Περιποιηση δερματος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Υπερκουλτουριάρης
Re: Περιποιηση δερματος
Βαλε σπαθολαδο. Ειναι ταμαμ για δερματικες παθησεις.
Αμα δεν πας συστημενος...aLiCat έγραψε: ↑19 Δεκ 2019, 08:55Ορέστης 35 έγραψε: ↑19 Δεκ 2019, 08:51Ειναι περιεργο να μην υπαρχουν καλοι γιατροι στην Ελλαδα; Δεν ειναι ο κανονας;Καθόλου.
Όπως σε κάθε κλάδο, υπάρχουν οι καλοί, οι κακοί και οι αδιάφοροι.
Αρκεί να ξέρεις να τους διακρίνεις.
δεν το εχω ακουστα
Ούτε κι αυτό είναι απόλυτο, ισχύει μόνο εν μέρει.Ορέστης 35 έγραψε: ↑19 Δεκ 2019, 08:57Αμα δεν πας συστημενος...aLiCat έγραψε: ↑19 Δεκ 2019, 08:55Ορέστης 35 έγραψε: ↑19 Δεκ 2019, 08:51
Ειναι περιεργο να μην υπαρχουν καλοι γιατροι στην Ελλαδα; Δεν ειναι ο κανονας;Καθόλου.
Όπως σε κάθε κλάδο, υπάρχουν οι καλοί, οι κακοί και οι αδιάφοροι.
Αρκεί να ξέρεις να τους διακρίνεις.
Το να σου συστήσει κάποιος έναν καλό γιατρό, δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο από το οτι τον θεωρεί καλό εκείνος που σου τον σύστησε. Αν πολλοί συστήνουν τον ίδιο γιατρό, τότε ναι, αξίζει να δοκιμάσεις.
Γενικά θέλει λίγο ψάξιμο να βρεις τον σωστό που να συνδυάζει την επιστημοσύνη με την ανθρωπιά.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Βρες μία ωραία κοπέλα βαλτην κάτω ρίξε καμιά δεκαριά μπαταρίες και θα εξαφανιστούν τα καυλομπιμπικα
Πέσιμο ή χεσιμο; 

Μπορεί να του ακούγεται παρόμοιο κ να μην έχει σχέση.Ορέστης 35 έγραψε: ↑19 Δεκ 2019, 08:38Μπορει καποιος να εχει περασει κατι παρομοιο.
Στο Συγγρός σου έδωσαν αγωγή; Την ακολούθησες; Δεν έκανε κάτι; Για το ίδιο είχες ξαναπάει;
Μπορεί να είναι οτιδήποτε. Κ ζητάς να σου πει ο οποιοσδήποτε, με βάση μόνο μια ελλιπή περιγραφή που δίνεις.
Πήγαινε στο Συγγρός.
Για αλλο θεμα. Ειναι ασχετοι.Custom_F έγραψε: ↑19 Δεκ 2019, 09:24Μπορεί να του ακούγεται παρόμοιο κ να μην έχει σχέση.
Στο Συγγρός σου έδωσαν αγωγή; Την ακολούθησες; Δεν έκανε κάτι; Για το ίδιο είχες ξαναπάει;
Μπορεί να είναι οτιδήποτε. Κ ζητάς να σου πει ο οποιοσδήποτε, με βάση μόνο μια ελλιπή περιγραφή που δίνεις.
Πήγαινε στο Συγγρός.
είναι πράγματι πολύ καλό, αλλά δεν πρέπει να εφαρμόζεται
την ημέρα, είναι φωτοαλλεργικό
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Σωστό, Ορεστη δεν ξέρω αν το είχες σκεφτεί απλά προσπάθησε να μην αγχώνεσαι.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Οι δερματολογοι ειναι κάτι σαν τους μετεωρολογους στο περιπου ,κατσε να παω σπίτι να δω μια κρεμα που έσωσε την μανα μου(η αυτη η εγω που της εκοψα τα γαλακτοκομικά)
Και το συγγρου εχει εξαιρετικο ονομα λογω των πολλων περιστατικων που αντιμετωπιζει
Και το συγγρου εχει εξαιρετικο ονομα λογω των πολλων περιστατικων που αντιμετωπιζει
Υποψιαζομαι αλλεργιες στα σεντονια ή ζε συστατικα του σαμπουαν.
E, προφανές δεν είναι; Άρχισε να ξυρίζεσαι εκεί που βγαίνουν.
Τι να βαλω στα γενια να μαλακωσουν; Τα επλυνα με σαμπουνι μπεταντιν πριν 2 εβδομαδες και εγιναν σκληρα σα συρματα.
Μπορεί να είναι ξηροδερμία, τύπε.
Όμως, ο Δρ. Χάουζ μέσα μου λέει ότι είναι λύκος.
Όμως, ο Δρ. Χάουζ μέσα μου λέει ότι είναι λύκος.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
ΟΚ ας αρκεστούμε σε ιντερνετική συμβουλή. Βάλε χλωρίνη και τρίψτο δυνατά με το σκληρίό σφουγγάρι. Θα φύγει με τη μία.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Σωστό Ορέστη αλλά προηγείται μία συνθήκη. Το πλένεις ποτέ το πρόσωπο;

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.