Τα βρήκανε τα παδΓιά...

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Τα βρήκανε τα παδΓιά...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 18 Νοέμ 2019, 18:54

Εγώ νομίζω ο περισσότερος κόσμος καταλαβαίνει μια χαρά ότι το ΣΥΝΤΑΓΜΑ δεν είναι τσιφλίκι κανενός κόμματος.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Τα βρήκανε τα παδΓιά...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 18 Νοέμ 2019, 18:55

Nero έγραψε:
18 Νοέμ 2019, 18:30
Kauldron έγραψε:
18 Νοέμ 2019, 18:19
Διάβασε το αρχικό πόστ ρε ποταμίσιε που κατέληξες νεοδημοκράτης.
Δε σε κατηγορώ δε φταίει μόνο που είσαι ανελ και αυγό. Είναι αλήθεια ότι στη νοοτροπία του ελ είναι βαθιά ριζωμένη η αντίληψη ότι η συναίνεση είναι "κακό πράγμα". Ότι το κανονικό είναι να σφαζόμαστε μεταξύ μας και όπως συμβιβάζεται είναι κότα, προδότης, ή γενικά ύποπτο άτομο, ενώ ο ήρωας είναι ο ασυμβίβαστος, αυτός που το κάνει Κούγκι αρκεί να μην χρειαστεί να προχωρήσει βήμα απο 'κει που ξεκίνησε, όπως λέει ο και ο Κος Διαμαντούρος. Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος, πιστεύω θα αλλάξει κάποια στιγμή, αν και θα περίμενε κανείς να είχαμε κάνει μερικά βήματα μέχρι τώρα.

πατησιωτης
Κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις πως αυτοί είναι που δήθεν σκοτώνονται μεταξύ τους, και αμέσως μετά είναι φιλαράκια. Επίσης, απέδειξαν στην πράξη οτι μολονότι κατηγορούσαν ο ένας τον άλλον για την καταστροφή της Ελλάδα, εντούτοις συνεργάστηκαν μια χαρά μεταξύ τους (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ). Θα ήθελα να ρωτήσω κι εσένα, τί καλό πιστεύεις οτι προέκυψε απ' αυτήν την συγκυβέρνηση.

Άλλο ασυμβίβαστος, κι άλλο σκοτώνομαι με 'σενα τώρα, με βαρύτατες κατηγορίες εκατέρωθεν, και μετά από λίγο είμαστε φιλαράκια.
Να μη γίνεται ρδελομπού η βουλή λέμε.
Μα και πάλι την κάνουν μπουρδέλο. Και μετά είναι όλα μέλι γάλα. Το να την κάνουν μπουρδέλο είναι για τους χαχόλους, ή για τους πληρωμένους (κυκλοφορούν κάποιοι εδώ μέσα που ακολούθησαν χωρίς πρόβλημα τον Μπουμπούκο στη "μεταπήδησή" του, και κάνουν πως δεν βλέπουν το νήμα που σχολιάζουμε την άποψη του Μπουμπούκου οτι πρέπει να πάρουμε τους "πρόσφυγες".
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών