Κοτέτσι στην αυλή σου ξεκινας και μπορεί να μεινει στην μέση για 100 διαφορετικούς λόγους.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑02 Οκτ 2019, 21:22
Αδωνις: το Ελληνικο το συμβολο της νεας ελλαδας αντιστοιχο με τον Παρθενωνα
Re: Αδωνις: το Ελληνικο το συμβολο της νεας ελλαδας αντιστοιχο με τον Παρθενωνα
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
είπε ο ξεφτυλισμένος αληταράς
η Αόρατος Αρχή είναι όχι μόνο αόρατος αλλά και ανύπαρκτος.
-
Ναι βρε. Καζίνο, ουρανοξύστες, μαρίνα... Από τώρα πουλάνε διαμερίσματα.Chainis έγραψε: ↑02 Οκτ 2019, 21:24Ότι και καλά όλο το έργο είναι ενα καζίνο.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑02 Οκτ 2019, 21:10Ότι και καλά οι αλλοδαποί θα έρχονται στην Ελλάδα για τα καζίνο της. Και όλα αυτά τον 21ο αιώνα. Μάλιστα...
Θυμίζω ότι η Ελλάδα έχει ήδη 9 καζίνο τα οποία είναι στα όρια της χρεωκοπίας, αλλά οι αλλοδαποί θα κάνουν ουρά στην κίνηση της Ποσειδώνος για να τζογάρουν...

Καλή η μακέτα του Ελληνικού, αλλά μην τρελένεστε. Θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίες σε εμπορικά κέντρα, καφέ, καζίνο, ξενοδοχεία κλπ. Μια από τα ίδια δηλαδή, τουριστική ανάπτυξη και δουλείες του 500άρικου. Αυτό το πρότζεκτ θα έπρεπε να το διαχειρίζεται ο περιφερειάρχης Αττικής. Να έχουμε αναγάγει το Ελληνικό σε Εθνικό στόχο και να μας τα πρήζουν κάθε τρεις και λίγο είναι υπερβολή.
-
Α,καλά. Η κατασκευή του Ελληνικού είναι το ίδιο και το αυτό κατασκευή κοτετσιού σου... Δείχνετε πίστη στο έργο και αυτό μου αρέσει...Chainis έγραψε: ↑02 Οκτ 2019, 21:26Κοτέτσι στην αυλή σου ξεκινας και μπορεί να μεινει στην μέση για 100 διαφορετικούς λόγους.

Για να εργαστούν εκεί θα πρεπει να συμφωνήσουν με τους όρους.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑02 Οκτ 2019, 21:23κανενα προβλημα τοτε
πιστευω δεν θα εχεις κανενα προβλημα να εργαστουν και εκει με ορους που θα ορισουν οι αραβες επενδυτες
Αν συμφωνησουν ας εργαστούν.
Επίσης 10δες χιλιαδες Έλληνες έχουν δουλέψει και δουλεύουν σε Αραβικές χώρες με ορους που βαζουν οι Άραβες κι αυτοί συμφωνούν.
Επίσης μέχρι τώρα για επενδυτή ξέρω μονο την Λάμδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chainis την 02 Οκτ 2019, 21:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
Σε αυτή τη χώρα το μέλλον είναι ο ένας να πουλάει καφέ και ρούχα εισαγωγής στον άλλο. Μιλάμε για τεράστιο πλάνο ανάπτυξης...mao mao έγραψε: ↑02 Οκτ 2019, 21:28Καλή η μακέτα του Ελληνικού, αλλά μην τρελένεστε. Θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίες σε εμπορικά κέντρα, καφέ, καζίνο, ξενοδοχεία κλπ. Μια από τα ίδια δηλαδή, τουριστική ανάπτυξη και δουλείες του 500άρικου. Αυτό το πρότζεκτ θα έπρεπε να το διαχειρίζεται ο περιφερειάρχης Αττικής. Να έχουμε αναγάγει το Ελληνικό σε Εθνικό στόχο και να μας τα πρήζουν κάθε τρεις και λίγο είναι υπερβολή.

Η πίστη αφορα τους θρησκευόμενους.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑02 Οκτ 2019, 21:29Α,καλά. Η κατασκευή του Ελληνικού είναι το ίδιο και το αυτό κατασκευή κοτετσιού σου... Δείχνετε πίστη στο έργο και αυτό μου αρέσει...
Αμα ειχες τρεξει ενα σοβαρό πρότζεκτ στην ζωή σου θα καταλαβαινες τι εννοώ.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
Μου συγκρείνεις το τρέξιμο ενός σοβαρού και ακριβού project με την κατασκευή του κοτετσιού στην αυλή σου και υποτίθεται ότι εγώ είμαι αυτός που δεν ξέρω; Σοβαρέψου.Chainis έγραψε: ↑02 Οκτ 2019, 21:33Η πίστη αφορα τους θρησκευόμενους.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑02 Οκτ 2019, 21:29Α,καλά. Η κατασκευή του Ελληνικού είναι το ίδιο και το αυτό κατασκευή κοτετσιού σου... Δείχνετε πίστη στο έργο και αυτό μου αρέσει...
- ΜπλεΜπουμπυς
Oσο θα δειτε το Hellinikon αλλα τοσο θα ξαναδειτε τον κουλη πρωθυπουργο.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Ναι βρε το έργο είναι οπως οταν φτιάχτηκε το καζίνο στο Λουτράκι ένα πράμα.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑02 Οκτ 2019, 21:27Ναι βρε. Καζίνο, ουρανοξύστες, μαρίνα... Από τώρα πουλάνε διαμερίσματα.Chainis έγραψε: ↑02 Οκτ 2019, 21:24Ότι και καλά όλο το έργο είναι ενα καζίνο.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑02 Οκτ 2019, 21:10Ότι και καλά οι αλλοδαποί θα έρχονται στην Ελλάδα για τα καζίνο της. Και όλα αυτά τον 21ο αιώνα. Μάλιστα...
Θυμίζω ότι η Ελλάδα έχει ήδη 9 καζίνο τα οποία είναι στα όρια της χρεωκοπίας, αλλά οι αλλοδαποί θα κάνουν ουρά στην κίνηση της Ποσειδώνος για να τζογάρουν...
Μάργκαρετ Θάτσερ:
απο ποια πλευρά μετράμε;
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Προσπαθώ να βάλω στην γκλάβα σου το απλό και αυτονοητο οτι ΚΑΝΕΝΑ εργο οποιουδηποτε μεγέθους αν δεν παραδοθεί δεν είναι αυτονοητο οτι θα τελειώσει ή οτι θα τελειώσει όπως είχε σχεδιαστεί από την αρχή ή στον χρόνο που είχε σχεδιαστεί η στο κόστος.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑02 Οκτ 2019, 21:35Μου συγκρείνεις το τρέξιμο ενός σοβαρού και ακριβού project με την κατασκευή του κοτετσιού στην αυλή σου και υποτίθεται ότι εγώ είμαι αυτός που δεν ξέρω; Σοβαρέψου.Chainis έγραψε: ↑02 Οκτ 2019, 21:33Η πίστη αφορα τους θρησκευόμενους.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑02 Οκτ 2019, 21:29
Α,καλά. Η κατασκευή του Ελληνικού είναι το ίδιο και το αυτό κατασκευή κοτετσιού σου... Δείχνετε πίστη στο έργο και αυτό μου αρέσει...
Οσο πιο μεγάλο το έργο τοσο μεγαλυτερο και το ρισκο.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
- Eθνικοκοινωνιστης
αν συμφωνησουν λεει το νδουλικο 

λογικα οι βιζιτες που δουλευουν στα καζινο (η στους οικους ανοχης) ηταν επιλογη τους να δουλευουν εκει αφου ειχαν παρα πολλες αλλες θεσεις εργασιας να επιλεξουν και επελεξαν την συγκεκριμενη "θεση εργασιας"

λογικα οι βιζιτες που δουλευουν στα καζινο (η στους οικους ανοχης) ηταν επιλογη τους να δουλευουν εκει αφου ειχαν παρα πολλες αλλες θεσεις εργασιας να επιλεξουν και επελεξαν την συγκεκριμενη "θεση εργασιας"

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Βρέθηκε το Αμερικανικό αντίστοιχο του "Καλή Παναγιά'
από Dwarven Blacksmith » 11 Σεπ 2024, 11:34 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 238 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
11 Σεπ 2024, 11:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αντίστοιχο των Kimtech wipes στην ελληνική αγορά
από Dwarven Blacksmith » 22 Ιαν 2024, 18:09 » σε Χόμπυ • Κατασκευές • Μοντελισμός - 2 Απαντήσεις
- 1068 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
22 Ιαν 2024, 18:26
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αλήθεια, ποιο είναι το γυναικείο αντίστοιχο του ΕΜΠ1;
από Allah » 17 Μαρ 2024, 17:32 » σε Γλωσσολογία - 28 Απαντήσεις
- 1768 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes