spy smartphone
- EKPLIKTIKOS
Re: spy smartphone
Πες μας τη φάση με τις τρελές τύπε
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Εντελώς ασόβαρα όλα αυτά και έχοντας διαβάσει το topic οφείλω να σου πω ότι δεν είμαι βέβαιος ποιος είναι ο τρελός.killzone έγραψε: ↑29 Ιαν 2021, 22:37Δεν εχω να κρύψω κατι απλα έμπλεξα με τρελές χωρις να εχω κανει κατι ιδιαίτερο ενα φλερτ ηταν και απο τοτε στράβωσαν όπου παω με βρίσκουν και με προβλημάτισε αρκετά αντε 1 φορα να τύχει αλλα ρε σι οχι 6 και 10 φορές να ειμαστε στο ιδιο σημείο λεω κατι δεν παει καλα κ πέρασε το μυαλό μου η πληρωμή ντετέκτιβ επισης ξερω οτι μια απο τις φίλες της εχουν εναν στην ασφάλεια τι να πω
Ότι τώρα αυτές θα είχαν λεφτά και θα ασχολούνταν μαζί σου. Αντί να τα φάνε στα Hondos πλήρωσαν detective για να σε κάνει tracking. Ή ότι δοκίμασες να κάνεις μία σοβαρή εξήγηση μαζί τους και δεν καταλαβαίνουν.
Όλα αυτά τα λέμε ψεκασμένα και για καλό λόγο. Κάνε το εξής: πήγαινε αύριο το πρωί και πάρε μία SIM Card από άλλο πάροχο. Βάλτη στο κινητό σου και δες το επόμενο διάστημα αν συνεχίζουν να σε βρίσκουν. Αν τα καταφέρουν, ρώτα τες ποιον detective έχουν και δώσε μου στοιχεία επικοινωνίας. Θα θέλω να συνεργαστώ μαζί του.
Δυνατό thread.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
κοιτα πρωτα ποιος εχει το ιδιο gmail με εσενα ...killzone έγραψε: ↑29 Ιαν 2021, 13:08Διαβασα οτι καποιες ιδιωτικες εταιριες μπορουν να προσφερουν υπηρεσιες παρακολουθηση σε smartphone γεωγραφικη θεση κοκ χωρις να δεχτει καποιο περιεργο app email η ακομα κ να εγκαταστησει καποιο app ισχυει κατι τετοιο ;
και αν ναι....πως μπορει καποιος να απαλλαχθει απο αυτα ;
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Αν με κανένα τρόπο το κινητό σου δεν έμεινε στα χέρια κάποιου τρίτου που θα μπορούσε να εγκαταστήσει κάποια εφαρμογή, τα υπόλοιπα σενάρια φαίνονται πολύ τραβηγμένα.
Αν έχεις δικό σου όχημα, ψάξου μήπως έχουν βάλει κάποιο tracker. Κι αυτό τραβηγμένο είναι αλλά φαντάζομαι θα μπορούσε να γίνει πολύ πιο εύκολα χωρίς να το πάρεις είδηση.
Αν έχεις δικό σου όχημα, ψάξου μήπως έχουν βάλει κάποιο tracker. Κι αυτό τραβηγμένο είναι αλλά φαντάζομαι θα μπορούσε να γίνει πολύ πιο εύκολα χωρίς να το πάρεις είδηση.
Jack Shephard έγραψε: ↑29 Ιαν 2021, 18:50Σε κάποιον από τους 3 παρόχους κινητής. Αλλά πλέον όλοι οι πάροχοι εφαρμόζουν αυστηρές πολιτικές ασφαλείας. Προσπέλαση σε τέτοια δεδομένα θέλει έγκριση και καταγράφεται.killzone έγραψε: ↑29 Ιαν 2021, 18:27χμμμ μαλιστα αρα με λιγα λογια πρεπει καποιος να εχει χοντρο βυσμα στο ΟΤΕ για να εχει καταγραφη θεσης μπορει ισως να εχει και καποιο βυσμα στα κρατικα μεσα ; η ειναι πολυ αυστηρα εκει ;
το τραφικ για την φωνη λιγο με απασχολει ετσι κι αλλιως ποιο πολυ για φωτο το εχω το κινητο
το γμτ ειναι οτι δεν εχω βαλει κανενα app παρα μονο τα τυπικα fb insta messen και playmemories η τοποθεσια ειναι παντα off αλλα και off να ειναι παλι εντοπιζεται
Αν το κάνει κάποιος χωρίς έγκριση θα χάσει τη δουλειά του και ενδέχεται να αντιμετωπίσει ποινικές ευθύνες.
Αλλιώς συλλέγει δεδομένα τοποθεσίας ο πάροχος σου και η αλλιώς Google με τα location services στο κινητό σου.
Στο traffic αναφερόμουν στο internet όχι στη φωνή.
Αν ανησυχείς τόσο πολύ και αφού το κινητό το έχεις για photos, κάνε το σωστά. Πάρε ένα παλιό καλό 3310 και μια φωτογραφική μηχανή.
Επίσης, έπρεπε να ασχοληθώ με την τελευταία πρόταση: δεν είσαι σοβαρός αν φοβάσαι παρακολούθηση και έχεις Facebook. Δηλαδή: μας δουλεύεις ρε;
Γενικά, αν δεν είσαι ο Χρήστος Παππάς δεν έχεις λόγο να είσαι τόσο ανήσυχος (ή παρανοϊκός). Χρησιμοποίησε τις δυνατότητες που σου δίνουν οι συσκευές σου και άσε όποιον θέλει να σε παρακολουθεί.
.
Το 3310 που λές εχει κάποιες αντιπαρακολουθητικές ιδιότητες ;;;
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
τι θελω κ μπλεκομαι με τρελες 

