αυτά είναι καλά για επικοινωνιακή αλλά βλέπεις είναι τα εύκολα- προβλήματα που διογκώθηκαν λόγω πολιτικής βούλησης...ή αβουλίας. Γιατί είναι καθαρά χάρη στην ανοχή της προηγούμενης κυβέρνησης το ότι ένα τσούρμο τραμπούκων αφέθηκε ελεύθερο να εισβάλει στη βουλή και το ΥΠΕΘΑ μεταξύ άλλων
"Από δω και πέρα φυλακή και ξύλο"
Re: "Από δω και πέρα φυλακή και ξύλο"
- Υπερκουλτουριάρης

Μου έκοψαν τον μισθό, αλλά έκοψαν και την άδεια του Κουφοντινα, το γιουπι των χαζων!
Εχεις δικιο αλλα νομιζω οτι ειναι πολυ μικρο το ενδεχομενο δεδομενης και της βλακειας της εν λογω γκομενας.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Οργισμένος
Θες μερικα δις για ολα αυτα .Που θΑ τα βρεις; Που θα τα βρεις;Ερμής έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 20:40Αν ήμουν Κυριάκος θα ριμαζα στο ξύλο κάθε παρακρατικό πρεζόνι, θα έκανα τα Εξάρχεια μια ανθρώπινη συνοικία, θα μείωνα φορολογία επιχειρήσεων, θα έδινα μπόνους σε επιχειρήσεις με μηδέν απολύσεις, αύξηση κατώτατου και 2-3 άλλες μεταρρυθμίσεις. Μετά θα έκανα πρόωρες εκλογές, θα έπαιρνα ένα 46-48% και τελειώσαμε με τους κατιμαδες μια για πάντα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Καρδιά μου όμορφη, τ' αυτονόητα σκέφτομαι, εδώ ξεπούλησαν την Μακεδονία, διέπραξαν προδοσία προλαβαίνει δεν προλαβαίνει ο Κυριάκος να την ακυρώσει, έκαναν τεράστια σκευωρία με νοβαρτις, τόσα αίσχη έκαναν κτλ κτλ και το πρώτο πρόβλημα τους είναι τα Εξάρχεια;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αχ μωρέ Nero αχ.Nero έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 20:51αυτά είναι καλά για επικοινωνιακή αλλά βλέπεις είναι τα εύκολα- προβλήματα που διογκώθηκαν λόγω πολιτικής βούλησης...ή αβουλίας. Γιατί είναι καθαρά χάρη στην ανοχή της προηγούμενης κυβέρνησης το ότι ένα τσούρμο τραμπούκων αφέθηκε ελεύθερο να εισβάλει στη βουλή και το ΥΠΕΘΑ μεταξύ άλλων
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
τρού στόρυ μπρό.Από τηλ. Πριν 5 λεπτά μπάτσοι με μηχανές πέρασαν μπροστά από την προσφυγική κατάληψη Ν26 και φώναξαν στους δυο αλληλέγγυους που ήταν απ έξω «από δω και πέρα φυλακή και ξύλο» έχουν σταματήσει ένα στενό πιο πέρα.
Κατά τ' άλλα, κρατήστε αυτό το νήμα. Ας το κρατήσομε μέχρι το Δεκέμβρη...

