Θρυλικές πχωρουμικές προσωπικότητες
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Θρυλικές πχωρουμικές προσωπικότητες
Biggus Dickus και Αγγίρε - οι ωραιότερες ιστορίες που έχει αφηγηθεί άνθρωπος
Σύνδρομος και Επίκουρος στα 4
Σεξολένης
Τούκι
Η Σιδηρά Φρουρά των Ε/Σ του φόρουμ (Ζίγκφριδ, Παλλαδία, Δέσποινα)
Gpoint
Σύνδρομος και Επίκουρος στα 4
Σεξολένης
Τούκι
Η Σιδηρά Φρουρά των Ε/Σ του φόρουμ (Ζίγκφριδ, Παλλαδία, Δέσποινα)
Gpoint
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Για πες πότε ήταν ο κοινοτυπάς θέμα στο ρεμπέτικο φόρουμ. Για δώσε κάνα λινκ. Έχω χάσει τέτοιο τεφαρίκι, παρόλο που παρακολουθώ το ΡΦ από το 1999;;;Αγις έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 12:54Διαχρονικα ο hellegennes
Πασιγνωστος στο νετ - πριν πολλααααα χρονια ηταν θεμα συζητησης στο ρεμπετικο φορουμ
(πεσανε και μπινελικια για το πχορουμ )
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Nαι εχεις χασει...ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 13:13Για πες πότε ήταν ο κοινοτυπάς θέμα στο ρεμπέτικο φόρουμ. Για δώσε κάνα λινκ. Έχω χάσει τέτοιο τεφαρίκι, παρόλο που παρακολουθώ το ΡΦ από το 1999;;;Αγις έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 12:54Διαχρονικα ο hellegennes
Πασιγνωστος στο νετ - πριν πολλααααα χρονια ηταν θεμα συζητησης στο ρεμπετικο φορουμ

Το 2008 ηταν.
Αν θες θα στο στειλω πμ - εχει το ονοματεπωνυμο του δεν θα ηθελα να το ανεβασω δημοσια - αν και ειναι σε πολυ ενδιαφερον θεμα για το ζειμπεκικο να μαθουν πεντε πραματα δωμεσα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αγανακτισμένος, Σίμων ο αποκομηδευς, Έκτωρ, πορνολενινOtto Weininger έγραψε: ↑09 Μαρ 2020, 22:24ΤΑΥΓΕΤΗΣ (original)
Siegfried
Αρίστος
Υπερκουλτουριαρης
Αγγίρε
Top 5, ο καθένας για τους δικούς του λόγους που θα αναπτύξω εν καιρώ αφού ζητήθηκε και μίνι βιογραφικό.
Honorable mention: Μπίκους Ντίκους, Hellegennes, Sid Vicious
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Καλώς τονά τον Θείο!Αγις έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 12:54Διαχρονικα ο hellegennesNamrail έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 23:15Εδώ κάνουμε αναφορά στις σημαίνουσες πχωρουμικές περσόνες. Εκείνες που με την παρουσία τους στιγμάτισαν την ιστορία αυτου του πχωρουμ (και του παλιού εννοείται).
Για κάθε ένα αστέρι πρέπει να κατατίθεται το πχωρουμικο βιογραφικό, οι παρεμβάσεις που έκαναν τη διαφορά και γενικά οι επικοτερες στιγμές.
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούριοι.
Το στιγμα το εδιναν στο παλιο ο Ταυγετης και στο νεο η Naida
Ειναι συμβολα κατι σαν τη Μαριαν που οι Γαλλοι ανα εποχες επιλεγουν και καποια συγχρονη για να της δωσουν τη μορφη της .
Άντε να μαζευόμαστε μέρες που είναι.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Να το κανω νιανιαNaida έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 13:05Καλώς τον.Αγις έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 12:54Διαχρονικα ο hellegennesNamrail έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 23:15Εδώ κάνουμε αναφορά στις σημαίνουσες πχωρουμικές περσόνες. Εκείνες που με την παρουσία τους στιγμάτισαν την ιστορία αυτου του πχωρουμ (και του παλιού εννοείται).
Για κάθε ένα αστέρι πρέπει να κατατίθεται το πχωρουμικο βιογραφικό, οι παρεμβάσεις που έκαναν τη διαφορά και γενικά οι επικοτερες στιγμές.
Ειναι συμβολα κατι σαν τη Μαριαν που οι Γαλλοι ανα εποχες επιλεγουν και καποια συγχρονη για να της δωσουν τη μορφη της .
Ε όχι και θρυλική μορφή. Υπάρχουν άτομα πραγματικά θρυλικές μορφές.
Ρωτουσε καποιος παλια '' τι ρολο παιζει αυτο το πχορουμ '' του απαντουσες διαβασε συζητησεις με Ταυγετη να καταλαβεις - αντι να εξηγεις.
Στο νεο παραπεμπεις σε Ναιδα .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ως παλαιά, νοιώθω πραγματικά τυχερή που γνώρισα τους περισσότερους από τους ζωντανούς μύθους του πχόρουμ.
Κι έναν ευπατρίδη αναρχικό που μας άφησε ξαφνικά.
Κι έναν ευπατρίδη αναρχικό που μας άφησε ξαφνικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Ήταν κάποιος στο παλιό, αναρχικός μάλλον, που έγραφε υπέροχα κείμενα κι είχε άβαταρ τον ντε νίρο από τον ταξιτζή. Ήταν από τις λίγες φορές που αντέγραφα κείμενα από το πχορουμ στον υπολογιστή μου. Δυστυχώς ο υπολογιστής μου κάηκε και το παλιό φόρουμ έκλεισε.
Αν εννοείς τον Άρη, ίσως να είναι από τις περιπτώσεις που ανατρέπει τη θεωρία της εξέλιξης στις μετεμψυχώσεις.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 13:35Ήταν κάποιος στο παλιό, αναρχικός μάλλον, που έγραφε υπέροχα κείμενα κι είχε άβαταρ τον ντε νίρο από τον ταξιτζή. Ήταν από τις λίγες φορές που αντέγραφα κείμενα από το πχορουμ στον υπολογιστή μου. Δυστυχώς ο υπολογιστής μου κάηκε και το παλιό φόρουμ έκλεισε.

