Για το διεθνές ένταλμα συλλήψεως κατά του Πούτλερ συμφωνείς; ή εισαι επιλεκτικά ευαίσθητος;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 12:33αν πράγματι εκδοθεί το ένταλμα θα είναι το ελάχιστο που πρέπει να γίνει. Θα συμμορφωθεί η ελλάδα;
διεθνές ένταλμα σύλληψης για Νετανιάχου;
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Re: διεθνές ένταλμα σύλληψης για Νετανιάχου;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
#ΜΕΤΟΓΚΩΛΟ είπαμε, χαμασαγιατολαχοπουτλεράκια? Να πουμε!
- Dwarven Blacksmith
Δεν θα συλληφθεί αλλά καλό θα του κάνει να κόψει τα ταξιδάκια. Θα είναι ένα μήνυμα του πλανήτη στο κράτος-παρία, το τελευταίο απαρτχάιντ.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Αν τον διώξουν τελικά λέτε να του παρέχουμε άσυλο και γιατί όχι και να του δώσουμε και την πρωθυπουργία για πέντε χρόνια μπας και μας κάνει σοβαρό κράτος..;;
Βρήκε το μοναδικό καλοσυντηρημενο που υπήρχε
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
+1Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 12:50Δεν θα συλληφθεί αλλά καλό θα του κάνει να κόψει τα ταξιδάκια. Θα είναι ένα μήνυμα του πλανήτη στο κράτος-παρία, το τελευταίο απαρτχάιντ.
Εγώ γενικά τους στηρίζω αλλά το παραχέσανε. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι γιατί έχω ψευδαισθήσεις για τους μουσουλμάνους της παλαιστίνης - είναι φιλότουρκοι και ισλαμιστές. Αλλά είναι και αυτοί άνθρωποι.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Dwarven Blacksmith
Ωραίος.Yochanan έγραψε: ↑20 Απρ 2024, 11:05+1Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 12:50Δεν θα συλληφθεί αλλά καλό θα του κάνει να κόψει τα ταξιδάκια. Θα είναι ένα μήνυμα του πλανήτη στο κράτος-παρία, το τελευταίο απαρτχάιντ.
Εγώ γενικά τους στηρίζω αλλά το παραχέσανε. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι γιατί έχω ψευδαισθήσεις για τους μουσουλμάνους της παλαιστίνης - είναι φιλότουρκοι και ισλαμιστές. Αλλά είναι και αυτοί άνθρωποι.
There are decades where you fuck around and days where you find out
- Frappezitis
Παρ'τους σπίτι σου!Yochanan έγραψε: ↑20 Απρ 2024, 11:05+1Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 12:50Δεν θα συλληφθεί αλλά καλό θα του κάνει να κόψει τα ταξιδάκια. Θα είναι ένα μήνυμα του πλανήτη στο κράτος-παρία, το τελευταίο απαρτχάιντ.
Ξέρεις τι έχει να γίνει στην Ευρώπη, αν υποχωρήσει το Ισραήλ στην παράνοιά τους;
Τα μουσλίμια, ενώ κλαίγονται για την υποστήριξή μας, κάνουν πορείες απαιτώντας την ίδρυση χαλιφάτου στην Ευρώπη.
Την ώρα που μας ζητούν βοήθειά, έτσι; Με κίνδυνο να τους γυρίσουμε την πλάτη. Φαντάσου τι έχει να γίνει, εάν κερδίσουν εκεί.
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Τι εχει να γινει? Πες μας εσυ που ξερειςJuno έγραψε: ↑30 Απρ 2024, 10:44Παρ'τους σπίτι σου!Yochanan έγραψε: ↑20 Απρ 2024, 11:05+1Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 12:50Δεν θα συλληφθεί αλλά καλό θα του κάνει να κόψει τα ταξιδάκια. Θα είναι ένα μήνυμα του πλανήτη στο κράτος-παρία, το τελευταίο απαρτχάιντ.
Ξέρεις τι έχει να γίνει στην Ευρώπη, αν υποχωρήσει το Ισραήλ στην παράνοιά τους;
Τα μουσλίμια, ενώ κλαίγονται για την υποστήριξή μας, κάνουν πορείες απαιτώντας την ίδρυση χαλιφάτου στην Ευρώπη.
Την ώρα που μας ζητούν βοήθειά, έτσι; Με κίνδυνο να τους γυρίσουμε την πλάτη. Φαντάσου τι έχει να γίνει, εάν κερδίσουν εκεί.
Ζητω η ΝΔ, το κομμα που χρεωκοπησε την χωρα
Δεν υπάρχει σοβαρός άθρωπος που να στηρίζει τους Εβραίοι και να μην κράζει νετανιάου.Yochanan έγραψε: ↑20 Απρ 2024, 11:05+1Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 12:50Δεν θα συλληφθεί αλλά καλό θα του κάνει να κόψει τα ταξιδάκια. Θα είναι ένα μήνυμα του πλανήτη στο κράτος-παρία, το τελευταίο απαρτχάιντ.
Να, δες.
#Beria
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Frappezitis
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Target Israel and we will target you.You have been warned.
https://thehill.com/homenews/senate/464 ... ns-israel/
https://thehill.com/homenews/senate/464 ... ns-israel/
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μετά τη δολοφονία ναβαλνι εκδίδεται ένταλμα σύλληψης για τον αδερφό του.
από Philip Mortimer » 23 Φεβ 2024, 13:06 » σε Διεθνής πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 203 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
23 Φεβ 2024, 19:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κάμαλα Χάρις εναντίον Νετανιάχου
από Golden Age » 04 Μαρ 2024, 20:19 » σε Διεθνής πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 366 Προβολές
-