Το ΑΦΜ συν τρια ψηφια θα ειναι οαριθμος της νεας ταυτοτητας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Το ΑΦΜ συν τρια ψηφια θα ειναι οαριθμος της νεας ταυτοτητας
Αφου ετσι κι αλλιως αναγνωριστικος αριθμος εχει καταντησει
Οπου και να παρεις τηλεφωνο για να σε βρουν στο συστημα τους το ΑΦΜ ρωτανε
Οπου και να παρεις τηλεφωνο για να σε βρουν στο συστημα τους το ΑΦΜ ρωτανε
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
το ερώτημα που με ενδιαφέρει εμένα είναι τούτο: θα πρέπει να τρέχουμε σε τράπεζες και μαλακίες για να αλλάξουμε τον αριθμό της ταυτότητας ή θα ενημερωθούν τα συστήματα αυτομάτως;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 16:16Γιατί δεν ψηφιοποιούσαν την παλιά ταυτότητα και το νούμερο της;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Phorum.gr user: Giotis2023
Αν βάλεις την ταυτότητα στο ήλιο βλέπεις το αφμ σε υδατογράφημα και τώρα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΣΥΝ Γ = ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΣ = ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Ληστοσυμμορίτης
το χακάρισμα θα πηγαίνει σύννεφοΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 16:18το ερώτημα που με ενδιαφέρει εμένα είναι τούτο: θα πρέπει να τρέχουμε σε τράπεζες και μαλακίες για να αλλάξουμε τον αριθμό της ταυτότητας ή θα ενημερωθούν τα συστήματα αυτομάτως;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 16:16Γιατί δεν ψηφιοποιούσαν την παλιά ταυτότητα και το νούμερο της;
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Τα μονα σοβαρα σχολια so far. Καπου διαβασα πως θα πρεπει να κανουμε μονοι μας τις ενημερωσεις μεσω TaxisNet.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 16:22το χακάρισμα θα πηγαίνει σύννεφοΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 16:18το ερώτημα που με ενδιαφέρει εμένα είναι τούτο: θα πρέπει να τρέχουμε σε τράπεζες και μαλακίες για να αλλάξουμε τον αριθμό της ταυτότητας ή θα ενημερωθούν τα συστήματα αυτομάτως;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 16:16Γιατί δεν ψηφιοποιούσαν την παλιά ταυτότητα και το νούμερο της;
Εχεις δει τι κεφαλα εχει;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 16:21ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΣΥΝ Γ = ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΣ = ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ
Ανετα χωρανε 3 κρανια κανονικου άνθρωπα σε αυτο το καζάνι
- EKPLIKTIKOS
O OP μου είπε να σου μεταφέρω: κινεζα κοντοψωλα, είσαι στο ignoreDwarven Blacksmith έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 16:03Μήπως αυτά τα τρία ψηφία θα είναι το 6, το 6 και το 6;

-
Αυτή η γκρίνια για το οτιδήποτε νέο βγαίνει ως μέτρο της κυβέρνησης δεν είναι και τόσο καλό.Portia έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 16:25Τα μονα σοβαρα σχολια so far. Καπου διαβασα πως θα πρεπει να κανουμε μονοι μας τις ενημερωσεις μεσω TaxisNet.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 16:22το χακάρισμα θα πηγαίνει σύννεφοΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 16:18
το ερώτημα που με ενδιαφέρει εμένα είναι τούτο: θα πρέπει να τρέχουμε σε τράπεζες και μαλακίες για να αλλάξουμε τον αριθμό της ταυτότητας ή θα ενημερωθούν τα συστήματα αυτομάτως;
Αμ η φωτογραφια, τι δουλεια εχει η φωτογραφια στη ταυτοτητα;
Πες τα ολα φιλε μου, μη μασας τα λογια σου!
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
-
Για να μην πούμε για τον ονοματεπώνυμο που σε συνδυασμό με το όνομα γονέων σε κάνουν ευάλωτο σε hacking!
- Dwarven Blacksmith
Μετέφερε της "Wannabe λευκιά, είμαι στο μυαλό σου rent free ".EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 16:27O OP μου είπε να σου μεταφέρω: κινεζα κοντοψωλα, είσαι στο ignoreDwarven Blacksmith έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 16:03Μήπως αυτά τα τρία ψηφία θα είναι το 6, το 6 και το 6;

Ασε καλυτερα να μας τα πει ο συμφορουμιτης που φαινεται βαθυς γνωστης ταυτοτητολογος.giotis2005 έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 16:36Για να μην πούμε για τον ονοματεπώνυμο που σε συνδυασμό με το όνομα γονέων σε κάνουν ευάλωτο σε hacking!
Η προστακτικη δεν παιρνει εσωτερικη αυξηση.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 16:38Μετέφερε της "Wannabe λευκιά, είμαι στο μυαλό σου rent free ".EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 16:27O OP μου είπε να σου μεταφέρω: κινεζα κοντοψωλα, είσαι στο ignoreDwarven Blacksmith έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 16:03Μήπως αυτά τα τρία ψηφία θα είναι το 6, το 6 και το 6;
Μεταφερε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 119 Απαντήσεις
- 5568 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
28 Σεπ 2023, 20:55
-