' αρχάς τι έχει η οικογένεια Άνταμς; Ειδικά σε σύγκριση με την οικογένεια Κασπερ
Για το πήδημα. Ο τύπος έκανε κυριολεκτικά ό,τι περνούσε από το χέρι του ώστε να το αποφύγει.
Τον χούφτωνε και τραβιόταν. Τον έγδυνε και κούμπωνε το παντελόνι. Του έλεγε σε θέλω,
θυμόταν πως ξέχασε το θερμοσίφωνο ανοιχτό. Είχε σχέσεις πιο πριν και παρέμενε παρθένος.
Της έλεγε ψέματα πως είναι έμπειρος. Ολόκληρη saga γράφτηκε για το ξεπαρθένιασμα του
γλυκούλη. Έχει και αυτός θέματα. Δεν μπήκε για το σεξ και δεν θα φύγει εύκολα.
Η δική μου πρόβλεψη είναι πως αυτή η σχέση θα τελματώσει. Θα παραδώσουν σπίτια και οικόπεδα
για να το σκάσουν, θα έχουν τους γνωστούς κύκλους πρέπει να συζητήσουμε,σκουπιδοσακούλες,
και πάλι από την αρχή. Στο τέλος θα της κάνει παιδί και θα καταλήξει σώγαμπρος.
Κάτω από το ρουφ γκάρντεν, ή και χειρότερα. Πάντως πλήρες υποχείριο των πεθερικών.
Sos
Re: Sos
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Είσαι τρελός;Χαοτικός έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 21:51Ρε συ μήπως να κλειδώσετε το νήμα; Μήπως της κάνει κακό; Έτσι το σκέφτομαι, δεν ξέρω.Null έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 21:42Κατ' αρχάς τι έχει η οικογένεια Άνταμς; Ειδικά σε σύγκριση με την οικογένεια Κασπερ
Για το πήδημα. Ο τύπος έκανε κυριολεκτικά ό,τι περνούσε από το χέρι του ώστε να το αποφύγει.
Τον χούφτωνε και τραβιόταν. Τον έγδυνε και κούμπωνε το παντελόνι. Του έλεγε σε θέλω,
θυμόταν πως ξέχασε το θερμοσίφωνο ανοιχτό. Είχε σχέσεις πιο πριν και παρέμενε παρθένος.
Της έλεγε ψέματα πως είναι έμπειρος. Ολόκληρη saga γράφτηκε για το ξεπαρθένιασμα του
Η δική μου πρόβλεψη είναι πως αυτή η σχέση θα τελματώσει. Θα παραδώσουν σπίτια και οικόπεδα
για να το σκάσουν, θα έχουν τους γνωστούς κύκλους πρέπει να συζητήσουμε,σκουπιδοσακούλες,
Κάτω από το ρουφ γκάρντεν, ή και χειρότερα. Πάντως πλήρες υποχείριο των πεθερικών.

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
ksk έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 15:53Δεν μας έδωσες σαφή εικόνα για την απόκτηση του ακινήτου δλδ αγοράστηκε και μεταβιβάστηκε μετά σε σενα ή είσαι η πρώτη αγοράστρια με χρήματα μαμάς και γιαγιάς,Casp έγραψε: ↑05 Οκτ 2023, 16:32Τι εννοεις δωρεα;;
Για το δανειο δινουν τωρα καθε μηνα δοση. Και γι αυτη την δοση θα με απειλουν μια ζωη. Εδω δεν ηξερα τιποτα για το δανειο, πριν ενα μηνα μου το ειπε. Και μολις εληξε το γραμματειο της εδωσα 3000 και θα μαζευα κι αλλα λεφτα για να δινω κι' εγω, αν και ηξερα ουτως ή αλλως πως ποτε δεν θα σταματησουν να μου το χτυπανε. Εγω ο,τι δινω το δινω απο λεφτα που τα δουλευω κ τα βαζω στην ακρη. Η μανα μου ποτε στην ζωη της δεν δουλεψε. Τα βρηκε ολα ετοιμα. Και επειδη τωρα θα πειτε οτι τα βρηκα κι' εγω, εγω ποτε δεν ζητησα μεγαλεια, την ησυχια μου ζητουσα, γι αυτο και της ελεγα απο την αρχη να το κανει ο,τι θελει απο την στιγμη που δεν μου επιτρεπουν να ειμαι ευτυχισμενη.
Εδώ αν ισχύει η δεύτερη περίπτωση και έγινε δωρεά χρημάτων μπορεί και να ανακληθεί ( είχες πει ότι βάλανε δικηγόρο οποτε το μυαλό μου πήγε στην δεύτερη περίπτωση).
Τελικά το δάνειο το πήρε για να δικαιολογήσει το πόθεν εσχες αν ισχύει η δεύτερη περίπτωση κι αν οι φορολογικές διατάξεις είναι ίδιες με την Ελλάδα.
Τεσπα είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα , εννοώ όπως τα λες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το κανεις επίτηδες, απλά δεν έχεις την γνώση.
Υ.Γ Μπορεί να είναι δοκιμή για να δούνε αντιδράσεις του αγοριού σου ...όπως και ναχει η γιαγιά σου την οποία αγαπούσες και σε αγαπούσε θαθελε να το κρατήσεις εσυ. Μπορείς να μετακομίσεις , μπορείς να ξεπληρώνεις την μαμά σου όχι όμως να το χαρίσεις.
Εγώ προτείνω να πάνε σε διζωνικη δικοινοτικη ομοσπονδία.
Κάσπ και λατρείας θα μετακομίσουν στο Ρουφ Γκάρντεν όπου θα στήσουν σκηνή και θα ζήσουν τον έρωτα τους. Η μαμά της θα νοικιάζει το υπόλοιπο για 1300 γιουρο.
Διάδρομος ελεύθερης διέλευσης για το ζευγάρι από το Ρουφ Γκάρντεν στην έξοδο, πράσινη ζώνη το κλιμακοστάσιο και το δεύτερο μπάνιο βρετανική βάση.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Δεν έχω διαβάσει πάνω από 10 γραμμές της κι ούτε ξέρω τις λεπτομέρειες που ξέρετε όσοι τα διαβάσατε. Είδα μόνο να λένε, ότι το γράφει για σενάριο ταινίας, ότι τρολάρει κλπ. Αν είναι έτσι και διασκεδάζετε όλοι μαζί κι αυτή μαζί με σας, ΟΚ. Αν το πιστεύει όμως ότι θα βρει κάποια λύση και τα γράφει σοβαρά, νομίζω θα της κάνει κακό στο τέλος. Δεν με νοιάζει και πολύ, γιατί μου την έχει σπάσει αρκετά στο παρελθόν. αλλά έτσι για το ηθικό κομμάτι.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 21:53Είσαι τρελός;Χαοτικός έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 21:51Ρε συ μήπως να κλειδώσετε το νήμα; Μήπως της κάνει κακό; Έτσι το σκέφτομαι, δεν ξέρω.Null έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 21:42
Κατ' αρχάς τι έχει η οικογένεια Άνταμς; Ειδικά σε σύγκριση με την οικογένεια Κασπερ
Διαφωνώ. Χρειάζεται κάπου να ξεσπάσει. Έτσι είναι ο χαρακτήρας της. Άσε που οι συμβουλές που έχει πάρει είναι
γενικά καλές. Π.χ μην χαρίσεις το σπίτι σου στους ψυχοπαθείς γονείς σου, βρες έναν δικηγόρο, πήγαινε
σε έναν γιατρό για τα προβλήματα σου. Κόψε σχέσεις με την φίλη η οποία βλέπει παντού βιαστές επειδή
εκείνη έπεσε θύμα. Αν κάποια στιγμή αισθανθεί ότι της κάνει κακό, θα το ζητήσει η ίδια. Έτσι και αλλιώς
γνωρίζει πως μπορεί να συνεχίσει να επικοινωνεί με pm αν χρειαστεί κάτι ή δεν νιώθει καλά.
Null έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 22:11Διαφωνώ. Χρειάζεται κάπου να ξεσπάσει. Έτσι είναι ο χαρακτήρας της. Άσε που οι συμβουλές που έχει πάρει είναι
γενικά καλές. Π.χ μην χαρίσεις το σπίτι σου στους ψυχοπαθείς γονείς σου, βρες έναν δικηγόρο, πήγαινε
σε έναν γιατρό για τα προβλήματα σου. Κόψε σχέσεις με την φίλη η οποία βλέπει παντού βιαστές επειδή
εκείνη έπεσε θύμα. Αν κάποια στιγμή αισθανθεί ότι της κάνει κακό, θα το ζητήσει η ίδια. Έτσι και αλλιώς
γνωρίζει πως μπορεί να συνεχίσει να επικοινωνεί με pm αν χρειαστεί κάτι ή δεν νιώθει καλά.
Έχεις δίκιο.
Εχεις αδικο σε ολαBazoomba έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 19:50Είδε τα πράγματα του σε σακούλες σκουπιδιών επειδή η γκόμενα που πηδούσε δυο μήνες πίστεψε την κολλητή της που έχει γενικά την αίσθηση *inserting κωνσταντινου κι ελένης meme ότι είναι γκέη και παρ'όλα αυτά έμεινε στην σχέση γιατί έχει υπερβολικά χαμηλή αυτοεκτίμηση και δεν πιστεύει ότι θα βρει άλλη να παλουκώσει.
Δεν το εκανα επειδη την πιστεψα. ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ οτι αν δεν το κανω, θα πανε οι γονεις μου στη δουλεια του να τον κανουν ρεζιλι. Και δεν τον χωρισα, ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, επειδη δεν αντεχα να χωρισω κ να του πω ψεματα. Με εχετε κανει ολοι να φαινομαι ο πιο κακος ανθρωπος στις φασεις που απο τον πονο κοντευα να πνιγω μεσα μου...
Και οχι, μπορει να βρει κατι αλλο. Εχω δει με τα ματια μου μηνυματα (οταν πηρα ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ το κινητο) απο κοπελα που τον ετρεχε απο πισω. Και που του ξαναστειλε μηνυμα οταν ξαναεβαλε την προφιλ που ειχε, επειδη καταλαβε πως χωρισε, και δεν το ανοιξε κ δεν της απαντησε καν. Και εχει φουλ αυτοπεποιθηση (οντως).
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Εγω αποψε ειμαι ετοιμη να τρελαθω. Ημουνα εξω με την ξαδερφη μου, ειπα στον μπαμπα μου απο το πρωι οτι θα παω μετα τις 7 σπιτι. Με πηρε ηδη ΠΡΙΝ ΤΙΣ 7, απο τις 17:30, 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. Για να καταλαβει οτι ειμαι με την ξαδερφη (τα ηξερε ολα και μου βρηκε δικαιο επειδη την τρελανε η μανα μου και καταλαβε την εμμονη που εχει) τον εβαλα να της μιλησει κ του ειπα οταν τελειωσω θα παω. Τρελαθηκε, συνεχισε τα τηλεφωνηματα. Στο τελευταιο τον ακουσε η ξαδερφη να ουρλιαζει κ μου λεει δεν θα πας μονη, θα ερθω.
Ηρθε μαζι μ. Τον προλαβαινω κ του λεω οτι δεν της ειπα να ερθει εγω κ του λεει πως τον ακουσε κ ηρθε για ενισχυσεις. Ημουν στην κουζινα μαζι του (η μανα μ με την ξαδερφη εξω στον κηπο), με εστησε εκει κ ουρλιαζε. Μου ειπε πως δεν θα ξαναπατησει το ποδι του ο δικος μου σπιτι του (εννοωντας το ΠΡΩΗΝ διαμερισμα μου) - ασχετο οτι ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ να μας αφησει ησυχους αφου θα φυγουμε κ δωσανε κ τα χερια... κ οτι Κυριακη βραδυ θα ερθει να μεινει. Του λεω, δηλαδη απο τον ενα μηνα που ειχα διωρια, τωρα μου λες οτι εχω 2 μερες να βρω σπιτι; κ μου λεει ή ερχεσαι εδω κ μενεις, ή μενεις μαζι μ στο διαμερισμα.
Παω να φυγω μετα απο τα πολλα που μου εσυρε, με βλεπει η ξαδερφη κ μου λεει "εισαι καλαα; κατσε λιγο" της λεω "σιγα μην κατσω, φευγω". Τον παιρνω τηλ του λεω που εισαι; πηγαινε σπιτι ασε το αυτοκινητο εκει κ θα ερθω να σε παρω. Ειπε τι εγινε στους γονεις του επειδη του ειπα κ ειπαν να μεινουμε σπιτι τους κ να μας ετοιμασουν δωματιο. Εγω πηγα να τρακαρω 3 φορες ηδη, σκεφτομουν να παω στην αστυνομια επειδη δεν αντεχω αλλο αυτη την κατασταση... ηρθαμε τελικα εδω, φωτα κλειστα σε περιπτωση που ερθει κ το πηρα αποφαση. Αυριο θα του στειλω μηνυμα να μην ερθει την Κυριακη κ να μας δωσει ενα μηνα ΟΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ. Αν ερθει εδω περα την Κυριακη κ μου χτυπαει τις πορτες με σκοπο να μεινει κ να διωξει τον δικο μου, θα παρω ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ την αστυνομια. Κατευθειαν ομως. ΤΕΡΜΑ.
Με πηρε η ξαδερφη μ πριν κ μου λεει εκλαιγα οταν εφυγες. Τους μιλησα. Εκλαιγε κ η μανα σου. Ο μπαμπας σου μου φωναζε κ μενα που σε υποστηριξα. Μετα καλμαρε. Μην δωσεις σημασια, μην το σκεφτεσαι κτλ.
Γμτ, ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ποσο ακομα θα αντεχω να ζω σε αυτη την παρανοια; ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ πως θα μας αφησει ησυχους, τους ειπα οτι ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ. Τι αλλο θελουν; τιι; νομιζουν πως ετσι θελουν το καλο μου οταν με φτανουν σε σημειο να ειναι ετοιμο το κεφαλι μου να εκραγει και να μην μπορω να σκεφτω καθαρα και να οδηγησω και να σκεφτομαι οτι η καλυτερη λυση ειναι το να παω να φουνταρω; αυτοι ειναι οι γονεις που θελουν το καλο σου; τους ελεγε η ξαδερφη πως με αυτα που κανουν με απομακρυνουν εντελως, κ της λεω πως δεν θελω να τους ξαναδω στα ματια μου. Οτι ακομα κ να χωριζα κ να εμενα στον δρομο, θα προτιμουσα να φουνταρω παρα να γυρισω πισω...
Ηρθε μαζι μ. Τον προλαβαινω κ του λεω οτι δεν της ειπα να ερθει εγω κ του λεει πως τον ακουσε κ ηρθε για ενισχυσεις. Ημουν στην κουζινα μαζι του (η μανα μ με την ξαδερφη εξω στον κηπο), με εστησε εκει κ ουρλιαζε. Μου ειπε πως δεν θα ξαναπατησει το ποδι του ο δικος μου σπιτι του (εννοωντας το ΠΡΩΗΝ διαμερισμα μου) - ασχετο οτι ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ να μας αφησει ησυχους αφου θα φυγουμε κ δωσανε κ τα χερια... κ οτι Κυριακη βραδυ θα ερθει να μεινει. Του λεω, δηλαδη απο τον ενα μηνα που ειχα διωρια, τωρα μου λες οτι εχω 2 μερες να βρω σπιτι; κ μου λεει ή ερχεσαι εδω κ μενεις, ή μενεις μαζι μ στο διαμερισμα.