Εύχομαι να κάνω λάθος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
sys3x έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 13:26Καλώς τονά τον Θείο!Αγις έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 12:54Διαχρονικα ο hellegennesNamrail έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 23:15Εδώ κάνουμε αναφορά στις σημαίνουσες πχωρουμικές περσόνες. Εκείνες που με την παρουσία τους στιγμάτισαν την ιστορία αυτου του πχωρουμ (και του παλιού εννοείται).

θα ειμαι και ανετος με πολυ χρονο - βρηκα εργατες απο το πουθενα

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Πόσο Έλληνες είναι με άριστα το δέκα;Αγις έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 13:42sys3x έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 13:26Καλώς τονά τον Θείο!Αγις έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 12:54
Διαχρονικα ο hellegennes
θα ειμαι και ανετος με πολυ χρονο - βρηκα εργατες απο το πουθενα- σημερα τους εχω μπηξει απο το χαραμα να μεταφερουν κ να καινε κλαρια - ειναι και βρεγμενα
κ ΠΗΖΟΥΝ

.
.
Πάρε μακ.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 13:35Ήταν κάποιος στο παλιό, αναρχικός μάλλον, που έγραφε υπέροχα κείμενα κι είχε άβαταρ τον ντε νίρο από τον ταξιτζή. Ήταν από τις λίγες φορές που αντέγραφα κείμενα από το πχορουμ στον υπολογιστή μου. Δυστυχώς ο υπολογιστής μου κάηκε και το παλιό φόρουμ έκλεισε.
.
.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Όχι, ευχαριστώ,δεν επιθυμώ να εμπλακώ με προσωπικά δεδομένα.
Απλώς κάπως μου ήρθε να ξέρει ο κοινοτυπάς οτιδήποτε θεωρητικό περί ζεϊμπέκικου!
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Κι εγώ μακ έχω αλλά δεν μου βγάζει το παλιό.sys3x έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 13:44Πάρε μακ.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 13:35Ήταν κάποιος στο παλιό, αναρχικός μάλλον, που έγραφε υπέροχα κείμενα κι είχε άβαταρ τον ντε νίρο από τον ταξιτζή. Ήταν από τις λίγες φορές που αντέγραφα κείμενα από το πχορουμ στον υπολογιστή μου. Δυστυχώς ο υπολογιστής μου κάηκε και το παλιό φόρουμ έκλεισε.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αθηναιοι 100 %

Τας γυναικας τας εχει αναλαβει η Μανουλα

Παντα ελεγε με πικρα '' επεσε η Ελλαδα στα χερια τους - ειναι αχρηηηστεεεςς''
Τωρα -της ειπα - επεσαν στα δικα σου Μανουλα

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι πχωρουμικές καρακάξες κρώζουν χαρούμενα.
από Kauldron » 02 Οκτ 2024, 20:06 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 16 Απαντήσεις
- 319 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
02 Οκτ 2024, 21:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χαλαρή κουβεντούλα με 5 προσωπικότητες
από micmic » 23 Ιούλ 2024, 10:53 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 98 Απαντήσεις
- 2433 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης
28 Ιούλ 2024, 23:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Προσωπικότητες/ήρωες του ελληνικού αναρχικού χώρου/ Εξάρχεια.
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 15 Δεκ 2024, 15:17 » σε Ιστορία - 94 Απαντήσεις
- 2289 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
18 Δεκ 2024, 17:01
-
-
- 21 Απαντήσεις
- 697 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
15 Ιαν 2025, 20:29