Linkedin - βιογραφικο
Re: Linkedin - βιογραφικο
βάλε στόχους και μάθε δεξιότητες. δεν θα σε ζουν οι δικοί σου για πάντα. είσαι νέος να αγωνιστείς
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Καλή αρχήΟρέστης 35 έγραψε: ↑16 Οκτ 2019, 23:44Σκεφτομαι και εγω να ενταχθω - με απεχθεια- σιγα σιγα στον εργασιακο βιο. Ο στοχος για φετος ειναι να ανεβω λεβελ στις ξενες γλωσσες και να βρω μια δουλεια, πρωινη μαλλον, που να μην με ταλαιπωρει - ετσι για τα ψιλοεξοδα. Θα βγαλω και καρτα ανεργιας για τις δωρεαν μετακινησεις. Το καλοκαιρι παιζει να δουλεψω σε καποιο νησι. Για του χρονου ο στοχος ειναι να μπω σε μεταπτυχιακο αν μου αναγνωρισουν το πτυχιο και μετα να βρω μια κανονικη δουλεια και να νοικιασω σπιτι σε μια αλλη γειτονια. Μετα θα δω αν με ικανοποιει αυτη η ζωη, αλλιως μεχρι τα 41 το πολυ θα φυγω απ την Ελλαδα.
Ηδη εχω ρωτησει σχετικα με μια δευτερη ξενη γλωσσα, αλλα με παιρνει να ασχοληθω και με κατι παραπανω. Το βρετανικο συμβουλιο οπως και αλλες σχολες εχουν καποια ειδικα τμηματα προφορικου λογου στα αγγλικα. Εγω στα αγγλικα ειμαι κατα τη γνωμη μου πανω απο το επιπεδο C2. Αλλα εχω καποιες αδυναμιες. Προφορικα ενω ξερω μια λεξη κολλαει το μυαλο μου μεχρι να τη βρω, επισης δεν ξερω πως θα προσεγγιζα ενα μακροσκελες επισημο κειμενο. Θελω δηλαδη λιγη δουλιτσα για να φτασω God level.
Απο την αλλη σκεφτομαι οτι στο βιογραφικο θα εδειχνε καλυτερα αν ειχα προσφατο proficiency σε σχεση με το advanced που πηρα με αριστα στο Λυκειο. Η εναλλακτικη επομενως ειναι να γραφτω σε τμημα proficiency αντι σε τμημα προφορικου λογου. Τι λετε κι εσεις;
Τι γλώσσα σκέφτεται να ξεκινήσεις;
Το έχω ψήσει πάρα πολύ για σουηδικά
Στην Κύπρο έχει πάρα πολλούς Ρώσους και τα ρώσικα έχουν γίνει κάτι σαν προαπαιτούμενο (σίγουρα είναι επιπλέον προσόν, δεν το συζητάμε). Σε τουριστικά, business, οικονομικά κτλ κτλ. Στην Ελλάδα δεν ξέρω τι παίζει. Ψάξε λίγο τι ζητάνε, ποιά γλώσσα είναι περισσότερη χρήσιμη στην αγορά εργασίας.
- Οργισμένος
Χωρίς πλάκα μάθε κινέζικα.Ορέστης 35 έγραψε: ↑17 Οκτ 2019, 00:12Θελω να κανω το πιο δυσκολο τμημα αλλα δε θελω να πηγαινω πανω απο 1-2 φορες την εβδομαδα γιατι θα εχω και τη δευτερη ξενη γλωσσα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γιατί κινέζικα όμως και όχι ασπούμε ρώσικα ή γερμανικά;Οργισμένος έγραψε: ↑22 Οκτ 2019, 21:53Χωρίς πλάκα μάθε κινέζικα.Ορέστης 35 έγραψε: ↑17 Οκτ 2019, 00:12Θελω να κανω το πιο δυσκολο τμημα αλλα δε θελω να πηγαινω πανω απο 1-2 φορες την εβδομαδα γιατι θα εχω και τη δευτερη ξενη γλωσσα.
- Οργισμένος
Opoy υπαρχει χρημα η γλωσσα μετραει.- Casper - έγραψε: ↑22 Οκτ 2019, 21:56Γιατί κινέζικα όμως και όχι ασπούμε ρώσικα ή γερμανικά;Οργισμένος έγραψε: ↑22 Οκτ 2019, 21:53Χωρίς πλάκα μάθε κινέζικα.Ορέστης 35 έγραψε: ↑17 Οκτ 2019, 00:12Θελω να κανω το πιο δυσκολο τμημα αλλα δε θελω να πηγαινω πανω απο 1-2 φορες την εβδομαδα γιατι θα εχω και τη δευτερη ξενη γλωσσα.
Κινεζικα με τα χιλια.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Nα στε καλα βρε παιδια! Αυριο γραφω τριωρο διαγωνισμα - σε οικτρη κατασταση- και μετα θα συζητησουμε με την καθηγητρια τι τμημα θα μπορουσα να παρακολουθησω. Θα ρωτησω και ποσους μαθητες εχει, γιατι νομιζω οτι με πανω απο 15 ατομα δε γινεται δουλεια. 

