Από το να ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ 1000 φορές κασιδιαρηςΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 11:10Η αλήθεια είναι πως τα κόμματα έχουν κουράσει.
Λέω να ψηφίσω κάποιον ανεξάρτητο υποψήφιο στις επερχόμενες εκλογές.
Ηλίας Κασιδιάρης: Θα είμαι υποψήφιος
Re: Ηλίας Κασιδιάρης: Θα είμαι υποψήφιος
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Και τότε γιατί έφυγαν;δεν έγινε καμμία επανάσταση,δεν τους ανέτρεψε κανείς.Μόνοι τους σηκώθηκαν και έφυγαν.Aprilianos έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 11:20Έλα τώρα. Μια χαρά περνούσε ο κόσμος τότε.
Ήμουν παιδακι στους αλκιμους και τα θυμάμαι
Εάν δεν απαντήσετε στο ερώτημα αυτό (που δεν υπάρχει απάντηση) δεν έχει σημασία η νοσταλγία.
Είστε στην ίδια θέση με τους κομμουνιστές στη Ρωσία.Φωνάζουν συνέχεια πόσο καλύτερα ήταν στην ΕΣΣΔ και ο Πούτιν τους ρωτάει : και τότε γιατί την διαλύσατε;διότι αυτοί την διέλυσαν.Και σε αυτό δεν υπάρχει απάντηση.
Έπρεπε να μην κατεβειβστις πρώτες ο κασιδιαρης και να κατέβει στις δεύτερες με διαλυμένη Βουλή χωρίς τη δυνατότητα ψήφισης φωτογραφικών νόμων εναντίον τουΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 11:24γρήγορα μια τροπολογία
η δημοκρατία μας κινδυνεύει και πάλι
Επειδή ηττήθηκαν στην Κύπρο ή μάλλον επειδή δεν πολέμησαν. Όπως θα φύγει λαιβοποιπς δημοκράτης συμφωνήσει σε συνεκμετάλλευση με τους μογγολουςπατησιωτης έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 11:38Και τότε γιατί έφυγαν;δεν έγινε καμμία επανάσταση,δεν τους ανέτρεψε κανείς.Μόνοι τους σηκώθηκαν και έφυγαν.Aprilianos έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 11:20Έλα τώρα. Μια χαρά περνούσε ο κόσμος τότε.
Εάν δεν απαντήσετε στο ερώτημα αυτό (που δεν υπάρχει απάντηση) δεν έχει σημασία η νοσταλγία.
Είστε στην ίδια θέση με τους κομμουνιστές στη Ρωσία.Φωνάζουν συνέχεια πόσο καλύτερα ήταν στην ΕΣΣΔ και ο Πούτιν τους ρωτάει : και τότε γιατί την διαλύσατε;διότι αυτοί την διέλυσαν.Και σε αυτό δεν υπάρχει απάντηση.
- Aprilianos
Θα είχαμε προχωρήσει σε μια Ελλάδα χωρίς καμία πιθανότητα αριστερής κυβέρνησης στη χώρα.. Ο δικαιωματισμος θα ήταν πεθαμένος. Τόση κακή ήταν η "χούντα ";πατησιωτης έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 11:38Και τότε γιατί έφυγαν;δεν έγινε καμμία επανάσταση,δεν τους ανέτρεψε κανείς.Μόνοι τους σηκώθηκαν και έφυγαν.Aprilianos έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 11:20Έλα τώρα. Μια χαρά περνούσε ο κόσμος τότε.
Μακάρι να τα καταφέρει μην χρειαστεί να γίνει το απευκταίο, να αναγκαστούμε να το ρίξουμε συριζα.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Έριξα μια ματιά σ' αυτό.
Άδειασμα Αλιβιζάτου σε Κασιδιάρη που ανακοίνωσε ότι θα κατέβει στις εκλογές ως ανεξάρτητος
https://www.skai.gr/news/politics/alivi ... -stis-eklo
Μπορεί να κάνει κάποιος μια ανάλυση;
Άδειασμα Αλιβιζάτου σε Κασιδιάρη που ανακοίνωσε ότι θα κατέβει στις εκλογές ως ανεξάρτητος
https://www.skai.gr/news/politics/alivi ... -stis-eklo
Μπορεί να κάνει κάποιος μια ανάλυση;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Lord Brum έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 11:39Επειδή ηττήθηκαν στην Κύπρο ή μάλλον επειδή δεν πολέμησαν. Όπως θα φύγει λαιβοποιπς δημοκράτης συμφωνήσει σε συνεκμετάλλευση με τους μογγολουςπατησιωτης έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 11:38Και τότε γιατί έφυγαν;δεν έγινε καμμία επανάσταση,δεν τους ανέτρεψε κανείς.Μόνοι τους σηκώθηκαν και έφυγαν.Aprilianos έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 11:20
Έλα τώρα. Μια χαρά περνούσε ο κόσμος τότε.
Σωστό.Και τότε γιατί αυτοαποκαλούνται "εθνικιστές";

Επειδή ήταν τουλάχιστον στα λόγια. Αυτό δε σημαίνει ότι ήταν και ικανοί στα γεωπολιτικά. Στα οικονομικα ηταν τιτανες. Αν δεν είχαν αποσύρει τη μεραρχία από την Κύπρο θα κυβερνούσαν ακομαπατησιωτης έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 11:42Lord Brum έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 11:39Επειδή ηττήθηκαν στην Κύπρο ή μάλλον επειδή δεν πολέμησαν. Όπως θα φύγει λαιβοποιπς δημοκράτης συμφωνήσει σε συνεκμετάλλευση με τους μογγολουςπατησιωτης έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 11:38
Και τότε γιατί έφυγαν;δεν έγινε καμμία επανάσταση,δεν τους ανέτρεψε κανείς.Μόνοι τους σηκώθηκαν και έφυγαν.
- Aprilianos
Ο Παπαδόπουλος είχε ανατραπεί από τον ιωαννιδηπατησιωτης έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 11:42Lord Brum έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 11:39Επειδή ηττήθηκαν στην Κύπρο ή μάλλον επειδή δεν πολέμησαν. Όπως θα φύγει λαιβοποιπς δημοκράτης συμφωνήσει σε συνεκμετάλλευση με τους μογγολουςπατησιωτης έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 11:38
Και τότε γιατί έφυγαν;δεν έγινε καμμία επανάσταση,δεν τους ανέτρεψε κανείς.Μόνοι τους σηκώθηκαν και έφυγαν.
-
Eγώ όμως σε ρώτησα γιατί παραιτήθηκε διότι παραιτήθηκε.Ο άλλος απάντησε και προχώρησα στην επόμενη ερώτηση.Aprilianos έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 11:41Θα είχαμε προχωρήσει σε μια Ελλάδα χωρίς καμία πιθανότητα αριστερής κυβέρνησης στη χώρα.. Ο δικαιωματισμος θα ήταν πεθαμένος. Τόση κακή ήταν η "χούντα ";πατησιωτης έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 11:38Και τότε γιατί έφυγαν;δεν έγινε καμμία επανάσταση,δεν τους ανέτρεψε κανείς.Μόνοι τους σηκώθηκαν και έφυγαν.Aprilianos έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 11:20
Έλα τώρα. Μια χαρά περνούσε ο κόσμος τότε.
Επαναλαμβάνω ότι είστε στην ίδια ακριβώς θέση με τον Ζουγκάνωφ στη Ρωσία που λέει διάφορα υπέρ του σοσιαλισμού και τον ρωτάει ο Πούτιν αφού τον είχαμε τον σοσιαλισμό γιατί τον καταργήσατε;

Είναι ότι πιθανόν να είναι και πυροτέχνημα για να φανατίσει περισσότερο τους υποστηρικτές του υπέρ του Σύριζα.
Γιατί θάβει τόσο την Ελληνική Λύση όσο και τη ΝΙΚΗ.
Άρα τί μένει;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Δηλαδή εσύ θέλεις κάποιον που να είναι στα λόγια;Lord Brum έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 11:44Επειδή ήταν τουλάχιστον στα λόγια. Αυτό δε σημαίνει ότι ήταν και ικανοί στα γεωπολιτικά. Στα οικονομικα ηταν τιτανες. Αν δεν είχαν αποσύρει τη μεραρχία από την Κύπρο θα κυβερνούσαν ακομα

Αυτή είναι η ειρωνεία της ιστορίας : τα εθνικιστικά καθεστώτα και όχι μόνο στην Ελλάδα (βλ Χίτλερ,Μουσσολίνι,Βιντέλα κλπ) πέφτουν γιατί χάνουν πολέμους και τα κομμουνιστικά επειδή χρεωκοπούν.
Δηλαδή και οι δύο αποτυγχάνουν στον τομέα για τον οποίο νομίζουν ότι είναι ειδικοί.

Θελω καποιον που τουλαχιστον εχει την προθεση ή το οραμα να ανασυστησει την ελλαδα ως εθνικο κρατος χωρις λαθρο, να απελευθερώσει βόρειο ήπειρο, Κύπρο, Ίμβρο τενεδο αντί για κάποιον που οραματίζεται ένα ήσυχο καλοκαίριπατησιωτης έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 11:49Δηλαδή εσύ θέλεις κάποιον που να είναι στα λόγια;Οι ίδιοι δεν προτάθηκαν ως οικονομολόγοι αλλά ως κάτι άλλο.Ως οικονομολόγοι αυτοπροτάθηκαν οι κομμουνιστές και χρεωκόπησαν.
Αυτή είναι η ειρωνεία της ιστορίας : τα εθνικιστικά καθεστώτα και όχι μόνο στην Ελλάδα (βλ Χίτλερ,Μουσσολίνι,Βιντέλα κλπ) πέφτουν γιατί χάνουν πολέμους και τα κομμουνιστικά επειδή χρεωκοπούν.
Δηλαδή και οι δύο αποτυγχάνουν στον τομέα για τον οποίο νομίζουν ότι είναι ειδικοί.
Προσπαθησε να κρυφτει, του πουλ αουτ ε μπαμ-μπουζλ που λαιναι οι μερικανοι, αλλα το γατονι τον γκανταλαβε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παραιτήθηκε από τον Δήμο Αθηναίων o Ηλίας Κασιδιάρης - NIKH του αντιφασιστικού κινήματος
από Frappezitis » 16 Ιαν 2024, 18:45 » σε Εσωτερική Πολιτική - 22 Απαντήσεις
- 620 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
16 Ιαν 2024, 20:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2816 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 205 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
28 Φεβ 2024, 20:04
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 443 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-