Παω να φυγω μετα απο τα πολλα που μου εσυρε, με βλεπει η ξαδερφη κ μου λεει "εισαι καλαα; κατσε λιγο" της λεω "σιγα μην κατσω, φευγω". Τον παιρνω τηλ του λεω που εισαι; πηγαινε σπιτι ασε το αυτοκινητο εκει κ θα ερθω να σε παρω. Ειπε τι εγινε στους γονεις του επειδη του ειπα κ ειπαν να μεινουμε σπιτι τους κ να μας ετοιμασουν δωματιο. Εγω πηγα να τρακαρω 3 φορες ηδη, σκεφτομουν να παω στην αστυνομια επειδη δεν αντεχω αλλο αυτη την κατασταση... ηρθαμε τελικα εδω, φωτα κλειστα σε περιπτωση που ερθει κ το πηρα αποφαση. Αυριο θα του στειλω μηνυμα να μην ερθει την Κυριακη κ να μας δωσει ενα μηνα ΟΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ. Αν ερθει εδω περα την Κυριακη κ μου χτυπαει τις πορτες με σκοπο να μεινει κ να διωξει τον δικο μου, θα παρω ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ την αστυνομια. Κατευθειαν ομως. ΤΕΡΜΑ.
Με πηρε η ξαδερφη μ πριν κ μου λεει εκλαιγα οταν εφυγες. Τους μιλησα. Εκλαιγε κ η μανα σου. Ο μπαμπας σου μου φωναζε κ μενα που σε υποστηριξα. Μετα καλμαρε. Μην δωσεις σημασια, μην το σκεφτεσαι κτλ.
Γμτ, ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ποσο ακομα θα αντεχω να ζω σε αυτη την παρανοια; ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ πως θα μας αφησει ησυχους, τους ειπα οτι ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ. Τι αλλο θελουν; τιι; νομιζουν πως ετσι θελουν το καλο μου οταν με φτανουν σε σημειο να ειναι ετοιμο το κεφαλι μου να εκραγει και να μην μπορω να σκεφτω καθαρα και να οδηγησω και να σκεφτομαι οτι η καλυτερη λυση ειναι το να παω να φουνταρω; αυτοι ειναι οι γονεις που θελουν το καλο σου; τους ελεγε η ξαδερφη πως με αυτα που κανουν με απομακρυνουν εντελως, κ της λεω πως δεν θελω να τους ξαναδω στα ματια μου. Οτι ακομα κ να χωριζα κ να εμενα στον δρομο, θα προτιμουσα να φουνταρω παρα να γυρισω πισω...
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Θα πηγαιναν στη δουλεια του να πουν οτι ειναι γκει.
Παω να κανω μπανιο τωρα επειδη με περιμενει... κ βρηκα ευκαιρια να μπω εδω να ξεσπασω επειδη πριν εκλαιγα κ ηταν ετοιμος να παει να τους βρει...
Τι τους εμποδίζει να πανε στην δουλεια του να πουνε οτι ειναι γκεη οποτε σε απειλουν και δεν ενδιδεις; Τι συζηταμε τωρα; Επισης για την αλλη παπαρια που ειπες, παλι εσυ φταις που κρατας κοντα σου τετοια ατομα οπως η αλλη η ψυχωτικη, κανεις αλλος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bazoomba την 06 Οκτ 2023, 22:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ειναι απλα τα πραγματα...
Δεν θελουν το σπιτι, θελουν με καποιο τροπο να χωρισεις. Οχι για καποιον αλλο λογο αλλα για να επιστρεψεις στο αρχικο πλανο και στον ρολο που ειχες εξαρχης.
Για αυτο και τοση ενταση, για αυτο και ανεβαινει ο βαθμος δυσκολιας. Αυξανουν την πιεση μεχρι να σπασεις.