Δεν είσαι bot ;The Rebel έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 22:20Αισχος αυτο ειναι Σοβιετικο ψυγειο να ζητησεις απο τον Μητσοθαφτη να σου παρει ενα μοντερνο Gay.Libre arbitre έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 11:37Δεν έχει πάγο η κατάψυξη στο κάτω μέρος. Κυρίως στο βάθος, στο πίσω μέρος.![]()
Βοήθεια - απόψυξη ψυγειου - help!!!
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Re: Βοήθεια - απόψυξη ψυγειου - help!!!
Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννάν οι κότες.taliban έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 22:22Δεν είσαι bot ;The Rebel έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 22:20Αισχος αυτο ειναι Σοβιετικο ψυγειο να ζητησεις απο τον Μητσοθαφτη να σου παρει ενα μοντερνο Gay.Libre arbitre έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 11:37
Δεν έχει πάγο η κατάψυξη στο κάτω μέρος. Κυρίως στο βάθος, στο πίσω μέρος.![]()

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Μια ερωτηση. Νοικιασα σπιτι και εχει μεσα ενα ψυγείο continental.
Εχει διακοπτη απο 1 εως 6.
Οταν θελουμε λιγοτερη ψυξη το παμε προς τα πανω στο 6 ή προς τα κατω στο 1?
Σορρυ αν φανει αστεία η ερωτηση αλλα ειμαι αρχαριος μ αυτα.
Το χω στο 2,5 τωρα σχεδον αδειο μεσα και δουλευει πολλη ωρα με λιγες διακοπες.
Εχει διακοπτη απο 1 εως 6.
Οταν θελουμε λιγοτερη ψυξη το παμε προς τα πανω στο 6 ή προς τα κατω στο 1?
Σορρυ αν φανει αστεία η ερωτηση αλλα ειμαι αρχαριος μ αυτα.

Το χω στο 2,5 τωρα σχεδον αδειο μεσα και δουλευει πολλη ωρα με λιγες διακοπες.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- lonelyrider
Μα κανείς? 

"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
-

Στην αρχή σκέφτηκα προς το 1...μετά που άρχισα να το σκέφτομαι μπερδεύτηκα..
απο το manual ενος κοντινενταλ στην τυχη (CEF2D227W)

- lonelyrider
Ευχαριστώ. Το βρήκα και γω αυτο. Ειναι απο manual continental διπορτου ψυγείου. Εγω εχω μικρο αλλα τα ίδια ισχυουν φανταζομαι. Οπότε οσο το πας προς το 5 ειναι περισσοτερη ψυξη.
Το χω στο 2,5 και δουλευει σχεδον ολη την ωρα με λιγες 5λεπτες διακοπες. Ισως επειδη πρωτη μέρα το βαλα σήμερα?
Και εχει πιασει και λιγο παγο η συντηρηση στο πισω τοιχωμα απο μέσα.

Λιγα μηλα εχω μεσα κι ενα μεγαλο μπουκαλι νερο.
αν δεν χανει απο την πορτα ναι, μαλλον πρεπει να περιμενεις να πιασει θερμοκρασια. Αδειο ειναι χειρότερο παντως, καλυτερα γεματο με κουφια μεταλλικά πράγματα, τα αδεια κουτακια του νουνου ειναι φταγμενα να ζουνε μηνες εκει μεσα, μεχρι να θες τον χωρο τους και να πρεπει να τα πετάξεις 

