Άνοιξε λοιπόν εσύ ένα ωραίο θέμα.άγνωστος γνωστός έγραψε: ↑15 Απρ 2021, 19:10Κανένα ωραίο θέμα δεν ανοίγεται. Άλλά κι αν ανοιχτεί γρήγορα θα το ρημάξουν οι προαναφερόμενοι.
Το φόρουμ έχει καταντήσει βάλτος
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Το φόρουμ έχει καταντήσει βάλτος
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
ναι ισχύει.GoBack έγραψε: ↑15 Απρ 2021, 19:10Ναι αυτο λεω,τα σπαμονηματα εξαφανισαν αυτα τα 2 διαμαντια.
-
Ναι; Και γιατί δεν ανοίγεις εσύ;klg έγραψε: ↑15 Απρ 2021, 19:16Άνοιξε λοιπόν εσύ ένα ωραίο θέμα.άγνωστος γνωστός έγραψε: ↑15 Απρ 2021, 19:10Κανένα ωραίο θέμα δεν ανοίγεται. Άλλά κι αν ανοιχτεί γρήγορα θα το ρημάξουν οι προαναφερόμενοι.
Πέρα το ότι δεν έχεις αναφέρει καν τι είναι για σένα "ενδιαφέρον θέμα", αμά νιώσω την ανάγκη να ανοίξω κάτι το ανοίγω. Υπάρχει μια χαρά θεματολογία και έχουν γίνει αρκετές ενδιαφέρουσες συζητήσεις εδώ πέρα, τώρα όπως σου είπαν και άλλοι χρήστες άμα δεν σου αρέσει τίποτα μπορείς απλά να μην διαβάζεις το site.άγνωστος γνωστός έγραψε: ↑15 Απρ 2021, 19:20Ναι; Και γιατί δεν ανοίγεις εσύ;klg έγραψε: ↑15 Απρ 2021, 19:16Άνοιξε λοιπόν εσύ ένα ωραίο θέμα.άγνωστος γνωστός έγραψε: ↑15 Απρ 2021, 19:10Κανένα ωραίο θέμα δεν ανοίγεται. Άλλά κι αν ανοιχτεί γρήγορα θα το ρημάξουν οι προαναφερόμενοι.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Τόσα και τόσα υψηλού επιπέδου νήματα έχω ανοίξει εδώ μέσα. 

Τόσα καο τόσα ενδιαφέροντα και υψηλού μορφωτικού επιπέδου θέματα έχω ανοίξει εδώ μέσα

- wooded glade
Ποιά θα ήταν "καλά θέματα" ; Γράψτε 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10.
Επίσης η δράση των τρολ του Σύριζα πρέπει να μειωθεί, να αναζωογονηθεί ή να αυξηθεί ;
Επίσης η δράση των τρολ του Σύριζα πρέπει να μειωθεί, να αναζωογονηθεί ή να αυξηθεί ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
αφου, όπως έχει δηλωθεί, η πολιτική δεν είναι να υπάρχει ποιότητα αλλά ότ προσελκύει χρήστες και ποσταρισμα.
-
Δεν μου ειπαν τίποτα άλλοι χρήστες όπως λες. Τα μπερδεύεις. Γιατί τα μπερδεύειε φιλε; Τι συμπεριφορα ειναι αυτή;klg έγραψε: ↑15 Απρ 2021, 19:24Πέρα το ότι δεν έχεις αναφέρει καν τι είναι για σένα "ενδιαφέρον θέμα", αμά νιώσω την ανάγκη να ανοίξω κάτι το ανοίγω. Υπάρχει μια χαρά θεματολογία και έχουν γίνει αρκετές ενδιαφέρουσες συζητήσεις εδώ πέρα, τώρα όπως σου είπαν και άλλοι χρήστες άμα δεν σου αρέσει τίποτα μπορείς απλά να μην διαβάζεις το site.
Απο την συναίσθηση της ευθύνης απεναντι στον έλληνα πρώτα και ύστερα για τον άνθρωπο μηπως;

Νομίζω το πχόρουμ περνάει μία από τις ενδοξότερες στιγμές στην ιστορία του. Ποτέ άλλοτε δεν ήταν σε τόση φόρμα. Για πρώτη φορά εξοστρακίζονται οι μη έχοντες (και κατέχοντες).
Ε, καλά, αυτό πάντοτε ισχύει. Άμα είσαι συ ο μαλάκας και οι άλλοι οι σωστοί ποιος ο λόγος να γράψεις;άγνωστος γνωστός έγραψε: ↑15 Απρ 2021, 18:43Όλο εξυπνάδες και οι άλλοι είναι οι μαλάκες κι εμείς οι πιο σωστοί.
-
Νιώθεις έξυπνος δηλαδή τώρα;sharp έγραψε: ↑15 Απρ 2021, 20:41Ε, καλά, αυτό πάντοτε ισχύει. Άμα είσαι συ ο μαλάκας και οι άλλοι οι σωστοί ποιος ο λόγος να γράψεις;άγνωστος γνωστός έγραψε: ↑15 Απρ 2021, 18:43Όλο εξυπνάδες και οι άλλοι είναι οι μαλάκες κι εμείς οι πιο σωστοί.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 210 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
17 Αύγ 2024, 18:24
-
- 103 Απαντήσεις
- 2924 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
11 Απρ 2024, 16:56
-
- 3 Απαντήσεις
- 711 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
27 Απρ 2024, 20:30
-
-
Νέα δημοσίευση Άλλα φόρουμ
από Imperium » 27 Φεβ 2024, 12:23 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 52 Απαντήσεις
- 7267 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
29 Απρ 2024, 17:33
-