Πόσο αχάριστοι είναι οι πολιτικοί της ΝΔ.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Re: Πόσο αχάριστοι είναι οι πολιτικοί της ΝΔ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 26 Μαρ 2023, 16:12

Μπίστης έγραψε:
26 Μαρ 2023, 16:08
Όλοι οι πολιτικοί είναι αναίσθητοι αλλιώς δεν θα έκαναν αυτό το παρασιτικό επάγγελμα ... :102:
Μηδενισμος. :-?
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 26 Μαρ 2023, 16:14

Μπίστης έγραψε:
Όλοι οι πολιτικοί είναι αναίσθητοι αλλιώς δεν θα έκαναν αυτό το παρασιτικό επάγγελμα ... :102:
Να μην τους ψήφιζαν κιόλας, το συζητάγαμε κάτω από άλλη βάση.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 26 Μαρ 2023, 16:17

Bazoomba έγραψε:
26 Μαρ 2023, 16:12
Μπίστης έγραψε:
Γιατί όχι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 26 Μαρ 2023, 16:17

Bazoomba έγραψε:
Μπίστης έγραψε:
:romance-hearteyes::romance-hearteyes:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 26 Μαρ 2023, 16:17

Bazoomba έγραψε:
Μπίστης έγραψε:
:102:
Κάτι που συνήθως παρατηρώ σε άλλους όταν δεν αντιλαμβάνονται έστω λεπτές διαφοροποιήσεις αλλα αν μιιλάμε γιά βαζελογαβ... εεεε πασόκ & νδ, είναι μιά κλειστή σάπια κάστα
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα » 26 Μαρ 2023, 16:17

Μπίστης έγραψε:
Ισαποστακισμός.
Z

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 26 Μαρ 2023, 16:22

Πασιφάη έγραψε:
26 Μαρ 2023, 15:58
Otto Weininger έγραψε:
26 Μαρ 2023, 11:02
Πασιφάη έγραψε:
25 Μαρ 2023, 23:14

Είναι η δεύτερη φορά που το χρησιμοποιείς στην κοπέλα και δεν αρμόζει. Είσαι και στο χώρο της υγείας. Πες της απλά πως λέει μαλακίες αν δεν συμφωνείς. Έλα σε παρακαλώ.
Μαλακίες λέω εγώ. Λες εσύ, λέμε όλοι εδώ μέσα κάθε τόσο. Μαλακίες λέει και εκείνη ενίοτε.

Το πρόβλημα ξεκινάει όταν τις μαλακίες τις πιστεύεις, τις κάνεις βίωμα και "ρυθμίζεις" τον εγκέφαλο βάσει αυτών.

Η συγκεκριμένη έχει με αυτά που γράφει, αποδειξει ότι τα πιστεύει. Απόδειξη (μια από τις πολλές) τα όσα παραληρηματικά έγραψε πιο κάτω.
Ένας που σκέφτεται έτσι δείχνει το λιγότερο, ότι κάτι τον κλόνισε και "μπλόκαρε" το σύστημα.

Δεν γράφει "γαμώ την ΝΔ, πίστευα ότι θα τα έχει κάνει όλα και δεν τα έκανε" πχ. Μοιάζει σαν άτομο που πάσχει από μετατραυματικό στρες. Δες την υπογραφή, το άβαταρ που έβαλε πρόσφατα μετά το γεγονός και πολλά άλλα.

Είτε αυτό που γράφω, είτε είναι εντελώς χαζή τελικά με την κυριολεκτική έννοια (θυμίζω νήμα με την ιδέα περί εταιρίας με χάκερ)

Σε κάθε περίπτωση, επειδή δεν κρατάει το φλιπάρισμα για την πάρτη της αλλά επιτίθεται και σε άλλους κατηγορώντας τους λίγο πολύ ότι σιγοντάρουν δολοφόνους, ας πάει να τα λύσει να είναι όλα καλά.
Να με συγχωρείς, μα είσαι λάθος. Αν κάτσω και απαριθμήσω όλα όσα έχουν γραφτεί εδώ μέσα και ομιλώ για την Εσωτερική Πολιτική, θα βρω διαμάντια και παραληρήματα δίχως αύριο. Παπάρες που ακόμη κι αν τις έβαζες μπροστά σε ένα πιτσιρίκι θα σου έλεγε ''δε γαμιέσαι ρε μαλάκα'', ξερά. Και προφανώς βάζω και τον ''σπουδαίο'' εαυτό μου μέσα.
Όπως και να'χει δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να χαρακτηρίζεις ανθρώπους ''για το γιατρό'', δίχως διάγνωση. Και δεν είσαι γιατρός.
Με αγάπη στο λέω και πρόσεχε την συμπεριφορά σου. Για ένα κωλοκόμμα θεωρώ πως είναι άσχημο γενικότερα να φτάνουμε στα άκρα. Στο φινάλε, δεν σου δίνει να φας κάποιος αν δεν δουλέψεις.
Μα αν προσέξεις δεν έκανα διάγνωση. Λέω όμως το προφανές: μετά το θέμα στα Τέμπη έχει χάσει το μέτρο για να το πω ευγενικά. Είναι φανερό ότι την κλόνισε παραπάνω από τον μέσο όρο.

Μη με κάνεις να σου βάλω ένα compilation από ποστ που να αποδεικνύουν αυτά που λέω, γιατί θα χοντρυνει το πράγμα.

Δεν χρειάζεται να είμαι γιατρός για να αντιληφθώ τα παραπάνω

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 26 Μαρ 2023, 16:28

Πασιφάη έγραψε:
25 Μαρ 2023, 23:29
Niki έγραψε:
25 Μαρ 2023, 18:27
Τι χρειαζότανε να ξεπεράσει ένας ψηφοφόρος για να ψηφίσει την ΝΔ του Μητσοτάκη.
Το χρέος της ΝΔ σαν κόμμα.
Το σκάνδαλο της Siemens.
Την ευθύνη που είχε η ΝΔ για την χρεωκοπία της χώρας.
Τα σκάνδαλα της ΝΔ για όλα τα προηγούμενα χρόνια με μίζες με διορισμούς στο δημόσιο των δικών τους ανθρώπων.

και πολλά άλλα.
Αφού τα κατάπιε όλα αυτά.
Αφού είδε ότι και οι άλλοι άλλα έλεγαν άλλα έκαναν.
Με πολύ βαριά καρδιά έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στην ΝΔ να δείξει ότι θα ξεπλύνει όλα τα προηγούμενα κακώς κείμενα.

Αντί αυτού όμως είχαμε μια από τα ίδια.

Κρίμα.
Δες το ευρύτερα. Ο δικομματισμός ήταν αυτός που κυριαρχούσε ( και κυριαρχεί στην Ελλάδα..), μετά τη Χούντα. Πετάχτηκε κάποια στιγμή και η πορδή του Συριζα δειλά - δειλά, ( την οποία δεν αρνούμαι πως κάποτε ψήφισα..), έφαγε πσωμάκι, λίγδωσε τ'αντεράκι της και έγινε τα ίδια σκατά με τους υπόλοιπους.
Δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ και για κανένα λόγο κόμμα, που να ενκύψει πραγματικά στα προβλήματα του Έλληνα. Η εξουσία διαφθείρει.
Δεν υπάρχει ίσο παϊδι. Τέρμα.
Θεωρώ ότι μόλις γεννηθεί ή πάει να γεννηθεί κάτι καλό τα παλιά κόμματα το καπελώνουν και το σβήνουν.
Σίγουρα υπήρξαν ενάρετες περιπτώσεις ανθρώπων στην χώρα μας που ήθελαν να προσφέρουν στην χώρα.
Γρήγορα τα μεγάλα κόμματα τους καπέλωσαν ή τους συκοφάντησαν.
Για αυτό δεν γεννιέται τίποτα καλό στο πολιτικό σκηνικό στην χώρα μας.
Για αυτό θα έχουμε Μητσοτάκη τον Γ , Παπανδρέου τον Δ η Καραμανλή τον 4 και πάει λέγοντας.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.

Άβαταρ μέλους
Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 26 Μαρ 2023, 16:44

Otto Weininger έγραψε:
26 Μαρ 2023, 16:22

Μα αν προσέξεις δεν έκανα διάγνωση. Λέω όμως το προφανές: μετά το θέμα στα Τέμπη έχει χάσει το μέτρο για να το πω ευγενικά. Είναι φανερό ότι την κλόνισε παραπάνω από τον μέσο όρο.

Μη με κάνεις να σου βάλω ένα compilation από ποστ που να αποδεικνύουν αυτά που λέω, γιατί θα χοντρυνει το πράγμα.

Άκου αγαπητέ κύριε ψυχαναλυτή.
Ναι μου στοίχισε μετα τα Τέμπη.
Έκλαιγα δύο μέρες.
Είμαι μάνα και ένοιωθα τον πόνο των μανάδων.

Η υπογραφή μου πηγάζει από τις ενοχές που νοιώθω.
Βλέπεις δεν είναι μόνο μια ψήφος έκανα λάθος ας πάει στα τσακίδια.
Πίστεψα στην ΝΔ και την στήριξα.
Τραπεζώματα , κλείσιμο αιθουσών για ομιλίες , καλωσορίσματα εκδηλώσεις ,μέχρι και άνθρωπο από το απέναντι κόμμα κατάφερα να τον κάνω να έρθει στα δεξιά.
Δεν με νοιάζουν τα λεφτά έχω αρκετά.
Δεν είχα καμία βλέψη η έψαχνα βολεψιά.
Ήθελα απλά να κάνουν κάτι καλό στον τόπο και πίστεψα στα λόγια μεταμέλειας τους για το παρελθόν.
Όλο αυτός ο παραλογισμός εκ των υστέρων και όλο αυτό το χάλι με έκανε να νοιώσω συνυπεύθυνη.

Η διαφορά μας είναι ότι αυτό που εγώ λέω συνείδηση εσύ το λες τρέλα.
Η αυτό που λέω τσιπα πάλι εσύ το λές τρέλα.
Δεν με νοιάζει αν εσύ είσαι ασυνείδητος ή ξετσίπωτος.
Σταμάτα τις προσωπικές επιθέσεις.
Μίλα επί του θέματος.
Δεν μπορείς να με εξαφανίσεις να μην γράφω.
Δεν μπορείς να με απειλήσεις ,ή να με φοβίσεις ,ή να μου κάνεις μπούλινγκ.
Τίποτα δεν πετυχαίνεις.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 26 Μαρ 2023, 17:02

Niki έγραψε:
26 Μαρ 2023, 16:44
Otto Weininger έγραψε:

Έκλαιγα δύο μέρες.

Τραπεζώματα , κλείσιμο αιθουσών για ομιλίες , καλωσορίσματα εκδηλώσεις ,μέχρι και άνθρωπο από το απέναντι κόμμα κατάφερα να τον κάνω να έρθει στα δεξιά.
Ήθελα απλά να κάνουν κάτι καλό στον τόπο και πίστεψα στα λόγια μεταμέλειας τους για το παρελθόν.
Όλο αυτός ο παραλογισμός εκ των υστέρων και όλο αυτό το χάλι με έκανε να νοιώσω συνυπεύθυνη.

Μίλα επί του θέματος.
Τίποτα δεν πετυχαίνεις.
Δεν έχω σκοπό να κάνω τίποτα από τα παραπάνω που λες. Διότι για προσπαθήσω να κάνω κάτι τέτοιο, προϋποθέτει αφενός να είμαι καθίκι αφετέρου να είσαι κάποια που λέει κάτι σημαντικό.
Δεν ισχύει τίποτα από τα 2.

Προσωπικές επιθέσεις, δεν σου έκανα. Εσύ κρίνεις ότι στηρίζω δολοφόνους, εγώ κρίνω ότι γράφεις ανισορροπα.

Ανισορροπο είναι ακόμα και το παραλήρημα πιο πάνω που πραγματικά δεν ξέρεις από πού να το πιάσεις.

Μόλις ανοίξεις και ένα νήμα "Τι είδους μαστίγιο θα προτιμούσατε για αυτομαστιγωμα στα πλαίσια τιμωρίας ; " θα έχει δέσει το γλυκό.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 26 Μαρ 2023, 18:42

Otto Weininger έγραψε:
26 Μαρ 2023, 17:02
Niki έγραψε:
26 Μαρ 2023, 16:44
Otto Weininger έγραψε:

Έκλαιγα δύο μέρες.

Μίλα επί του θέματος.
Τίποτα δεν πετυχαίνεις.
Δεν έχω σκοπό να κάνω τίποτα από τα παραπάνω που λες. Διότι για προσπαθήσω να κάνω κάτι τέτοιο, προϋποθέτει αφενός να είμαι καθίκι αφετέρου να είσαι κάποια που λέει κάτι σημαντικό.
Δεν ισχύει τίποτα από τα 2.

Προσωπικές επιθέσεις, δεν σου έκανα. Εσύ κρίνεις ότι στηρίζω δολοφόνους, εγώ κρίνω ότι γράφεις ανισορροπα.

Ανισορροπο είναι ακόμα και το παραλήρημα πιο πάνω που πραγματικά δεν ξέρεις από πού να το πιάσεις.

Μόλις ανοίξεις και ένα νήμα "Τι είδους μαστίγιο θα προτιμούσατε για αυτομαστιγωμα στα πλαίσια τιμωρίας ; " θα έχει δέσει το γλυκό.
οκ άρα τα είπαμε όλα και ο νοων νοειτω.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 26 Μαρ 2023, 18:46

Niki έγραψε:
26 Μαρ 2023, 16:28
Πασιφάη έγραψε:
Niki έγραψε:
25 Μαρ 2023, 18:27
Τι χρειαζότανε να ξεπεράσει ένας ψηφοφόρος για να ψηφίσει την ΝΔ του Μητσοτάκη.
Το χρέος της ΝΔ σαν κόμμα.
Το σκάνδαλο της Siemens.
Την ευθύνη που είχε η ΝΔ για την χρεωκοπία της χώρας.
Τα σκάνδαλα της ΝΔ για όλα τα προηγούμενα χρόνια με μίζες με διορισμούς στο δημόσιο των δικών τους ανθρώπων.

και πολλά άλλα.
Αφού τα κατάπιε όλα αυτά.
Αφού είδε ότι και οι άλλοι άλλα έλεγαν άλλα έκαναν.
Με πολύ βαριά καρδιά έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στην ΝΔ να δείξει ότι θα ξεπλύνει όλα τα προηγούμενα κακώς κείμενα.

Αντί αυτού όμως είχαμε μια από τα ίδια.

Κρίμα.
Δες το ευρύτερα. Ο δικομματισμός ήταν αυτός που κυριαρχούσε ( και κυριαρχεί στην Ελλάδα..), μετά τη Χούντα. Πετάχτηκε κάποια στιγμή και η πορδή του Συριζα δειλά - δειλά, ( την οποία δεν αρνούμαι πως κάποτε ψήφισα..), έφαγε πσωμάκι, λίγδωσε τ'αντεράκι της και έγινε τα ίδια σκατά με τους υπόλοιπους.
Δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ και για κανένα λόγο κόμμα, που να ενκύψει πραγματικά στα προβλήματα του Έλληνα. Η εξουσία διαφθείρει.
Θεωρώ ότι μόλις γεννηθεί ή πάει να γεννηθεί κάτι καλό τα παλιά κόμματα το καπελώνουν και το σβήνουν.
Σίγουρα υπήρξαν ενάρετες περιπτώσεις ανθρώπων στην χώρα μας που ήθελαν να προσφέρουν στην χώρα.
Για αυτό θα έχουμε Μητσοτάκη τον Γ , Παπανδρέου τον Δ η Καραμανλή τον 4 και πάει λέγοντας.
Δεν ισχύει φυσικά.Γεννήθηκε το κόμμα σύριζα,δεν το καπέλωσε κανείς και κυβέρνησε.

Άβαταρ μέλους
Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 26 Μαρ 2023, 18:49

πατησιωτης έγραψε:
26 Μαρ 2023, 18:46
Niki έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:

Δεν ισχύει φυσικά.Γεννήθηκε το κόμμα σύριζα,δεν το καπέλωσε κανείς και κυβέρνησε.
Μα ακριβώς κόμματα σαν το Συριζα θέλουν να υπάρχουν το αφήνουν να υπάρχει για να δείχνουν αυτοί σημαντικοί.
Δεν εννοώ κάτι τέτοιο.

Άβαταρ μέλους
Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 26 Μαρ 2023, 18:54

Θα το εξηγήσω , στις προηγούμενες εκλογές ζητούσανε συγχώρεση και μια δεύτερη ευκαιρία για να δείξουν ότι δεν θα είναι μια από τα ίδια.
Τώρα γίνανε εξουσία λένε αν δεν μας ψηφίσετε είναι σαν να ψηφίζετε Συριζα.
Όποιος δεν ψηφίζει ΝΔ δίνει πλεονέκτημα στο Συριζα.
Αυτό είναι όλο το σκεπτικό των Νδημοκρατών.
Δηλαδή αυτό που μπορεί να προσφέρει η ΝΔ είναι να βγει για να μην έρθει το Συριζα.
Τα παλιά που έκαναν και πριν τον καιρό των πατεράδων μας.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 26 Μαρ 2023, 19:07

