Φυσικά δεν λείπει από κάθε νήμα η εγκυκλοπαιδική προσέγγιση από την αρσενική Αρβελέρ .George_V έγραψε: ↑20 Απρ 2024, 09:17Δεν ειναι εσκεμμενο.
Ειναι ασχημα μεταφρασμενο απο γκουγκλ.
Εχουν μεταφρασει βλακωδως το stautory rape σε νομιμο βιασμο.
Θα μου βάλουν χειροπέδες?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Μαδουραίος
Re: Θα μου βάλουν χειροπέδες?
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Το να με συγκρινεις με την Αρβελερ ειναι τιμη μου.Μαδουραίος έγραψε: ↑20 Απρ 2024, 09:32Φυσικά δεν λείπει από κάθε νήμα η εγκυκλοπαιδική προσέγγιση από την αρσενική Αρβελέρ .
Αλλα δεν ειμαι ουτε το 10% αυτης
Παντως σε ευχαριστω αν και δεν αξιζω αυτη την τιμη,
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
ξέρουν οι μπάτσοι να στέλνουν emails?
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Oτι θα εχεις κανει αυτα που λενε στο χαρτι ξερω γω και θα σε προειδοποιησουν πρωτα φαινεται λογικο?
Αν καποιος εχει κανει εστω ενα απο τα παραπανω το πιθανοτερο ειναι να τους δει με εισαγγελεα εξω απο την πορτα του παρα να παιρνει μαιηλ.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Οργισμένος
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Είδα το "Αστυνομία" και το "Προστασίας του Πολίτη" , και σκέφτηκα "ΧρυσοχοΪδης" οπότε λέω "νταξ για μαλακία πρόκειται"
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γλυφάδα: Χειροπέδες σε δύο 16χρονους για ληστεία σε στάση τραμ
από southern » 19 Μαρ 2024, 16:04 » σε Εγκληματικότητα - 8 Απαντήσεις
- 453 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
19 Μαρ 2024, 16:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χειροπέδες στην Εύη Βατίδου – Ακολούθησε και εμβόλισε μηχανή
από Μαδουραίος » 12 Νοέμ 2023, 11:57 » σε Κοινωνικά θέματα - 54 Απαντήσεις
- 2276 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
13 Νοέμ 2023, 22:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χειροπέδες στον νέοδημοκράτη διοικητή τροχαίας του ΒΟΑΚ
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 29 Αύγ 2023, 13:03 » σε Κοινωνικά θέματα - 6 Απαντήσεις
- 536 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
30 Αύγ 2023, 06:54
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι καταναλωτες να βαλουν πλατη για τις αυξησεις στα τροφιμα
από Frappezitis » 02 Σεπ 2024, 20:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 122 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis