οχι, επι βασιλειας Κωνσταντινου
Γιατί η Barilla βάζει σε σποτ ελληνική μουσική;
-
Re: Γιατί η Barilla βάζει σε σποτ ελληνική μουσική;
Η Barilla έχει εξαγοράσει την μίσκο. Ακάκιεεεεε ιμιλιόρι αγγούρι κρόνια πολλά.
the end
ότι να ναι νήμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111111111111111111111 

Και τι τρως, δικέ μου; Μήπως βοσκάς;Namrail έγραψε: ↑16 Νοέμ 2020, 21:48Άσχετα πάντως με το αρχικό ερώτημα, τα barilla σε ότι με αφορά είναι τα καλύτερα μακαρόνια από αυτά που βρίσκεις κλασικά σε ένα σούπερ.
Αν και έχω περιορίσει μέχρι αηδίας τα συγκεκριμένο φαγητό (τρώω μια φορά το δίμηνο ξέρω γω), όταν το αποφασίσω θα πάρω μπαρίλα. Και συγκεκριμένα μπαρίλα ριγκατόνι. Γαμάτα είναι.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Βοσκάω πολύ, είναι αλήθεια. Με τόσες ώρες στην καρέκλα και χωρίς μεγάλη δυνατότητα άσκησης αν δεν βοσκούσα θα ήμουν ήδη οβελίξ. Πολύ ψάρι κατά τα άλλα (παρότι το συχαίνομαι), κομμένο μαχαίρι το ψωμί (που πολύ μου αρέσει

Τότε η διαφήμιση της Μίσκο δεν αναφερόταν σε ιταλικό προϊόν αλλά προωθούνταν αλλά Ιταλικά... πολύ αργότερα εξαγοράστηκε.
the end
Όχι στην βία ενάντια στα φρούτα, τύπε!Namrail έγραψε: ↑16 Νοέμ 2020, 22:02Βοσκάω πολύ, είναι αλήθεια. Με τόσες ώρες στην καρέκλα και χωρίς μεγάλη δυνατότητα άσκησης αν δεν βοσκούσα θα ήμουν ήδη οβελίξ. Πολύ ψάρι κατά τα άλλα (παρότι το συχαίνομαι), κομμένο μαχαίρι το ψωμί (που πολύ μου αρέσει) και άπειρα φρούτα. Να, τώρα πείνασα, θα πάω να χτυπήσω τρία πορτοκάλια και καμιά 5-6 μανταρίνια!
Dein Herz, meine Gier
Πότε δεν ήμουν μακαρονάς, προτιμώ όμως τα Ήλιος.Namrail έγραψε: ↑16 Νοέμ 2020, 21:48Άσχετα πάντως με το αρχικό ερώτημα, τα barilla σε ότι με αφορά είναι τα καλύτερα μακαρόνια από αυτά που βρίσκεις κλασικά σε ένα σούπερ.
Αν και έχω περιορίσει μέχρι αηδίας τα συγκεκριμένο φαγητό (τρώω μια φορά το δίμηνο ξέρω γω), όταν το αποφασίσω θα πάρω μπαρίλα. Και συγκεκριμένα μπαρίλα ριγκατόνι. Γαμάτα είναι.
- Sid Vicious
Μεγάλη Ευρωπαϊκή Πατρίδα
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Και γιατί δε λένε στο σποτ ότι το ζυμαρικό έχει φτιαχτεί με "ευρωπαϊκό βασιλικό" και με "ευρωπαϊκό τυρι";
- Οργισμένος
Η Μπαριλα ειναι το μεγιστο εξαγωγικο προιον της Ελλαδας στα σουηδικα σουπερμαρκετ.Maspoli έγραψε: ↑16 Νοέμ 2020, 21:30Η Barilla χρησιμοποιεί σε σποτ προϊόντων της ελληνική μουσική. Ακόμα και σε σποτ ζυμαρικών που έχουν να κάνουν με ιταλικό βασιλικό και ιταλικο τυρί ΠΟΠ.
Δεν είναι λίγο παράξενο; Όταν η Ιταλία έχει μεγάλη μουσική παράδοση;
Κάποια ιδέα περί του για ποιο λόγο γίνεται αυτό;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Ιταλική είναι η BarillaΟργισμένος έγραψε: ↑16 Νοέμ 2020, 22:19Η Μπαριλα ειναι το μεγιστο εξαγωγικο προιον της Ελλαδας στα σουηδικα σουπερμαρκετ.Maspoli έγραψε: ↑16 Νοέμ 2020, 21:30Η Barilla χρησιμοποιεί σε σποτ προϊόντων της ελληνική μουσική. Ακόμα και σε σποτ ζυμαρικών που έχουν να κάνουν με ιταλικό βασιλικό και ιταλικο τυρί ΠΟΠ.
- Οργισμένος
Οχι.ολα τα μακαρονια μπαριλα εδω πανω ειναι απο την ελλαδα.Maspoli έγραψε: ↑16 Νοέμ 2020, 22:21Ιταλική είναι η BarillaΟργισμένος έγραψε: ↑16 Νοέμ 2020, 22:19Η Μπαριλα ειναι το μεγιστο εξαγωγικο προιον της Ελλαδας στα σουηδικα σουπερμαρκετ.Maspoli έγραψε: ↑16 Νοέμ 2020, 21:30Η Barilla χρησιμοποιεί σε σποτ προϊόντων της ελληνική μουσική. Ακόμα και σε σποτ ζυμαρικών που έχουν να κάνουν με ιταλικό βασιλικό και ιταλικο τυρί ΠΟΠ.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!