Τότε, το remarkable είναι μονόδρομος.mao mao έγραψε: ↑02 Δεκ 2023, 15:28το θέμα είναι να αποφύγεις τα υπόλοιπα για να είσαι παραγωγικός.Otto Weininger έγραψε: ↑02 Δεκ 2023, 15:22Το tablet pro της Apple κάνει ότι και το remarkable, συν όλα τα υπόλοιπα.
E-ink tablets
- Otto Weininger
Re: E-ink tablets
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
ήρθε το σκράϊμπmao mao έγραψε: ↑02 Δεκ 2023, 13:46να μας γράψεις εντυπώσεις όταν τα παραλάβεις γιατί και γω μεταξύ αυτών των δύο είμαι.Chilloutbuddy έγραψε: ↑02 Δεκ 2023, 13:42Λοιπόν κι εγώ εκεί καταλήγω, τα παρήγγειλα και τα δύο και βλέπουμε
το σκράϊμπ λέει θα έρθει αύριο, το ριμάρκαμπολ με dhl express από Σανγκάϊ, καλά κρασιά

εύκολο σετ απ, 10 λεπτά συνολικά για να κατεβάσω την εφαρμογή στο κινητό, σύνδεση με wireless και λογ/σμό άμαζον, κατέβασμα και αναβάθμιση λογισμικού, φόρτιση στο 50% (με φορτιστή για λάπτοπ). Κανονικά δε μου αρέσουν όλες αυτές οι συνδέσεις με έξτρα απ στο κινητό αλλά στην προκειμένη περίπτωση το θέλω γιατί α) μου επιτρέπει να βλέπω τα πάντα στο κινητό όταν δεν έχω την ταμπλέτα μαζί μου και β) τζάμπα και αυτόματο μπακάπ.
Από μέγεθος άφησα το σταϊλους πάνω για να πάρετε μια ιδέα, είναι ακριβώς μέγεθος όσο ένα στυλό μπικ

Από γράψιμο πολύ καλό, καμμία χρονοκαθυστέρηση. Πολύ χαλαρή αίσθηση και στο χέρι και στο μάτι. Το σκράϊμπ συγκεκριμένα έχει λίγο φως από πίσω αν θες αλλά μπορείς να το αφαιρέσεις εντελώς αν έχεις καλό φώς στο δωμάτιο.

Μου αρέσει που μπορείς να επιλέγεις κομματάκια απ'το κείμενο και να τα μετακινείς αλλού ή να τα κάνεις μικρότερα, το έχουν κάνει καλά και εύκολα. Μου αρέσεις που έχει highlighter με ένα κουμπί πάνω στο στάϊλους, και μου αρέσει το περιθώριο αριστερά για να το πιάνω χωρίς να πατάω την οδόνη. Επίσης μου αρέσει το εύκολο μπακάπ, το εύκολο email το οποίο φτάνει στον άλλο σε pdf, και ο μαγνήτης που κολλάει σφιχτά στο πλάϊ το στυλό να μην το χάσεις. Όλα τα υπόλοιπα δε με ενδιαφέρουν, το θέλω αποκλειστικά για σημειώσεις. Γενικά εγκρίνεται, το μόνο που θα άλλαζα είναι ότι ιδανικά θα ήθελα λίγο μεγαλύτερο αλλά οκ, επίσης η οθόνη τρεμοπαίζει λίγο σε διάφορες λειτουργείες, αλλά όχι σε ενοχλητικό σημείο.
Περιμένω το ριμπάρκαμπο για να συγκρίνω.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

- Chilloutbuddy

Chilloutbuddy έγραψε: ↑03 Δεκ 2023, 07:21ήρθε το σκράϊμπmao mao έγραψε: ↑02 Δεκ 2023, 13:46να μας γράψεις εντυπώσεις όταν τα παραλάβεις γιατί και γω μεταξύ αυτών των δύο είμαι.Chilloutbuddy έγραψε: ↑02 Δεκ 2023, 13:42
Λοιπόν κι εγώ εκεί καταλήγω, τα παρήγγειλα και τα δύο και βλέπουμε
το σκράϊμπ λέει θα έρθει αύριο, το ριμάρκαμπολ με dhl express από Σανγκάϊ, καλά κρασιά

Σάββατο βράδυ (σ' εσάς) το παράγγειλες και το είχες Κυριακή μεσημέρι; Δουλεύει η Amazon με drones εκεί down under;;;

Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- Chilloutbuddy
Ναι αν έχεις λογαριασμό amazon prime έτσι πάει, εγγυημένη παράδοση την επόμενη μέρα, φτάνει το προϊόν να είναι στη χώρα. Αν είναι εκτός χώρας 2 μέρες. Δεν ξέρω για drone, ένας κινέζος κούριερ το έφερεIsildur έγραψε: ↑03 Δεκ 2023, 08:17
Σάββατο βράδυ (σ' εσάς) το παράγγειλες και το είχες Κυριακή μεσημέρι; Δουλεύει η Amazon με drones εκεί down under;;;

Μάλιστα, ενδιαφέρον. Παρεμπιπτόντως, μού έκανε εντύπωση ότι έγινε εντός ΣΚ, όχι ότι το έλαβες εντός 24ώρου.Chilloutbuddy έγραψε: ↑03 Δεκ 2023, 08:23Ναι αν έχεις λογαριασμό amazon prime έτσι πάει, εγγυημένη παράδοση την επόμενη μέρα, φτάνει το προϊόν να είναι στη χώρα. Αν είναι εκτός χώρας 2 μέρες. Δεν ξέρω για drone, ένας κινέζος κούριερ το έφερε
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

To πενάκι είναι το basic? Εμένα περισσότερο με ενδιαφέρει η ανάγνωση pdf και να σημειώνω με το πενάκι πάνω τους. Αν δοκιμάσεις κάτι τέτοιο πες μας εντυπώσεις.
- Chilloutbuddy
δεν έχω ιδέα πώς να βάλω pdf εδώ μέσα όμως
όχι δεν είναι το basic, είναι το άλλο με το κουμπί και τη "γόμα"

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
εννοείται. παίζει epub,pdf και προφανώς το φορμάτ της άμαζον.
- Chilloutbuddy
βρήκα πώς δουλεύει με τα pdf
έχει ένα σάϊτ η άμαζον, το ρίχνεις εκεί μέσα και σε μερικά δευτερόλεπτα σου εμφανίζεται, πολύ εύκολο. Το αν μπορείς να γράψεις πάνω εξαρτάται αν είναι προστατευμένο ή όχι, ανέβασα ένα πιστοποιητικό κόβιντ και δε με άφηνε να γράψω, αλλά το βιογραφικό μου με άφηνε.
έχει ένα σάϊτ η άμαζον, το ρίχνεις εκεί μέσα και σε μερικά δευτερόλεπτα σου εμφανίζεται, πολύ εύκολο. Το αν μπορείς να γράψεις πάνω εξαρτάται αν είναι προστατευμένο ή όχι, ανέβασα ένα πιστοποιητικό κόβιντ και δε με άφηνε να γράψω, αλλά το βιογραφικό μου με άφηνε.

- Chilloutbuddy
Ήρθε και το ριμάρκαμπο, και είναι (κατά τη γνώμη μου) κακοφτιαγμένο
Το μεγαλύτερό του πρόβλημα είναι ότι μια τέτοια συσκευή σε φυσικό φως υποτίθεται ότι πρέπει να έχει την ίδια φωτεινότητα και κόντραστ με ένα φύλο χαρτί. Καμία σχέση όμως, είναι σκοτεινό

