Τα αποδεδειγμένα καφριλίκια ήταν μόνο στους ένοπλους.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑27 Ιαν 2024, 17:09Δίκιο έχουν, αλλά έπρεπε η επιχείρηση να ήταν στοχευμένη, χωρίς καφριλικια
Το αφήγημα της ΧΜΣ
- Ληστοσυμμορίτης
Re: Το αφήγημα της ΧΜΣ
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Μια που λέμε ολοκαύτωμα, ποια είναι η θέση της χαμάς για το ολοκαύτωμα; Το og εννοώ, όχι το παλαιστινιακόΛηστοσυμμορίτης έγραψε: ↑27 Ιαν 2024, 17:43Έχει κάποιες ανακρίβειες αλλά δε θα κατηγορήσω τα θύματα του ολοκαυτώματος ούτε θα αρνηθώ το ολοκαύτωμα γιατί τα θύματα αντί να πουν ως μαρτυρες ότι η πόρτα για τα κρεματόρια ήταν δεξιά μπερδεύτηκαν και είπαν αριστερά.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Ιαν 2024, 16:46Based + no lies detected + woke
Αλλά γιατί ΧΜΣ, δεν είναι ο άρχοντας του Σκότους.
- Ληστοσυμμορίτης
που να ξέρω, μέσα στο αφήγημα τους λένε κάποια πράγματαΣενέκας έγραψε: ↑27 Ιαν 2024, 17:48Μια που λέμε ολοκαύτωμα, ποια είναι η θέση της χαμάς για το ολοκαύτωμα; Το og εννοώ, όχι το παλαιστινιακόΛηστοσυμμορίτης έγραψε: ↑27 Ιαν 2024, 17:43Έχει κάποιες ανακρίβειες αλλά δε θα κατηγορήσω τα θύματα του ολοκαυτώματος ούτε θα αρνηθώ το ολοκαύτωμα γιατί τα θύματα αντί να πουν ως μαρτυρες ότι η πόρτα για τα κρεματόρια ήταν δεξιά μπερδεύτηκαν και είπαν αριστερά.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Ιαν 2024, 16:46Based + no lies detected + woke
Αλλά γιατί ΧΜΣ, δεν είναι ο άρχοντας του Σκότους.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
πως δεν ξέρεις, εδώ φέρνεις τα μανιφέστα τους, έχεις εντρυφήσει. Για πες, τι πραγματάκια λένε;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑27 Ιαν 2024, 17:54που να ξέρω, μέσα στο αφήγημα τους λένε κάποια πράγματαΣενέκας έγραψε: ↑27 Ιαν 2024, 17:48Μια που λέμε ολοκαύτωμα, ποια είναι η θέση της χαμάς για το ολοκαύτωμα; Το og εννοώ, όχι το παλαιστινιακόΛηστοσυμμορίτης έγραψε: ↑27 Ιαν 2024, 17:43
Έχει κάποιες ανακρίβειες αλλά δε θα κατηγορήσω τα θύματα του ολοκαυτώματος ούτε θα αρνηθώ το ολοκαύτωμα γιατί τα θύματα αντί να πουν ως μαρτυρες ότι η πόρτα για τα κρεματόρια ήταν δεξιά μπερδεύτηκαν και είπαν αριστερά.
- Dwarven Blacksmith
Σε μένα δεν απάντησες όμως να δω τι συμπέρασμα έβγαλες. Κατευθείαν στην επόμενη απορία.

δεν έχω απάντηση, είμαι εδώ μόνο για να μάθω. Δεν έχω ασχοληθεί με τη χαμάς, και είδα ότι υπάρχουν γνώστεςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Ιαν 2024, 17:58Σε μένα δεν απάντησες όμως να δω τι συμπέρασμα έβγαλες. Κατευθείαν στην επόμενη απορία.
Oποτε όταν υπάρχουν Ουκρανοί νεοναζί είναι οκ να είναι νεοναζί οι Χαμάς
- Dwarven Blacksmith
Είναι λίγο μονόπλευρο όμως, μου θυμίζει τη σχέση μου με γνωστή streamer.Σενέκας έγραψε: ↑27 Ιαν 2024, 17:59δεν έχω απάντηση, είμαι εδώ μόνο για να μάθω. Δεν έχω ασχοληθεί με τη χαμάς, και είδα ότι υπάρχουν γνώστεςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Ιαν 2024, 17:58Σε μένα δεν απάντησες όμως να δω τι συμπέρασμα έβγαλες. Κατευθείαν στην επόμενη απορία.

Α, στην Ουκρανια υπάρχουν νεοναζί αλλα η Χαμάς ειναι νεοναζί κ οχι στη Χαμάς ας πουμε υπάρχουν νεοναζί (αν υποθέσουμε οτι πιστεύουν οι συγκεκριμένοι σε αυτό που κουνούν)
και η amouranth κάτι προσφέρει στη σχέση σας, δεν έχει σημασία που δεν το ξέρειDwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Ιαν 2024, 18:12Είναι λίγο μονόπλευρο όμως, μου θυμίζει τη σχέση μου με γνωστή streamer.Σενέκας έγραψε: ↑27 Ιαν 2024, 17:59δεν έχω απάντηση, είμαι εδώ μόνο για να μάθω. Δεν έχω ασχοληθεί με τη χαμάς, και είδα ότι υπάρχουν γνώστεςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Ιαν 2024, 17:58Σε μένα δεν απάντησες όμως να δω τι συμπέρασμα έβγαλες. Κατευθείαν στην επόμενη απορία.
Οπότε οι Ουκρανοί είναι νεοναζί γιατί έχουν ιδεολογικό πρόγονο τον Μπαντέρας αλλά οι Χαμάς δεν πιστεύουν αυτό που κουνούν, ούτε έχουν ιδεολογικό πρόγονο την Αραβική Μεραρχία SS. Παρασταίνουν

Σας εύχομαι καλό μπαϊράμι.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πρόωρες εκλογές, το αφήγημα της σταθερότητας
από Ληστοσυμμορίτης » 17 Μαρ 2025, 10:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 64 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
17 Μαρ 2025, 10:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το αφήγημα περί χρηματιστικοποίησης (financialization) είναι παραπλανητικό
από Antipnevma » 15 Νοέμ 2024, 19:57 » σε Οικονομία - 0 Απαντήσεις
- 128 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antipnevma
15 Νοέμ 2024, 19:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Νίκη Λυμπεράκη ισοπεδώνει κυριολεκτικά τη Συρεγγέλα, τον Κουλη και το αφήγημα της ΝΔ
από Μαδουραίος » 04 Φεβ 2025, 12:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 74 Απαντήσεις
- 1417 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
06 Φεβ 2025, 17:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αν η καυσιμη υλη ηταν τελικα στην επιβατικη ποιο θα ειναι το νεο αφηγημα ;
από SeaHawk » 14 Φεβ 2025, 11:17 » σε Εσωτερική Πολιτική - 92 Απαντήσεις
- 1412 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
15 Φεβ 2025, 15:55
-