Το περασα το τεστ μου ειπε η καθηγητρια. Τη ρωτησα για το προφορικο τμημα και μου ειπε οτι εχουν ολοι προφισιενσυ και οτι ειναι δυνατο τμημα, οποτε ισως εκανα μαλακια που δεν πηγα εκει. Τη ρωτησα μηπως ειναι καλυτερα να παω στο προφορικο και να δωσω προφισιενσυ με δικη μου προετοιμασια, και μου ειπε οχι, γιατι χρειαζομαι εξασκηση. Βεβαια ειναι και πιο ακριβο το τμημα προφισιενσυ... Πως τα μπερδεψα ετσι; Θα παω το βραδυ να παρακολουθησω κ πληρωνω αυριο.
Καλή αρχή Ορέστη.Ορέστης 35 έγραψε: ↑23 Οκτ 2019, 15:32Το περασα το τεστ μου ειπε η καθηγητρια. Τη ρωτησα για το προφορικο τμημα και μου ειπε οτι εχουν ολοι προφισιενσυ και οτι ειναι δυνατο τμημα, οποτε ισως εκανα μαλακια που δεν πηγα εκει. Τη ρωτησα μηπως ειναι καλυτερα να παω στο προφορικο και να δωσω προφισιενσυ με δικη μου προετοιμασια, και μου ειπε οχι, γιατι χρειαζομαι εξασκηση. Βεβαια ειναι και πιο ακριβο το τμημα προφισιενσυ... Πως τα μπερδεψα ετσι; Θα παω το βραδυ να παρακολουθησω κ πληρωνω αυριο.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Με τα ρωσικα,γερμανικα,κινεζικα,ιταλικα,ισπανικα,σουαχιλι,φαρσι τι εκανες τελικα;
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Ευχαριστω.parafrwn έγραψε: ↑23 Οκτ 2019, 15:38Καλή αρχή Ορέστη.Ορέστης 35 έγραψε: ↑23 Οκτ 2019, 15:32Το περασα το τεστ μου ειπε η καθηγητρια. Τη ρωτησα για το προφορικο τμημα και μου ειπε οτι εχουν ολοι προφισιενσυ και οτι ειναι δυνατο τμημα, οποτε ισως εκανα μαλακια που δεν πηγα εκει. Τη ρωτησα μηπως ειναι καλυτερα να παω στο προφορικο και να δωσω προφισιενσυ με δικη μου προετοιμασια, και μου ειπε οχι, γιατι χρειαζομαι εξασκηση. Βεβαια ειναι και πιο ακριβο το τμημα προφισιενσυ... Πως τα μπερδεψα ετσι; Θα παω το βραδυ να παρακολουθησω κ πληρωνω αυριο.
Τα ξεκινησα παραλληλα. Χαχα.

Παιζει να κανω κωλοτουμπα αν δε μου αρεσει το μαθημα αποψε. Γιατι και οι καθηγητες αναλογα με το συμφερον τους τα κανονιζουν.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Προσωπικά την έβγαλα με το Advanced.Μέχρι στιγμής δεν μου
έχει ζητήσει κανείς το proficiency(που δεν έχω) στον ιδιωτικό τομέα.
Για δεύτερη γλώσσα παίζουν τα ρώσικα στον τουρισμό και τα γερμανικά
σε θυγατρικές γερμανικών επιχειρήσεων ίσως και στις επιχειρήσεις του
βιομηχανικού κλάδου.Για τα γαλλικά,τα ισπανικά,τα κινεζικά και τα αραβικά
δεν έχω άποψη.Γενικά,είναι και που θα πέσεις.Γνωστός μου συναθλητής στη
πυγμαχία είναι ομογενής από τη Γαλλία και τον προσέλαβαν πωλητή σε μια
εταιρεία που κάνει εξαγωγές σε αυτήν την χώρα.Προφανώς ήθελαν κάποιον
να ξέρει γαλλικά,τα γερμανικά π.χ δεν τους έκαναν για αυτήν τη θέση εργασίας.
έχει ζητήσει κανείς το proficiency(που δεν έχω) στον ιδιωτικό τομέα.
Για δεύτερη γλώσσα παίζουν τα ρώσικα στον τουρισμό και τα γερμανικά
σε θυγατρικές γερμανικών επιχειρήσεων ίσως και στις επιχειρήσεις του
βιομηχανικού κλάδου.Για τα γαλλικά,τα ισπανικά,τα κινεζικά και τα αραβικά
δεν έχω άποψη.Γενικά,είναι και που θα πέσεις.Γνωστός μου συναθλητής στη
πυγμαχία είναι ομογενής από τη Γαλλία και τον προσέλαβαν πωλητή σε μια
εταιρεία που κάνει εξαγωγές σε αυτήν την χώρα.Προφανώς ήθελαν κάποιον
να ξέρει γαλλικά,τα γερμανικά π.χ δεν τους έκαναν για αυτήν τη θέση εργασίας.
Προσωπικά για δεύτερη ξένη γλώσσα θα διάλεγα είτε γερμανικά είτε ρωσικά.
Τα ισπανικά μαθαίνονται εύκολα.
Όσο για τα κινέζικα, απορρίπτονται. Θέλω γλώσσες με ένα γαμημένο αλφάβητο.
Τα ισπανικά μαθαίνονται εύκολα.
Όσο για τα κινέζικα, απορρίπτονται. Θέλω γλώσσες με ένα γαμημένο αλφάβητο.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ακόμα και το LinkedIn με δουλεύει...
από Allah » 17 Μαρ 2024, 13:39 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 142 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
17 Μαρ 2024, 13:47
-