αν εχει καποιος τους κωδικους του δικου σου gmail βλεπει ανετα χρονολογιο χαρτων δηλ. που ησουνα καθε σχεδον στιγμη καθως και ιστορικο διαδρομων ...αν ηταν αλλη εφαρμογη θα την εβλεπες εκτος και αν η φιλη σου εχει πληρωσει κανενα 1000ρικο σε pro για να γινει παρακολουθησηnostromos έγραψε: ↑30 Ιαν 2021, 01:31κοιτα πρωτα ποιος εχει το ιδιο gmail με εσενα ...killzone έγραψε: ↑29 Ιαν 2021, 13:08Διαβασα οτι καποιες ιδιωτικες εταιριες μπορουν να προσφερουν υπηρεσιες παρακολουθηση σε smartphone γεωγραφικη θεση κοκ χωρις να δεχτει καποιο περιεργο app email η ακομα κ να εγκαταστησει καποιο app ισχυει κατι τετοιο ;
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Μπορει να εβαλαν Ντετεκτιβ ; εχει τετοιες δυνατοτητες να παρακολουθαει κινητα τηλ και να βλεπει το στιγμα μου ;nostromos έγραψε: ↑02 Φεβ 2021, 16:29αν εχει καποιος τους κωδικους του δικου σου gmail βλεπει ανετα χρονολογιο χαρτων δηλ. που ησουνα καθε σχεδον στιγμη καθως και ιστορικο διαδρομων ...αν ηταν αλλη εφαρμογη θα την εβλεπες εκτος και αν η φιλη σου εχει πληρωσει κανενα 1000ρικο σε pro για να γινει παρακολουθησηnostromos έγραψε: ↑30 Ιαν 2021, 01:31κοιτα πρωτα ποιος εχει το ιδιο gmail με εσενα ...killzone έγραψε: ↑29 Ιαν 2021, 13:08Διαβασα οτι καποιες ιδιωτικες εταιριες μπορουν να προσφερουν υπηρεσιες παρακολουθηση σε smartphone γεωγραφικη θεση κοκ χωρις να δεχτει καποιο περιεργο app email η ακομα κ να εγκαταστησει καποιο app ισχυει κατι τετοιο ;
και αν ναι ενας Ντετεκτιβ μπορει να μπει στο σπιτι μου οταν λειπω για δουλεια ;
οχι τα email μου και οι κωδικοι ειναι αυστηρα απορρητα και δεν τα εχω δωσει ποτε σε κανεναν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος killzone την 13 Δεκ 2023, 19:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φιλε δεν θες να μπλεξεις να εισαι ευγνωμων που η ζωη σου ειναι γεματο Φως

Μετά από τόσο καιρό ήμασταν σίγουροι ότι οι τρελές σε φάγανε ρε μαν, όλα καλά;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Αν είναι gang stalking ψάξε για τις μεθόδους που χρησιμοποιούν και πόσο πληρώνονται, στα αγγλικά.
Πληρώνονται είναι η λέξη κλειδί σε αυτή την μπίζνα για να έχουν να ψωνίσουν στα Hondos.
Αν είναι μια τρελή θα σε παρακολουθήσει μια φορά το πολύ. Το να βρεθούν πολλές τρελές που σε παρακολουθούν είναι απίθανο.
Πληρώνονται είναι η λέξη κλειδί σε αυτή την μπίζνα για να έχουν να ψωνίσουν στα Hondos.
Αν είναι μια τρελή θα σε παρακολουθήσει μια φορά το πολύ. Το να βρεθούν πολλές τρελές που σε παρακολουθούν είναι απίθανο.

Ψυχικα προσπαθω να ειμαι οκ κ να μην δινω σημασια το συνεχιζει ομως εχει καποια διαστηματα τωρα κοβουν βολτες φιλοι φιλες της κ εναν απο την ασφαλεια κατω απο το σπιτι μου ....δεν ξερω τι να κανω δεν εχω καμια ορεξη για δικαστηρια θελω να τελειωνει ολο αυτο το πραμα ομως
Το οτι εχει βαλει ντεντεκτιβ ειναι δεδομενο το καταλαβα πολυ αργα το γαμω κινητο ομως πως στο πουτσο μπορει να το παρακολουθει ;Antares έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 17:45Αν είναι gang stalking ψάξε για τις μεθόδους που χρησιμοποιούν και πόσο πληρώνονται, στα αγγλικά.
θα μου πεις εχει και πολλους φιλους απο την αστυνομια εχει γενικα ακρες αλλα δεν πιστευα οτι θα φτασει σε αυτο το σημειο και ειναι καταχρηση οποιος κανει τετοια χαρη σε καποιον-οιαν

και ακομα δεν εχω καταλαβει πως μπορεις να βαλεις ενα GPS tracking οταν το αμαξι ειναι ολο απο αλουμινιο ;

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αξιόπιστο smartphone μέχρι 100 ευρώ υπάρχει?
από freak » 04 Οκτ 2024, 16:10 » σε Πληροφορική - 5 Απαντήσεις
- 431 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από freak
05 Οκτ 2024, 01:17
-