Μακαρι να αποφασιζαμε εμεις για το ποιος κυβερνα την Ελλαδα. Μπορει να εβγαινε κ καμια σωστη κυβερνηση, δεδομενου οτι τα συμφεροντα της πλειοψηφιας των αποδημων βρισκονται στις χωρες διαμονης--- ΑΡΑ δεν ψηφιζουν με γνωμωνα μια θεσουλα στο δημοσιο, ουτε με κανα φακελακι κατα νου.Frappezitis έγραψε: ↑01 Δεκ 2023, 07:02Με την Ψήφος Αποδήμων: Made in USA «κοπτοραπτική» εκλογικού σώματος» οι απο εξω θα αποφασιζουν για την κυβερνηση.
Συν, οτι στο εξωτερικο η πλειοψηφια μας ειμαστε πατριωτες, ασχετως αποχρωσης.
Επισης φιλε μου, ας μην ξεχναμε τους μουσλιμ αλλοδαπους με δικαιωμα ψηφου απ το παραθυρο στις δημοτικες.....
(καποτε ψηφιζα σε δημο με ΟΥΡΕΣ αλλοδαπων που ουτε καν ελληνικα δεν μιλαγαν, αλλα ειχαν δικαιωμα ψηφου!!)
Τις ελληνοποιησεις απ το παραθυρο.... (τα ξερω απ την οικογενεια μου)
Τις ουρες δικηγορων για να βοηθησουν τους αλλοδαπους να ελληνοποιηθουν....
(ημουν σε μαθηματα του Καποδιστριακου μαζι τους κ δηλωναν ευθαρσως τι δουλεια καναν, να εισπραξουν τα "μπραβο" απ τους συντροφους)
Αυτα δεν ειναι αλλοιωση εκλογικου σωματος???
Οταν τα κανει η πλευρα μας ειναι δημοκρατια κ οταν τα κανουν οι αλλοι ειναι αλλοιωση??
Αλλα η αχλαδα εχει χοντρο πισινο κ ο πισινος αυτος εχει πολλεςς ουρες....
Το εξωτερικο κανονιζει ποιος κυβερνα το προτεκτορατο, αλλα οχι οι ελληνικες κοινοτητες. Μακαρι να ηταν τοσο απλο οσο λες.
Ο Αρμαγεδδωνας ειναι ηδη εδω φιλε μου κ ερχεται με χαμογελο, οχι με πιστολι.

Σε σιγο καιρο στην Ελλαδα ΞΕΝΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΞΕΝΟΥΣ κ κανεις τους δεν θα μιλα ελληνικα.
Κ κανενας δεν μπορει να κανει τιποτα για αυτο.