Φλερτάρω με παντρεμένους άντρες και μετά ενημερώνω τις συζύγους τους ότι τις απατούν
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Re: Φλερτάρω με παντρεμένους άντρες και μετά ενημερώνω τις συζύγους τους ότι τις απατούν
Πριν χρόνια μέσω σελίδας γνωριμίων είχα βγει με μια που μου το έπαιζε ελεύθερη, αλλά δεν ήταν.
Δυστυχώς έτυχε να είναι γυναίκα συμμαθητή μου από το Δημοτικό.
Τον ενημέρωσα κανονικά, του έδειξα μηνύματα κτλ, με ευχαρίστησε και χώρισε με συνοπτικές διαδικασίες.
Δυστυχώς έτυχε να είναι γυναίκα συμμαθητή μου από το Δημοτικό.
Τον ενημέρωσα κανονικά, του έδειξα μηνύματα κτλ, με ευχαρίστησε και χώρισε με συνοπτικές διαδικασίες.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
- tanipteros
Re: Φλερτάρω με παντρεμένους άντρες και μετά ενημερώνω τις συζύγους τους ότι τις απατούν
είναι σκληροπυρηνική νύμφο αλλά το κρύβει με φεμινισμό...
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

Το ίδιο κάνουν όλες ανεξαιρέτως οι φίλες της της γυναίκας μου .. 

Πολύ βήτα διαλογής η γκόμενα.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
-
Ε αφού το είπε δημόσια, τότε πως θα συνεχίσει να το κάνει;
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Προσπαθει να ξεχασει τον πονο της και τη δυστυχια της στιβοντας και αρμεγοντας τα καψουλια που ασχολουνται μαζι της.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
θέλει να μας πει οτι η εχεμύθεια δεν είναι τσάμπα
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Τι δεν τολμώ; Κι αν μου κάνουν κακό;... Άσε το άλλο, μου φαίνεται κακία να πάω να το πω, θα μείνω πίστη στην ιερότητα του έρωτα, ακόμα και αν είναι χυδαιος...tanipteros έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 14:49ξέρεις...και το σωστό το ξέρεις και όλα...αλλά δεν τολμάς...!Νατάσα έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 14:47Δεν ξέρω, ειλικρινάtanipteros έγραψε: ↑03 Αύγ 2022, 14:42
εμπρός στην ΑΛΗΘΕΙΑ ... μην φρενάρεις...και η αλήθεια θα σώσει ημάς...
"Άχρι καιρού..."
οι πχορουμιτες που στην πεφτουν ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Νομίζω ότι αυτό που θέλει να πει είναι "Φλερτάρω με παντρεμένους άντρες και αν δεν με πάρουν στα σοβαρά, ως όφειλαν, ενημερώνω τις συζύγους τους ότι τις απατούν".
Η ελπίδα είναι παγίδα.

ακριβως
παντως την σταθερη μου συντροφο οποιος η οποια θελει (οπως εχω προτεινει διαχρονικα ) - πολυ ευχαριστως να κανονισω επικοινωνια για να την ενημερωσει για το ποσο ρεμαλι ειμαι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Το κανονικο ειναι αυτο, ομως θα παρει και μενα καμια ξοφαλτση!

"Άχρι καιρού..."
Αψογος!
"Άχρι καιρού..."
δωστους στεγνα - τους αξιζει - μετα να δω πως θα μας κουνανε δαχτυλο κ θα μας γραφουν μαλακιες - οι ξεφτιλισμενοι υποκριταροι του κερατα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ερώτηση για παντρεμένους: Έχετε καυλώσει ποτέ με την πεθερά σας;
από Εκτωρ » 04 Νοέμ 2023, 23:55 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 17 Απαντήσεις
- 1591 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
05 Νοέμ 2023, 12:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η κυβέρνηση μεριμνησε για επίδομα μητρότητας στους ομοφυλους συζύγους
από southern » 20 Απρ 2024, 13:04 » σε Εσωτερική Πολιτική - 47 Απαντήσεις
- 1158 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
22 Απρ 2024, 21:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί οι άντρες...
από Καραμελίτσα » 13 Μάιος 2024, 20:06 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 8 Απαντήσεις
- 754 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
27 Μάιος 2024, 18:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χρειάζονται οι άντρες τις γυναίκες;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 18 Φεβ 2025, 11:23 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 12 Απαντήσεις
- 320 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
18 Φεβ 2025, 17:33
-