το suv το 2008, οχι το 208. Αλλα έχουν ανέβει όντως αρκετά οι τιμές. Και εχουν γινει εμετος οι χρονοι παράδοσης. Για Χριστουγεννα και αν λενε.
Αγορά αυτοκινήτου. Δόσεις ή μετρητά;
Re: Αγορά αυτοκινήτου. Δόσεις ή μετρητά;
Δίνεις 1000€για να το κλείσεις κ όταν έρθει σε 6-7 μήνες αρχίζουν οι δόσεις η το πληρώνεις ντουκου. Έτσι όπως πάει το πράγμα ψάξε για κάποιο φουλ υβριδικό.
Τα υβριδικά σε αυτή την κατηγορία δε πάνε πάνω από 30Κ; Είναι πολλά μετά. Ήδη από τα 23-24 που λέγαμε είπαμε να δούμε και στα 26. Πιο πάνω δε λέει.
αν εχεις στην ακρη 80.000 παρτο ντουκου να γλιτωσεις τοκους και να παρεια και καποια εκπτωση
αν ολες σου οι οικονομιες ειναι αυτα τα χρηματα ή λιγα περισσοτερα, εγω θα εβαζα δοσεις (και περισσοτερες απο 48 που λες).
θεωρω εναν τοκο σαν αυτο που αναφερεις λογικο, οταν σου δινουν τη δυνατοτητα να παρεις καινουριο αμαξι 26 χιλιαδων χωρις ουτε ενα ευρω μπροστα.
Τα μετρητα ειναι μετρητα . οταν πηρα την τελευταια μοτο εκανε 3.800 διναν και κατι μπιχλιμπιδια ( ενα κρανος ενα αδιαβροχο κλπ κλπ τα οποια ηδη ειχα ) τυπε δε θελω τπτ απο δωρα και το χρημα θα παιξει κας . μου την αφησε 3.500 (χωρις πολλα παζαρια , ισως την εριχνε και αλλο αν επεμενα ) .
Οταν πηρα το καρο ειχε ενα προγραμμα η εταιρια για 24 ατοκες εφοσον εδινες τα μισα κας .
Οταν πηρα το καρο ειχε ενα προγραμμα η εταιρια για 24 ατοκες εφοσον εδινες τα μισα κας .
Αν έχεις εταιρεία ψαξου με το leasing. Ξεχνάς ασφάλειες, ζημιές, λάστιχα, σέρβις, πιθανή βουτα.
Προσωπικά είμαι υπέρ του μεταχειρισμένου σε καλή κατάσταση και εννοείται Όχι ντούκου 25χιλ, εκτός και έχεις καμία κατοπενηνταρα καβαντζα.
Προσωπικά είμαι υπέρ του μεταχειρισμένου σε καλή κατάσταση και εννοείται Όχι ντούκου 25χιλ, εκτός και έχεις καμία κατοπενηνταρα καβαντζα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Το 2008 είναι μια χαρά Και εγώ το κοιτάω. Τελευταία βλεπω και το ρενο αρκανα. Βέβαια λόγω εταιρείας μόνο και αποκλειστικά ληζινγκ όταν ξαναεπιτρεψει το μπος
-
SUV και αυτοκινηση ειναι εννοιες ασυμβατες μεταξυ τους.
Απο κει και περα ο καθενας μπορει να πιστευει οτι νομιζει,και καλα κανει,αλλά μην διαστρεβλωνουμε την αληθεια λογω μοδας.
Απο κει και περα ο καθενας μπορει να πιστευει οτι νομιζει,και καλα κανει,αλλά μην διαστρεβλωνουμε την αληθεια λογω μοδας.
Προφανώς κ κάνεις δε παίρνει suv για να πάει εκτός δρόμου. Για εμένα πλέον το αυτοκίνητο αποτελεί μέσο μετακίνησης κ το μόνο που ζητάω είναι η άνεση. Παλιά που ήμουν ελεύθερος το έβλεπα αλλιώς.stergiosbik έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 12:22SUV και αυτοκινηση ειναι εννοιες ασυμβατες μεταξυ τους.
για ποιο μπουστη λογο; αυτοκινητα σαν ολα τα αλλα ειναι, με λιγο μεγαλυτερη αποσταση απο το εδαφος. δεν μπορω να φανταστω για ποιο λογο δεν θα επρεπε να θεωρουνται αυτοκινητα. για τον μεσο χρηστη, μια χαρα κανουν τη δουλεια τους, με προτερημα απεναντι στα αλλα οτι δε σκυβεις τοσο για να φορτωσεις πραγματα η παιδια, και οτι μπορει να περασεις και απο ενα χωματοδρομο η να καβαλησεις κανα πεζοδρομιο χωρις να βρει.

