Ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου πέθανε απο κορονοϊο, η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου πέθανε απο κορονοϊο, η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα
Πες του για την Κεραμέως, μπορεί να το καταλάβει καλύτερα
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- Cecily Anne
Re: Ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου πέθανε απο κορονοϊο, η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα
Ώρες ώρες τρίζουν τα κόκκαλα του Δαρβίνου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Τι καλό παράδεισο; Είναι αμαρτία να δοκιμάζεις τον Κύριο και θεο σου.
Καλά, πήγαινε να ανοίξεις καμια Καινή Διαθήκη να μάθεις καταρχήν τα βασικά και μετά άνοιξε νήμα να σου λυθούν απορίες
εσυ μηπως πρεπει να μελετησεις τον πειρασμο του κυρίου;
Εγώ ακολουθώ την παράδοσή μου, την τελευταία φορά που υπήρξε πανδημία, κάτι λιτανείες κτλ έκανε η Εκκλησία, δεν ξέρω ποιά θεολογία διαβάζεις εσύ
βρε να λιτανευσεις, κατα μονας όμως
- Eθνικοκοινωνιστης
κριμα δεν μπορεσε να παραστει και η κεραμεως 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Θεράπευε κόσμο..Ψυχικά μπορεί να έχεις δίκιο. Σωματικά ούτε μια στο εκατομμύριο
Υ.Γ ακόμα περιμένω το μπαν για την βλασφημία μου.
Σωματικά μπορείς να βρεις να ρωτήσεις δεκάδες ανθρώπους να σου πουν
Ποιό μπαν, το παίζω στο ριπιτ!
ΥΓ: από που κι ως πού περιμένεις από εμένα μπαν, δεν θυμάμαι να δήλωσα για συντονίστρια λολ
ΕΝΤΙΤ!!!: νόμιζα έγραφε ο φλάφυ!
Ποιό μπαν, το παίζω στο ριπιτ!
ΥΓ: από που κι ως πού περιμένεις από εμένα μπαν, δεν θυμάμαι να δήλωσα για συντονίστρια λολ
ΕΝΤΙΤ!!!: νόμιζα έγραφε ο φλάφυ!

για πες, ποιό μπαν περιμένεις?
σου είχα στείλει ένα πμ, δεν πήρα απάντηση...
σου είχα στείλει ένα πμ, δεν πήρα απάντηση...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουβλίτσα την 02 Νοέμ 2020, 23:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dwarven Blacksmith
Τι να πει κανείς, συν Δαρβίνο και χείρα κίνει εγώ λέω.

SpoilerShow

Νομίζω εδώ πλησιάζουμε περισσότερο στα χωράφια του Μάλθους
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τεθηκε με καθυστερηση 2 ετων η σωστη ερωτηση στους συγγενεις θυματων
από SeaHawk » 18 Μαρ 2025, 14:30 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 113 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
18 Μαρ 2025, 16:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιαπωνία: Τέθηκε σε ισχύ ο μεγαλύτερος αντιδραστηρας πυρηνικής σύντηξης στον κόσμο
από Ίακχος » 12 Δεκ 2023, 13:16 » σε Θετικές Επιστήμες - 1 Απαντήσεις
- 456 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
12 Δεκ 2023, 13:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιερέας έντυσε παπαδάκια δύο κορίτσια σε εκκλησία στην Πλάκα - Τέθηκε σε αργία
από georgebi » 08 Ιουν 2023, 11:43 » σε Κοινωνικά θέματα - 121 Απαντήσεις
- 2911 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Befaios
11 Ιουν 2023, 23:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τέθηκε σε λειτουργία στην Κίνα ο πρώτος σταθμός πυρηνικής ενέργειας 4ης γενιάς στον κοσμο
από Ίακχος » 08 Δεκ 2023, 17:08 » σε Θετικές Επιστήμες - 0 Απαντήσεις
- 533 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
08 Δεκ 2023, 17:08
-