Με το ριμάρκαμπο για να δουλέψεις θέλεις δυνατό φως σε σημείο πονοκέφαλου, ενώ το κιντλ έχει κουμπί και το φέρνεις ακριβώς εκεί που το θες.
Δεύτερον το στυλό υποτίθεται ότι στέκεται στο πλάϊ με μαγνήτη, καμμία σχέση, μόλις το ανασηκώσεις πέφτει από πίσω και κρέμεται από μια γωνία και είναι πολύ εύκολο να το χάσεις. Το οποίο οκ με τα κανονικά στυλό δε σε νοιάζει, αλλά αυτό έχει μόνο ένα πενάκι, και αν το χάσεις πρέπει να παραγγείλεις άλλο (και δεν είναι καθόλου φτηνά)
Τρίτο το πενάκι δεν έχει πάνω κουμπί. Στο κίντλ έχει, το πατάς και γίνεται υπογραμμιστής, στο ρεμάρκαμπολ πρέπει να μπεις στα μενού
Και τέταρτον το κίντλ σώζει τα αρχεία στο cloud τζάμπα, στο ριμάρκαμπο μετά τον πρώτο χρόνο θέλει $5 το μήνα.
Για γράψιμο το κιντλ είναι ανώτερη συσκευή. Για διάβασμα επίσης, τα υπόλοιπα δε μ'ενδιαφέρουν.
Κρατάω κιντλ.
Το μεγαλύτερό του πρόβλημα είναι ότι μια τέτοια συσκευή σε φυσικό φως υποτίθεται ότι πρέπει να έχει την ίδια φωτεινότητα και κόντραστ με ένα φύλο χαρτί. Καμία σχέση όμως, είναι σκοτεινό

Με το ριμάρκαμπο για να δουλέψεις θέλεις δυνατό φως σε σημείο πονοκέφαλου, ενώ το κιντλ έχει κουμπί και το φέρνεις ακριβώς εκεί που το θες.
Δεύτερον το στυλό υποτίθεται ότι στέκεται στο πλάϊ με μαγνήτη, καμμία σχέση, μόλις το ανασηκώσεις πέφτει από πίσω και κρέμεται από μια γωνία και είναι πολύ εύκολο να το χάσεις. Το οποίο οκ με τα κανονικά στυλό δε σε νοιάζει, αλλά αυτό έχει μόνο ένα πενάκι, και αν το χάσεις πρέπει να παραγγείλεις άλλο (και δεν είναι καθόλου φτηνά)
Τρίτο το πενάκι δεν έχει πάνω κουμπί. Στο κίντλ έχει, το πατάς και γίνεται υπογραμμιστής, στο ρεμάρκαμπολ πρέπει να μπεις στα μενού
Και τέταρτον το κίντλ σώζει τα αρχεία στο cloud τζάμπα, στο ριμάρκαμπο μετά τον πρώτο χρόνο θέλει $5 το μήνα.
Για γράψιμο το κιντλ είναι ανώτερη συσκευή. Για διάβασμα επίσης, τα υπόλοιπα δε μ'ενδιαφέρουν.
Κρατάω κιντλ.

Είχα παραγγείλει κάτι το 17 ή 18, μεγάλο Σάββατο και περίμενα να μου έρθει Δευτέρα. Τελικά μου το έφερε ενας Septemberelevenish την Κυριακή του Πάσχα.Isildur έγραψε: ↑03 Δεκ 2023, 08:42Μάλιστα, ενδιαφέρον. Παρεμπιπτόντως, μού έκανε εντύπωση ότι έγινε εντός ΣΚ, όχι ότι το έλαβες εντός 24ώρου.Chilloutbuddy έγραψε: ↑03 Δεκ 2023, 08:23Ναι αν έχεις λογαριασμό amazon prime έτσι πάει, εγγυημένη παράδοση την επόμενη μέρα, φτάνει το προϊόν να είναι στη χώρα. Αν είναι εκτός χώρας 2 μέρες. Δεν ξέρω για drone, ένας κινέζος κούριερ το έφερε

Που πέρασε την ημέρα κατουρώντας στο μπουκάλι και οδηγώντας σαν τρελός για 5p per hour να ευχαριστήσει τους prime customers.