οσο για την ερωτηση του νηματος, δυσκολο να απαντηθει, χωρις πολλα περισσοτερα στοιχεια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
τα περισσοτερα σουβ βγαινουν και σε 4κινητη εκδοση. μια χαρα χρησιμα ειναι για κανα χωματοδρομο, χιονι, και ρυμουλκηση.Ερμής έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 12:34Προφανώς κ κάνεις δε παίρνει suv για να πάει εκτός δρόμου. Για εμένα πλέον το αυτοκίνητο αποτελεί μέσο μετακίνησης κ το μόνο που ζητάω είναι η άνεση. Παλιά που ήμουν ελεύθερος το έβλεπα αλλιώς.stergiosbik έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 12:22SUV και αυτοκινηση ειναι εννοιες ασυμβατες μεταξυ τους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
Σεβαστες οι γνωμες ολων.
Αν εσεις γουσταρετε να πληρωνετε παραπανω για αυτοκινητα που κανουν χειροτερα αυτο που κανουν τα αντιστοιχα συμβατικα,στα οποια βασιζονται,με γεια σας με χαρα σας.
Αν εσεις γουσταρετε να πληρωνετε παραπανω για αυτοκινητα που κανουν χειροτερα αυτο που κανουν τα αντιστοιχα συμβατικα,στα οποια βασιζονται,με γεια σας με χαρα σας.
Προσωπικά ζητάω ένα αυτοκίνητο που να έχει χώρους, να είναι υβριδικό, να είναι ευρωπαϊκό(Όχι βαγκ) και να είναι άνετο στο δρόμο.
Για πείτε γνώμες. Μέχρι 400 ευρώ στο ληζινγκ δλδ στα 30 χιλιάρικα
Για πείτε γνώμες. Μέχρι 400 ευρώ στο ληζινγκ δλδ στα 30 χιλιάρικα
Οχι δυστυχώς δεν έχουμε τόσα λεφτά. Υπάρχει ενα ποσό κοντά στην αξία του αυτοκινήτου (από αποταμιεύσεις και δώρα γάμου).
Εγώ δεν πήρα ποτέ αμάξι, χρησιμοποιώ το παλιό του πατέρα μου εδώ και 15 χρόνια και δεν ξέρω από αυτοκίνητα. Απλά τώρα που έχουμε και παιδάκι χρειαζόμαστε ένα μεγαλύτερο για άνεση, λιγότερα έξοδα συντήρησης και μικρότερη κατανάλωση βενζίνης.
Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να δανειστούμε από γονείς και παππού από ενα 5χιλ ώστε αντι για το δάνειο από την τράπεζα να αποπληρώνουμε αυτούς με δόσεις κάθε μήνα.
Το ερώτημά μου ήταν αν εκτός του επιτοκίου παίζει να γλιτώσουμε και κάτι ακόμα, πχ να κατέβει κανα χιλιάρικο ακόμα η τιμή.
ΥΓ: Καλά θα ήταν να είχα 150χιλ. Παίζει να με υποστήριζαν και κάτι... ταλαίπωροι εδώ μέσα, που παρακαλάνε να χρεοκοπήσει η επιχείρηση και να μη μπορούμε να έχουμε ασφαλείς μετακινήσεις, με τον μικρό, με ένα καινούριο αυτοκίνητο.
Η εταιρεία δεν δικαιολογεί έξοδα μετακίνησης, οπότε θα ήταν ένα ρίσκο που δεν έχω διάθεση να φορτώσω σε μια επιχείρηση που εδώ και 2 χρόνια βγάζει πολύ μικρό κέρδος. Δεν το θεωρώ σωστή κίνηση.Αν έχεις εταιρεία ψαξου με το leasing.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 2173 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enterprise-psi
12 Φεβ 2024, 11:59
-
- 102 Απαντήσεις
- 7869 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
26 Μαρ 2025, 12:38
-
- 334 Απαντήσεις
- 12671 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Urzaring13
Χθες, 15:41
-
-
Νέα δημοσίευση 11 δόσεις από φέτος ο ΕΝΦΙΑ. Και επίσημα πλέον νοικάρης στην περιουσία σου.
από Μαδουραίος » 08 Απρ 2024, 19:09 » σε Εσωτερική Πολιτική - 278 Απαντήσεις
- 5762 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
02 Αύγ 2024, 12:28
-