Καταδεικνύεις την ελαφρότητα των διαλόγων μου ή κάνω λάθος;John Dear έγραψε: ↑07 Ιαν 2023, 12:57Προφανώς το λες στον εαυτό σου για να το πιστέψεις. Δεν σε έχω δει να κάνεις σοβαρό διάλογο.
Το παιχνίδι της σιωπής
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Το παιχνίδι της σιωπής
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κανένας δεν πιάνεται από το ότι δεν έχουν σημασία οι λέξεις αλλά το αν είναι κακεντεχής ο χρήστης που πιθανά να χρησιμοποιεί "αποδεκτές" λέξεις.
- Dwarven Blacksmith
Εγώ πιστεύω θα αναδειχθεί η υποκρισία των προχωκάγκουρων μέσα απ' όλο αυτό.

Ε, τότε να προστεθεί στους κανόνες του φόρουμ και ο κακεντρεχής λόγος.
Κάτι άλλο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και την κακεντρέχεια. Και τα επιπόλαια συμπεράσματα, την επιτήδευση, την ασέβεια, την άθεια και τη μη κατανόηση νοημάτων, τις προσωπικές επιθέσεις. Τον συνδυασμό και το λογο όλων αυτών. Γιατί ο λόγος που μπορεί να γίνει ένα απ' αυτά κάποια στιγμή, μπορεί να είναι απλά στιγμιαία συναισθηματικός, πράγμα αποδεκτό για μένα. Για μένα το τονίζω, δεν το απαιτώ για όλους.
Δεν γίνεται. Θα καταρεύσει το οικοδόμημα. Πολύ θα το ήθελα αλλά δεν βλέπω μέλλον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος John Dear την 07 Ιαν 2023, 13:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οκ, τότε ας εμπλουτίσουμε το θέμα. Προτείνω να κάνουμε κόκκινα τα απαράδεκτα και να κάνουμε πράσινα τα στιγμιαία συναισθηματικά.John Dear έγραψε: ↑07 Ιαν 2023, 13:09Και την κακεντρέχεια. Και τα επιπόλαια συμπεράσματα, την επιτήδευση, την ασέβεια, την άθεια και τη μη κατανόηση νοημάτων, τις προσωπικές επιθέσεις. Τον συνδυασμό και το λογο όλων αυτών. Γιατί ο λόγος που μπορεί να γίνει ένα απ' αυτά κάποια στιγμή, μπορεί να είναι απλά στιγμιαία συναισθηματικός, πράγμα αποδεκτό για μένα. Για μένα το τονίζω, δεν το απαιτώ για όλους.
Πρέπει να γίνουμε δημιουργικοί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑07 Ιαν 2023, 13:04Εγώ πιστεύω θα αναδειχθεί η υποκρισία των προχωκάγκουρων μέσα απ' όλο αυτό.

- vantono
Πώς παίζεται τελικά, μάθαμε? Εχει και ζάρια ή όχι?
- Cecily Anne
Σε λέω εγώ τώρα στραβοκαλουπωμένο πασούμι. Μου το διαγράφουν. Ε αν ξαναειπωθεί και δε διαγραφεί είναι φάουλ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- vantono
Θέλω να έχει και λίγο υποκριτική (σχεδόν και υποκρισία) μέσα όμως, αλλιώς δεν εχει νοστιμιά.

Κατι σαν πέφτει η νυχτα στο Παλερμο ενα πράγμα

- Dwarven Blacksmith
Και ποια θα είναι η πηγή για το ότι στο διέγραψαν την πρώτη φορά; Θα προσέρχονται μάρτυρες για κατάθεση;Cecily Anne έγραψε: ↑07 Ιαν 2023, 13:27Σε λέω εγώ τώρα στραβοκαλουπωμένο πασούμι. Μου το διαγράφουν. Ε αν ξαναειπωθεί και δε διαγραφεί είναι φάουλ.

- Cecily Anne
Θες και μάρτυρες τρομάρα σου. Μετράει ο λόγος μας.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑07 Ιαν 2023, 13:28Και ποια θα είναι η πηγή για το ότι στο διέγραψαν την πρώτη φορά; Θα προσέρχονται μάρτυρες για κατάθεση;Cecily Anne έγραψε: ↑07 Ιαν 2023, 13:27Σε λέω εγώ τώρα στραβοκαλουπωμένο πασούμι. Μου το διαγράφουν. Ε αν ξαναειπωθεί και δε διαγραφεί είναι φάουλ.

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εξαρτάται. Άλλο να γράψει κάποιος στραβοκαλουπωμένο πασούμι επειδή είναι κακεντρεχής και μισαλλόδοξος και άλλο να γράψει στραβοκαλουπωμένο πασούμι λόγω στιγμιαίου συναισθηματισμού.Cecily Anne έγραψε: ↑07 Ιαν 2023, 13:27Σε λέω εγώ τώρα στραβοκαλουπωμένο πασούμι. Μου το διαγράφουν. Ε αν ξαναειπωθεί και δε διαγραφεί είναι φάουλ.
Υπάρχει μια ποιοτική διαφορά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 07 Ιαν 2023, 13:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αγαπημένο σας παιχνίδι ως παιδι
από zteo » 06 Απρ 2024, 21:31 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 56 Απαντήσεις
- 1293 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από antaras
07 Απρ 2024, 07:44
-
-
- 19 Απαντήσεις
- 476 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rocco Siffredi
30 Σεπ 2024, 22:24
-
-
Νέα δημοσίευση Να παίξω κι εγώ αυτό το παιχνίδι που ζητάς φιλιά από άγνωστες;
από Έκτωρ » 06 Απρ 2024, 18:08 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 17 Απαντήσεις
- 583 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ελ_ρία
08 Απρ 2024, 17:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Άγρια συμπλοκή με παίκτες της Κροατίας μετά το παιχνίδι με την Ελλάδα
από Frappezitis » 09 Ιούλ 2024, 06:19 » σε Αθλητικά - 16 Απαντήσεις
- 714 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
09 Ιούλ 2024, 14:08
-