-
Κανονικά θα πρεπε "φυλακή,πουτσα και ξύλο".
Μα η υπερφορολογηση των επιχειρήσεων δεν ήταν προαπαιτούμενο.Οργισμένος έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 20:53Θες μερικα δις για ολα αυτα .Που θΑ τα βρεις; Που θα τα βρεις;Ερμής έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 20:40Αν ήμουν Κυριάκος θα ριμαζα στο ξύλο κάθε παρακρατικό πρεζόνι, θα έκανα τα Εξάρχεια μια ανθρώπινη συνοικία, θα μείωνα φορολογία επιχειρήσεων, θα έδινα μπόνους σε επιχειρήσεις με μηδέν απολύσεις, αύξηση κατώτατου και 2-3 άλλες μεταρρυθμίσεις. Μετά θα έκανα πρόωρες εκλογές, θα έπαιρνα ένα 46-48% και τελειώσαμε με τους κατιμαδες μια για πάντα.
Τα υπόλοιπα δεν απαιτουν κρατικό χρήμα, ίσα ίσα που θα βοηθήσουν ποικιλοτρόπως την Αγορά και τα ταμεία.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αυτό είναι το νήμα όπου καυλώνουν όλοι οι χουντοφιλοι;
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Για να ξεκινάνε από τόσο νωρίς να στρώνουν σκηνικά φαντάσου τι έχει να έρθει. Και ο Έλληνας μεσοαστός γουστάρει την επιβολή τάξης και ηθικής, κάτι σαν τη δικαίωση του κοσμηματοπωλη να ξυλοκοπήσει τον Ζακ. Βέβαια λίγο το ξεχνάει αν είναι για καμιά δική του λαμογιά αλλά δε βαριέσαι. Σημασία έχει να φάνε ξύλο τα τσογλανια. Και ας του τον χωσουν 5 πόντους πιο βαθιά.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 20:52Ακριβώς. Είμαι υπέρ της κατάργησης του ασύλου και υπέρ του σκουπισματος των απλυτων,αλλά στην ιεραρχία σπουδαιότητας των προβλημάτων της χώρας τα θεωρώ ασήμαντα.
Μου έκοψαν τον μισθό, αλλά έκοψαν και την άδεια του Κουφοντινα, το γιουπι των χαζων!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 08 Ιούλ 2019, 21:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
είσαι και πατερναλιστική πανάθεμά σεNaida έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 20:59Αχ μωρέ Nero αχ.Nero έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 20:51αυτά είναι καλά για επικοινωνιακή αλλά βλέπεις είναι τα εύκολα- προβλήματα που διογκώθηκαν λόγω πολιτικής βούλησης...ή αβουλίας. Γιατί είναι καθαρά χάρη στην ανοχή της προηγούμενης κυβέρνησης το ότι ένα τσούρμο τραμπούκων αφέθηκε ελεύθερο να εισβάλει στη βουλή και το ΥΠΕΘΑ μεταξύ άλλων

Αυτό που λες είναι για το Ρουβίκωνα και δεν διαφωνώ. Αλλά με τα Εξάρχεια τι θέλουν να κάνουν ακριβώς; Καταλαβαίνεις; Εγώ πιστεύω δεν ξέρουν τι θέλουν να κάνουν.Nero έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 20:51αυτά είναι καλά για επικοινωνιακή αλλά βλέπεις είναι τα εύκολα- προβλήματα που διογκώθηκαν λόγω πολιτικής βούλησης...ή αβουλίας. Γιατί είναι καθαρά χάρη στην ανοχή της προηγούμενης κυβέρνησης το ότι ένα τσούρμο τραμπούκων αφέθηκε ελεύθερο να εισβάλει στη βουλή και το ΥΠΕΘΑ μεταξύ άλλων
Αν τους είχαν τάξει πούτσα θα κυνηγούσαν τις μηχανές των ζητάδων σαν τους σκύλους, μέχρι να τους τη δώσουν.
Ανοιξτε κανα κουμπι απο την παντελονα σας μη σας παθει τιποτα το τσουτσουνακι.
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 133 Απαντήσεις
- 2607 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
10 Ιαν 2025, 11:31
-
-
Νέα δημοσίευση Ξύλο και καράτε στον Άρη Πορτοσάλτε!
από Μαδουραίος » 20 Σεπ 2024, 19:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 92 Απαντήσεις
- 2266 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
27 Σεπ 2024, 22:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο τραμπούκος Μπεος πλακώνει στον ξύλο πλημμυροπαθή
από Μαδουραίος » 30 Σεπ 2023, 10:50 » σε Εσωτερική Πολιτική - 441 Απαντήσεις
- 10536 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
03 Οκτ 2023, 13:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση ''Λυρα'' εκατο ο γνωστος ποινικολογος που πλακωσε στο ξυλο την συζυγο του
από Μαδουραίος » 16 Ιουν 2024, 13:20 » σε Κοινωνικά θέματα - 971 Απαντήσεις
- 20459 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rocco Siffredi
16 Σεπ 2024, 20:54
-