- lonelyrider
Αύριο θα ψωνισω πράματα και θα βαλω μεσα. Οταν ειναι αδειο δηλαδη δουλεύει συνεχεια και βγαζει παγο και μεσα στη συντήρηση?enaon έγραψε: ↑03 Οκτ 2023, 00:36αν δεν χανει απο την πορτα ναι, μαλλον πρεπει να περιμενεις να πιασει θερμοκρασια. Αδειο ειναι χειρότερο παντως, καλυτερα γεματο με κουφια μεταλλικά πράγματα, τα αδεια κουτακια του νουνου ειναι φταγμενα να ζουνε μηνες εκει μεσα, μεχρι να θες τον χωρο τους και να πρεπει να τα πετάξεις
Η πόρτα καλα κλεινει.
Μηπως να το κατεβασω κι άλλο στο 2 ξερω γω για λιγοτερη ψυξη ωσοτου το γεμισω?
-
Παιδάκι μου γιατί να βάλει άδεια; θα πάει αύριο στο μάρκετ και θα ψωνίσει πράγματαenaon έγραψε: ↑03 Οκτ 2023, 00:36αν δεν χανει απο την πορτα ναι, μαλλον πρεπει να περιμενεις να πιασει θερμοκρασια. Αδειο ειναι χειρότερο παντως, καλυτερα γεματο με κουφια μεταλλικά πράγματα, τα αδεια κουτακια του νουνου ειναι φταγμενα να ζουνε μηνες εκει μεσα, μεχρι να θες τον χωρο τους και να πρεπει να τα πετάξεις
οταν ειναι αδειο γενικα ειναι σαν να του κανεις πλάκα, ειναι πλαστικό μέσα, δεν εχει κάπου να αποθηκεύσει την ενέργεια που δινει, πρέπει να παγώσει τον αέρα, μόλις ανοιξει η πόρτα θα βγει εξω, θα μπει υγρασία, δεν εχει νοημα. Ναι πήγαινε το πιο κάτω νομίζω μεχρι να βάλεις πράγματα.lonelyrider έγραψε: ↑03 Οκτ 2023, 00:40Οταν ειναι αδειο δηλαδη δουλεύει συνεχεια και βγαζει παγο και μεσα στη συντήρηση?
- lonelyrider
Αυτό με τα άδεια κουτιά τι χρησιμότητα εχει? Με τσαφαρες λιγο μ αυτό. Αλλα να σαι καλα για τις συμβουλές. Καλο σου βράδυ.enaon έγραψε: ↑03 Οκτ 2023, 00:43οταν ειναι αδειο γενικα ειναι σαν να του κανεις πλάκα, ειναι πλαστικό μέσα, δεν εχει κάπου να αποθηκεύσει την ενέργεια που δινει, πρέπει να παγώσει τον αέρα, μόλις ανοιξει η πόρτα θα βγει εξω, θα μπει υγρασία, δεν εχει νοημα. Ναι πήγαινε το πιο κάτω νομίζω μεχρι να βάλεις πράγματα.lonelyrider έγραψε: ↑03 Οκτ 2023, 00:40Οταν ειναι αδειο δηλαδη δουλεύει συνεχεια και βγαζει παγο και μεσα στη συντήρηση?
Τι σχέση έχει η απόψυξη;Libre arbitre έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 10:35Ξέρει κανείς κανένα τιπ για γρήγορη απόψυξη; Έχω 4 πίτσες, δύο σακουλάκια με τυροπιτάκια και αναγκαστικά πρέπει να τα ψήσω αλλιώς τα χάνω...
για να μην το βασανιζει το ειπα, γενικά δηλαδή άδειος χωρος στο ψυγειο δεν κανει και πολυ καλό.
SpoilerShow

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 03 Οκτ 2023, 01:27, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
το μεταλλικο αντικείμενο για να μπορέσεις να αποθηκεύσεις κάπου ενέργεια, το κούφιο ώστε ο αέρας του να μην μπορεί να φεύγει τρέχοντας όταν ανοίξεις την πόρτα, ο αέρας μεσα ειναι ξερός και κρύος, θέλει να πέσει κάτω οταν ανοίγεις.lonelyrider έγραψε: ↑03 Οκτ 2023, 00:47Αυτό με τα άδεια κουτιά τι χρησιμότητα εχει? Με τσαφαρες λιγο μ αυτό. Αλλα να σαι καλα για τις συμβουλές. Καλο σου βράδυ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 943 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kappa
02 Μάιος 2024, 01:28
-
- 30 Απαντήσεις
- 1002 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kappa
07 Ιούλ 2024, 09:41
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
26 Ιουν 2024, 18:18
-
-
Νέα δημοσίευση Κ Α Τ Σ Α Ρ Ι Δ Ε Σ - βοήθεια!!!
από Libre arbitre » 02 Σεπ 2023, 15:30 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 81 Απαντήσεις
- 3310 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
02 Σεπ 2023, 18:50
-