Niki έγραψε:
26 Μαρ 2023, 18:49
πατησιωτης έγραψε:
26 Μαρ 2023, 18:46
Niki έγραψε:

Μα ακριβώς κόμματα σαν το Συριζα θέλουν να υπάρχουν το αφήνουν να υπάρχει για να δείχνουν αυτοί σημαντικοί.
Δεν εννοώ κάτι τέτοιο.
Νίκη δεν τα θέλουν κάποιοι,αυτά επιλέγονται από τον λαό.
Για να μιλήσουμε τώρα σοβαρά για τα Τέμπη,τους λόγους για τους οποίους αργούν τα δημόσια έργα που ενσωματώνουν νέα τεχνολογία τους είχα γράψει σε κάποιο νήμα, αν θέλεις τους ξαναγράφω.
Περιληπτικά το πρόβλημα είναι ότι το δημόσιο δεν έχει μηχανικούς που να μπορούν να κάνουν πλήρεις και σωστές μελέτες για αυτά τα θέματα και προφανώς δεν είχε και ο ΟΣΕ.
Και πως να έχει αφού η νέα τεχνολογία παράγεται έξω από την Ελλάδα;έχω τελειώσει μηχανολόγος στο πολυτεχνείο και ξέρω τι σου λέω.Συμφωνα με το ΤΕΕ αυτό σημαίνει ότι είμαι αρμόδιος για οτιδήποτε άψυχο κινείται (για τα ακίνητα είναι οι πολιτικοί μηχανικοί :D ) συν οτιδήποτε λειτουργεί με ηλεκτρικό ρεύμα.
Αυτό σημαίνει ότι εάν αύριο ένας Γιαπωνέζος κατασκευάσει κάποιο ρομπότ και αυτό εισαχθεί στην Ελλάδα και πρέπει να το πάρει η εταιρία μου σε μένα θα πουν δες πως δουλεύει.Αυτό δεν σημαίνει ότι θα ξέρω όμως.
Βάζουν λοιπόν κάποιους στον ΟΣΕ να συντάξουν μελέτες για να μπει το νέο σύστημα τηλεδιοίκησης.Αυτοί αντιγράφουν άλλες ξένες μελέτες,κάνουν ότι μπορούν αλλά υπάρχουν κενά.Όταν έρχεται η ώρα της εφαρμογής της μελέτης τα κενά βγαίνουν στην επιφάνεια και οι εργολάβοι ζητάνε αναθεώρηση,νέες εργασίες και παρατάσεις.Ο υπουργός δεν μπορεί να μην τις δώσει διότι αλλιώς το έργο δεν λειτουργεί.
Αυτό το γαιτανάκι συνεχίζεται για χρόνια και τα κενά καλύπτονται εκ των ενόντων.Κανείς Καραμανλής ή Σπίρτζης δεν μπορεί να κάνει μαγικά και να το αντιμετωπίσει.
Τι μπορούν να κάνουν;αυτό που έγινε με τα εντελώς αυτοχρηματοδοτούμενα έργα - δηλαδή να αναθέσουν σε κάποιον ξένο να φτιάξει το έργο και να το παραδώσει με το κλειδί στο χέρι και να το λειτουργεί π.χ.για 30 χρόνια.Αυτό όμως στην ελληνική πολιτική θεωρείται "ξεπούλημα".Δεν υπάρχει τρόπος το δημόσιο να κάνει γρήγορα έργα νέας τεχνολογίας με άλλον τρόπο.
Όσον αφορά τώρα τους διάφορους σταθμάρχες για να τον είχαν απολύσει αυτόν θα έπρεπε να υπάρχει η έννοια της απόλυσης μονίμου υπαλλήλου λόγω ανεπάρκειας.Αυτό δεν το θέλουν αυτοί ακριβώς που φωνάζουν σήμερα.Περάσαμε ολόκληρη μνημονιάρα και κανείς υπάλληλος του δημοσίου δεν απολύθηκε.
Οι υπουργοί δεν έχουν το μαγικό ραβδί να μεταμορφώσουν ανεπαρκείς σε επαρκείς.Κινούνται μέσα στα πλαίσια που έχουν προκαθορισθεί.Σε όλο το δημόσιο υπάρχουν ανάλογοι "σταθμάρχες" που δεν μπορεί να απολύσει κανείς.Ούτε η Δούρου μπορούσε ούτε ο Καραμανλής και πάντως εσύ δεν έχεις καμμιά ευθύνη για να στενοχωριέσαι.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών