Skase idrymatike.
Θα μας παλαβώσουν όλους στο τέλος, ρε σεις, αυτοί οι γουοκατζήδες.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θα μας παλαβώσουν όλους στο τέλος, ρε σεις, αυτοί οι γουοκατζήδες.
- hellegennes
Αν σου βιάσει την κόρη σου ένας δίμετρος νταγλαράς, τράβα υπερασπίσου το δικαίωμά του να μπει σε γυναικείες φυλακές. Καραγκιόζη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

Τάδε έφη ένα ακόμη οργιζμένο σουηδικό όλο. Μετά από τα κεκτημένα των αλγερινών στη γαλλία, μας προέκυψαν και τα σουηδά αγανακτισμένα. Τι κίτρινες, τι κόκκινες, τι ροζ γαντοφορεμένες γροθιές στα προοδευτικά βαλκάνια της Εβρώπης.
Αν και το νέο χρωματικό μαστ είναι το λευκοπρασινοκόκκινο, για τα φάσιον βίκτιμς του είδους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Ε ναι γιατί η εναλλακτική στο να διαμορφώνεις άποψη για κάθε περίπτωση είναι να παίρνεις τους πυρσούς οπότε κάποιος θεωρεί κάτι woke.Portia έγραψε: ↑24 Μάιος 2024, 14:01Θυμαστε πριν δεκα χρονια εναν μπαρμπα Ζαχαροπλαστη στο εξωτικο Κολοραντο, που του ειχαν κλησει το μαγαζι επειδη για θρησκευτικους λογους ειχε αρνηθει να φτιαξει γαμηλια τουρτα σε ενα γκει ζευγαρι - παρολο που προσφερθηκε να τους φτιαξει αλλα εδεσματα καθως δεν ηθελε να τους απορριψει ως πελατες;
Αν ναι, τοτε ισως θα θυμαστε πως αρκετοι ειχατε παρει το μερος του ζευγαριου που με τον τοτε ανερχομενο συφερτο του Γουοκισμου βαλθηκε να καταστρεψει τον μπαρμπα. Τωρα λουστειτε την παρανοια που χειροκροτουσατε.

Ποια κόρη ρε συ; Μόνον και μόνον η καταγγελία για βιασμό "κόρης" θα θεωρηθεί ρατσιστικό νομικό ατόπημα σ' αυτούς τους παπάρες.hellegennes έγραψε: ↑24 Μάιος 2024, 14:13Αν σου βιάσει την κόρη σου ένας δίμετρος νταγλαράς, τράβα υπερασπίσου το δικαίωμά του να μπει σε γυναικείες φυλακές. Καραγκιόζη.
Οπότε, περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν στο να μπουζουριάσουν τον καταγγέλοντα, παρά το καταγγελθέν θύτι.
Επ' ευκαιρία, το ουδέτερο για τον παρωχημένο και σαφέστατα ρατσιστικό όρο "θύτης" ποιο είναι;
Έτσι, για να είμαστε νομικώς συνεπείς προς τις εκφράσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Οργισμένος
Θα μπορουσε πχ μια γυναικα ή πολλες γυναικες σε μια φυλακη να βιασουν ομαδικα και με τη βοηθεια ντιλντος τη δικη σου μανουλα. Δεν σημαινει κατι αυτο. Επισης διχως ιχνος ντροπης υιοθετειτε μια ειδηση που πολυ αμφιβαλλω οτι ειναι αληθινη, οπως την εννοειτε εσεις, ενω φυσικα τελειως ψεκασμενα, θεωρειτε στανταρ ως αστοιχειωτη την αποφαση ενος αμερικανικου δικαστηριου.hellegennes έγραψε: ↑24 Μάιος 2024, 14:13Αν σου βιάσει την κόρη σου ένας δίμετρος νταγλαράς, τράβα υπερασπίσου το δικαίωμά του να μπει σε γυναικείες φυλακές. Καραγκιόζη.
Δεν ειναι βεβαια περιεργο αυτο καθως ειστε διποδα γεματα μισος φοβο και ψεκα. Κοινως κοινωνικα σκουπιδια και αποτριμματα. Πουθεναδες ρατσιστες και δουλοπρεπεις υπαρξεις απο τη γεννηση ως το θανατο.
Δεν μπορω να σας βοηθησω δυστυχως, για εσας.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Απόψεις διαμορφώνεις μόνον όταν βλέπεις τους πυρσοφόρους και τους υποστηρικτές τους.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑24 Μάιος 2024, 14:26
Ε ναι γιατί η εναλλακτική στο να διαμορφώνεις άποψη για κάθε περίπτωση είναι να παίρνεις τους πυρσούς οπότε κάποιος θεωρεί κάτι woke.
Διαφορετικά, είτε πυρσούς είτε κουνιστά αναπτηράκια (αν και άκαπνοι) κρατούν σε πάντα συλλογικές εκφράσεις, το ίδιο ακριβώς κάνει.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
δεν υιοθετούμε κάποια είδηση από το προνιους άρρωστε,το ψάξαμε.σκάσε τώραΟργισμένος έγραψε: ↑24 Μάιος 2024, 14:35Θα μπορουσε πχ μια γυναικα ή πολλες γυναικες σε μια φυλακη να βιασουν ομαδικα και με τη βοηθεια ντιλντος τη δικη σου μανουλα. Δεν σημαινει κατι αυτο. Επισης διχως ιχνος ντροπης υιοθετειτε μια ειδηση που πολυ αμφιβαλλω οτι ειναι αληθινη, οπως την εννοειτε εσεις, ενω φυσικα τελειως ψεκασμενα, θεωρειτε στανταρ ως αστοιχειωτη την αποφαση ενος αμερικανικου δικαστηριου.
Δεν ειναι βεβαια περιεργο αυτο καθως ειστε διποδα γεματα μισος φοβο και ψεκα. Κοινως κοινωνικα σκουπιδια και αποτριμματα. Πουθεναδες ρατσιστες και δουλοπρεπεις υπαρξεις απο τη γεννηση ως το θανατο.
Τώρα είναι σωστό.Οργισμένος έγραψε: ↑24 Μάιος 2024, 14:35Επισης διχως ιχνος ντροπης υιοθετειτε μια ειδηση που πολυ αμφιβαλλω οτι ειναι αληθινη, οπως την εννοειτε εσεις οι μη τρόφιμοι του ΨΝΘ
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Η αλήθεια είναι το προσπαθείς αλλά δυστυχώς για σένα, οι περισσότεροι έχουν γραμμένους τους κωλοπετεινιτσιώτες εμμονικούς αλλά θεσμικώς καταξιωμένους διεθνίζοντες επαίτες του είδους σου. Εντός και εκτός ελληνικών συνόρων.
Γελοίοι.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 24 Μάιος 2024, 14:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Οργισμένος
για κοιτα ποιος μιλαει...Scouser έγραψε: ↑24 Μάιος 2024, 14:43Τώρα είναι σωστό.Οργισμένος έγραψε: ↑24 Μάιος 2024, 14:35Επισης διχως ιχνος ντροπης υιοθετειτε μια ειδηση που πολυ αμφιβαλλω οτι ειναι αληθινη, οπως την εννοειτε εσεις οι μη τρόφιμοι του ΨΝΘ

ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Οι κακομοίρες οι λεσβίες να δεις τι ζόρια έχουνε φάει τελευταια
- Ρε παιδί μου δε θέλω, θέλω γυναίκα πως το λένε
- Μα ναι! Γυναίκα ειμαι!
- Ασταδιαλα βλαμμένο
- ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ ΤΡΑΝΣΦΟΒΙΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ κάτσε μπερδεύτηκα αλλα θα το βρω τι είσαι ΚΑΡΙΟΛΑ
- Ρε παιδί μου δε θέλω, θέλω γυναίκα πως το λένε
- Μα ναι! Γυναίκα ειμαι!
- Ασταδιαλα βλαμμένο
- ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ ΤΡΑΝΣΦΟΒΙΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ κάτσε μπερδεύτηκα αλλα θα το βρω τι είσαι ΚΑΡΙΟΛΑ
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

- Οργισμένος
αρχιδια ψαξατε. Ορμονικη εξεταση εγινε βλητα.nowhere έγραψε: ↑24 Μάιος 2024, 14:43δεν υιοθετούμε κάποια είδηση από το προνιους άρρωστε,το ψάξαμε.σκάσε τώραΟργισμένος έγραψε: ↑24 Μάιος 2024, 14:35Θα μπορουσε πχ μια γυναικα ή πολλες γυναικες σε μια φυλακη να βιασουν ομαδικα και με τη βοηθεια ντιλντος τη δικη σου μανουλα. Δεν σημαινει κατι αυτο. Επισης διχως ιχνος ντροπης υιοθετειτε μια ειδηση που πολυ αμφιβαλλω οτι ειναι αληθινη, οπως την εννοειτε εσεις, ενω φυσικα τελειως ψεκασμενα, θεωρειτε στανταρ ως αστοιχειωτη την αποφαση ενος αμερικανικου δικαστηριου.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
τρομος , μας κυνηγανε οι τρανς!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ρε σεις, πόσο κοστίζει μια μερίδα αλατισμένης πάπιας τύπου Ναντζίνγκ;
από Ναύτης » 04 Σεπ 2024, 13:03 » σε Διεθνής πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 287 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
04 Σεπ 2024, 22:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Επιτέλους τέλος στη νοοτροπία των Επιδομάτων. Ο Κυριάκος βάζει τέλος στις επιδοτήσεις στην Ενέργεια
από Kauldron » 25 Μάιος 2023, 01:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 1065 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
25 Μάιος 2023, 04:00
-
-
- 109 Απαντήσεις
- 3159 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mitharadir
25 Νοέμ 2024, 17:57